במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Megalomaniac
Trainee

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי Megalomaniac » 01 פברואר 2014, 18:26

ShiTDemoN כתב:אז, PS4!
שיחקתי אתמול ב-Killzone Shadow Fall וב- NBA 2K14 על ה-PS4.
המשחקים פשוט יפים. גראפיקה נהדרת.
השלט הרבה יותר נוח מהקודם וגם לדעתי יותר נוח משל האקסבוקס 360.
התאורה והרמקול בשלט מאוד מוסיפים. זה נותן אווירה חדשה כשמשחקים בחושך.

השלט באמת יותר טוב מהשלט של ה-360. (שהיה הכי טוב אי פעם לדעתי).
אם הוא יתמוך ב- PC אני יחליף אותו בשלט של האקסבוקס. (רק מעניין איך הוא בהשוואה לשלט של ה XBOX ONE שאותו לא ניסיתי)

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 01 פברואר 2014, 19:02

Megalomaniac כתב:
השלט באמת יותר טוב מהשלט של ה-360. (שהיה הכי טוב אי פעם לדעתי).
אם הוא יתמוך ב- PC אני יחליף אותו בשלט של האקסבוקס. (רק מעניין איך הוא בהשוואה לשלט של ה XBOX ONE שאותו לא ניסיתי)

כן הוא תומך ב-PC.
גם אני לא ניסיתי את השלט של הONE.
"A man chooses, a slave obeys"

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 02 פברואר 2014, 20:01

swym כתב:א. זה כי אין לך את ליברטי סיטי (שתי ההרחבות) אלא רק את המשחק המקורי.
ב. זה לא מיעוט, אלא רוב. כמו שאמרתי כבר קודם, הדברים האלו מתועדים בpcgamewiki ויש הרבה באגים שעדיין לא טופלו בשום פאטצ' וספציפיים לכרטיסים מסוימים, למעבדים מסוימים, לתצורות זיכרון מסוימות ועוד. למעשה, זה אחד המשחקים היחידים שאחרי כמה פאטצ'ים (באזור הפאטצ' החמישי) הצליחו לייצר אצלו יותר באגים חדשים מכאלו שתוקנו, ואתה אפילו יכול להסתכל על הביקורות שהמשחק קיבל בהתחלה ולראות שיש הסכמה די גורפת על כך שהמשחק היה פורט מבוגבג להפליא.

א. יש לי את שתי ההרחבות והן מותקנות. אני אבדוק.
ב. הרוב? יאללה, תראה שזה הרוב, מסקרן יהיה לראות את הנתון של Rockstar שזה "רוב המשתמשים". נשמע שזה בערך הפעם הראשונה בהיסטוריה שחברה מודה ומספקת נתון שרוב המשתמשים של גרסאת הפיסי של משחק חווים את הבאגים שציינת.

עריכה,
בדקתי - Lost and the damned יצא 52 פריימים על שיא ההגדרות הכל. Gay tony יצא 42 על שיא ההגדרות הכל. הגיוני מאחר והם שידרגו את המנוע כנראה בין גרסה לגרסה. בכל מקרה רץ אחלה בשניהם. לא הבנתי מה הבעיה. הלוואי עליי שהפס3 או ה-360 יתנו לי 40 פריימים עם View distance פי 4 וצפיפות של הולכי רגל וכלי רכב פי 5 עם רזולוציה של 1080P, ו4XAA.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 05 פברואר 2014, 00:05

סיימתי את סיינטס רו 4 ועשיתי לו פלאטינום.
אפשר להגיד שזה באמת משחק אדיר ברמות. זה משחק שכל כך לא לוקח את עצמו באופן רציני שזה מבדר. ממליץ לכולם לשחק בו. :D
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 05 פברואר 2014, 00:59

סיימתי את האקט הראשון של Broken Edge.
פשוט מאוד תענוג. כל מה שהיה טוב במשחקי ההרפתקאות הקלאסיים ובלי כל השיט שהיה צריך לסבול (שימוש רנדומלי בפריטים, או צייד פיקסלים, או סתם להתקע במשחק בגלל שלא לקחת איזה פריט חבוי לפני כמה שעות).

ממש נהניתי מהעיצוב הגרפי. כל האומנות נראית כאילו היא צוירה ביד והכל נורא מקסים. עולם המשחק מאוד מעניין ומקורי והם הצליחו לסיים את האקט הראשון בסימן שאלה גדול ומאוד מאוד מעניין.
אני מאוד מצפה לאקט השני. בהחלט היה שווה להיות אחד מהתומכים במשחק :)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 05 פברואר 2014, 09:57

אני משחק בביושוק אינפיניט במסגרת הפלוס ואני קצת בהלם מכמה שהמשחק טוב.

באתי אליו עם דיעות קדומות כמישהו שלא חושב שביושוק המקורי טוב כמו שעושים ממנו וגם אחרי ששמעתי לא מעט מילים רעות עליו ומצאתי עולם יפהיפה, עלילה מסקרנת ומעניינת, ירי הרבה יותר כיפי וטוב מהמשחק הראשון, מכניקת סקיי-הוק מעולה, גראפיקה מדהימה מהיפות של הדור הזה, עיצוב יפהיפה, אין לי טענות אליו בכלל, לא מרגיש שום בעייתיות בקרב או גלי אויבים מוגזמים נכון לרגע זה (משחק על נורמל) והפייסינג מצויין עם הרבה רגעים שקטים ושוטטות בעולם, אני לא מבין את הטענות של השונאים לכך שהפכו אותו כביכול לגלריית ירי, אני לא מרגיש שיש פה יותר ירי מביושוק המקורי, הייתי מעדיף שיהיה ניתן להחזיק את כל הנשקים אבל מתרגלים.

בתכל'ס אחד ממשחקי השנה שלי לרגע זה ובכלל לא ציפיתי לאהוב אותו ככה, אני אוהב אותו בהרבה יותר מביושוק המקורי, שם לא התחברתי לסביבות הרפטטיביות והמבוכיות והירי הרגיש לי גרוע וטרחני כמו גם מכניקות ההאקינג שנפטרו מהם באינפיניט, לא יודע, אולי בהמשך כל העסק יעייף אותי או שהגיימפליי והפייסינג יתדרדרו ואני אבין את הטענות נגדו אבל כרגע הוא ענק.

מוזר לי שנראה שקצת שחכו אותו בסוף השנה כשחילקו GOTY, מצד שני כשהוא לקח את המקום השני מ GTA5 ב GOTY של GAF הייתי מופתע מאוד, עכשיו יש לי מושג יותר טוב למה, בתקווה שהעסק ישמור על אותה רמת איכות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 פברואר 2014, 11:47

bling כתב:אני משחק בביושוק אינפיניט במסגרת הפלוס ואני קצת בהלם מכמה שהמשחק טוב.

באתי אליו עם דיעות קדומות כמישהו שלא חושב שביושוק המקורי טוב כמו שעושים ממנו וגם אחרי ששמעתי לא מעט מילים רעות עליו ומצאתי עולם יפהיפה, עלילה מסקרנת ומעניינת, ירי הרבה יותר כיפי וטוב מהמשחק הראשון, מכניקת סקיי-הוק מעולה, גראפיקה מדהימה מהיפות של הדור הזה, עיצוב יפהיפה, אין לי טענות אליו בכלל, לא מרגיש שום בעייתיות בקרב או גלי אויבים מוגזמים נכון לרגע זה (משחק על נורמל) והפייסינג מצויין עם הרבה רגעים שקטים ושוטטות בעולם, אני לא מבין את הטענות של השונאים לכך שהפכו אותו כביכול לגלריית ירי, אני לא מרגיש שיש פה יותר ירי מביושוק המקורי, הייתי מעדיף שיהיה ניתן להחזיק את כל הנשקים אבל מתרגלים.

בתכל'ס אחד ממשחקי השנה שלי לרגע זה ובכלל לא ציפיתי לאהוב אותו ככה, אני אוהב אותו בהרבה יותר מביושוק המקורי, שם לא התחברתי לסביבות הרפטטיביות והמבוכיות והירי הרגיש לי גרוע וטרחני כמו גם מכניקות ההאקינג שנפטרו מהם באינפיניט, לא יודע, אולי בהמשך כל העסק יעייף אותי או שהגיימפליי והפייסינג יתדרדרו ואני אבין את הטענות נגדו אבל כרגע הוא ענק.

מוזר לי שנראה שקצת שחכו אותו בסוף השנה כשחילקו GOTY, מצד שני כשהוא לקח את המקום השני מ GTA5 ב GOTY של GAF הייתי מופתע מאוד, עכשיו יש לי מושג יותר טוב למה, בתקווה שהעסק ישמור על אותה רמת איכות.

וזה עוד לפני שחווית את החצי שעה האחרונה שלו...
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 פברואר 2014, 11:57

יש רגעים שנמרחים קצת יותר מדי לטעמי, אבל ברור שזה אחד הענקים של השנה, והסיפור הטוב ביותר במשחק וידאו אי פעם, אולי.
תעדכן אותנו לאחר שתסיים ^_^

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 05 פברואר 2014, 12:47

אני מקווה שאצליח להבין את התעלומה בלי להשתמש באינטרנט, זה נראה שחצי ממי שסיים היה צריך עזרה כדי לעשות סדר בראש ואני שונא את זה שצריך אמצעים חיצוניים בשביל להבין משהו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 פברואר 2014, 21:06

bling כתב:אני מקווה שאצליח להבין את התעלומה בלי להשתמש באינטרנט, זה נראה שחצי ממי שסיים היה צריך עזרה כדי לעשות סדר בראש ואני שונא את זה שצריך אמצעים חיצוניים בשביל להבין משהו.

לא תהיה לך בעיה להבין מה הולך שם אבל כן תרגיש שאולי כמה דברים לא מתחברים לך או שאתה מרגיש שהעובדה X לא יושבת לך עם העובדה Y והחיפושים באינטרנט יסגרו לך את החורים האלה.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 05 פברואר 2014, 14:00

או לחילופין אם צפית בפרינג' תתאכזב.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 פברואר 2014, 14:23

מישהו צופה בזה בכלל?! :)

בכל אופן, אתה תאלץ להשתמש באינטרנט רק בשביל להשלים חורים שלא שמת לב אליהם בווקספונז ופרטים קטנים שלא חיברת לבד. אבל אם היית קשוב - אתה תבין 100 אחוז מהעיקר. אל חשש ^_^

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 פברואר 2014, 17:10

Death_119 כתב:או לחילופין אם צפית בפרינג' תתאכזב.

הבורר והסופרנוס שניהם מדברים על אותו נושא, זה לא אומר שהם אותו דבר...

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 05 פברואר 2014, 17:26

DrKeo כתב:הבורר והסופרנוס שניהם מדברים על אותו נושא, זה לא אומר שהם אותו דבר...

אבל פה זה לא סתם Theme זהה אלא עלילה זהה 1:1 עד עונה 3 של פרינג'.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 פברואר 2014, 17:50

Death_119 כתב:אבל פה זה לא סתם Theme זהה אלא עלילה זהה 1:1 עד עונה 3 של פרינג'.

יש איזה ארבעה אירועים גדולים שמצטלבים בינהם אבל אחד עשוי מדהים ואחד עשוי סוג ב' כך שאני לא רואה יותר מדי בעיה.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 05 פברואר 2014, 19:09

לגו סיטי לWIIU נחמד בינתים ,לא מצוין או משהו אבל נחמד
יש הרבה דברים נחמדים בעלילה ומשימות צד ,אבל די ילדותי לטעמי

מה שאני אוהב הכי הרבה זה שאפשר להשלים הרבה דברים בעולם המשחק ,מה שמעצבן הרבה דברים לא זמינים עד שמקבלים יכולת מסוימת

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 06 פברואר 2014, 08:27

DrKeo כתב:יש איזה ארבעה אירועים גדולים שמצטלבים בינהם אבל אחד עשוי מדהים ואחד עשוי סוג ב' כך שאני לא רואה יותר מדי בעיה.

זה סתם כי אתה פייסי Hater!!!! זה ידוע שאתה מאנשי דוסון.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 07 פברואר 2014, 01:41

Death_119 כתב:א. יש לי את שתי ההרחבות והן מותקנות. אני אבדוק.
ב. הרוב? יאללה, תראה שזה הרוב, מסקרן יהיה לראות את הנתון של Rockstar שזה "רוב המשתמשים". נשמע שזה בערך הפעם הראשונה בהיסטוריה שחברה מודה ומספקת נתון שרוב המשתמשים של גרסאת הפיסי של משחק חווים את הבאגים שציינת.

עריכה,
בדקתי - Lost and the damned יצא 52 פריימים על שיא ההגדרות הכל. Gay tony יצא 42 על שיא ההגדרות הכל. הגיוני מאחר והם שידרגו את המנוע כנראה בין גרסה לגרסה. בכל מקרה רץ אחלה בשניהם. לא הבנתי מה הבעיה. הלוואי עליי שהפס3 או ה-360 יתנו לי 40 פריימים עם View distance פי 4 וצפיפות של הולכי רגל וכלי רכב פי 5 עם רזולוציה של 1080P, ו4XAA.

זה לא הגיוני כי שדרגו את המנוע, זה הגיוני כי הבנצרמרקים הראשונים של רוקסטאר זייפו כלפי מעלה בצורה משמעותית ויצרו מצג שווא של משחק שרץ יותר טוב על המחשב ממה שקורה בפועל. למעשה במקרה של משחקי TFLC המנוע הוא אחד לאחד אותו המנוע ורק הסקריפט של הדמו שונה.
אם אתה חושב שזה "אחלה" ובסדר גמור שבנצמרק אחד מציג לך 65 פריימים, שני מציג 52 פריימים ושלישי מציג 42 פריימים - ושלושתם אמורים כביכול להציג עבורך את הביצועים של אותו המשחק - אז אין לי מה לאחל לך חוץ משתהיה לי בריא. בסופו של דבר כל משחק שלא מצליח לספק 60 פריימים באופן יציב, כבר עדיף לו להוריד פרמטרים בשביל שיוכל לספק 60fps או לחליפין שיציג 30 פריימים עם vsync ולא את התופעה המחרידה של 40-50 פריימים קרועים/מגומגמים.

את הנתון של רוקסטאר לגבי רוב המשתמשים אתה יכול לקרוא בrelease notes של הפאטצ'ים השונים שלהם (הבאג בסאונד של realtek שתוקן למשל נגע לרוב שחקני הPC שמשתמים בצ'יפסט הזה). לא מבין למה להתווכח עם נתונים קיימים שהמפתחת מספקת על פירוט שלל הבעיות במשחק... זה בערך כמו לטעון שskyrim בגרסת הPS3 עבד יופי מהיום הראשון שלו כשכולם נחשפו לבעיית התפוצצות הזיכרון שלו. הרבה באגים נפתרו, כמה באגים חדשים נוצרו, אבל יש באגים מתועדים שרוקסטאר עדיין לא תיקנה (וכנראה גם לא מתכוונת לתקן).

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 06 פברואר 2014, 17:49

swym כתב:זה לא הגיוני כי שדרגו את המנוע, זה הגיוני כי הבנצרמרקים הראשונים של רוקסטאר זייפו כלפי מעלה בצורה משמעותית ויצרו מצג שווא של משחק שרץ יותר טוב על המחשב ממה שקורה בפועל. למעשה במקרה של משחקי TFLC המנוע הוא אחד לאחד אותו המנוע ורק הסקריפט של הדמו שונה.
אם אתה חושב שזה "אחלה" ובסדר גמור שבנצמרק אחד מציג לך 65 פריימים, שני מציג 52 פריימים ושלישי מציג 42 פריימים - ושלושתם אמורים כביכול להציג עבורך את הביצועים של אותו המשחק - אז אין לי מה לאחל לך חוץ משתהיה לי בריא. בסופו של דבר כל משחק שלא מצליח לספק 60 פריימים באופן יציב, כבר עדיף לו להוריד פרמטרים בשביל שיוכל לספק 60fps או לחליפין שיציג 30 פריימים עם vsync ולא את התופעה המחרידה של 40-50 פריימים קרועים/מגומגמים.

את הנתון של רוקסטאר לגבי רוב המשתמשים אתה יכול לקרוא בrelease notes של הפאטצ'ים השונים שלהם (הבאג בסאונד של realtek שתוקן למשל נגע לרוב שחקני הPC שמשתמים בצ'יפסט הזה). לא מבין למה להתווכח עם נתונים קיימים שהמפתחת מספקת על פירוט שלל הבעיות במשחק... זה בערך כמו לטעון שskyrim בגרסת הPS3 עבד יופי מהיום הראשון שלו כשכולם נחשפו לבעיית התפוצצות הזיכרון שלו. הרבה באגים נפתרו, כמה באגים חדשים נוצרו, אבל יש באגים מתועדים שרוקסטאר עדיין לא תיקנה (וכנראה גם לא מתכוונת לתקן).

איך אותו משחק, גם Episode 1 לא עבר שיפורים גראפיים על פני HL2? וEpisode 2 בעצמו לא עבר? גם חבילות הרחבה עוברות שידרוגים בצד הטכני. ובמידה ולא זה לא משנה דבר, המשחק רץ ב-40 פריימים ומעלה, שלושת הבנצ'מארקים שיקפו בדיוק את זה. מה אתה רוצה, שקל? אין למשחק באגים, הוא יציב, הוא רץ נהדר על הפיסי עם הגדרות פי מיליון יותר גבוהות מהקונסולה ואין שום בעייה להנות מהמשחק. אין שום קשר בין תיקון באגים לבין - "רוב משתמשי המשחק חווים באגים". גם אם מאה איש ממשתמשי המשחק חוו באגים והביאו את הדבר לידיעת המפתחת היא עדיין תנסה לפתור את הבעייה, וזה המצב בכל המקרים בכל הנוגע לעדכוני תוכנה שקיימים בכל משחק שקיים בשוק. אתה מנסה לתאר את המשחק כמפלצת לא שחיקה והיא לא. יש לך בעייה במחשב, תקנה חדש.
תמונה

Blue&Black
Trainee

הודעהעל ידי Blue&Black » 07 פברואר 2014, 18:52

סיימתי את הפרק השני בThe wolf among us. פרק מצוין, קצת מאכזב שלקח להם כמה חודשים טובים להוציא אותו אבל זה נסלח. מדובר בעוד פרק מלא בטוויסטים וכתיבה מצוינת ודמויות מעולות. העלילה מתפתחת בעוד כמה צעדים והופכת להיות הרבה יותר מסקרנת כשיותר תשובות נענות ושאלות חדשות נפתחות לכיוונים יותר ברורים מאשר הפרק הראשון.
בכללי מי שאהב את הסגנון של The walking dead חייב לנסות את המשחק הזה.

שיחקתי גם בחלק נכבד מOutlast לפס4, משחק מצמרר ומפחיד מאוד! האווירה מעולה ומלאה בפרטים מחרידים, הידיעה שחייבים להילחם על הראייה במציאת בטריות למצלמה ולא רק להימלט מהיצורים שרודפים אחריך מעוררת לחצים מטורפים ובכללי מדובר באחלה משחק אימה, לא לבעלי לב חלש
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 פברואר 2014, 13:34

Blue&Black כתב:סיימתי את הפרק השני בThe wolf among us. פרק מצוין, קצת מאכזב שלקח להם כמה חודשים טובים להוציא אותו אבל זה נסלח. מדובר בעוד פרק מלא בטוויסטים וכתיבה מצוינת ודמויות מעולות. העלילה מתפתחת בעוד כמה צעדים והופכת להיות הרבה יותר מסקרנת כשיותר תשובות נענות ושאלות חדשות נפתחות לכיוונים יותר ברורים מאשר הפרק הראשון.
בכללי מי שאהב את הסגנון של The walking dead חייב לנסות את המשחק הזה.

שיחקתי גם בחלק נכבד מOutlast לפס4, משחק מצמרר ומפחיד מאוד! האווירה מעולה ומלאה בפרטים מחרידים, הידיעה שחייבים להילחם על הראייה במציאת בטריות למצלמה ולא רק להימלט מהיצורים שרודפים אחריך מעוררת לחצים מטורפים ובכללי מדובר באחלה משחק אימה, לא לבעלי לב חלש

אמממ... ולמי שמצא את TWD כקצת משעמם ונטש באמצע? כי TWAU נשמע כל כך הרבה יותר טוב מTWD, לפחות בצד העלילתי, שמגרה אותי לשחק בו אבל TWD פשוט לא עשה לי את זה.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 08 פברואר 2014, 13:49

DrKeo כתב:אמממ... ולמי שמצא את TWD כקצת משעמם ונטש באמצע? כי TWAU נשמע כל כך הרבה יותר טוב מTWD, לפחות בצד העלילתי, שמגרה אותי לשחק בו אבל TWD פשוט לא עשה לי את זה.

הוא הרבה יותר מעניין לדעתי מTWD, אבל אני במקומך הייתי מחכה.. לקח להם ארבעה חודשים להוציא את הפרק הנוכחי... אישית, אני לא מתכוון להמשיך את TWAU עד שייצא הפרק הרביעי, כדי להיות במתח לאחרון :). וגם אז, לדעתי אתחיל מההתחלה כשבועיים לפני צאת הפרק החמישי.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 09 פברואר 2014, 13:51

Death_119 כתב:איך אותו משחק, גם Episode 1 לא עבר שיפורים גראפיים על פני HL2? וEpisode 2 בעצמו לא עבר? גם חבילות הרחבה עוברות שידרוגים בצד הטכני. ובמידה ולא זה לא משנה דבר, המשחק רץ ב-40 פריימים ומעלה, שלושת הבנצ'מארקים שיקפו בדיוק את זה. מה אתה רוצה, שקל? אין למשחק באגים, הוא יציב, הוא רץ נהדר על הפיסי עם הגדרות פי מיליון יותר גבוהות מהקונסולה ואין שום בעייה להנות מהמשחק. אין שום קשר בין תיקון באגים לבין - "רוב משתמשי המשחק חווים באגים". גם אם מאה איש ממשתמשי המשחק חוו באגים והביאו את הדבר לידיעת המפתחת היא עדיין תנסה לפתור את הבעייה, וזה המצב בכל המקרים בכל הנוגע לעדכוני תוכנה שקיימים בכל משחק שקיים בשוק. אתה מנסה לתאר את המשחק כמפלצת לא שחיקה והיא לא. יש לך בעייה במחשב, תקנה חדש.

HL1 ו-HL2 יצאו כל אחד כמשחק סטנדאלון עצמאי עם מנוע משודרג, אבל הפרקים של ליברטי סיטי הם בתכלס DLC למשחק המקורי שבגרסת הXBOX אתה יכול פשוט להוריד ולהריץ על המנוע הרגיל - כמו כל חבילת DLC. רוקסטאר פשוט ארזו אותם אחר כך בחבילה נפרדת מהסיבה הפשוטה שהם לא יכלו לשווק אותם כDLC מובנה לPC/PS3 בגלל ההסכם עם מיקרוסופט.
אבל אפילו אם היה מדובר במוצר באמת נפרד, הרי יש לך הרי את ליברטי סיטי בעצמך לא? ואיכשהו לא שמת לב שלא מדובר בשני משחקים נפרדים? זה משחק שטוען את אותו המנוע בדיוק ורק אחר כך מאפשר לך לבחור איזה תוכן לטעון - ועדיין שתי ההקלטות שרצות על אותו המשחק בדיוק סובלות מפערים של עשרות אחוזים בביצועים (מה גם שמדובר בהקלטות מתוסרטות, ואתה יכול לקחת תסריט כזה ופשוט להריץ אותו על גבי המשחק השני ולקבל פערי תוצאות דומים). מפתיע אותי שאתה אפילו לא מצליח לשים לב כמה ההקלטה עצמה שונה ממשחק למשחק - אחת מכילה סצינת רכיבה מתוסרטת עם קלוזאפים בעוד השניה מכילה סצינת טיסה פתוחה במסוק שכוללת ירי ופיצוצים שמכבידים הרבה יותר על המנוע.

הבעיה היא שאתה לא רק עיוור לקונצנזוס שמראה שהמשחק הוא הפורט האשפתי ביותר של הדור האחרון לPC ובאגים שמתועדים לעייפה, אלא אפילו מתעלם מהבעיה הנקודתית אצלך: פערים של כמעט 100% בין בנצמארק לבנצמארק ומשחק שמכשיל אותך לחשוב שהוא רץ ב-60FPS, אבל בפועל רץ באופן עקבי על קצב זוועתי של 40FPS ולקבל כמעט חצי מהפריימים קרועים? איך אפשר לשחק בצורה הזו!?
שחקן שפוי שהיה מקבל את המידע המדויק על המשחק, היה בוחר להוריד את הפרמטרים כדי שהמשחק ירוץ על 60FPS כמו שצריך או לחליפין לפחות מפעיל את ה-vsync כדי שהמשחק יתייצב על 30fps. לשחק על 40fps זה הדבר הכי גרוע שיש כי המסך שלך פשוט לא תומך בזה - כבר עדיף לשחק על ה-360 שקרובה ל-30fps ורק פעם בשניה קורעת לך פריים או שנייים.

בכל מקרה אין סיבה לקנות מחשב חדש בשביל לשחק GTA IV כמו בנאדם, כי הרי המשחק עובד זוועה דווקא עם חומרה חדשה יותר בגלל חוסר תאימות קדימה, ולכן עדיף דווקא לקנות מחשב ישן יותר - נניח משהו משלהי 2010-2011. אבל היי, אם כבר שורפים כסף בשביל לשחק במשחק בודד אז הפיתרון הפשוט הוא במקום להוציא 200$ על כרטיס מסך ישן פשוט לקנות קונסולה ולשחק את המשחק איפה שהוא עובד כמו שצריך - כשהבונוס הוא שעל הדרך אפשר גם לשחק בGTA V הטוב משמעותית. את המחשב עדיף לשמור לפורטים שעובדים כמו שצריך.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 פברואר 2014, 14:27

DrKeo כתב:אמממ... ולמי שמצא את TWD כקצת משעמם ונטש באמצע? כי TWAU נשמע כל כך הרבה יותר טוב מTWD, לפחות בצד העלילתי, שמגרה אותי לשחק בו אבל TWD פשוט לא עשה לי את זה.

אני גם מאלו שחושבים שTWD ממש, אבל ממש ממש OVERRATED (אם כי סדרת הטלויזיה מעולה בעיניי).
זה משחק עם עלילה סבילה, איכשהו וגיימפליי די מקרטע, לפחות החצי הראשון של העונה הראשונה. אחר כך משתפר קצת, אבל גם לא משהו לכתוב עליו הביתה...

TWAU, לעומת זאת - הרבה הרבה יותר מעניין, ומקורי (כי אין סדרה כזו בטלויזיה, למרות ש-ONCE UPON A TIME מאוד מזכיר את עיקר העלילה, ולא קראתי את הנובל הגרפי) ולמרות שאין ממש אקשן בפרק השני - הכל נראה מבטיח יותר.
בינתיים אני מאוד נהנתי מ-2 הפרקים, ואני מחכה לפרק הבא של TWAU הרבה יותר מהפרק השני של העונה השנייה של TWD.
(ועוד יותר למשחקי הכס שלהם, אבל זה לא מתבסס על נסיון או רשמים, אלא על תקווה נטו)

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 09 פברואר 2014, 15:11

swym כתב:HL1 ו-HL2 יצאו כל אחד כמשחק סטנדאלון עצמאי עם מנוע משודרג, אבל הפרקים של ליברטי סיטי הם בתכלס DLC למשחק המקורי שבגרסת הXBOX אתה יכול פשוט להוריד ולהריץ על המנוע הרגיל - כמו כל חבילת DLC. רוקסטאר פשוט ארזו אותם אחר כך בחבילה נפרדת מהסיבה הפשוטה שהם לא יכלו לשווק אותם כDLC מובנה לPC/PS3 בגלל ההסכם עם מיקרוסופט.
אבל אפילו אם היה מדובר במוצר באמת נפרד, הרי יש לך הרי את ליברטי סיטי בעצמך לא? ואיכשהו לא שמת לב שלא מדובר בשני משחקים נפרדים? זה משחק שטוען את אותו המנוע בדיוק ורק אחר כך מאפשר לך לבחור איזה תוכן לטעון - ועדיין שתי ההקלטות שרצות על אותו המשחק בדיוק סובלות מפערים של עשרות אחוזים בביצועים (מה גם שמדובר בהקלטות מתוסרטות, ואתה יכול לקחת תסריט כזה ופשוט להריץ אותו על גבי המשחק השני ולקבל פערי תוצאות דומים). מפתיע אותי שאתה אפילו לא מצליח לשים לב כמה ההקלטה עצמה שונה ממשחק למשחק - אחת מכילה סצינת רכיבה מתוסרטת עם קלוזאפים בעוד השניה מכילה סצינת טיסה פתוחה במסוק שכוללת ירי ופיצוצים שמכבידים הרבה יותר על המנוע.

הבעיה היא שאתה לא רק עיוור לקונצנזוס שמראה שהמשחק הוא הפורט האשפתי ביותר של הדור האחרון לPC ובאגים שמתועדים לעייפה, אלא אפילו מתעלם מהבעיה הנקודתית אצלך: פערים של כמעט 100% בין בנצמארק לבנצמארק ומשחק שמכשיל אותך לחשוב שהוא רץ ב-60FPS, אבל בפועל רץ באופן עקבי על קצב זוועתי של 40FPS ולקבל כמעט חצי מהפריימים קרועים? איך אפשר לשחק בצורה הזו!?
שחקן שפוי שהיה מקבל את המידע המדויק על המשחק, היה בוחר להוריד את הפרמטרים כדי שהמשחק ירוץ על 60FPS כמו שצריך או לחליפין לפחות מפעיל את ה-vsync כדי שהמשחק יתייצב על 30fps. לשחק על 40fps זה הדבר הכי גרוע שיש כי המסך שלך פשוט לא תומך בזה - כבר עדיף לשחק על ה-360 שקרובה ל-30fps ורק פעם בשניה קורעת לך פריים או שנייים.

בכל מקרה אין סיבה לקנות מחשב חדש בשביל לשחק GTA IV כמו בנאדם, כי הרי המשחק עובד זוועה דווקא עם חומרה חדשה יותר בגלל חוסר תאימות קדימה, ולכן עדיף דווקא לקנות מחשב ישן יותר - נניח משהו משלהי 2010-2011. אבל היי, אם כבר שורפים כסף בשביל לשחק במשחק בודד אז הפיתרון הפשוט הוא במקום להוציא 200$ על כרטיס מסך ישן פשוט לקנות קונסולה ולשחק את המשחק איפה שהוא עובד כמו שצריך - כשהבונוס הוא שעל הדרך אפשר גם לשחק בGTA V הטוב משמעותית. את המחשב עדיף לשמור לפורטים שעובדים כמו שצריך.

המשחק רץ נהדר על פיסי מודרני ביחס לאיך שהוא רץ על קונסולות, עם רמת פירוט גבוהה לאין שיעור ממה שהקונסולות הציעו ועם ביצועים טובים לאין שיעור (אם בפיסי מודרני הסף התחתון של המשחק עומד בערך על 40 פריימים בקונסולות הוא עמד סביב החצי מזה). כך שלבוא ולהגיד - "עדיף לשחק בגרסאת הקונסולות" זה ממש הזוי. אני עדיין לא מבין מה אתה רוצה, משחק שלא רץ ב-60 פריימים לטעמך הוא משחק מבוגבג? שיהיה לך לבריאות. אני גם לא מבין מה הפואנטה של הקשקשת שלך, נשמע שיש לך בעיה במחשב שלך, תחליף לחדש וגם אתה תוכל לשחק GTA כמו בן אדם (וכנראה גם משחקים אחרים אם עם GTA המחשב שלך לא התמודד). והמשחק ממש לא סובל מScreen tearing, כבר ראית את נתוני הBack buffer שהחלטת איך הוא רץ? אני באמת לא מצליח להבין מה אתה רוצה מהמשחק. אם סבלת מכל כך הרבה בעיות במשחק כנראה המחשב שלך באמת Out dated או מי שמכר לך את החלקים עבד עליך.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 35 אורחים