DrKeo כתב:כי רמדי עושה את המשחקי ירי גוף שלישי הכי טובים בתעשיה לדעתי אז מן הסתם אני מתלהב לקראת המשחק החדש שלהם.
^ This

DrKeo כתב:כי רמדי עושה את המשחקי ירי גוף שלישי הכי טובים בתעשיה לדעתי אז מן הסתם אני מתלהב לקראת המשחק החדש שלהם.
Wan7ed כתב:משחקי ירי גוף שלישי הכי טובים בתעשיה... לא חושב שאתה קצת נסחף?
יש להם את מקס פיין 1\2 וזהו (אלן וויק לא ממש נחשב למשחק ירי מדהים).
בלי קשר להכי טובים בתעשיה, לאור הרקורד של החברה- QB כנראה יהיה משחק מעולה!
Wan7ed כתב:משחקי ירי גוף שלישי הכי טובים בתעשיה... לא חושב שאתה קצת נסחף?
יש להם את מקס פיין 1\2 וזהו (אלן וויק לא ממש נחשב למשחק ירי מדהים).
בלי קשר להכי טובים בתעשיה, לאור הרקורד של החברה- QB כנראה יהיה משחק מעולה!
swym כתב:אתה קצת מבלבל כי אתה מתייחס למה שיש על הPS3 כסטנדרט, בעוד הוא צריך להישפט ביחס למה שהיה על הPS2. רזיסטנס למשל היה וואחד קפיצה של דור וגם זכה לסופרלטיבים רציניים - בניגוד די גדול לקילזון. וגם כשאתה פונה למולטיפלטפורם עם דוגמאות סטייל באטלפילד 4, אז יש את COD3 שהציע לך בזמנו קפיצה לא פחות גדולה מהPS2.
פשוט אז היתה את ה-360 עם קטלוג המשחקים היותר גדול שלה בזכות השנה בשוק, ורק בהשוואה אליה ההיצע על הPS3 היה נראה דל. בדור הזה הפער לטובת הOne קיים אבל קטן משמעותית כי הן הושקו במקביל, ולכן זה אולי משפיע על התפיסה
הPS3 החזיק את עצמו בהשקה על קצת אקסלוסיביים טובים פלוס קצת מולטיפלטפורמים טובים. על הPS4 פשוט חסרים האקסלוסיביים הטובים ולכן ההשקה שלו בשורה התחתונה פחות טובה.
InterAl כתב:מקס פיין 1/2 היו מדהימים לזמנם. אלן ווייק, לעומת זאת, הרבה פחות. אני הייתי מנמיך ציפיות.
bling כתב:אממ אני חושב שקילזון קפיצה הרבה יותר מרשימה מהפס3 ביחס לרזיסטנס ביחס לפס2, בכלל אין מה להשוות כי רזיסטנס ממש לא הוציא קריאות וואו לאנשים וקילזון לעומתו, לפחות עבור שחקני קונסולות בלבד ולא כאלו שהתרגלו לטוב מה PC, מוציא וואחד "וואו".
ולהשוות את מה ש BF4 מביא לעומת COD3 זה... חריג הייתי אומר, אני הייתי אז בתקופת ההשקה ואני לא זכרתי שקוד 3 היה אפילו חלק מהליינאפ, מי בכלל התייחס אליו?
ולמה משחקי צד ג' לא נחשבים עבור הפס4? הם לא רואים את המשחקים שיצאו בהשקת הפס3 כולל הבלעדיים, אני הבאתי לך את הרשימה ואני לא מבין איך אפשר להתווכח לגבי עליבותה, יש הרבה יותר מבחר ומה לקנות בהשקה של הפס4 לעומת הפס3, לא חושב שיש בכלל ויכוח בנושא.
זה נורא מוזר כי הממוצע שלו יחסית בינוני אבל יש אנשים שמוכנים למות בשמו, תסתכל רק בפורום הזה איך מחמיאים לו ברמה של אחד מהגדולים שיצאו, ונתקלתי בתגובות בסגנון במקומות נוספים לצד אלו שהתאכזבו ממנו כמוך.
לי אישית הוא תמיד היה נראה טוב בסרטונים, נכון הכתיבה צ'יזית אבל זה נראה דווקא הולם את העולם והדמות, כתיבה של ספרי מותחנים זולים שכאלו, והמכניקות של הגיימפליי נראו לי מגניבות ומרעננות עם האור והחושך, אבל לא שיחקתי בו קמפיין מלא כדי לראות איך העסק מחזיק לאורך זמן.
bling כתב:אממ אני חושב שקילזון קפיצה הרבה יותר מרשימה מהפס3 ביחס לרזיסטנס ביחס לפס2, בכלל אין מה להשוות כי רזיסטנס ממש לא הוציא קריאות וואו לאנשים וקילזון לעומתו, לפחות עבור שחקני קונסולות בלבד ולא כאלו שהתרגלו לטוב מה PC, מוציא וואחד "וואו".
ולהשוות את מה ש BF4 מביא לעומת COD3 זה... חריג הייתי אומר, אני הייתי אז בתקופת ההשקה ואני לא זכרתי שקוד 3 היה אפילו חלק מהליינאפ, מי בכלל התייחס אליו?
ולמה משחקי צד ג' לא נחשבים עבור הפס4? הם לא רואים את המשחקים שיצאו בהשקת הפס3 כולל הבלעדיים, אני הבאתי לך את הרשימה ואני לא מבין איך אפשר להתווכח לגבי עליבותה, יש הרבה יותר מבחר ומה לקנות בהשקה של הפס4 לעומת הפס3, לא חושב שיש בכלל ויכוח בנושא.
זה נורא מוזר כי הממוצע שלו יחסית בינוני אבל יש אנשים שמוכנים למות בשמו, תסתכל רק בפורום הזה איך מחמיאים לו ברמה של אחד מהגדולים שיצאו, ונתקלתי בתגובות בסגנון במקומות נוספים לצד אלו שהתאכזבו ממנו כמוך.
לי אישית הוא תמיד היה נראה טוב בסרטונים, נכון הכתיבה צ'יזית אבל זה נראה דווקא הולם את העולם והדמות, כתיבה של ספרי מותחנים זולים שכאלו, והמכניקות של הגיימפליי נראו לי מגניבות ומרעננות עם האור והחושך, אבל לא שיחקתי בו קמפיין מלא כדי לראות איך העסק מחזיק לאורך זמן.
DrKeo כתב:הוא משחק מאוד מיוחד כך שאני משער שהוא מעורר מחלוקת. אתה רואה פה בפורום כמה וכמה אנשים שפשוט מתים עליו (למשל אני, דודי, קליימן ואני זוכר שיש כאן עוד כמה כאלה) ואחרים שלא ממש הבינו על מה המהומה. אני חושב שלפחות לאנשים כמוני או כמו דודי, קוואנטום ברייק מצדיק הייפ לקראתו.
בנושא רזיסטנס, גם אני זוכר אותו כלא מרשים בזמנו אבל צריך לזכור שכשרזיסטנס יצא ה360 כבר הייתה בת שנה ובהפרש של כמה ימים ממנו כבר יצא גירס על קונסולה בשלה בת שנה שנראה הרבה יותר טוב ממנו. אני בטוח שאם האורדר היה יוצא גם בשיגור KZ היה נראה הרבה פחות מרשים.
Death_119 כתב:למען האמת הוא כן היה מרשים ביחס למה שהיה בפס2 במיוחד למשהו כמוני שנחשף קודם לפס3 לפני שנחשפתי ל-360 (מה שכן אני לא רוצה להגיד מה הייתה התגובה שלי כשראיתי את הTrailer של גירס לראשונה ולא האמנתי שככה נראה משחק וידאו), אני זוכר שכשהפעלתי אותו לראשונה וראיתי את הסצנת פתיחה בה טיל פוגע במסוק/מטוס במנצ'סטר לא האמנתי שככה נראה משחק על פלייסטישן ועוד שוטר. הוא היה נראה טוב מאוד לזמנו, פשוט היו כאילו שנראו טוב הרבה יותר ממנו. גם Motorstorm היה Showcase מטורף ליכולת של הפס3 במיוחד המנוע הרס המרשים שלו. אבל להגיד שהוא היה קפיצה גדולה יותר מאשר BF4 על הפס4 אני לא מסכים. אם הייתי משחק BF4 על הפס4 בלי ששנים קודם הייתי משחק BF3, Witcher 2 ועוד אין ספור משחקי High end על הפיסי הייתי נכנס לאקסטזה ברמה של גירס על ה-360.
DrKeo כתב:ברור שביחס לפס2 הוא היה מאוד מרשים אבל ממש לא ליד GEARS ולהתחשב בזה שכבר ראינו את קרייסס 1 כשהוא יצא אז בכלל הוא נראה די מפגר מאחור בזמנו.
Nigga כתב:אינפאמס, דרייבקלאב, האורדר, deep down ואנצ'רטד זה 5 משחקי AAA מוכרזים שמיועדים לצאת השנה.
Death_119 כתב:כן, BF4, Fifa 2014, AC4, NBA2K14, Resogun, COD ghost. פשוט משעמם. תפשפש בזיכרון מה היית מקבל בשיגורים קודמים. תבדיל בין - "שיגור לא מוצלח מבחינת בלעדיים" לבין - "שיגור לא מוצלח". לי אישית לא חסר מה לשחק על הפס4 כרגע, רק על BF4 אני יכל לשחק שנה בכיף בלי משהו אחר.
Laskin כתב:אז רגע, קילר אינסטינקט לא של רייר?
בכל אופן, חדשות מאוד... מעניינות.
למה הן יפתחו משחקים? רק לקינדל? או למחשבים וקונסולות?
מהלך די חסר תקדים, נראה לי. שחברה שאינה עוסקת ממש בפועל במשחקים - קונה כזו חברה.
אבל אני בטוח שוכח מלא מקרים נוספים ^_^
swym כתב:שכחת את חוק ה3 של סוני: את כמות המשחקים שמוכרת צריך תמיד לחלק בשלוש בשביל להבין כמה משחקים יוצאים השנה: מכל שלושה משחקים אחד תמיד נדחה, אחד תמיד יוצא ב"שנת הכספים" ועובר לרבעון הבא, ואחד הוא בעצם הדחיה של השנה שעברה...
בהתחלה חשבתי שלקראת הדור הזה הם ישתפרו עם העמידה בmilestones שלהם אבל לפחות בתקופת ההשקה ראינו שהדחיות המסורתיות ממשיכות.
יש עוד משהו באמצע שנקרא "שיגור לא מוצלח כי אפשר להישאר עם הדור הקודם". מה שעזר ל-360 ואת הPS3 בזמנו היו משחקי השקה שחלקם אמנם לא היו בלעדיים לחלוטין, אבל גם לא יכולת לשחק על הדור הקודם. בעוד כאן זה לא המצב ובמקסימום אתה מקבל גרסאות עם מנוע משופר כמו Fifa 2014 ו-AC4. זה אומר שלמי שכבר קנה קונסולה בהשקה יהיה במה לשחק כי הוא ירכוש את המשחקים לדור החדש במקום לדור הקודם, אבל מצד שני אין שום טעם לקנות קונסולה בהשקה מלכתחילה.
רזיסטנס ביחס לפס2 הוא קפיצה הרבה הרבה יותר גדולה ממה שמהווה קילזון כיום ביחס לPS3, והסיבה היחידה שהוא לא הוציא קריאות התפעלות היא שבצד השני של המשוואה יצא בדיוק גירס שהפיל לסתות לרצפה. אבל אנשים ששיחקו לראשונה במשחק HD אחרי קונסולה כמו הPS2? זה היה ניעור נקסט-ג'ן רציני. אתה יכול פשוט להשוות את הביקורות בעצמך ולראות.
זה שלא זכרת אגב שCOD לא היה חלק מהליינאפ הוא דווקא עוד הוכחה לדומיננטיות של רזיסטנס בהשוואה אליו בזמנו: בסיבוב הנוכחי יש לך את באטלפילד 4 שרוב האנשים מתייחסים אליו כחבילת הרחבה טובה, אבל במקום משחק בלעדי שיאפיל עליו קיבלת את קילזון המאכזב. COD3 הוא לא המהפכה של MW אבל הוא גם נחשב למשחק טוב מאד (בטח שלזמנו). בדומה לבאטלפילד 4 הוא סוג של עוד-מאותו-הדבר שלא מחדש הרבה, אבל בניגוד לבאטלפילד 4 שעושה את המעבר לראשונה, במקרה של COD3 לאנשים כבר יצא לחוות משחק קודם בסדרה על אותו הדור.
אתה יכול לראות מצויין איך שתי הדוגמאות האלו פשוט ממחישות שהחולשה של הPS3 היתה רק בהשוואה לקונסולה שיצאה שנה לפניה עם ספריית משחקים יותר גדולה ואיכותית. אף אחת מהקונסולות האלו לא זכו להשקה טובה במיוחד גם בשקלול משחקי המולטיפלטפורם, ובטח שאף אחת מהן לא זכתה לקילר אפ כמו שהיו על קונסולות אחרות (בטח בהשוואה לדור שבא לפניהן). אבל עדיין זו של הPS3 יותר טובה מאשר הPS4 - כי על הPS3 לפחות היו כמה משחקים בלעדיים טובים בהשקה שהצדיקו את המעבר, והפעם פשוט אין כלום.
erezronen כתב:טוב, בואו נשים את זה על השולחן: בעוד כשבועיים אעלה על מטוס לברצלונה ול-Mobile World Congress שמתקיים שם. יש סיכוי סביר שאנצל את ההזדמנות כדי לקנות Xbox One (תלוי במחיר שם וכאלה, אבל מבדיקה שעשיתי נראה שכן). יש המלצות מבעלי ה-Xone שבחבורה? מה צריך לקנות, על מה עדיף לוותר וכדומה? אני מניח שאני יודע את כל מה שצריך לדעת, אבל עדיין אולי אני מפספס משהו כי בתכל'ס לא חשבתי שאקנה את הקונסולה הזאת בשלב כל כך מוקדם.
Klayman כתב:
קודם כל - תעשה חיים!דבר שני, מה הדרמה בהתחלה?
.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Majestic-12 [Bot] ו־ 19 אורחים