DrKeo כתב:אאאאאאז ראיתי עכשיו פרסומת של אורנג' שהם מביאים 4G סופסוף. הללויה, סופסוף שימוש לLTE באייפון שלי!
DrKeo כתב:אאאאאאז ראיתי עכשיו פרסומת של אורנג' שהם מביאים 4G סופסוף. הללויה, סופסוף שימוש לLTE באייפון שלי!
omerkot כתב:מישהו יכול להסביר לי למה זה נחוץ?
למה יואילו לי 300 מגה לשניה בטלפון? בשביל הוואטסאפ?
Nucleus_Dawn כתב:
בשביל גלישה מהירה בהרבה. בשביל MMORPG שיש היום בטלפונים. בשביל להוריד אפליקציה ב3 שניות, במקום 3 דקות. בשביל שכל אפליקציה שצריכה חיבור לאינטרנט ולא מעבירה חצאי ביטים כמו וואטסאפ תפעל יותר מהר. בשביל לצרוך מדיה בהזרמה.
זה סתם of the top of my head.
swiss-the-engine כתב:אבל מה הקשר איזו מהירות אתה מקבל עם 3G? אם 3G תומך ב50 מגה אז שם אתה צריך להתלונן ולא שיביאו טכנולוגיה חדשה שגם היא לא באמת תנוצל בתנאי עולם האמיתי של ישראל.
Wan7ed כתב:הסיבה שה-3G בארץ לא נותן את המקסימום היא פשוטה- עומס. עם ישראל עובד חזק בכל הנוגע לצריכת תוכן מהרשת ולכולם יש פה סמארטפונים.
ו-SWISS גם בלי לדעת כלום על אותן טכנולוגיות, אפשר להבין את המעבר ל-4G.
תחשוב על מדינת ישראל כאל בניין משותף שמתחלק יחד ב-100 מגה. עכשיו תבוא ותגדיל לאותו בניין את המהירות ל-1000 מגה... מיותר להסביר שאותם 1000 מגה מתחלקים באותו מספר משתמשים שיש בבניין והמהירות לכל אחד גדלה משמעותית.
Wan7ed כתב:הסיבה שה-3G בארץ לא נותן את המקסימום היא פשוטה- עומס. עם ישראל עובד חזק בכל הנוגע לצריכת תוכן מהרשת ולכולם יש פה סמארטפונים.
ו-SWISS גם בלי לדעת כלום על אותן טכנולוגיות, אפשר להבין את המעבר ל-4G.
תחשוב על מדינת ישראל כאל בניין משותף שמתחלק יחד ב-100 מגה. עכשיו תבוא ותגדיל לאותו בניין את המהירות ל-1000 מגה... מיותר להסביר שאותם 1000 מגה מתחלקים באותו מספר משתמשים שיש בבניין והמהירות לכל אחד גדלה משמעותית.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 9 אורחים