סלולרים, ניידים ומשחקים עבורם - הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

Re: סלולרים, ניידים ומשחקים עבורם - הנושא הרשמי

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 11 נובמבר 2013, 12:41

הבדלים בין סלולריים שונים לבין ה1520 בהקשר של בהירות ומידת הקריאות (יש מילה כזאת בכלל?) שלהם באור חזק.

תמונה

http://blog.gsmarena.com/nokia-lumia-15 ... omparison/
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 11 נובמבר 2013, 14:15

אתמול הלכתי לחנות כדי לקנות את ה-LG G2, כבר הכנתי את הכסף, הכנתי את ההתרגשות ו... המכשיר לבן. פאק. כל כך התעצבנתי על המוכר. למה לא כתבתם באתר המסריח שלכם שזה לבן?! אני רציתי שחור! :cry:

אני הולך לקנות היום כנראה, בחנות אחרת. אני עדיין מתלבט אם לקחת 16GB או 32GB...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 פברואר 2014, 14:43

אאאאאאז ראיתי עכשיו פרסומת של אורנג' שהם מביאים 4G סופסוף. הללויה, סופסוף שימוש לLTE באייפון שלי!
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 פברואר 2014, 23:34

DrKeo כתב:אאאאאאז ראיתי עכשיו פרסומת של אורנג' שהם מביאים 4G סופסוף. הללויה, סופסוף שימוש לLTE באייפון שלי!

אם גולן טלקום לא יכריזו משהו דומה בקרוב, זה יכול לגרום לי לעבור לאורנג'.

אני מניח שזה מעבר לפינה גם עבור גולן, אז אני לא חושב שזה יקרה, אבל סוף סוף מגיע 4G. אנחנו מפגרים יותר מידי, מסיבות מפגרות יותר מידי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 08 פברואר 2014, 15:41

DrKeo כתב:אאאאאאז ראיתי עכשיו פרסומת של אורנג' שהם מביאים 4G סופסוף. הללויה, סופסוף שימוש לLTE באייפון שלי!

זה סתם מהלך שיווקי חסר כל משמעות. שים לב שבאותיות הקטנות למטה כתוב "כרוך באישור משרד התקשורת" - מה שאומר שאפילו אישור עדיין אין להן, שלא לדבר על פרישת רשת. סביר להניח שבשלב כזה או אחר אכן יהיה כאן 4G, אבל כרגע זה לא ממש עדיפות גבוהה אצל משרד התקשורת, ככה שבמקרה הטוב זה יגיע בסוף 2014 ובמקרה הפחות טוב הרבה אחרי.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 08 פברואר 2014, 15:57

ממקורות יודעי דבר - לא לפני סוף 2014, וגם אז, לא בטוח באילו תדרים ישתמשו ומה תהיה הפריסה ברחבי הארץ.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 08 פברואר 2014, 18:23

מישהו יכול להסביר לי למה זה נחוץ?
למה יואילו לי 300 מגה לשניה בטלפון? בשביל הוואטסאפ?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 09 פברואר 2014, 13:25

omerkot כתב:מישהו יכול להסביר לי למה זה נחוץ?

THIS^
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 פברואר 2014, 14:00

בשביל גלישה מהירה בהרבה. בשביל MMORPG שיש היום בטלפונים. בשביל להוריד אפליקציה ב3 שניות, במקום 3 דקות. בשביל שכל אפליקציה שצריכה חיבור לאינטרנט ולא מעבירה חצאי ביטים כמו וואטסאפ תפעל יותר מהר. בשביל לצרוך מדיה בהזרמה.

זה סתם of the top of my head.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 09 פברואר 2014, 14:29

Nucleus_Dawn כתב:
בשביל גלישה מהירה בהרבה. בשביל MMORPG שיש היום בטלפונים. בשביל להוריד אפליקציה ב3 שניות, במקום 3 דקות. בשביל שכל אפליקציה שצריכה חיבור לאינטרנט ולא מעבירה חצאי ביטים כמו וואטסאפ תפעל יותר מהר. בשביל לצרוך מדיה בהזרמה.

זה סתם of the top of my head.

כי ה50 מגה שיש היום לא מספיקים לזה?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 פברואר 2014, 14:33

משרד התקשורת כבר די אישר את זה... אבל זה עדיין ייקח עוד איזה שנה עד שיוקמו האנטנות... אבל רק בתנאי ש-ועד עובדי חברת פלאפון ירשה להם.
כן, מה ששמעתם.... טוב, לא בדיוק. אבל זה המאבק אליו יצאו:
http://www.themarker.com/career/1.2237952
אני ממש מקווה שהועד יפורק, או שפלאפון תפשוט רגל מהר מאוד.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 09 פברואר 2014, 15:07

זה נחוץ כי קו טלפון הפך לcommodity וצריך המצאה חדשה כדי שיוכלו לגבות עליה מחירי פרמיום.

אהה... התכוונת לך כצרכן?
לא, זה לא נחוץ

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 פברואר 2014, 16:26

עשיתי שיחות ארוכות עם סטארטאפים שקשורים להזרמה וכולם אמרו לי פה אחד ש4G ו-3G הם שני יקומים אחרים לגמרי כשאתה מדבר על הזרמה. 1080P בזמן אמיתי בהזרמה עובד יופי ב4G, גם כשאתה זה שמשדר את זה. חוץ מזה מי מקבל פה 50Mb ב3G? משהו הוריד יותר מכמה קילובייטים בשניה? היום פודקאסטים שוקלים כבר 100+ מגה, זה בהחלט נחמד להוריד אחד ב10 שניות במקום ב3 דקות. אם ה3G פה היה עובד ב50 מגה לשניה אז לא היה צורך אבל הוא ממש לא.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 10 פברואר 2014, 19:22

אבל מה הקשר איזו מהירות אתה מקבל עם 3G? אם 3G תומך ב50 מגה אז שם אתה צריך להתלונן ולא שיביאו טכנולוגיה חדשה שגם היא לא באמת תנוצל בתנאי עולם האמיתי של ישראל.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 פברואר 2014, 11:28

swiss-the-engine כתב:אבל מה הקשר איזו מהירות אתה מקבל עם 3G? אם 3G תומך ב50 מגה אז שם אתה צריך להתלונן ולא שיביאו טכנולוגיה חדשה שגם היא לא באמת תנוצל בתנאי עולם האמיתי של ישראל.

כי בשום טכנולוגיה אתה אף פעם לא מקבל את המקסימום, ביחוד לא בישראל. אז אם בישראל אנחנו נידונים בלסבול מגלישה ב10% ממהירות הרשת, אני מעדיף לסבול מ10% מ4G מאשר 10% מ3G. חוץ מזה 4G אומר שהם צריכים להחליף את מערך האנטנות שלהם לאנטנות מודרניות כך שאולי אפילו נקבל סופסוף מהירות נורמאלית אפילו אם לא היה השדרוג ל4G אלה רק היו מחליפים את המערך אנטונות.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 10 פברואר 2014, 20:01

טוב אין לי מושג קלוש בטכנולוגיות האלה ומה מונע ממך לקבל מהירות המתקרבת למקסימום של הרשת אבל קשה לי להאמין שיותר "קל" לפרוש רשת חדשה במקום לדאוג שהרשת הקיימת תהיי מהירה יותר. על אחת כמה וכמה אם זה כמו שאתה אומר (10 אחוז מהמהירות).
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 10 פברואר 2014, 15:00

הסיבה שה-3G בארץ לא נותן את המקסימום היא פשוטה- עומס. עם ישראל עובד חזק בכל הנוגע לצריכת תוכן מהרשת ולכולם יש פה סמארטפונים.

ו-SWISS גם בלי לדעת כלום על אותן טכנולוגיות, אפשר להבין את המעבר ל-4G.
תחשוב על מדינת ישראל כאל בניין משותף שמתחלק יחד ב-100 מגה. עכשיו תבוא ותגדיל לאותו בניין את המהירות ל-1000 מגה... מיותר להסביר שאותם 1000 מגה מתחלקים באותו מספר משתמשים שיש בבניין והמהירות לכל אחד גדלה משמעותית.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 10 פברואר 2014, 15:56

Wan7ed כתב:הסיבה שה-3G בארץ לא נותן את המקסימום היא פשוטה- עומס. עם ישראל עובד חזק בכל הנוגע לצריכת תוכן מהרשת ולכולם יש פה סמארטפונים.

תחשוב על מדינת ישראל כאל בניין משותף שמתחלק יחד ב-100 מגה. עכשיו תבוא ותגדיל לאותו בניין את המהירות ל-1000 מגה... מיותר להסביר שאותם 1000 מגה מתחלקים באותו מספר משתמשים שיש בבניין והמהירות לכל אחד גדלה משמעותית.

אני ממש ממש ממש בטוח שאתה טועה לגבי ה"עומס" שכביכול אנחנו הישראלים גורמים למערכת 3G כאן. אבל נראה מה מישהו מבין יותר ממני (ע"ע עומר) יאמר בנושא.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 10 פברואר 2014, 17:19

זה משהו שקראתי באחד מאתרי התוכן.
בכל מקרה, עומר יותר ממוזמן לחוות את דעתו בנושא.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 11 פברואר 2014, 02:11

מה? מה עומר אשם? בעצמי אני לא מבין למה נחוץ 300 מגה.
אני לא חושב שיש פה בעיות של רוחב סרט אבל אני לא יודע להגיד את זה בוודאות. אני כן יודע שיש פה בעיה שנובעת מזה שמשלל סיבות שונות ומשונות, אנחנו בונים בניינים יקרים בטירוף, עשויים מאבן ובטון מזוין שחוסמים ומשבשים קרינה אלקטרומגנטית בעוד שבעולם המערבי בונים את הבניינים שלהם מדיקטים, גבס דקיק, ניר אורז ושלל חירבושים זולים שעפים ברוח אבל גם נותנים לקרינה לעבור חופשי חופשי מה שאומר שהעוצמה והאיכות של הסיגנלים שהם קולטים היא טובה יותר ומאפשרת לעבוד קרוב יותר לאופטימום.
זה לא הולך להשתנות עם 4G, 5G וגם לא עם 100G...

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 10 פברואר 2014, 18:13

Wan7ed כתב:הסיבה שה-3G בארץ לא נותן את המקסימום היא פשוטה- עומס. עם ישראל עובד חזק בכל הנוגע לצריכת תוכן מהרשת ולכולם יש פה סמארטפונים.

בפועל המצב בדיוק הפוך: תאר לעצמך בניין משותף שבו משקיעים בשדרוג הרשת הפנימית מ-100 מגה ל-1000 מגה, אבל חיבור האינטרנט החיצוני נשאר אותו הדבר וכולם גם ככה רוצים גישה לאינטרנט מהיר ולא סתם לשלוח קבצים מאחד לשני.
זה המצב גם בזירת האינטרנט עצמה: אם פורסים תשתית סלולרית חדשה אבל כל ספקי התוכן הישראלים נשארים על רוחב הפס שלהם וההזרמה המעפנה שלהם, ויותר מזה כל פס האינטרנט לחו"ל נשאר באותו רוחב - זה שיהיה לך 4G בטלפון האישי שלך לא יעזור לך עכשיו, כי צוואר הבקבוק נמצא במקום אחר ואתה תיתקע עם כולם באותו פקק.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 פברואר 2014, 18:20

אז מה אתם רוצים שיקרה? שנחכה עד שזה יהיה נחוץ - ואז רק להתחיל לתכנן תשתית חדשה?
זה לא עובד ככה... ובמדינה מתוקנת שלא צריכה אישור כדי להקים טכנולוגיה חדשה - כבר מזמן היה לנו שימוש בזה ולא היינו נאבקים בצוואר בקבוק כה או אחר.
יש משהו מהיר יותר? מעולה! אין שום סיבה להתנגד.

באותה מידה אשר להגיד שאף אחד לא צריך מכונית שמגיעה ל-400+ קמ"ש, אבל תנו לי לבנות אותה על חשבוני, אם יש לי האמצעים.

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 10 פברואר 2014, 19:18

זה ניהיה ממש מסובך מאז שעומר נכנס לדיון...

בכל מקרה אני לא מרגיש צוואר בקבוק באינטרנט שלי... תמיד הורדתי מאתרי טורנט בחול על מקסימום... ועכשיו שידרגו לי ל-40 מגה של בזק ואני תמיד מנצל עד הסוף (מוריד על 5 מגה).

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 פברואר 2014, 20:00

סבבה, אם כך אני רואה שהטענה הרווחת היא שביום שיגיע 4G לא נוריד אפילו בקילובייט מהר יותר. כמובן שכולנו יודעים שזאת טעות ולכן לא רלוונטי וכן נוריד הרבה יותר מהר כשיגיע ה4G, אפילו אם זה רק כי שדרגן תשתיות ולא בגלל ה4G עצמו.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 22 אורחים