אבל הפעם זה נראה לגמרי אפשרי ואני לא רואה סיבה ממשית לשיפוצים. זה נראה אמין. אבל אהיה הראשון לשמוח לאיד ששוב EA מפשלים קשות
bling כתב:אני חושב שההבדל הכי גדול מהמשחקים שהציגו ב TARGET (מלבד מודלים הרבה יותר מפורטים, מגרשים ואנימציות במקרה של מאדן ו NBA ), למוצר הסופי, שגם פיפ"א שותף לפשע הזה מעבר להבדלים שציינת זו פשוט התאורה שבכמה רמות מעל.
תאורה טובה יכולה לעשות הבדל גדול גם אם הכל היה זהה לגמרי, ברמה שמשחק יכול להראות חצי דור מאחור בגלל זה.
אני מקווה שהטריילר של ה UFC ישמור על אותה רמת תאורה בגיימפליי הסופי.
Nucleus_Dawn כתב:EA מעולם לא טענו שהטריילרים בזמן אמר. הם תמיד השתמשו בin game או בin game assets כדי לתאר אותם, אז ברור שהם אף פעם לא היו ייצוג מדויק של המוצר הסופי.
זה לא כל כך קריטי, כי כל פיפ"א שיוצא מוקדם בכמה וכמה סרטוני משחקיות ארוכים (EA נוהגים להזמין אליהם למשרדים כל מיני שחקני יוטיוב שמשחקים הרבה בפיפ"א, כדי לשחק ולהקליט את המשחק, למשל) וכמובן שבכל שנה יוצא גם דמו כמה שבועות לפני כן, שהוא הדרך הכי טובה לדעת איך המשחק נראה.
משחקי ספורט זה כמו משחקי מירוץ. לעיתים רחוקות יש קשר בין המוצר הסופי והפרסומות שלו. גם הטריילרים של 2K נראים הרבה יותר טוב מאיך שהמשחקים שלהם נראים בפועל.
Nucleus_Dawn כתב:אני זוכר בבירור שהם אמרו שהטריילרים האלו משתמשים בin game assets. את שאר הטענות שאתה מייחס אליהם אני פשוט לא זוכר.
bling כתב:אני לא ממציא, 2 דקות בגוגל:
It was all pre-rendered," Wilson told Polygon. "Listen, we're not hiding behind that fact. This was an event that we've been planning for a number of months on a new platform. And what we wanted to do was use real game assets, so they're all real game assets, straight out of our game teams, but we had to get it into a format that would be usable in this style of event.
"What I'm really happy to say, though, is that our games right now are delivering on that, and in some cases more," Wilson said, "and we're going to show a lot more of that at E3 in a couple of weeks. And then by the time we get to launch, the sky's the limit of where we get to."
Wilson added that the pre-rendered footage of its four sports titles is "following where our games are going and certainly in line with what we're seeing in our games right now on console."
=
שקר גדול
Nucleus_Dawn כתב:
כמו שאמרתי, הוא אמרו מההתחלה שמדובר בסרטונים מרונדרים מראש, עם in game assets.
לא לקחתי את שאר פלפולי הPR האלה ברצינות בעבר ולכן גם לא זכרתי אותם.
אני לא רואה פה שום שקר גדול. אפשר להגיד על הטריילרים האלה שהם בדיוק כמו מה שרואים במשחק, רק בהילוך איטי ומזוויות צילום שונות, בדיוק כמו שאתה אומר על הסרטונים של משחקי 2K.
אני באמת לא רואה פה איזה פער עצום והזוי. בטח לא בהשוואה לטריילרים של 2K.

bling כתב:ממש לא מסכים איתך, אבל ממש, נראים לי עולם אחר ברמה של כמעט חצי דור, אפילו שהטריילר של ה LIVE מלחתכילה לא מרשים עד כדי כך המוצר הסופי מכוער שיש פער ניכר מאוד, זה באמת לא אותו מודל, המודל המרונדר נראה אפילו בסגנון CARTOONY שכזה שאין דמיון בינו לבין הסופי אפילו מבחינה אומנותית כאילו זה מנוע שונה לגמרי, אתה באמת לא רואה את זה?
במאדן זה אפילו יותר בולט כי הטריילר היה כזה בולשוט שאפילו אם המוצר הסופי לא נוראי כמו ש LIVE יצא (אבל רחוק מלהרשים) הפער אפילו בולט יותר, הטריילר עם FIDELITY ברמה אחרת לגמרי.
אולי רק FIFA פחות בילשט באופן יחסי למרות שגם שם SWISS אומר שלא עמד ביעד בחלק מהדברים.
אין יותר מדי מה להרחיב, אני חושב שזה ברור כשמש, אם אתה לא רואה את זה אין לי הרבה מה לעשות.
ובשורה התחתונה הוא שיקר, אמר שהם נראים אותו דבר ואף טוב יותר בחלק מהאספקטים וזה פשוט לא נכון אפילו לפי הסטנדרטים המקלים שלך.
bling כתב:אממ סליחה אבל הוא שיקר בצורה ישירה, הוא לא חייב לאמר שהמוצר הסופי אף ייראה טוב יותר, יכול להשתמש בלשון יותר מהוססת של "אנחנו שואפים לעמוד ביעד הזה" ולא להגיד "פפפפפ כבר עברנו את זה!!" כשהמוצר הסופי נראה חצי דור לפחות מתחת, זה מוריד מהאמינות של EA בין אם תרצה או לא.
והפער פה לא גדול כמו השקר של קילזון (ששם אלו גם אנשי PR ששיקרו לידיעתך, גרילה לא אמרה שזה ריל טיים אלא איזה פלוץ מסוני שאישר ש"הכל זמן אמת" כולל ה CGI של מוטורסטורם וכל מה שהוצג), אבל הוא ניכר.
הפער של הטריילר המפוברק של "הגיימפליי" ל 360 אכן גדול כמו קילזון אם לא יותר, מדובר שם במשחק שנמצא יותר מדור מעל מה שקיבלו בסוף, לכן כן, הם שיקרו ברמה של קילזון.
swiss-the-engine כתב:אבל בסרטון שהבאת לא כתוב שזה גיימפליי. נראה לי בסרטונים ששוחררו לקראת פיפא 14 כתוב ונאמר בכמה מקומות שונים שזה גיימפליי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 45 אורחים