bling כתב:אני חושב שהליינאפ של ה WII היה הרבה יותר עדיף משל ה WIIU בשלב הזה ככה שהייתי מעדיף שפשוט היינו משחקים את המשחקים של ה WII בטכנולוגיה של 2006 ולא של 2001...
bling כתב:ויש גם טריילר:
נראה משהו משהו.
יפה לראות שנינטנדו לא מתביישת לקחת רעיונות טובים ממשחקים מתחרים כמו סוניק אול סטאר וטרנספורמציית הרכבים שלו, אבל הביצוע של נינטנדו באמת נראה רמה מעל כולם, הגראפיקה יפהייפיה, לא רק טכנית אלא גם אומנותית היא מעולה, מהסוג שלא מתיישן ותמיד נראה טוב, חבל שלא קיבלנו דברים כאלו לפני 8 שנים כשיצא ה WII, כי אם היום זה נראה מעולה אז לפני 8 שנים ראשים בכלל היו עפים... נינטנדו באמת אלופה.
Laskin כתב:תראה עוד סרטים, שחר. כמעט אחד לאחד אותה מכאניקה - טרנספורמציה בהתאם לשטח שמתחתייך (גם אם התעופה לפעמים מוגבלת... זה ממש אותו עקרון).
אני מסכים איתך, סוניק האחרון וכתבתי על זה מספר פעמים כאן - היה הטוב מסוגו בז'אנר. אבל נראה לי שנינטנדו התעלו עליו ויחזירו לעצמם את התואר.
Laskin כתב:ובסוניק אין מגנט... נו באמת
Nucleus_Dawn כתב:
המגנט לא משנה את איך שמשחקים במשחק, לדעתי. רק את איך שהוא נראה.
הטיסה היתה שונה לגמרי מנהיגה/שיט בסוניק. זה עוד סקיל שהיה צריך ללמוד. הדאייה במריו קארט לא דומה לזה בכלל (ובטח לא נלקחה מסוניק, כי היא כבר היתה במשחקים קודמים בסדרה).
בסוניק גם היה פיטצ'ר הרבה יותר משמעותי, שהוא שינוי המסלול בכל סיבוב וגם אותו לא ראיתי במריו קארט.
מעבר לדמיון הברור בז'אנר (וכתוצאה מכך שסוניק לקח מהמשחקים הקודמים בסדרת מריו קארט המון השראה), אין פה ממש פיטצ'רים דומים.
אני לא חושב שהם באמת למדו משהו ממשחקים אחרים. זה עוד מחזור רגיל של נינטנדו, כמו שאר המשחקים בסדרה הזאת ובאחרות. המחזור הרגיל הזה יכול להוביל למשחק הכי טוב בז'אנר והוא באמת נראה אדיר. לא נראה לי שהם באמת לקחו משהו חדש מסוניק, או משחקים אחרים בז'אנר.
This year, Nintendo will offer fans a deeper look at Nintendo's biggest games of E3, with information directly from the source. The "Treehouse," the Product Development department at Nintendo of America, will provide in-depth game demos live and unscripted from Nintendo's booth. This new program will be live streamed during all hours of the E3 show. Fans can get settled in, open their browsers and experience the Nintendo games at E3 like never before.
Nintendo Digital Event
Every year, Nintendo looks for the best way to show its games and share its news with fans, media and other key audiences. In 2013, Nintendo decided to forgo a traditional press conference and use a video – in that case a Nintendo Direct – to share its news from E3. The company is building on that approach at E3 2014 with the "Nintendo Digital Event," a new kind of video program that will reveal and provide further detail about the gaming experiences on the way for Nintendo platforms in 2014 and beyond. The Nintendo Digital Event will air at 9 a.m. PT on Tuesday, June 10.
DrKeo כתב:שמעתי שבe3 2015 הם הולכים להכריז על היורשת של הwiiu בעזרת ריסוס כתובת בשמיים עם מטוס קל.
erezronen כתב:אכן מעניין, אבל אני עדיין טוען שהבחירה האם לקיים מסיבת עיתונאים פיזית או דיגיטלית היא לא הסיבה לסיקור או חוסר סיקור של נינטנדו ב-E3. אני חושב ששנה שעברה היתה כל כך מחורבנת כי היא לא חשפה שום דבר מעניין, לא כי היא בחרה לעשות את זה בסטרים במקום לייב. אם השנה היא תפציץ עם הצגה של זלדה ל-Wii U, אוסף שני משחקי מריו גלקסי ב-HD ובמחיר מוזל, חשיפה רשמית ל-X ועוד איזה הפתעה-שניים ל-3DS אז היא תוכל לקבל סיקור די מטורף.
מצד שני, הסיכוי שהיא באמת תציג דברים מעניינים לצערי די אפסי.
bling כתב:וואו זה יהיה אחד הדברים העצובים אם נינטנדו תכריז בעתיד על יורשת ל WIIU באיזה סטרים דיגיטלי מבויים ומוכן מראש, בלי הדגמות על הבמה, בלי התפעלות של הקהל, בלי פרזנטציה משמעותית עם אנשי מפתח שונים ומפתחים, באווירה המתה הזו של הדיירקטים שלה... מפחיד![]()
מצד שני גרוע יותר מהחשיפה של ה WIIU שנמצאת בראש הרשימה של החשיפות הכי גרועות אי פעם זה כנראה לא יכול להיות, אפילו חלק מהגיימרים לא הבין אם היה מדובר בקונסולה חדשה או תוסף מרוב שזה היה מבלבל וחסר הייפ, לא מפתיע שאחרי זה גם הצרכנים בחנות במשך שנים לא יודעים עדיין שזו קונסולה ולא תוסף.
למה לא, היא חשפה סמאש חדש ומריו קארט ואת X, הציגה גיימפליי של ביונטה ועוד כמה דברים, תצוגות לייב שלהם בטח היו עושות יותר רעש.
ולא הבנתי, לא היתה חשיפה רשמית ל X עדיין? מה זאת אומרת חשיפה רשמית, הרי ראינו גיימפליי רציף ודי ארוך אם אני לא טועה, אפילו כמה סרטונים.
ולמה אתה לא אופטימי שיהיו דברים מעניינים? הרי נינטנדו מן הסתם בטח נתנה אור ירוק ללא מעט משחקים עוד בטרם ראתה את מידת ההצלחה של הקונסולה ככה שסביר להניח שיש לא מעט שמות גדולים שהיו בשלבים יחסית מתקדמים של פיתוח שאותם הם הולכים לחשוף.
חוץ מזה שיכול להיות שלמרות חוסר ההצלחה נינטנדו רוצה לשמור על השם הטוב שיש לה (הרי אחת מהסיבות שאנשים איבדו אמון בסגה זה שהיא שרפה קונסולות על ימין ועל שמאל) ולכן למרות המכירות הרעות היא תמשיך לפתח לקונסולה עוד לא מעט משחקים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 6 אורחים