ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

הודעהעל ידי bling » 14 פברואר 2014, 15:17

עזוב אותך שטויות קרירין, הפוסט שלי במקור רצה לדבר על משחקי חובה, לא הייתי צריך להזכיר צד ג' על ה WII כי למרות שיש שם כמה נחמדים סכ"ה זה קשקוש ואלו פורטים נחותים (גם אם באספקה סדירה בניגוד ל WIIU) או במקרה של ה WIIU פורטים מעטים מדי והם בטח לא הסיבה שבשבילה שווה לרכוש WII או WIIU. (הסיבה היחידה ל 2 הקונסולות הללו היא נינטנדו כי חוץ מזה לא היה עליהן כלום)

אני הבאתי לך הנחה גדולה עם זה שבכלל הכללתי את פיקמין 3 כמשחק חובה שכזה ואתה עוד מכניס לי את NSMBU? סליחה אבל לא קונים קונסולה של נינטנדו בשביל NSMBU. ומה הקשר NSMB של ה WII? הוא יצא ב 2009 ואנחנו משווים את הליינאפ עד לזמן הזה שזה מקביל ל 2007 אצל ה WII.
תכל'ס משחקי חובה באמת זה מריו גלקסי+מטרויד+זלדה לעומת מריו 3D+ והנחה גדולה עם פיקמין 3.

זה ברור איזו רשימה עדיפה בהרבה, כל המסביב זה קשקוש כי כל עוד אין אספקה טובה של צד ג' הפורטים הללו שה WIIU קיבלה פעם בשנה לא שווים הרבה כי אתה חייב פלטפורמה נוספת כמו מחשב או פס360 כדי לחוות את הדור הזה ולכן הם לא פקטור בכלל.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 14 פברואר 2014, 15:56

גם בWII היתה חיב פלטפורמה נוספת למולטיפלטפורם

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 14 פברואר 2014, 17:48

כאילו DUH, זה בדיוק מה שאני אומר כשאני כותב "לא הייתי צריך להתייחס לצד ג' על ה WII ועזוב אותך שטויות צד ג' לא פקטור על הקונסולות האחרונות של נינטנדו", חשבתי שהייתי מספיק ברור :/

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 14 פברואר 2014, 20:08

תיראה מהיתקדמות שלי בלגו סיטי -זה משחק הרבה יותר טוב ממה שחשבתי בהתחלה
פשוט טונה דברים שאפשר לעשות
ככה שאני חושב שיש משחק אחד "חובה" לWIIU ,רק שאנשים לא יודעים שזה משחק חובה

מזכיר את המצב של אוקמי -שאנשים לא ידעו את האיכות

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 פברואר 2014, 13:26

bling כתב:אני חושב שהליינאפ של ה WII היה הרבה יותר עדיף משל ה WIIU בשלב הזה ככה שהייתי מעדיף שפשוט היינו משחקים את המשחקים של ה WII בטכנולוגיה של 2006 ולא של 2001...

זו הייתה הכוונה...
אני רואה את הליינאפ, ואין בעייה איתו יותר מדי, המשחקים נראים יפים, בHD, עם מולטי קצת יותר טוב, יותר שחקנים... אבל כל זה היה צריך להיות ב-2007 כבר.
זה לא שהמשחקים לא נראים טוב היום, הם פשוט לא נראים טוב ביחס למתחרים. כל הטכנולוגיה הזו הייתה קיימת כבר אז, אבל משום מה נינטנדו בוחרים להיות ארכאים, בניגוד לחלוצים, כפי שהיו עד הקיוב. כל כך חבל...

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 17 פברואר 2014, 23:28

ביקורות לטרופיקל פריז: http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=770399

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 17 פברואר 2014, 22:25

זה בכל מקום ,חלק 9 חלק 6
מיתרשמות שלי מהביקורות ,זה פשוט המשך טיבעי למשחק WII

המשחק לWII היה משחק פלטפורמה 2D מאוד טוב ,ומי שרצה לעשות בזה הרבה שעות ,היה יכול לנסות לעשות הכל ב100%
ככה שאני לא חושב שזה שונה הפעם
חוץ ממעבר לHD כמובן ,אבל בגלל ענין ה2D ,גם המשחק הקודם ניראה טוב

MagmaJet
Trainee

הודעהעל ידי MagmaJet » 28 פברואר 2014, 14:22

ב20 במאי נינטנדו תסגור את כל השרתי Nintendo Wi-Fi Connection של משחקי ווי ו-DS
בין המשחקים שיופסקו להם שירות אונליין הם
משחקי פוקימון ומשחקי מריו קארט

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 15 מרץ 2014, 12:58

חברה ניסיתי היום את "מועדון נינטנדו" האמריקאי
חלק מהדברים אני לא יכול לקבל כי זיפתי כתובת כמובן ,אבל דברים דיגיטלים כן

בעיקרון שרושמים קונסולות ומשחקים ואביזרים מסוימים (חיב להיות מיועד לארצות הברית ,כי קודים אירופים ויפנים הם למועדונים לפי אזור)
מקבלים מטבעות מועדון כאלו ,בהם אפשר לרכוש משחקים ואביזרים
לדוגמה יש את קיד איקרוס (במקור לGB ) ב150 מטבעות

מעבר לזה לפעמים יש משהו מגניב ,רשמתי את הקונסולה שלי ואת לגו סיטי ל3DS ,וקיבלתי את פוקימון Y ,לצערי כבר רכשתי את פוקימון X בעבר
אבל יש שם שמירה של אחין ,ככה שזה נחמד

בכל מקרה קונסולה 3DS XL =160 מטבעות
משחקים תלוי איזה ,חלק 50 מטבעות

לא משהו באמת ענק ,אבל נחמד

הWIIU שלי אירופי ,אז מתי שהו אני ינסה גם את זה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 אפריל 2014, 12:17

רשמים על מריו קארט:
http://www.ign.com/articles/2014/04/03/ ... edibly-fun
ויש ברוב האתרים הגדולים היום רשמים חדשים...

נראה ממש אחלה משחק בסדרה, גם אם הוא שואב המון ממשחקים אחרים - נראה שהביצוע פה לא פחות ממדהים.
אני חושב שאם נינטנדו תוציא אותו גם לקונסולות המתחרות, דור קודם ונוכחי ביחד - היא תוכל למכור 50+ מליון עותקים, ובעצם לכסות על ההפסדים של הWII U ^_^

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 03 אפריל 2014, 12:33

ויש גם טריילר:

נראה משהו משהו.
יפה לראות שנינטנדו לא מתביישת לקחת רעיונות טובים ממשחקים מתחרים כמו סוניק אול סטאר וטרנספורמציית הרכבים שלו, אבל הביצוע של נינטנדו באמת נראה רמה מעל כולם, הגראפיקה יפהייפיה, לא רק טכנית אלא גם אומנותית היא מעולה, מהסוג שלא מתיישן ותמיד נראה טוב, חבל שלא קיבלנו דברים כאלו לפני 8 שנים כשיצא ה WII, כי אם היום זה נראה מעולה אז לפני 8 שנים ראשים בכלל היו עפים... נינטנדו באמת אלופה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 03 אפריל 2014, 13:02

bling כתב:ויש גם טריילר:

נראה משהו משהו.
יפה לראות שנינטנדו לא מתביישת לקחת רעיונות טובים ממשחקים מתחרים כמו סוניק אול סטאר וטרנספורמציית הרכבים שלו, אבל הביצוע של נינטנדו באמת נראה רמה מעל כולם, הגראפיקה יפהייפיה, לא רק טכנית אלא גם אומנותית היא מעולה, מהסוג שלא מתיישן ותמיד נראה טוב, חבל שלא קיבלנו דברים כאלו לפני 8 שנים כשיצא ה WII, כי אם היום זה נראה מעולה אז לפני 8 שנים ראשים בכלל היו עפים... נינטנדו באמת אלופה.

יש במשחק טרנספורמציה של הרכבים?
אני רואה שהם "מתמגנטים" למשטחים, אבל זה נראה כמו סתם גימיק חביב, שלא באמת משנה משהו במשחק, מעבר ללאפשר לעשות עוד דרכים חלופיות.
הקטעים עם הדאון זה רק להארכת הקפיצות. אלו לא קטעי תעופה, כמו בסוניק (ושם באמת היתה משמעות לתעופה, כי הבחירה בגובה הטיסה האריכה/קיצרה את המסלול שאתה לוקח). זה גם פיטצ'ר לא חדש לסדרה.
המחזור של המסלולים קצת מוגזם, לדעתי. זה מתחיל להרגיש כמו המחזור הקיצוני של סמאש. אף פעם לא הפריע להם למכור יותר, אז זה בטח לא יפריע גם הפעם והמשחק הזה ימכור עשרות מיליונים (או לכל מיליון אחר שיהיה מחצית מבעלי הWIIU).

הביצוע נראה מאוד מלוטש, כפי שהתרגלנו מנינטנדו. מעבר לעניין הזה, אני עדין לא רואה מה נעשה יותר טוב מסוניק האחרון, שהיה ממש נהדר.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 אפריל 2014, 21:23

תראה עוד סרטים, שחר. כמעט אחד לאחד אותה מכאניקה - טרנספורמציה בהתאם לשטח שמתחתייך (גם אם התעופה לפעמים מוגבלת... זה ממש אותו עקרון).
אני מסכים איתך, סוניק האחרון וכתבתי על זה מספר פעמים כאן - היה הטוב מסוגו בז'אנר.
אבל נראה לי שנינטנדו יגברו עליו ויחזירו לעצמם את התואר.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 03 אפריל 2014, 13:30

Laskin כתב:תראה עוד סרטים, שחר. כמעט אחד לאחד אותה מכאניקה - טרנספורמציה בהתאם לשטח שמתחתייך (גם אם התעופה לפעמים מוגבלת... זה ממש אותו עקרון).
אני מסכים איתך, סוניק האחרון וכתבתי על זה מספר פעמים כאן - היה הטוב מסוגו בז'אנר. אבל נראה לי שנינטנדו התעלו עליו ויחזירו לעצמם את התואר.

אין שם טיסה בכלל. רק דאייה. זה שונה לגמרי. מכאניקה להארכת הקפיצות, שכבר הופיעה בסדרה. לא דומה בכלל להטסת המטוסים בסוניק, לפי דעתי.
גם לא זוכר שראיתי משהו במים, אבל זה בכל מקרה פחות משמעותי, כי זה משוחק בדיוק אותו הדבר.

יש מצב שהוא יהיה יותר טוב מאול סטארס. נינטנדו מדהימים במשחקי הקארטינג שלהם. אני פשוט לא חושב שהם באמת לקחו ממנו משהו.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 אפריל 2014, 21:42

ובסוניק אין מגנט... נו באמת :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 03 אפריל 2014, 14:00

Laskin כתב:ובסוניק אין מגנט... נו באמת :)

המגנט לא משנה את איך שמשחקים במשחק, לדעתי. רק את איך שהוא נראה.

הטיסה היתה שונה לגמרי מנהיגה/שיט בסוניק. זה עוד סקיל שהיה צריך ללמוד. הדאייה במריו קארט לא דומה לזה בכלל (ובטח לא נלקחה מסוניק, כי היא כבר היתה במשחקים קודמים בסדרה).
בסוניק גם היה פיטצ'ר הרבה יותר משמעותי, שהוא שינוי המסלול בכל סיבוב וגם אותו לא ראיתי במריו קארט.

מעבר לדמיון הברור בז'אנר (וכתוצאה מכך שסוניק לקח מהמשחקים הקודמים בסדרת מריו קארט המון השראה), אין פה ממש פיטצ'רים דומים.
אני לא חושב שהם באמת למדו משהו ממשחקים אחרים. זה עוד מחזור רגיל של נינטנדו, כמו שאר המשחקים בסדרה הזאת ובאחרות. המחזור הרגיל הזה יכול להוביל למשחק הכי טוב בז'אנר והוא באמת נראה אדיר. לא נראה לי שהם באמת לקחו משהו חדש מסוניק, או משחקים אחרים בז'אנר.
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 03 אפריל 2014, 15:47

טיסה היתה קימת בזאנר הזה ,לפחות בתקופת הN64 עם לא לפני
שראר עשתה משחק קארטינג לN64

או זה או משחק אחר לGBA ,כללו מטוסים כאפשרות

לא באמת זוכר ,אבל זה היה קים מזמן

רחיפות היו בסנובורד קיד 1-2 ,גם לN64

לא חושב שיחדשו הפעם יותר מידי ,אני כן מקווה לליטוש מאוד חזק

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 03 אפריל 2014, 16:16

הו... זה מעניין.

מסתבר שהאזור עם המגנטים כן משנים את הדרך שבה משחקים.
כאשר מתנגשים במתחרים באזורים האלו, מקבלים בוסט למהירות, במקום להאט.

זה יכול לשנות לא מעט את הדינימיקה בין דמויות קלות וכבדות. רעיון מעניין מאוד.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 אפריל 2014, 16:33

Nucleus_Dawn כתב:
המגנט לא משנה את איך שמשחקים במשחק, לדעתי. רק את איך שהוא נראה.

הטיסה היתה שונה לגמרי מנהיגה/שיט בסוניק. זה עוד סקיל שהיה צריך ללמוד. הדאייה במריו קארט לא דומה לזה בכלל (ובטח לא נלקחה מסוניק, כי היא כבר היתה במשחקים קודמים בסדרה).
בסוניק גם היה פיטצ'ר הרבה יותר משמעותי, שהוא שינוי המסלול בכל סיבוב וגם אותו לא ראיתי במריו קארט.

מעבר לדמיון הברור בז'אנר (וכתוצאה מכך שסוניק לקח מהמשחקים הקודמים בסדרת מריו קארט המון השראה), אין פה ממש פיטצ'רים דומים.
אני לא חושב שהם באמת למדו משהו ממשחקים אחרים. זה עוד מחזור רגיל של נינטנדו, כמו שאר המשחקים בסדרה הזאת ובאחרות. המחזור הרגיל הזה יכול להוביל למשחק הכי טוב בז'אנר והוא באמת נראה אדיר. לא נראה לי שהם באמת לקחו משהו חדש מסוניק, או משחקים אחרים בז'אנר.

יש מלא פיצ'רים דומים, כמו עניין התרגילים והבוסט.
בוא נגיד שממש קל לקחת את סוניק ולעשות מוד למריו :)
אבל שוב - נראה פשוט נהדר, מלוטש מאוד.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 30 אפריל 2014, 03:29

הנה תירוץ להעלות את הת'רד הזה ממעמקי השכחה, נינטנדו, מוקדם מהצפוי, הכריזו בסרטון מיוחד שהפיקו עם אתר הבידור MEGA64 על התוכניות שלהם ל E3- שווה צפייה, משעשע למדי:

אז כמו שהבנתם הם יערכו טורניר של סמאש בדוכן שלהם שיועבר בשידור חי, בנוסף כולם (בארה"ב) יוכלו להתנסות בסמאש בעמדות דמו בלעדיות ב BEST BUY.

בנוסף הם יערכו סטרים שידורים יומיומי שיקרא Nintendo TREEHOUSE שייערך במשך כל שעות התצוגה שבו יציגו ראיונות עם מפתחים, דמואים חיים וכו'
תמונה
This year, Nintendo will offer fans a deeper look at Nintendo's biggest games of E3, with information directly from the source. The "Treehouse," the Product Development department at Nintendo of America, will provide in-depth game demos live and unscripted from Nintendo's booth. This new program will be live streamed during all hours of the E3 show. Fans can get settled in, open their browsers and experience the Nintendo games at E3 like never before.

וכמובן הכותרת המרכזית היא שיהיה אירוע סטרים מרכזי בדומה לשנה שעברה שיכיל הכרזות על משחקים חדשים וחשיפות וכו' שיקרא Digital Event
תמונה
Nintendo Digital Event
Every year, Nintendo looks for the best way to show its games and share its news with fans, media and other key audiences. In 2013, Nintendo decided to forgo a traditional press conference and use a video – in that case a Nintendo Direct – to share its news from E3. The company is building on that approach at E3 2014 with the "Nintendo Digital Event," a new kind of video program that will reveal and provide further detail about the gaming experiences on the way for Nintendo platforms in 2014 and beyond. The Nintendo Digital Event will air at 9 a.m. PT on Tuesday, June 10.

כן, כמו שאתם מבינים, לא תהיה מסיבת עיתונאים פיזית מסורתית גם השנה, למרות הסרטון החמוד והמקורי ושלל ההכרזות אני יוצא בהרגשה שנינטנדו פשוט מסרבת ללמוד מהטעויות שלה, למרות שהיא משקיעה יותר השנה בשידורים מהתערוכה התחושה שהיתה שנה שעברה מהסטרים זה שהיא לא רלוונטית עוד, בקושי התייחסו לשידור ואף אחד לא דיבר כמעט על נינטנדו.
במקום לנסות לחזור לקדמת הבמה הם שוב הולכים על אותה הגישה ומעמיקים את חוסר הרלוונטיות שלהם, יכול להיות שזה צפוי בשנה שה WIIU כבר מוכרזת כמתה פחות או יותר, אבל באמת עצוב עד כמה נינטנדו מנכרת את עצמה יותר ויותר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 אפריל 2014, 04:23

שמעתי שבe3 2015 הם הולכים להכריז על היורשת של הwiiu בעזרת ריסוס כתובת בשמיים עם מטוס קל.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 29 אפריל 2014, 20:24

אכן מעניין, אבל אני עדיין טוען שהבחירה האם לקיים מסיבת עיתונאים פיזית או דיגיטלית היא לא הסיבה לסיקור או חוסר סיקור של נינטנדו ב-E3. אני חושב ששנה שעברה היתה כל כך מחורבנת כי היא לא חשפה שום דבר מעניין, לא כי היא בחרה לעשות את זה בסטרים במקום לייב. אם השנה היא תפציץ עם הצגה של זלדה ל-Wii U, אוסף שני משחקי מריו גלקסי ב-HD ובמחיר מוזל, חשיפה רשמית ל-X ועוד איזה הפתעה-שניים ל-3DS אז היא תוכל לקבל סיקור די מטורף.

מצד שני, הסיכוי שהיא באמת תציג דברים מעניינים לצערי די אפסי.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 30 אפריל 2014, 07:26

DrKeo כתב:שמעתי שבe3 2015 הם הולכים להכריז על היורשת של הwiiu בעזרת ריסוס כתובת בשמיים עם מטוס קל.

וואו זה יהיה אחד הדברים העצובים אם נינטנדו תכריז בעתיד על יורשת ל WIIU באיזה סטרים דיגיטלי מבויים ומוכן מראש, בלי הדגמות על הבמה, בלי התפעלות של הקהל, בלי פרזנטציה משמעותית עם אנשי מפתח שונים ומפתחים, באווירה המתה הזו של הדיירקטים שלה... מפחיד :?
מצד שני גרוע יותר מהחשיפה של ה WIIU שנמצאת בראש הרשימה של החשיפות הכי גרועות אי פעם זה כנראה לא יכול להיות, אפילו חלק מהגיימרים לא הבין אם היה מדובר בקונסולה חדשה או תוסף מרוב שזה היה מבלבל וחסר הייפ, לא מפתיע שאחרי זה גם הצרכנים בחנות במשך שנים לא יודעים עדיין שזו קונסולה ולא תוסף.

erezronen כתב:אכן מעניין, אבל אני עדיין טוען שהבחירה האם לקיים מסיבת עיתונאים פיזית או דיגיטלית היא לא הסיבה לסיקור או חוסר סיקור של נינטנדו ב-E3. אני חושב ששנה שעברה היתה כל כך מחורבנת כי היא לא חשפה שום דבר מעניין, לא כי היא בחרה לעשות את זה בסטרים במקום לייב. אם השנה היא תפציץ עם הצגה של זלדה ל-Wii U, אוסף שני משחקי מריו גלקסי ב-HD ובמחיר מוזל, חשיפה רשמית ל-X ועוד איזה הפתעה-שניים ל-3DS אז היא תוכל לקבל סיקור די מטורף.

מצד שני, הסיכוי שהיא באמת תציג דברים מעניינים לצערי די אפסי.

למה לא, היא חשפה סמאש חדש ומריו קארט ואת X, הציגה גיימפליי של ביונטה ועוד כמה דברים, תצוגות לייב שלהם בטח היו עושות יותר רעש.
ולא הבנתי, לא היתה חשיפה רשמית ל X עדיין? מה זאת אומרת חשיפה רשמית, הרי ראינו גיימפליי רציף ודי ארוך אם אני לא טועה, אפילו כמה סרטונים.

ולמה אתה לא אופטימי שיהיו דברים מעניינים? הרי נינטנדו מן הסתם בטח נתנה אור ירוק ללא מעט משחקים עוד בטרם ראתה את מידת ההצלחה של הקונסולה ככה שסביר להניח שיש לא מעט שמות גדולים שהיו בשלבים יחסית מתקדמים של פיתוח שאותם הם הולכים לחשוף.
חוץ מזה שיכול להיות שלמרות חוסר ההצלחה נינטנדו רוצה לשמור על השם הטוב שיש לה (הרי אחת מהסיבות שאנשים איבדו אמון בסגה זה שהיא שרפה קונסולות על ימין ועל שמאל) ולכן למרות המכירות הרעות היא תמשיך לפתח לקונסולה עוד לא מעט משחקים.

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 30 אפריל 2014, 08:33

bling כתב:וואו זה יהיה אחד הדברים העצובים אם נינטנדו תכריז בעתיד על יורשת ל WIIU באיזה סטרים דיגיטלי מבויים ומוכן מראש, בלי הדגמות על הבמה, בלי התפעלות של הקהל, בלי פרזנטציה משמעותית עם אנשי מפתח שונים ומפתחים, באווירה המתה הזו של הדיירקטים שלה... מפחיד :?
מצד שני גרוע יותר מהחשיפה של ה WIIU שנמצאת בראש הרשימה של החשיפות הכי גרועות אי פעם זה כנראה לא יכול להיות, אפילו חלק מהגיימרים לא הבין אם היה מדובר בקונסולה חדשה או תוסף מרוב שזה היה מבלבל וחסר הייפ, לא מפתיע שאחרי זה גם הצרכנים בחנות במשך שנים לא יודעים עדיין שזו קונסולה ולא תוסף.

למה לא, היא חשפה סמאש חדש ומריו קארט ואת X, הציגה גיימפליי של ביונטה ועוד כמה דברים, תצוגות לייב שלהם בטח היו עושות יותר רעש.
ולא הבנתי, לא היתה חשיפה רשמית ל X עדיין? מה זאת אומרת חשיפה רשמית, הרי ראינו גיימפליי רציף ודי ארוך אם אני לא טועה, אפילו כמה סרטונים.

ולמה אתה לא אופטימי שיהיו דברים מעניינים? הרי נינטנדו מן הסתם בטח נתנה אור ירוק ללא מעט משחקים עוד בטרם ראתה את מידת ההצלחה של הקונסולה ככה שסביר להניח שיש לא מעט שמות גדולים שהיו בשלבים יחסית מתקדמים של פיתוח שאותם הם הולכים לחשוף.
חוץ מזה שיכול להיות שלמרות חוסר ההצלחה נינטנדו רוצה לשמור על השם הטוב שיש לה (הרי אחת מהסיבות שאנשים איבדו אמון בסגה זה שהיא שרפה קונסולות על ימין ועל שמאל) ולכן למרות המכירות הרעות היא תמשיך לפתח לקונסולה עוד לא מעט משחקים.

X הוצג כמה פעמים בקטעי גיימפליי מבולבלים ללא הקשר. אני מחכה לחשיפה שתסביר עליו קצת יותר - מה קהל היעד שלו, איך הוא מתקשר (אם בכלל) ל-Xenoblade Chronicles, מתי לעזאזל הוא יוצא וכדומה. להפוך אותו מאיזה כותרת עלומה למוצר אמיתי שאנחנו יודעים איך הוא יראה ומתי אנחנו יכולים לצפות לו.

בדיירקט E3 של שנה שעברה נינטנדו לא חשפה שום דבר מפתיע. היא הראתה טריילר של סמאש ושל מריו קארט, אבל שני המשחקים האלה נראים בדיוק כמו שכולם ציפו שהם ייראו והרי לכולם היה ברור שהם ייצאו. ההפתעה הכי גדולה, כמדומני, היה שייצא סמאש גם ל-3DS, ושתהיה חליפת חתול למאריו. מאריו באמת קיבל אז די הרבה חשיפה תקשורתית (לפחות באתרי הגיימינג), אבל סמאש ל-3DS לא עשה את הרעש שהם ציפו לו. מאריו חתולי אחד שמתחרה בשתי קונסולות חדשות זה ממש לא כוחות.

אני מודה שהשנה הפוטנציאל שלהם גדול יותר - פשוט כי התחרות מול ההכרזות של סוני ומיקרוסופט תהינה מן הסתם יותר פשוטה (כותרים שמתחרים בכותרים אחרים, לא בקונסולות חדשות) - אבל נראה שהזמן בו נינטנדו יכולה להכריז על משחקים צפויים זה כבר לא מספיק. אם הזלדה החדש באמת כל כך שונה כמו שהם מפמפמים שהוא הולך להיות זה יוכל אולי להרים כמה אנשים על הרגליים. מריו גלקסי ב-HD ובזול ובתקופת החגים הנוכחים גם אולי יתן לה כמה כותרות. הלוואי ויהיו עוד הפתעות - אבל אפילו אני כבר הפסקתי לצפות מנינטנדו לחדש בקטעים האלה אחרי השעמום של שנה שעברה.

בכל מקרה, אני לא חושב שהצורה (הפיד המוקלט במקום מסיבת העיתונאים החיה) היא הבעיה. העניין הוא התוכן.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 30 אפריל 2014, 11:33

מריו גלקסי נוסף נשמע לי מאכזב... אולי מריו מולטיברס ירים אותי על הרגליים :)

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 4 אורחים