Assassin's Creed 4: Black Flag | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: Assassin's Creed 4: Black Flag | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 פברואר 2014, 13:53

bling כתב:לא הבנתי מה זאת אומרת שאפשר לחכות בבאטמן שיתקיפו אותך, יש משחק בז'אנר שזה לא ככה?
כולל הטובים שבהם כמו DMC וכאלה.

בכולם אפשר לעומד ולחכות ולהתחמק שנים, בבאטמן אתה חייב ליזום פעולות שונות על מנת לנטרל אויבים או שתצטרך פשוט להתחמק מההתקפות שלהם בין אם במשולש או ב DASH לצד או קפיצה מעליהם וכו', זה לא דומה לאיזה PROMPT על המסך שמופיע לך אוטומטית ואתה לוחץ עליו והורג את האויב אוטומטית (ואם זה באמת ככה ב AC אז אפשר להבין את הטענות כלפיו)
חוץ מזה שאפילו זה לא מדוייק כי יש אויבים עם נשק שאם אתה לא מונע מהם להטעין מחסנית הם יורים בך מרחוק, בקיצור חובה להתקיף ובצורות שונות ומגוונות.

אתה צודק. זו בקושי תלונה, כי זה פשוט ככה בהרבה מאוד משחקים, כולל AC. אני פשוט הגבתי למי שאמר את זה.
גם בAC זה לא מדויק, כי אם אתה פשוט עומד ומחכה שירו בך, אתה תמות. אתה חייב ליזום פעולות ולחתור למגע מול האויבים שיורים בך ובדרך אתה יכול להשתמש במגן אנושי, כדי להתחמק מהירי (ולהוריד אויב אחד). גם אויבים "כבדים", שתוקפים אותך, יהרגו אותך אם רק תחכה להם, כי אתה חייב ליזום התקפה ולנטרל את ההגנה שלהם, לפני שאתה תוקף אותם.

בAC אין איזה prompt חריג. בבטמן יש אייקונים שמהבהבים מעל ראשים של אנשים שעומדים לתקוף אותך וכך גם בAC. בבטמן אפילו הייתי אומר שיש קצת יותר שימוש בזה, כי האייקון משתנה לפי סוג ההתקפה, בעוד שבAC אתה צריך לזהות את סוג ההתקפה, לפי המראה של האויב שמולך.
מה שיש בAC ואין בבטמן, זה בצד הימני העליון של המסך את התפקוד של כל כפתור. בגלל שהמשחק כולו מבוסס על רגישות למצב, התפקוד של כל כפתור משתנה. ככה שרגע לפני שמישהו יורה בך, אתה רואה שכפתור הY (אני חושב) הופך ל"human shield" וכאשר מישהו תוקף אותך, כפתור הX (נראה לי) הופך לקאונטר וכפתור הA הופך ל"break defense".
יכול להיות שזה שהתפקוד של המקשים מופיע על המסך זה מה שמפריע לכולם (ויש את זה גם במשחקים כמו זלדה OOT), אבל מצפיה במעט גיימרים קצת פחות מנוסים משחקים בAC, אפילו זה לא מספיק בשביל חלק מהאנשים, בשביל לדעת מה לעשות במשחק כל כך מורכב (מפלצתי במורכבות שלו) כמו AC. זה די מעניין כמה אנחנו טובים בלזהות פרטים כאלה, באזורים שונים על המסך, בזמן שאנשים אחרים ממש מתקשים לחלק את תשומת הלב שלהם גם למה שקורה במרכז המסך וגם למה שקורה בצדדים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 09 פברואר 2014, 14:15

bozeman כתב:כנראה לא שיחקת במשחקים המאוחרים יותר.

באמת לא שיחקתי במשחקים מאוחרים יותר (גם ציינתי שזה נכון ל-1 ו-2 לכל הפחות), פשוט לא נהנתי מהמשחק והרגשתי שאני לא משחק בו באמת. הכל היה בגדר אוטומט ללא כל אתגר.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 09 פברואר 2014, 19:16

המאוחרים יותר בהחלט היו מאתרגים יותר. שוב, לא מדובר פה ברמת קושי בלתי אפשרית, אבל זה בהחלט דורש יותר מיומנות, זה כבר ממש לא אוטומטי (ומה גם שעם ההכנסה של רובים יכולים לתקוף אותך גם מרחוק וגם מקרוב.)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 09 פברואר 2014, 22:11

אני נתקעתי באמצע 4 בינתיים (לא אמצע אמיתי.. מטאפורי..).. הוא הרבה יותר טוב מ3, אבל כמי שממש נהנה מהסדרה בעבר, אני לא ממש מצליח לחזור אליה.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 פברואר 2014, 23:19

Klayman כתב:אני נתקעתי באמצע 4 בינתיים (לא אמצע אמיתי.. מטאפורי..).. הוא הרבה יותר טוב מ3, אבל כמי שממש נהנה מהסדרה בעבר, אני לא ממש מצליח לחזור אליה.

אחרי התקלות, חזרתי למשחק ואני די הרבה מעבר לנקודה שבה הייתי קודם (שזה לא הרבה - רק 26%).
אני נהנה מאוד מכל הלוחמה הימית. להלחם נגד קבוצה גדולה של ספינות בסופה זה אתגר אמיתי, כמו גם להלחם נגד מבצר חזק. ממש תענוג והכל גם נראה מרהיב.

כל שאר הדברים הם פחות או יותר AC רגיל ומלוטש. ההבדל העיקרי הוא שבמשימות שבהן צריך להתגנב, יש הרבה יותר מקומות שבהם אפשר להתגנב, מה שעושה את האפשרות הזאת להגיונית ולא סתם מעצבנת.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 15 פברואר 2014, 03:20

מצאתי Easter egg ממש מגניבה במשחק.
פרצתי לכמה מחשבים ב"הווה" ומעבר לזה שAbstergo Entertainment זו פשוט יוביסופט, שזה נחמד וכמה קטעי אודיו של דזמונד, מצאתי מוצר נוסף של אבסטרגו - מערכת הפעלה סופר יציבה, נוחה ומושלמת בשם ctOS שמאפשרת לנהל, פחות או יותר, כל דבר שמתחשק לכם לנהל.
סתם דוגמא, אפשר לנהל עם מערכת ההפעלה הזאת עיר. היא מאפשרת לעשות שימוש מהיר ונוח במערך מצלמות אבטחה, זיהוי תווי פנים, שליטה ברמזורים, מחסומים וגשרים ולייעל את התפקוד של העיר כולה.
במערכת הזאת עושים שימוש במספר ערים ברחבי העולם. אחת מהערים, אתם בוודאי זוכרים, היא שיקגו, בה אמור להתרחש Watch Dogs.

חיבור חמוד בין העולמות, בניסיון ליצור איזה יקום יוביסופט, או לחילופין רמז לגבי זה שWD הוא פשוט הרחבה של כותר AC, שיקח אותו למקומות חדשים (זה בהחלט יסביר את הדמיון הרב בין המשחקים).
בכל מקרה, קטע ממש נחמד :)
תמונה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 15 פברואר 2014, 10:39

כן, זה מאוד נחמד שהם עשו את אבסטרגו כיוביסופט פשוט, יש גם את המייל הזה שבוא כביכול אבסטרגו מתייעצים איזה איזור זמן לחקור להבא, ולמעשה נותנים רמזים לדיבורים ושמועות אמיתיות שהיו לגבי מיקום הAC הבאים.
בהקשר של WD, אני לא מאמין שזה יקרה אבל זה יהיה מאוד מגניב אם יהיה חיבור ישיר או עקיף בינו לבין AC, ויוביסופט כבר הראו לנו שהם יודעים לשמור סוד גדול על המשחק שלהם כשלאף אחד לא היה מושג שAC הראשון הוא למעשה משחק שמתרחש בהווה, אז לך תדע

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 15 פברואר 2014, 13:54

Stick כתב:כן, זה מאוד נחמד שהם עשו את אבסטרגו כיוביסופט פשוט, יש גם את המייל הזה שבוא כביכול אבסטרגו מתייעצים איזה איזור זמן לחקור להבא, ולמעשה נותנים רמזים לדיבורים ושמועות אמיתיות שהיו לגבי מיקום הAC הבאים.
בהקשר של WD, אני לא מאמין שזה יקרה אבל זה יהיה מאוד מגניב אם יהיה חיבור ישיר או עקיף בינו לבין AC, ויוביסופט כבר הראו לנו שהם יודעים לשמור סוד גדול על המשחק שלהם כשלאף אחד לא היה מושג שAC הראשון הוא למעשה משחק שמתרחש בהווה, אז לך תדע

לגבי AC המקורי, הם גילו לנו את זה די הרבה לפני שהמשחק יצא.

אני לא חושב שזה יהיה איזה קטע חשוב בסיפורים של המשחקים. אני חושב שזה סתם חיבור קטן וחמוד שיוצר יקום יוביסופט.
תמונה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 15 פברואר 2014, 16:55

ברור, אני גם ממש לא חושב שזה יהיה משהו מרכזי וכמעט בטוח שמדובר בeaster egg מגניבה וזהו, אבל תמיד אפשר לדמיין כזה דבר מגניב.
בקשר לAC1, זה אומנם היה מזמן אז אני לא ממש זוכר אבל נראה לי שזה כן היה די הפתעה כשהמשחק יצא או ממש קצת לפני, לא?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 15 פברואר 2014, 17:12

Stick כתב:ברור, אני גם ממש לא חושב שזה יהיה משהו מרכזי וכמעט בטוח שמדובר בeaster egg מגניבה וזהו, אבל תמיד אפשר לדמיין כזה דבר מגניב.
בקשר לAC1, זה אומנם היה מזמן אז אני לא ממש זוכר אבל נראה לי שזה כן היה די הפתעה כשהמשחק יצא או ממש קצת לפני, לא?

מה שאני זוכר זה, שזה משהו שגילו עוד לפני שהמשחק יצא וגם היו לו לפני החשיפה רמזים ממש עבים (עם כל הכתוביות loading ואפקטים עתידניים). אני גם זוכר שבביקורות היו כאלו שאמרו שקצת מוזר שגילו את זה, כי זה היה יכול להיות טוויסט ממש מגניב בעלילה, אבל לא היתה בכלל הפתעה, כי דיברו על זה עוד קודם.
תמונה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 15 פברואר 2014, 18:05

זה שהיו רמזים זה ברור, זה לא איזה משהו שהם החליטו להכניס באמצע. אבל רמזים זה משהו שאתה מתייחס אליו רק אחרי זה, באותה מידה אם יתברר שWD וAC הם עולם אחד (שוב, אני ממש לא חושב שזה יקרה :) ) תוכל להגיד שהיו לזה מספיק רמזים.
אני זוכר שידעתי ממש קצת לפני המשחק שהוא יתרחש בהווה אבל שמספיק חברים שלי ואנשים שאני מכיר (שכן 'מבינים') הופתעו מהדבר הזה.
בקיצור אני ממש לא זוכר איך זה התנהל, אני אשמח אם משיהו שזוכר בוודאות יזכיר לי :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 15 פברואר 2014, 18:16

Stick כתב:זה שהיו רמזים זה ברור, זה לא איזה משהו שהם החליטו להכניס באמצע. אבל רמזים זה משהו שאתה מתייחס אליו רק אחרי זה, באותה מידה אם יתברר שWD וAC הם עולם אחד (שוב, אני ממש לא חושב שזה יקרה :) ) תוכל להגיד שהיו לזה מספיק רמזים.
אני זוכר שידעתי ממש קצת לפני המשחק שהוא יתרחש בהווה אבל שמספיק חברים שלי ואנשים שאני מכיר (שכן 'מבינים') הופתעו מהדבר הזה.
בקיצור אני ממש לא זוכר איך זה התנהל, אני אשמח אם משיהו שזוכר בוודאות יזכיר לי :)

אני זוכר שבהתחלה היו רמזים ובהמשך התייחסו לזה באופן ישיר. לא הראו יותר מידי מהגיימפליי בהווה, אבל אני ממש זוכר שאמרו את זה באופן ישיר.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 30 אורחים