משחקי 2014

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: משחקי 2014

הודעהעל ידי Laskin » 11 פברואר 2014, 22:32

לEA אכן יש הסטוריה של טריילרים מפוברקים, בעיקר בתחום הספורט, גם כשהם כותבים שהכל בזמן אמת.
אבל הפעם זה נראה לגמרי אפשרי ואני לא רואה סיבה ממשית לשיפוצים. זה נראה אמין. אבל אהיה הראשון לשמוח לאיד ששוב EA מפשלים קשות ;)

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 11 פברואר 2014, 14:52

bling כתב:אני חושב שההבדל הכי גדול מהמשחקים שהציגו ב TARGET (מלבד מודלים הרבה יותר מפורטים, מגרשים ואנימציות במקרה של מאדן ו NBA ), למוצר הסופי, שגם פיפ"א שותף לפשע הזה מעבר להבדלים שציינת זו פשוט התאורה שבכמה רמות מעל.
תאורה טובה יכולה לעשות הבדל גדול גם אם הכל היה זהה לגמרי, ברמה שמשחק יכול להראות חצי דור מאחור בגלל זה.

אני מקווה שהטריילר של ה UFC ישמור על אותה רמת תאורה בגיימפליי הסופי.

אני לא חושב שהתאורה שונה... זה פילטר שונה, זה יותר עניין אומנותי ממשהו אחר. אני אומר זאת למרות שכמובן אין לי ידע מתאים על המאחורי הקלעים בשביל להחליט שזה אכן אבסולוטית לא תאורה שונה.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 פברואר 2014, 15:42

EA מעולם לא טענו שהטריילרים בזמן אמר. הם תמיד השתמשו בin game או בin game assets כדי לתאר אותם, אז ברור שהם אף פעם לא היו ייצוג מדויק של המוצר הסופי.
זה לא כל כך קריטי, כי כל פיפ"א שיוצא מוקדם בכמה וכמה סרטוני משחקיות ארוכים (EA נוהגים להזמין אליהם למשרדים כל מיני שחקני יוטיוב שמשחקים הרבה בפיפ"א, כדי לשחק ולהקליט את המשחק, למשל) וכמובן שבכל שנה יוצא גם דמו כמה שבועות לפני כן, שהוא הדרך הכי טובה לדעת איך המשחק נראה.

משחקי ספורט זה כמו משחקי מירוץ. לעיתים רחוקות יש קשר בין המוצר הסופי והפרסומות שלו. גם הטריילרים של 2K נראים הרבה יותר טוב מאיך שהמשחקים שלהם נראים בפועל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 פברואר 2014, 15:51

לא זוכר מה ראיתי או אמרתי אז על מה שראיתי אבל בטריילר הזה היו כמה קטעים מרשימים עם האפקטים של השרירים והבד. אין לי מושג אם זה באמת יראה ככה בסוף.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 12 פברואר 2014, 00:00

Nucleus_Dawn כתב:EA מעולם לא טענו שהטריילרים בזמן אמר. הם תמיד השתמשו בin game או בin game assets כדי לתאר אותם, אז ברור שהם אף פעם לא היו ייצוג מדויק של המוצר הסופי.
זה לא כל כך קריטי, כי כל פיפ"א שיוצא מוקדם בכמה וכמה סרטוני משחקיות ארוכים (EA נוהגים להזמין אליהם למשרדים כל מיני שחקני יוטיוב שמשחקים הרבה בפיפ"א, כדי לשחק ולהקליט את המשחק, למשל) וכמובן שבכל שנה יוצא גם דמו כמה שבועות לפני כן, שהוא הדרך הכי טובה לדעת איך המשחק נראה.

משחקי ספורט זה כמו משחקי מירוץ. לעיתים רחוקות יש קשר בין המוצר הסופי והפרסומות שלו. גם הטריילרים של 2K נראים הרבה יותר טוב מאיך שהמשחקים שלהם נראים בפועל.

זה לא נכון, הם הציגו בעבר עוד לקראת דור ה 360 את מאדן וטענו שזה זמן אמת, וגם בוידאו האחרון ששמתי בדף הקודם הם אמרו שזה אומנם מנוע אבל המשחקים כבר בשלב הזה נראים טוב יותר מהדמו, עוד שקר.
יש להם היסטוריה של הטעיות.

ואני לא מעורה בהסטוריית הטריילרים של 2K אבל לפחות לגבי האחרון שלהם ל NBA2K נראה שיצא קרוב מאוד אם לא זהה, תראה פשוט את ה REPLY וזה בדיוק אותו דבר אם תוסיף הילוך איטי ותשחק עם המצלמה.

הנה הטריילר המדובר שהציג לנו את "הגיימפליי" שצפוי לנו בגרסת ה 360:

זה בוטה באותה רמה כמו הטריילרים המזוייפים של סוני עצמה של קילזון ומוטורסטורם מ 2005, אפילו גרסת הפס4 לא נראית כמו בטריילר הזה, עד כדי כך שיקרו שקפצו יותר מדור מעל החומרה הנתונה, את המוניטין המעורער שלהם הרוויחו בצדק.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 פברואר 2014, 16:15

אני זוכר בבירור שהם אמרו שהטריילרים האלו משתמשים בin game assets. את שאר הטענות שאתה מייחס אליהם אני פשוט לא זוכר.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 12 פברואר 2014, 00:28

Nucleus_Dawn כתב:אני זוכר בבירור שהם אמרו שהטריילרים האלו משתמשים בin game assets. את שאר הטענות שאתה מייחס אליהם אני פשוט לא זוכר.

אני לא ממציא, 2 דקות בגוגל:
It was all pre-rendered," Wilson told Polygon. "Listen, we're not hiding behind that fact. This was an event that we've been planning for a number of months on a new platform. And what we wanted to do was use real game assets, so they're all real game assets, straight out of our game teams, but we had to get it into a format that would be usable in this style of event.

"What I'm really happy to say, though, is that our games right now are delivering on that, and in some cases more," Wilson said, "and we're going to show a lot more of that at E3 in a couple of weeks. And then by the time we get to launch, the sky's the limit of where we get to."

Wilson added that the pre-rendered footage of its four sports titles is "following where our games are going and certainly in line with what we're seeing in our games right now on console."

=
שקר גדול :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 פברואר 2014, 16:38

bling כתב:אני לא ממציא, 2 דקות בגוגל:
It was all pre-rendered," Wilson told Polygon. "Listen, we're not hiding behind that fact. This was an event that we've been planning for a number of months on a new platform. And what we wanted to do was use real game assets, so they're all real game assets, straight out of our game teams, but we had to get it into a format that would be usable in this style of event.

"What I'm really happy to say, though, is that our games right now are delivering on that, and in some cases more," Wilson said, "and we're going to show a lot more of that at E3 in a couple of weeks. And then by the time we get to launch, the sky's the limit of where we get to."

Wilson added that the pre-rendered footage of its four sports titles is "following where our games are going and certainly in line with what we're seeing in our games right now on console."

=
שקר גדול :)

כמו שאמרתי, הוא אמרו מההתחלה שמדובר בסרטונים מרונדרים מראש, עם in game assets.
לא לקחתי את שאר פלפולי הPR האלה ברצינות בעבר ולכן גם לא זכרתי אותם.

אני לא רואה פה שום שקר גדול. אפשר להגיד על הטריילרים האלה שהם בדיוק כמו מה שרואים במשחק, רק בהילוך איטי ומזוויות צילום שונות, בדיוק כמו שאתה אומר על הסרטונים של משחקי 2K.
אני באמת לא רואה פה איזה פער עצום והזוי. בטח לא בהשוואה לטריילרים של 2K.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 12 פברואר 2014, 01:03

Nucleus_Dawn כתב:
כמו שאמרתי, הוא אמרו מההתחלה שמדובר בסרטונים מרונדרים מראש, עם in game assets.
לא לקחתי את שאר פלפולי הPR האלה ברצינות בעבר ולכן גם לא זכרתי אותם.

אני לא רואה פה שום שקר גדול. אפשר להגיד על הטריילרים האלה שהם בדיוק כמו מה שרואים במשחק, רק בהילוך איטי ומזוויות צילום שונות, בדיוק כמו שאתה אומר על הסרטונים של משחקי 2K.
אני באמת לא רואה פה איזה פער עצום והזוי. בטח לא בהשוואה לטריילרים של 2K.

סליחה אבל זה :
תמונה
לעומת זה:
תמונה

זה לא עניין של זוויות צילום והילוך איטי, מדובר פה במודל שנראה הרבה יותר טוב מהזוועה שיצאה בסוף, NBA LIVE 2014 נחשב לאחד המשחקים היותר מכוערים שיש על הדור הבא עם אנימציות מזעזעות וגראפיקה מחפירה, מה בין זה לבין הטריילר שהאדון מ EA טען "שנראה אותו דבר ואף טוב יותר באספקטים מסויימים"? זה שקר ברור.

ומה עם מאדן?
זה
תמונה
נראה טוב כמו זה? :
תמונה

שוב מודל שונה לגמרי, תאורה ואצטדיון ברמה אחרת לגמרי, אתה לא תוכל לסובב את זה לזוויות צילום, רואים איכות נמוכה בהרבה.
וכן לא מצאתי תמונת גיימפליי באיכות גבוהה של מאדן שהיא לא בולשיט PR של EA אבל אני מתערב איתך שלא משנה איזו איכות תמצא הפערים פשוט גדולים מדי שזה לא יעזור, המודל לא אותו דבר וכך כמעט כל נכס.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 פברואר 2014, 17:16

לא נכון, אני מזהה פה לפחות 40 פוליגונים זהים (;

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 פברואר 2014, 17:47

בNBA המודלים נראים די זהים.
בNFL המודלים נראים לי פחות או יותר זהים.

בשני המקרים, ההבדלים העיקריים שאני רואה הם בתאורה, בהצללה ובDOF. הבדל קטנטן בכמות האליאזינג. בNBA רואים שהזיעה נראית יותר טוב. אני לא רואה איזה הבדל עצום בassets.

בשני המקרים, ההבדלים, אם קיימים, לא נראים לי גדולים בכלל. התמונות דווקא הוכיחו שהפער העצום שאתה מתאר לא ממש שם. לפחות ככה זה נראה לי.
זה לא מפחית מכך שNBA LIVE נראה די נורא בתנועה, בגלל אנימציות גרועות, או בגלל שהAI והזרימה של המשחק מגוחכים. השקרים הגדולים לא שם (כי מההתחלה אף אחד לא אמר שזה טריילר בזמן אמת) והפערים העצומים לא שונים מהפערים שרואים בכל טריילר, של כל משחק ספורט מהשנים האחרונות.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 12 פברואר 2014, 01:56

ממש לא מסכים איתך, אבל ממש, נראים לי עולם אחר ברמה של כמעט חצי דור, אפילו שהטריילר של ה LIVE מלחתכילה לא מרשים עד כדי כך המוצר הסופי מכוער שיש פער ניכר מאוד, זה באמת לא אותו מודל, המודל המרונדר נראה אפילו בסגנון CARTOONY שכזה שאין דמיון בינו לבין הסופי אפילו מבחינה אומנותית כאילו זה מנוע שונה לגמרי, אתה באמת לא רואה את זה?

במאדן זה אפילו יותר בולט כי הטריילר היה כזה בולשוט שאפילו אם המוצר הסופי לא נוראי כמו ש LIVE יצא (אבל רחוק מלהרשים) הפער אפילו בולט יותר, הטריילר עם FIDELITY ברמה אחרת לגמרי.
אולי רק FIFA פחות בילשט באופן יחסי למרות שגם שם SWISS אומר שלא עמד ביעד בחלק מהדברים.
אין יותר מדי מה להרחיב, אני חושב שזה ברור כשמש, אם אתה לא רואה את זה אין לי הרבה מה לעשות.

ובשורה התחתונה הוא שיקר, אמר שהם נראים אותו דבר ואף טוב יותר בחלק מהאספקטים וזה פשוט לא נכון אפילו לפי הסטנדרטים המקלים שלך.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 פברואר 2014, 18:04

bling כתב:ממש לא מסכים איתך, אבל ממש, נראים לי עולם אחר ברמה של כמעט חצי דור, אפילו שהטריילר של ה LIVE מלחתכילה לא מרשים עד כדי כך המוצר הסופי מכוער שיש פער ניכר מאוד, זה באמת לא אותו מודל, המודל המרונדר נראה אפילו בסגנון CARTOONY שכזה שאין דמיון בינו לבין הסופי אפילו מבחינה אומנותית כאילו זה מנוע שונה לגמרי, אתה באמת לא רואה את זה?

במאדן זה אפילו יותר בולט כי הטריילר היה כזה בולשוט שאפילו אם המוצר הסופי לא נוראי כמו ש LIVE יצא (אבל רחוק מלהרשים) הפער אפילו בולט יותר, הטריילר עם FIDELITY ברמה אחרת לגמרי.
אולי רק FIFA פחות בילשט באופן יחסי למרות שגם שם SWISS אומר שלא עמד ביעד בחלק מהדברים.
אין יותר מדי מה להרחיב, אני חושב שזה ברור כשמש, אם אתה לא רואה את זה אין לי הרבה מה לעשות.

ובשורה התחתונה הוא שיקר, אמר שהם נראים אותו דבר ואף טוב יותר בחלק מהאספקטים וזה פשוט לא נכון אפילו לפי הסטנדרטים המקלים שלך.

הassets נראים די אותו הדבר. כל האפקטים מסביב באמת נראים יותר טוב, כמו שאמרתי ולדעתי ההבדלים שעליהם אתה מדבר נובעים אך ורק משיפורים בAA, בתאורה, בהצללה ובDOF. לא ראיתי הבדל בassets עצמם. לחלוטין תואם את הטענה שלהם שמדובר בin game assets.

איש PR אמר שהמשחק שלו נראה טוב והמשחק לא נראה כזה טוב?! איך הוא מעז?!?!?!?! זה פשוט לא יאומן. אף איש PR, שעובד עבור אף חברה ביקום, לא אמר דבר כזה מעולם. מה ציפית שהוא יגיד? "המשחק שלנו לא נראה משהו, אז עזבו"?
איך אתה משווה התלהבות מזויפת ומאמבו ג'מבו של PR, לשקר כמו המקרה של קילזון, שהעזו לטעון שהטריילר שלו רונדר בזמן אמת.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 12 פברואר 2014, 02:15

אממ סליחה אבל הוא שיקר בצורה ישירה, הוא לא חייב לאמר שהמוצר הסופי אף ייראה טוב יותר, יכול להשתמש בלשון יותר מהוססת של "אנחנו שואפים לעמוד ביעד הזה" ולא להגיד "פפפפפ כבר עברנו את זה!!" כשהמוצר הסופי נראה חצי דור לפחות מתחת, זה מוריד מהאמינות של EA בין אם תרצה או לא.
וזה לא איש PR, זה סגן הנשיא של פאקינג EA SPORTS שאישר מלחתכילה שזה PRE RENDERED והרחיב בכך שאומנם זה מרודנר מראש אבל הגיימפליי כבר נראה באותה רמה ואף טוב יותר בחלק מהאספקטים, אז צודק לא ניקח את דבריו ברצינות :roll:

והפער פה לא גדול כמו השקר של קילזון (שגם שם אלו לא המפתחים עצמם שחירטטו לידיעתך, גרילה לא אמרה שזה ריל טיים אלא איזה פלוץ מסוני שאישר ש"הכל זמן אמת" כולל ה CGI של מוטורסטורם וכל מה שהוצג), אבל הוא ניכר.
הפער של הטריילר המפוברק של "הגיימפליי" ל 360 אכן גדול כמו קילזון אם לא יותר, מדובר שם במשחק שנמצא יותר מדור מעל מה שקיבלו בסוף, לכן כן, הם שיקרו ברמה של קילזון.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 פברואר 2014, 18:23

bling כתב:אממ סליחה אבל הוא שיקר בצורה ישירה, הוא לא חייב לאמר שהמוצר הסופי אף ייראה טוב יותר, יכול להשתמש בלשון יותר מהוססת של "אנחנו שואפים לעמוד ביעד הזה" ולא להגיד "פפפפפ כבר עברנו את זה!!" כשהמוצר הסופי נראה חצי דור לפחות מתחת, זה מוריד מהאמינות של EA בין אם תרצה או לא.

והפער פה לא גדול כמו השקר של קילזון (ששם אלו גם אנשי PR ששיקרו לידיעתך, גרילה לא אמרה שזה ריל טיים אלא איזה פלוץ מסוני שאישר ש"הכל זמן אמת" כולל ה CGI של מוטורסטורם וכל מה שהוצג), אבל הוא ניכר.
הפער של הטריילר המפוברק של "הגיימפליי" ל 360 אכן גדול כמו קילזון אם לא יותר, מדובר שם במשחק שנמצא יותר מדור מעל מה שקיבלו בסוף, לכן כן, הם שיקרו ברמה של קילזון.

הפער הרבה פחות גדול מאיך שאתה מציג אותו ולכן גם הטענה שלו בנוגע למשחק הרבה יותר קרובה למציאות ממה שאתה מציג. זה הכל.
מדובר בטריילר למשחק ספורט. בדיוק כמו בכל טריילר, של כל משחק ספורט/מירוצים אחר, קיים פער בינו ובין המוצר הסופי. אם הטריילר הזה פוגע באמינות של EA, אז גם מייקרוסופט וT10 בבעיה, כמו גם פוליפוני דיגיטל, 2K וכל חברה אחרת שפיתחה משחק בשני הז'אנרים האלו.
אתה מתייחס לEA באופן הרבה יותר נוקשה מעם כל חברה אחרת שעושה בדיוק אותו הדבר. זה מאוד נפוץ לעשות את זה, אבל זה לא עושה את זה הוגן. כמובן שזה שנהוג לפרסם משחקי בז'אנרים האלו עם טריילרים שלא ממש מייצגים את התוצאה הסופית זה גם לא הוגן, אבל לפחות שם זה עקבי. היחס שלך לתופעה לא, לפי דעתי.
הטריילרים שלהם "מפוברקים" בדיוק כמו אלו של 2K, T10 ופוליפוני.

במקרה של קילזון הציגו לך סרטון CGI ואמרו לך שזה מרונדר בזמן אמת.
במקרה הזה הציגו לך סרטון מרונדר מראש, עם in game assets ואמרו לך שזה סרטון מרונדר מראש, עם in game assets.
במקרה אחד שיקרו.
במקרה אחד לא שיקרו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 12 פברואר 2014, 02:38

אתה מיתמם (ודרך אגב ערכתי את ההודעה הקודמת שלי ותיקנתי אותך לגבי "איש ה PR"), גם את קילזון הציגו בלי לאמר שזה גיימפליי, תראה לי בבקשה איפה כתוב שזה גיימפליי?

סכ"ה בדיבורים אחרי מישהו אמר שזה גיימפליי.
גם פה עם EA בדיבורים אחרי סגן נשיא EA ספורט אמר שהמשחקים עצמם נראים אף יותר טוב, מה זה משנה? בשניהם מדובר בשקרים גם אם במקרה של EA זה יותר מעודן (והיה להם גם שקר פחות מעודן סטייל קילזון בטריילר ההוא ל 360).

זה שהם אמרו שזה מרונדר עם IN GAME ASSET לא שווה לי כלום אם שורה אחרי אומרים שזה יראה ככה ואף טוב יותר, מבחינתי זה כאילו אמר שזה זמן אמת וכנראה אף יראה יותר טוב, אני לא יכול לדעת שבשורה אחרי הוא משקר.
כמו שאם גרילה יאמרו לי שהטריילר ההוא של קילזון זה TARGET כי לא הספיקו להרים דמו שחיק לאירוע (ככה הוא מ EA תירץ למה זה מרונדר) אבל כבר יש להם דמו של המשחק על הפס3 והוא כבר מרשים יותר ממה שראיתי אז מבחינתי זה שווה לכך שה TARGET זה זמן אמת ומשהו שרץ וקיים, הם משקרים ככה או ככה.

וגם על פוליפוני וחבריהם אני לא שם, מבחינתי טריילרים של משחקי מכוניות זה חרטא ברמות, במשחקי ספורט אני לא בסטטוס הזה, בטח לא עם חברות שהן לא EA, אבל גם עם EA אני לא מבטל אוטומטית כמו עם משחקי מכוניות אחרת הייתי אומר על הטריילר של ה UFC ישר שהוא לא מעניין בשיט אבל אני עדיין נותן להם את הספק ומקווה שהמשחק יראה ככה, רק שם כוכבית קטנה בצד.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 12 פברואר 2014, 05:52

אני עם בלינג.... אני רוב הבדל גדול בהכל
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 12 פברואר 2014, 07:00

אני משחק בNBA live 14 לפני הפטץ השני והמשחק חתיכת כיעור. Live 10 נראה יותר טוב.
FIFA 14 נראה הרבה יותר טוב אבל לא ברמת הטריילר.
אגב הwifi של הפס3 הרבה יותר איכותי מהפס4. הוא בקושי קולט :(
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 פברואר 2014, 23:19

FIFA 13 לא נראה ככה גם על המחשב ובטח לא על הקונסולות:

ההבדלים פה די זהים. המודלים פחות או יותר אותו הדבר. DOF הרבה יותר מוצלח. הצללה ותאורה יותר טובים. אנימציות יותר טובות. התמונה חסרת ג'אגיז לחלוטין.
הטריילרים של FIFA 14 לא חריגים בכלום.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 12 פברואר 2014, 18:36

אבל בסרטון שהבאת לא כתוב שזה גיימפליי. נראה לי בסרטונים ששוחררו לקראת פיפא 14 כתוב ונאמר בכמה מקומות שונים שזה גיימפליי.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 12 פברואר 2014, 10:45

swiss-the-engine כתב:אבל בסרטון שהבאת לא כתוב שזה גיימפליי. נראה לי בסרטונים ששוחררו לקראת פיפא 14 כתוב ונאמר בכמה מקומות שונים שזה גיימפליי.

נאמר במפורש, באותו אירוע שבו הציגו את הסרטונים שמדובר בסרטונים מרונדרים מראש, עם in game assets.

זה זהה, 1 ל-1, לסרטון ה"גיימפליי" הראשון של פיפ"א 13, מE3:

זה פשוט לא משהו חדש. זה ככה כבר הרבה שנים בכל משחקי הספורט של EA. זה ככה בכל טריילר, של כל משחק ספורט אחר, של כל חברה. לEA בטח אין בלעדיות על זה וזה בטח לא חדש.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 פברואר 2014, 10:45

אני רואה הבדל אדיר. במיוחד בטריילרים היותר ישנים שלהם ממשחקי איגרוף ופוטבול. אולי הASSET היחיד שהשתמשו בו זה פלטת צבעים או המודל של הגרביים.

סמל אישי של המשתמש
Mandellla
Warrior

הודעהעל ידי Mandellla » 12 פברואר 2014, 19:48

יצאה אתמול בארה"ב ותצא מחרתיים באירופה חבילת משחקי Far Cry, בשם Far Cry: The Wild Expedition.
בחבילה תהיה כל משחקי פאר קריי כולל Blood Dragon ובמיוחד פאר קריי 1 משודרג/גרסת HD שנקראת Far Cry Classic

הנה הטריילר:

תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 15 פברואר 2014, 14:00

Ign פרסמו רשמים סופר חיוביים לסאות' פארק החדש.
מעבר לרשמים, אנחנו מקבלים סרטוני משחקיות שעוד לא נראו. כנסו: http://www.ign.com/articles/2014/02/14/could-south-park-the-stick-of-truth-be-the-best-licensed-game-ever

ללא ספק המשחק הכי מצופה שלי לזמן הקרוב!

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 19 פברואר 2014, 03:48

הולי שיט, irrational games נסגרים.
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=771110

קן לווין ועוד 15 אנשים יישארו בסטודיו חדש תחת take two שיתמקד בעשיית משחקים דיגיטליים בלבד שהם " narrative-driven games for the core gamer that are highly replayable"

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 26 אורחים