אני מקווה שיהיה בו מספיק תוכן מבחינת: נשקים, תלבושות, כוחות... שלא יחזור על עצמו עם אותן אנימציות של הכוחות שוב ושוב ושוב... ויש לו פוטנציאל להיות משחק אדיר. לא חושב שהוא יזכר אי פעם כRPG גדול, אלא משהו אלטרנטיבי. כמעריץ של הסדרה - זה ללא ספק המשחק שאני הכי מצפה לו, החודש. במיוחד אחרי שראיתי את הרגע שעה הראשונה... הגיימפליי גם נראה יותר מורכב ממה שהייתי מצפה.
מחר הולך להיות אירוע גדול שעלול או להיות מלהיב מאוד או מאכזב מאוד- גיים אינפורמר מחר חושפים את השער שלהם וכמעט בטוח שמדובר בבאטמן החדש של רוקסטדי!
למה חושבים ככה? אני לא אלאה בפרטים (אין לי כח להדביק ציוצי טוויטר ולהביא מקורות הפעם כי אני באייפד) אבל לפני חודש הוזמנו עיתונאים לאירוע סגור של רוקסטדי שעליו הוטל אמברגו שאמור להיות מוסר במרץ (העלו בטוויטר בזמנו תמונה של ההזמנה לאירוע), בנוסף לפני מספר ימים הגיעו לגיימסטופ פוסטרים חדשים שעליהם הסימון של באטמן (גם פה העלה מישהו תמונה לטוויטר), ועכשיו דף הפייסבוק הרשמי בחסות וורנר של הנבל hush התעדכן אתמול עם טיזינג לקראת חשיפה מתקרבת שקשורה לדמות (כזכור בבאטמן ארקהם סיטי התחיל קו עלילה שמסתיים בכך שמגלים חדר סודי של hush שידוע בכך שמתחפש לקורבנותיו עם ברוס ווין בתור התחפושת הבאה ובאטמן אומר לאלפרד שהוא יחקור את העניין מאוחר יותר) ועם הטיזינג האחרון של גיים אינפורמר לא צריך לעשות יותר מ 1+1 ולהבין = מחר החשיפה.
אז למה לאירוע יש פוטנציאל לאכזב? כי השאלה שכולם שואלים כמובן זה האם מדובר במשחק דור הבא בלבד או עוד cross gen מבאס... הסימנים מדאיגים, אם יש חשיפה מחר לקראת יציאה בסוף השנה הגיוני יותר שמדובר במשחק לכל הפלטפורמות, רק כי נראה קצת מהר מדי לשחרר משחק באטמן דור הבא אמיתי שאמור להיות פרויקט שאפתני מאוד (אנשים מצפים מבאטמן של הדור הבא להיות בעיר פתוחה אמיתית ומושקעת) כבר ב 2014.
בנוסף ואני לא יודע עד כמה זה נכון, נאמר שיש זיכיון לוורנר על הרישיון של אנריל 3 עד ל 2014, ככה שאם המשחק יוצא השנה (קרוב לוודאי אם נחשף עכשיו ועם המדיניות של וורנר של באטמן על בסיס שנתי) הוא אמור לצאת על המנוע הזה מה שאומר שגם יגיע לדור הקודם.
אז מחר נגלה רוב הסיכויים את התשובה, תחזיקו אצבעות לדור הבא בלבד למרות שאני לא אופטימי :/
bling כתב:מחר הולך להיות אירוע גדול שעלול או להיות מלהיב מאוד או מאכזב מאוד- גיים אינפורמר מחר חושפים את השער שלהם וכמעט בטוח שמדובר בבאטמן החדש של רוקסטדי!
למה חושבים ככה? אני לא אלאה בפרטים (אין לי כח להדביק ציוצי טוויטר ולהביא מקורות הפעם כי אני באייפד) אבל לפני חודש הוזמנו עיתונאים לאירוע סגור של רוקסטדי שעליו הוטל אמברגו שאמור להיות מוסר במרץ (העלו בטוויטר בזמנו תמונה של ההזמנה לאירוע), בנוסף לפני מספר ימים הגיעו לגיימסטופ פוסטרים חדשים שעליהם הסימון של באטמן (גם פה העלה מישהו תמונה לטוויטר), ועכשיו דף הפייסבוק הרשמי בחסות וורנר של הנבל hush התעדכן אתמול עם טיזינג לקראת חשיפה מתקרבת שקשורה לדמות (כזכור בבאטמן ארקהם סיטי התחיל קו עלילה שמסתיים בכך שמגלים חדר סודי של hush שידוע בכך שמתחפש לקורבנותיו עם ברוס ווין בתור התחפושת הבאה ובאטמן אומר לאלפרד שהוא יחקור את העניין מאוחר יותר) ועם הטיזינג האחרון של גיים אינפורמר לא צריך לעשות יותר מ 1+1 ולהבין = מחר החשיפה.
אז למה לאירוע יש פוטנציאל לאכזב? כי השאלה שכולם שואלים כמובן זה האם מדובר במשחק דור הבא בלבד או עוד cross gen מבאס... הסימנים מדאיגים, אם יש חשיפה מחר לקראת יציאה בסוף השנה הגיוני יותר שמדובר במשחק לכל הפלטפורמות, רק כי נראה קצת מהר מדי לשחרר משחק באטמן דור הבא אמיתי שאמור להיות פרויקט שאפתני מאוד (אנשים מצפים מבאטמן של הדור הבא להיות בעיר פתוחה אמיתית ומושקעת) כבר ב 2014.
בנוסף ואני לא יודע עד כמה זה נכון, נאמר שיש זיכיון לוורנר על הרישיון של אנריל 3 עד ל 2014, ככה שאם המשחק יוצא השנה (קרוב לוודאי אם נחשף עכשיו ועם המדיניות של וורנר של באטמן על בסיס שנתי) הוא אמור לצאת על המנוע הזה מה שאומר שגם יגיע לדור הקודם.
אז מחר נגלה רוב הסיכויים את התשובה, תחזיקו אצבעות לדור הבא בלבד למרות שאני לא אופטימי :/
אוי שיט בבקשה לא. זה צריך לצאת שנה הבאה אחרי 4 שנים של עבודה ועל ue4
DrKeo כתב:אוי שיט בבקשה לא. זה צריך לצאת שנה הבאה אחרי 4 שנים של עבודה ועל ue4
והנה זה קורה, אתר המעריצים Arkhamverse.com מדווח שאתר חדש עלה לאוויר בשם batmanarkhamknight.com, אין מה להכנס אליו כי הגישה מוגבלת כרגע. מסתבר שמדובר שדומיין ש WARNER רכשה כבר לפני יותר משנה אבל לא בדיוק התרגשו מזה כי זה לא חריג שחברות בסדר הגודל הזה רוכשות דומיינים, לעיתים ללא שימוש, אבל זה כנראה השם החדש של המשחק:
We reported on the domain names that were registered by WB over a year ago, but we’re seeing threads from that story start to re-emerge. In December, there was a rumour that the next Arkham game would be called Arkham Knight, but we haven’t had any evidence of such until now. Batman: Arkham Knight is now active, but restricted. Check it our here: http://www.batmanarkhamknight.com/
בנוסף, תוכנית אינטרנטית של DC שנקראת DCAllACESS מקיימת מחר תוכנית שקשורה למשחקי וידאו שבה יהיו חדשות שאנחנו לא נרצה לפספס לדברי המפיק מ WBGAMES, מעניין מה זה...
טוב נו, זה כבר בגדר כמעט רשמי עכשיו, מחר החשיפה ואני חושב שהסימנים מראים שמדובר במשחק cross gen, מאכזב מאוד ולטעמי טעות גדולה של WBGAMES, זה ינשך אותם בפרצוף גם מסחרית.
אני לא חושב שבאטמן זה מותג חזק כמו COD או AC ו FIFA, הוא מוכר מצויין אבל מדובר בסדרה הרבה יותר הארדקורית מאלו שפונה לקהל יותר מצומצם אך איכותי יחסית. הקהל הזה, אחרי השחרור של הפריקוול כבר מתחיל להרגיש עייפות מהסדרה, זה קהל שלא יקנה משחק באטמן בינוני שיצא כל שנה ויקבל ציונים של בקושי 8. זה קהל עם סטנדרטים גבוהים יותר שמצפה לראות קפיצה גדולה במשחק, אני חושב שהם היו חייבים ללכת על 2015 לדור הבא בלבד כדי לעורר לו הייפ ענקי שיתדלק את הסדרה למשך כל הדור.
להוציא אותו עכשיו על בסיס שנתי וככה לסרס את רוקסטדי על משחק cross gen זו טעות שעלולה להרוג להם את המותג, אפילו משחקים עם אפיל רחב בהרבה כמו AC ו COD סבלו מירידה במכירות בשנה האחרונה כש AC4 נחשב לאחד הטובים בסדרה (ועדיין זה הספיק לו רק לממוצע 8+ כי גם המבקרים התחילו להתעייף עם כל הרצון הטוב), באטמן לא ישרוד התעללות כזו. אבל בוא נחכה למחר ונראה אם משחק באטמן שהוא כנראה cross gen שיוצא שנה אחרי קודמו יכול לעורר הייפ גדול והתרגשות, עם כל האכזבה רוקסטדי חברה מספיק מוכשרת בשביל זה.
אני סומך עליהם, האמת. אז אולי המשחק הראשון בדור הזה לא ייראה ממש דור הבא, רק אולי... אני אחייה עם זה. המשחק לא חייב להיות יצירת מופת גדולה, רק המשך ראוי שמשנה מספיק בגיימפליי ובגיוון... אני מנחש שנוכל ליסוע על רכבים במשימות מסויימות, ולטוס באחרות, עיר מעט יותר חיה וזה כבר טוב לי.
Laskin כתב:אני סומך עליהם, האמת. אז אולי המשחק הראשון בדור הזה לא ייראה ממש דור הבא, רק אולי... אני אחייה עם זה. המשחק לא חייב להיות יצירת מופת גדולה, רק המשך ראוי שמשנה מספיק בגיימפליי ובגיוון... אני מנחש שנוכל ליסוע על רכבים במשימות מסויימות, ולטוס באחרות, עיר מעט יותר חיה וזה כבר טוב לי.
אני דווקא מקווה מאוד שלא ישנו ז'אנר. אני לא רוצה ארגז חול ממשחק הבטמן שלי. אני מעדיף את החוויה המהודקת של מטרוידווניה, שבה אזורים חדשים מהעולם נפתחים בהתאם ליכולות ולציוד שאני משיג. אם כבר יעשה שימוש כלשהו ביותר דמויות שהם לא אויבים, אז רק בכיוון של ליצור מצבי בני ערובה רנדומליים ברחבי העיר (ובכלל, לגוון את האירועים הרנדומליים יותר). אני לא רוצה שרוקסטדי יבזבזו זמן בלהכניס מכאניקת נהיגה בינונית למשחק.
זה יכול להיות ארגז חול גם מבלי לשנות ז'אנר, רק מוסיף עוד המון מה לעשות. וגם לא מחייב שכל העולם יהיה פתוח בבת אחת.
אבל עזבו את זה! איזה כיף! IGN נתנו לSP ציון 9.0, ולא משנה ממש מה כתבו חוץ מזה שהם אמרו שהמשחק הוא בעצם עונה שלמה של סאות' פארק. טוב, כן משנה, כי יש עוד הרבה תשבוחות, וההערה היחידה היא שה"דמויות" (CLASSES) לא מספיק ייחודיות ואפילו די זהות אחת לשנייה, אבל זה עדיין RPG מוצלח ומשחק נהדר.
אני חושב שאתה "טיפה" מגזים, אבל ממש כיף לראות שכל הביקורות חיוביות כל כך. עכשיו רק צריך למצוא גירסא אמריקאית במחיר טוב. באמזון הוא 60$. למישהו יש מושג איפה אפשר לקנות אותו במחיר קצת יותר הגיוני?
אם ה WITCHER 3 יקבל ציונים כאלו אז נראה לי הוא יחשב למאכזב למדי ביחס לציפיות שתולים בו.
אבל אני מסכים שסאות' פארק מקבל אחלה ציונים, אני הייתי עכשיו לוקח אותם בכיף לאינפמוס למשל שאני מקווה שבכלל יגיע ל 8. סכ"ה אחלה ממוצע, במיוחד עם המבקרים הקשוחים יותר של היום.
קאוטיק, המשחק לא נמכר בסטים? הבנתי שעל המחשב אין צנזורה לא משנה אם אמריקאי או אירופאי.
היי, ברור לי שהוויצ'ר 3 אמור להיות הרבה יותר טוב, אבל מדובר בציונים של משחק מצויין, ואני אמנם לא זוכר כרגע עוד - אבל תנסו אתם לתאר את חמשת הRPG הכי טובים, ממה שאנחנו יודעים שיוצא השנה - שלדעתם יהיו המועמדים. בהחלט נראה שSP יהיה מועמד. לא אמרתי אף פעם שהוא מועמד מוביל, או שינצח.
Laskin כתב:לא מדובר בהייפ, מדובר בכתבות שקראתי וראיתי
היי, ברור לי שהוויצ'ר 3 אמור להיות הרבה יותר טוב, אבל מדובר בציונים של משחק מצויין, ואני אמנם לא זוכר כרגע עוד - אבל תנסו אתם לתאר את חמשת הRPG הכי טובים, ממה שאנחנו יודעים שיוצא השנה - שלדעתם יהיו המועמדים. בהחלט נראה שSP יהיה מועמד. לא אמרתי אף פעם שהוא מועמד מוביל, או שינצח.
יש את הוויטצ'ר 3 וDA3 שהזכרת, אלדר סקרולס אונליין, Destiny, Bravely Default, דארק סולס 2, X (של נינטנדו) וקיים אפילו סיכוי שFFXV ייצא שנה (סיכוי קטן, כמובן). כל אלו צפויים להיות טובים יותר (או בערך ברמה של סאות' פארק, במקרה של BD). אני לא חושב שסאות' פארק באמת יהיה בתחרות. כמובן שאנחנו עוד רחוקים מE3, שבו בטח יכריזו על משהו מעניין בז'אנר שייצא השנה ובנוסף, בהחלט סביר להניח שהשנה ייצא משחק חדש של ביו-וור.
---
גירסאת הPC לא מצונזרת? זה בטוח? אם כן, זה נהדר.
בסטים הוא לא מופיע לי. אני מניח שהוא פשוט חסום לאזור שלנו. זה מעניין, כי ביופליי הוא מופיע ועולה 40 יורו, שזה המחיר הכי זול שראיתי עד עכשיו ולא אקנה אותו בחיים, כי אני לא מתכוון לקנות משחק דרך יופליי שוב.
נערך לאחרונה על ידי Nucleus_Dawn ב 04 מרץ 2014, 12:59, נערך פעם 1 בסך הכל.
Laskin כתב:ESO הוא MMO וזו קטגוריה שונה. כנ"ל DESTINY, שהוא בכלל שוטר. FFV לא יצא השנה.
מה שמכניס בחזרה את SP לרשימה, אלא אם ה-X הזה של נינטנדו יהיה טוב ממנו
אפשר להחשיב MMO בקטגוריה שונה. דסטיני שוטר בערך כמו בורדרלנדס, לפי מה שראיתי עד עכשיו. כלומר, הוא RPG לכל דבר. הבנתי שבורדרלנדס הוא גם ההשראה הכי גדולה למשחק. כנראה שלא
מספיק משחק של ביו-וור, שצריך לצאת השנה, בשביל שסאות' פארק לא יהיה מועמד. חוץ ממנו, יהיו עוד RPG טובים. דיפ דאון, גם אמור לצאת השנה, לא? יוצא גם פרסונה 5 השנה. Project Eternity של אובסידיין נראה מעניין מאוד, כמו גם lords of the fallen, שראינו לאחרונה גיימפליי נחמד שלו. יצאה גם חבילת הרחבה לדיאבלו 3, שבהחלט נחשבת בקטגוריה הזאת, לדעתי. Child of Light נראה נהדר, יוצא TALES חדש, טרנזיסטור נראה אדיר, לwasteland 2 יש המון פוטנציאל. זה ז'אנר פופולארי מידי ותחרותי מידי, בשביל שהוא ייחשב למועמד בקטגוריה שלו. פשוט יוצאים יותר מידי משחקים טובים בז'אנר הזה, בשביל שמשחק בינוני (לפחות במכאניקות שלו) יוכל להתחרות על משחק השנה.
הוא באמת נראה חביב וכמישהו שאוהב מאוד את הסדרה, אני בטח אהנה ממנו מאוד, אבל כRPG, הוא נשמע קצת לא משהו. מערכת קרב לא הכי מוצלחת, למשל. אם היתה קטגוריית Comedy, הוא בטח היה זוכה, אבל כRPG? לא חושב שהוא שם. כמובן שאולי אשנה את דעתי, אחרי שאשחק בו.
Nucleus_Dawn כתב: אפשר להחשיב MMO בקטגוריה שונה. דסטיני שוטר בערך כמו בורדרלנדס, לפי מה שראיתי עד עכשיו. כלומר, הוא RPG לכל דבר. הבנתי שבורדרלנדס הוא גם ההשראה הכי גדולה למשחק. כנראה שלא
מספיק משחק של ביו-וור, שצריך לצאת השנה, בשביל שסאות' פארק לא יהיה מועמד. חוץ ממנו, יהיו עוד RPG טובים. דיפ דאון, גם אמור לצאת השנה, לא? יוצא גם פרסונה 5 השנה. Project Eternity של אובסידיין נראה מעניין מאוד, כמו גם lords of the fallen, שראינו לאחרונה גיימפליי נחמד שלו. יצאה גם חבילת הרחבה לדיאבלו 3, שבהחלט נחשבת בקטגוריה הזאת, לדעתי. Child of Light נראה נהדר, יוצא TALES חדש, טרנזיסטור נראה אדיר, לwasteland 2 יש המון פוטנציאל. זה ז'אנר פופולארי מידי ותחרותי מידי, בשביל שהוא ייחשב למועמד בקטגוריה שלו. פשוט יוצאים יותר מידי משחקים טובים בז'אנר הזה, בשביל שמשחק בינוני (לפחות במכאניקות שלו) יוכל להתחרות על משחק השנה.
הוא באמת נראה חביב וכמישהו שאוהב מאוד את הסדרה, אני בטח אהנה ממנו מאוד, אבל כRPG, הוא נשמע קצת לא משהו. מערכת קרב לא הכי מוצלחת, למשל. אם היתה קטגוריית Comedy, הוא בטח היה זוכה, אבל כRPG? לא חושב שהוא שם. כמובן שאולי אשנה את דעתי, אחרי שאשחק בו.
בורדרלנדס הוא קודם כל שוטר, אח"כ אקשן ואח"כ בעל אלמנטים של RPG. בתור אחד ששיחק בו למעלה ממאה שעות - אני יכול להבין שאין סיכוי שיהיה באותה רשימה עם משחקים כמו WITCHER וBD והשאר. כשיצא עוד משחק של ביו וור או משהו השנה - נדבר בינתיים הוא לגמרי שם. דיפ דאון הוא גם לא RPG, מניח שהוא יותר בכיון האקשן-הרפתאות-אונליין. השאר שציינת לא בטוח יצאו השנה (ואני עוד השקעתי בPROJECT ETERNITY) וגם לא בטוח שיקבלו ציונים כל כך גבוהים. שמע, הציונים מחייבים... יהיה מאוד קשה לאתר שהביא לSP ציון 9 - לא להעמיד אותו ובמקומו לשים משחק של 8 באותו הז'אנר. לא אומר לא אפשרי - אבל פחות מקובל. לגבי מערכת הקרב שלו - דווקא משבחים אותה ואומרים שהיא ממש, ממש מהנה. אפילו קוטאקו שהמליצו לא לקנות עדיין (כתוצאה מבאגים שיתוקנו בעתיד הקרוב עם פאץ') - כותבים שדווקא מערכת הקרב מוצלחת.
באמת יש ריבוי של ז'אנרים שמשלבים אלמנטים של RPG, ויש מספיק TBRPG ברורים כדי להתחרות בקטגוריה נפרדת ממשחקים כמו THE WITCHER, DARK SOULS 2, וDA3.
Laskin כתב: בורדרלנדס הוא קודם כל שוטר, אח"כ אקשן ואח"כ בעל אלמנטים של RPG. בתור אחד ששיחק בו למעלה ממאה שעות - אני יכול להבין שאין סיכוי שיהיה באותה רשימה עם משחקים כמו WITCHER וBD והשאר. כשיצא עוד משחק של ביו וור או משהו השנה - נדבר בינתיים הוא לגמרי שם. דיפ דאון הוא גם לא RPG, מניח שהוא יותר בכיון האקשן-הרפתאות-אונליין. השאר שציינת לא בטוח יצאו השנה (ואני עוד השקעתי בPROJECT ETERNITY) וגם לא בטוח שיקבלו ציונים כל כך גבוהים. שמע, הציונים מחייבים... יהיה מאוד קשה לאתר שהביא לSP ציון 9 - לא להעמיד אותו ובמקומו לשים משחק של 8 באותו הז'אנר. לא אומר לא אפשרי - אבל פחות מקובל. לגבי מערכת הקרב שלו - דווקא משבחים אותה ואומרים שהיא ממש, ממש מהנה. אפילו קוטאקו שהמליצו לא לקנות עדיין (כתוצאה מבאגים שיתוקנו בעתיד הקרוב עם פאץ') - כותבים שדווקא מערכת הקרב מוצלחת.
באמת יש ריבוי של ז'אנרים שמשלבים אלמנטים של RPG, ויש מספיק TBRPG ברורים כדי להתחרות בקטגוריה נפרדת ממשחקים כמו THE WITCHER, DARK SOULS 2, וDA3.
בורדרלנדס הוא קודם כל RPG. במקרה, הוא משוחק מגוף ראשון ומתרחש בעולם שבו הנשקים מתקדמים יחסית ונראים כמו רובים. אני מניח שזו גם הסיבה שבוויקיפדיה רשום בז'אנר שלו action RPG (כמו destiny). דיפ דאון הוא לא RPG? זה חדש לי. ראית משהו שגורם לו להראות שונה? פשוט אנחנו יודעים עליו מעט, מעבר לדימיון הרב שלו במראה למשחקי RPG רבים. לא בטוח ששום דבר ייצא השנה, חוץ ממה שכבר יצא. חלק יצאו. חלק לא. בכל מקרה, יש כמות גדולה מאוד של משחקים בז'אנר, שכנראה יהיו עדיפים על סאות' פארק וכנראה ייצאו השנה. עם כל הכבוד לIGN שנתנו לו 9, רוב הביקורות פחות מתלהבות. הוא רושם של משחק סולידי, אבל לא מעבר.
ראיתי כבר בכמה ביקורות שאומרים בהן שמערכת הקרב לא מוצלחת כל כך והיא רק גירסא חיוורת למערכת הקרב בRPG'ים של מריו.
לא רואה אותו כמשהו שיכול להחשב בסוף השנה, בטופ של הז'אנר. רחוק מכך. הוא בטוח משחק הסאות' פארק הכי טוב אי פעם, אבל זה לא מציב אותו בטופ של שום דבר אחר בעולם המשחקים.
שוב, לגבי בורדרלנדס - הנה מהאתר הרשמי: Borderlands 2 is the sequel to the critically acclaimed first-person role-playing shooter הוא ממבט ראשון, עם אלמנטים של RPG, אבל הוא שוטר. בכל מקרה הוא לעולם לא יתחרה במשחקים שאתה ציינת באותה קטגוריה. והוכחה סופית שסוגרת את הנושא - הנה הקטגוריות להן היה מועמד בעבר: http://forums.gearboxsoftware.com/showt ... p?t=214145 שום מילה על RPG, הרבה על שוטר/אקשן/אונליין.
דיפ דאון כרגע נראה כאקשן לגמרי, כי לא נחשף שום אלמנט תפקידים בינתיים. ברור שיכול להיות שיהיה RPG לכל דבר, וגם אז - שוב, הוא יותר יתחרה מול DS2, TW3, DA3 מאשר הRPG הקלאסיים, שלשם SP שייך. רוב הביקורות נושקות ל-9, מה סולידי בזה? זה מעבר לציפיות שלי... חשבתי שהרוב יהיה 8 במקרה הטוב, והשאר 6-7. נראה שהרוב 8 גבוה, עם לא מעט 9 ומעלה ומעט מאוד מתחת ל-8. על מערכת הקרב אומרים שהיא בסיסית אך ממש מהנה.
בקיצור, ויכוח די מיותר... נחכה לסוף השנה ונראה כמה מועמדויות יקבל ובאיזה ז'אנרים
Laskin כתב:שוב, לגבי בורדרלנדס - הנה מהאתר הרשמי: Borderlands 2 is the sequel to the critically acclaimed first-person role-playing shooter הוא ממבט ראשון, עם אלמנטים של RPG, אבל הוא שוטר. בכל מקרה הוא לעולם לא יתחרה במשחקים שאתה ציינת באותה קטגוריה. והוכחה סופית שסוגרת את הנושא - הנה הקטגוריות להן היה מועמד בעבר: http://forums.gearboxsoftware.com/showt ... p?t=214145 שום מילה על RPG, הרבה על שוטר/אקשן/אונליין.
דיפ דאון כרגע נראה כאקשן לגמרי, כי לא נחשף שום אלמנט תפקידים בינתיים. ברור שיכול להיות שיהיה RPG לכל דבר, וגם אז - שוב, הוא יותר יתחרה מול DS2, TW3, DA3 מאשר הRPG הקלאסיים, שלשם SP שייך. רוב הביקורות נושקות ל-9, מה סולידי בזה? זה מעבר לציפיות שלי... חשבתי שהרוב יהיה 8 במקרה הטוב, והשאר 6-7. נראה שהרוב 8 גבוה, עם לא מעט 9 ומעלה ומעט מאוד מתחת ל-8. על מערכת הקרב אומרים שהיא בסיסית אך ממש מהנה.
בקיצור, ויכוח די מיותר... נחכה לסוף השנה ונראה כמה מועמדויות יקבל ובאיזה ז'אנרים
אם גם באתר הרשמי רשום בבירור שמדובר משחק תפקידים, אז באמת שאין פה וויכוח. היותו שוטר, לא סותר את העובדה שהוא RPG לכל דבר, בדיוק כמו שהיותו של דארק סולס משחק פעולה מגוף שלישי, לא סותר את היותו RPG. הפרסים לא אומרים הרבה. הוא גם זכה במשחקי המולטיפלייר הכי טוב, אז זה אומר שהוא בהכרח בז'אנר של DOTA?
רוב הביקורות 8 גבוה? הרושם שלי הוא שרוב הביקורות יותר קרובות ל8, מאשר ל9. אם כבר מדברים על הציונים, אז 18 מתוך 29 במטהקריטיק הן 85 ומטה. עם הזמן, לרוב זה משתנה לרעה ולא לטובה, אבל נחכה קצת ונראה, אם אתה לא חושב שזה מספיק נחרץ.
לא, זה אלמנטים, אבל כמו שראית - הוא לא היה מועמד בשום מקום בקטגוריה שאיננה SHOOTER/ACTION/ONLINE, ולכן הנושא הזה כבר מאחורינו עם תשובה די ברורה. הפרסים לא אומרים הרבה? אנחנו הגענו לזה כתוצאה מויכוח של "האם יהיה מועמד לפרסים בסוף השנה" ואז דיברנו על ז'אנרים. מבחינת כל האתרים - הוא לא נחשב כRPG (בורדרלנדס). כמובן שדיברנו על DESTINY בכלל, שאמור להיות אפילו עוד יותר שוטר מבורדרלנדס, אז זה די סגור שהוא לא יתחרה בSP בסוף השנה או בכל RPG אחר שהסכמנו שהוא RPG סגור?
והממוצע הוא 84 כרגע, במטהקריטיק, זה הרבה מעבר לסולידי.
Laskin כתב:לא, זה אלמנטים, אבל כמו שראית - הוא לא היה מועמד בשום מקום בקטגוריה שאיננה SHOOTER/ACTION/ONLINE, ולכן הנושא הזה כבר מאחורינו עם תשובה די ברורה. הפרסים לא אומרים הרבה? אנחנו הגענו לזה כתוצאה מויכוח של "האם יהיה מועמד לפרסים בסוף השנה" ואז דיברנו על ז'אנרים. מבחינת כל האתרים - הוא לא נחשב כRPG (בורדרלנדס). כמובן שדיברנו על DESTINY בכלל, שאמור להיות אפילו עוד יותר שוטר מבורדרלנדס, אז זה די סגור שהוא לא יתחרה בSP בסוף השנה או בכל RPG אחר שהסכמנו שהוא RPG סגור?
והממוצע הוא 84 כרגע, במטהקריטיק, זה הרבה מעבר לסולידי.
בהחלט יכול להיות שדסטיני לא יהיה מועמד בקטגוריית הRPG, סתם כי ירצו להכניס אותו לקטגוריית השוטרים. שרירותי ולא הגיוני, אבל זה מה שקרה במקרים של בורדרלנדס (שהם משחקי תפקידים, כאמור), אז סביר להניח שזה מה שיקרה גם פה.
84 זה לגמרי ציון סולידי ובינוני. אני לא חושב שיש דרך אחרת לתאר ממוצע ציונים כזה. אם היה מדובר בסרט, אז זה היה ציון מצוין. מכיוון שזה משחק, אז הוא נמצא בטווח הסולידי. הוא ממש לא גרוע וממש לא מצוין - סולידי. זו, לפחות, הקורולציה הכי שכיחה בין איכות המשחקים והציון הממוצע הזה. כמובן שהוא עוד צפוי לרדת קצת, כמו שקורה עם כל ממוצע, של כל משחק שמקבל עוד ועוד ביקורות.
גם עם לא נחשיב את דסטיני, אני לא רואה אותו מוזכר ביותר מידי רשימות. הוא פשוט לא משחק כזה טוב, לפי הביקורות שקראתי ויש יותר מידי משחקים מבטיחים שאמורים לצאת בהמשך השנה.