Wan7ed כתב:סאות' פארק מדהים... חבל שאין עם מי לדבר עליו פה... כולם יפי נפש חוץ ממני ולא יוכלו לשחק בו לעולם.
בינתיים זה המשחק הראשון לשנת 2014 שהייתי מוכן לשלם עליו 60$... אם היה אפשר לרכוש אותו בארץ כמובן.
There are, however, no excuses for the mess it’s in. Obsidian have their reputation for a reason, and they’ve maintained it here. And talking to others playing the console version, it looks like PC has got the best of it too – at least it runs without staggering here. (And of course also hasn’t been censored in the UK.) But running without a single graphic option, let alone the ability to reassign its mess of keyboard keys, and as I’ll explain being extremely poorly balanced, there’s no question that this feel unfinished.
Kazz כתב:פרטים מהמגזין על באטמן:
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=779120
העיר גדולה פי 5 מ AC, לא אמורים להיות מסכי טעינה בכלל, רץ על מנוע אנריל שהם שיפצרו.
DrKeo כתב:אני מזהיר בקשר לסטים. קניתי את אנסלייבד באמזון והוא הגיע עם עותק חינם של משחק ירי יפני ששכחתי את שמו. כשהכנסתי את הקוד לסטים הוא אמר לי שהמשחק לא זמין באזור שלי. ראו הוזהרתם אנשי סאות' פארק!
DrKeo כתב:- "They spend a bunch of time talking about how detailed the models are, one character has more polygons than the environment of Asylum"
- "did I mention the screenshots are gorgeous?"
לפחות אפשר להתנחם בזה.
Laskin כתב:אני *עדיין* לא מצליח למצוא מקום לקנות את סאות' פארק דיגיטלית בצורה שתעבוד לי.
הקטע של סטים פשוט מטורף... וגם לא מובן לי. זה מישהו בישראל שחוסם את זה? זה סטים עצמם או שקיבלו הוראות? ואם קיבלו - ממי?
יש את המשחק גם כאן:
http://www.getgamesgo.com/product/south ... -pre-order
ב-20 אחוז הנחה!
ואני ממש רוצה לקנות, אבל לא מכיר את האתר ואיך הוא עובד... /:
בקשר לבאטמן - מה שצפיתי, כמעט בדיוק. נחמד מאוד, לא מתרגש במיוחד, אם כי די ברור לי שזה הולך להיות משחק הבאטמן הכי טוב שהיה, ולכן גם משחק הסופר-הירו הטוב ביותר בהיסטוריה![]()
אני מאוד מקווה שזה גם הבאטמן האחרון שלהם, שיסגור את הטרילוגיה מבחינתם. אני ממש רוצה לראות עוד גיבורי-על של DC מהמפתחת הזו.
Laskin כתב:אם GTA היה באותה עיר (בערך) כל פעם, ואותן דמויות - זה היה נוראלא משנה כמה שיפורים היית מכניס...
לחברה עצמה יש פוטנציאל יותר מהזכיון, בעיניי.
bling כתב:להתנחם? אתה נכנסת ללינק לקרוא את הפרטים?
המשחק נשמע אדיר!
נשמע שהפירוט של העיר הולך להיות מדהים, תוכל לזמן את המכונית מכל מקום במפה, מכניקות מגניבות כמו זינוק מהמכונית בזמן נסיעה ומעבר למצב ריחוף, אין זמני טעינה במשחק גם כשנכנסים לבניינים, מהומות המוניות ברחוב- 50 בריונים על המסך שהורסים ובוזזים.
גם המשפטים על האספקט הטכני כמו זה שהבאת או שהמכונית תופסת 160 מגה זיכרון, ככה שאם ה X360 היה צריך לרנדר אותה זה היה משחק שלם עליו!
רוקסטדי מדגישה שמדובר במשחק NEXT GEN לכל דבר ושהיא דוחפת את החומרה של הקונסולות- משפטי PR אומנם אבל זה סימן טוב שהחברה מתרברבת בטכנולוגיה כי אז ברור שלא נקבל גרסת דור קודם ב FULLHD כמו ב PC עם המשחקים הקודמים אלא קפיצה אמיתית.
גם אנשים שראו את התמונות אומרים שאין ספק שזה נראה כמו משחק דור הבא, מציינים שכמה מהמודלים מהמרשימים שראו אי פעם.
עם קפיצה של פי 5 מהעיר הקודמת, באטמוביל, גראפיקה יפהיפייה, המון מכניקות חדשות (שימוש בגאדג'טים בתעופה- בטח ישמש לפתירת פאזלים, אפשר לפתוח ZIPLINE עם הלאנצ'ר בכל מקום במפה, הוספת מהלכים חדשים לקרבות, TAKEDOWNS בשרשרת בהתגנבות, שלא לדבר על כל השטויות שאפשר לעשות עם המכונית וכו' וכו''), אפס זמני טעינה כשכל הסרטונים מרונדרים בזמן אמת, סינגל פלייר בלבד- נשמע כמו קפיצה אמיתית מקודמו והמשך ראוי, למרות שהם לא הלכו עד הסוף עם עיר חיה ונושמת, אבל קשה להתלונן עם שאר השיפורים שהכניסו, לא לכולם יש תקציבי ענק כמו רוקסטאר לעשות מיליון שיפורים וגם להשקיע שנים על שנים בעיר.
בשבילי הוא ללא ספק המשחק הכי מצופה השנה.
ד.א KEO, הבאנר שהבאת לדיסהונורד2 לא בהכרח אמיתי, זה אחד הזיופים היותר קלים שאפשר לעשות (אנשים בגאף הראו זיופי עבר בסגנון וזה באמת פשוט- אתה יוצר בפוטושופ לוגו ומעלה אותו על המקרן בבית מה שמביא תחושה של משהו שצולם מאיזו ישיבה/תערוכה), אבל מצד שני זה די ברור שאכן המשחק הזה בפיתוח וזה גם שם די מטופש לזייף- כאילו עם כל הרצון הטוב אנשים לא בדיוק WILL FLIP THEIR SHIT באינטרנט בגלל דיסהונורד 2 (בעבר למשל זייפו בצורה דומה גירס חדש שיוצא לכל הפלטפורמות או ג'אק ודקסטר חדש לדור הבא בתקופה שעוד התלהבו מזה) ככה שאני לא אופתע אם הפעם זה אותנטי.
------------------------------------------------------
ארז, אני מבין שמה שוונטד עשה לא היה לעניין אבל זה קצת מחמיר מדי לתת לו באן לדעתי.
רונן עשה מיליון עבירות כאלו עד שהורחק, וונטד התחכם פעם אחת.
מדובר פה בפורום קטן שאין לו את הפריבילגיה לחסום אנשים שהם בסך הכל משתמשים טובים וותיקים כמו וונטד, אני זוכר אותו עוד מויגיימס של פעם, חבל.
bling כתב:להתנחם? אתה נכנסת ללינק לקרוא את הפרטים?
המשחק נשמע אדיר!
נשמע שהפירוט של העיר הולך להיות מדהים, תוכל לזמן את המכונית מכל מקום במפה, מכניקות מגניבות כמו זינוק מהמכונית בזמן נסיעה ומעבר למצב ריחוף, אין זמני טעינה במשחק גם כשנכנסים לבניינים, מהומות המוניות ברחוב- 50 בריונים על המסך שהורסים ובוזזים.
גם המשפטים על האספקט הטכני כמו זה שהבאת או שהמכונית תופסת 160 מגה זיכרון, ככה שאם ה X360 היה צריך לרנדר אותה זה היה משחק שלם עליו!
רוקסטדי מדגישה שמדובר במשחק NEXT GEN לכל דבר ושהיא דוחפת את החומרה של הקונסולות- משפטי PR אומנם אבל זה סימן טוב שהחברה מתרברבת בטכנולוגיה כי אז ברור שלא נקבל גרסת דור קודם ב FULLHD כמו ב PC עם המשחקים הקודמים אלא קפיצה אמיתית.
גם אנשים שראו את התמונות אומרים שאין ספק שזה נראה כמו משחק דור הבא, מציינים שכמה מהמודלים מהמרשימים שראו אי פעם.
עם קפיצה של פי 5 מהעיר הקודמת, באטמוביל, גראפיקה יפהיפייה, המון מכניקות חדשות (שימוש בגאדג'טים בתעופה- בטח ישמש לפתירת פאזלים, אפשר לפתוח ZIPLINE עם הלאנצ'ר בכל מקום במפה, הוספת מהלכים חדשים לקרבות, TAKEDOWNS בשרשרת בהתגנבות, שלא לדבר על כל השטויות שאפשר לעשות עם המכונית וכו' וכו''), אפס זמני טעינה כשכל הסרטונים מרונדרים בזמן אמת, סינגל פלייר בלבד- נשמע כמו קפיצה אמיתית מקודמו והמשך ראוי, למרות שהם לא הלכו עד הסוף עם עיר חיה ונושמת, אבל קשה להתלונן עם שאר השיפורים שהכניסו, לא לכולם יש תקציבי ענק כמו רוקסטאר לעשות מיליון שיפורים וגם להשקיע שנים על שנים בעיר.
בשבילי הוא ללא ספק המשחק הכי מצופה השנה.
ד.א KEO, הבאנר שהבאת לדיסהונורד2 לא בהכרח אמיתי, זה אחד הזיופים היותר קלים שאפשר לעשות (אנשים בגאף הראו זיופי עבר בסגנון וזה באמת פשוט- אתה יוצר בפוטושופ לוגו ומעלה אותו על המקרן בבית מה שמביא תחושה של משהו שצולם מאיזו ישיבה/תערוכה), אבל מצד שני זה די ברור שאכן המשחק הזה בפיתוח וזה גם שם די מטופש לזייף- כאילו עם כל הרצון הטוב אנשים לא בדיוק WILL FLIP THEIR SHIT באינטרנט בגלל דיסהונורד 2 (בעבר למשל זייפו בצורה דומה גירס חדש שיוצא לכל הפלטפורמות או ג'אק ודקסטר חדש לדור הבא בתקופה שעוד התלהבו מזה) ככה שאני לא אופתע אם הפעם זה אותנטי.
------------------------------------------------------
ארז, אני מבין שמה שוונטד עשה לא היה לעניין אבל זה קצת מחמיר מדי לתת לו באן לדעתי.
רונן עשה מיליון עבירות כאלו עד שהורחק, וונטד התחכם פעם אחת.
מדובר פה בפורום קטן שאין לו את הפריבילגיה לחסום אנשים שהם בסך הכל משתמשים טובים וותיקים כמו וונטד, אני זוכר אותו עוד מויגיימס של פעם, חבל.
Laskin כתב:860/80, ללא ספק.
קשה לי להאמין שלא יהיו הבדלים תהומיים בגרפיקה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 29 אורחים