Death_119 כתב:הרזולוציה לא משהו.
Death_119 כתב:אולי תשנו את נושא הדיון לMetal Gear Solid הדיון הראשי כדי שאני אוכל לחלוק חלומות אירוטיים שהיו לי על רייבן.
בלי קשר, מה זה השיקוץ אקדח הזה שסוליד מחזיק?! ועוד רואים שאתה יורה ואין כדורים. תתבייש!!! מה זה Metal slug?!@
יש בקולקשיין גם את Twin snakes? בחיים לא שיחקתי בו והייתי שמח.
DrKeo כתב:לא, מקבלים קוד לMGS1 בגרסת הפס1 יחד עם המשימות VR :\
אם אתה רוצה יש לי בבית את המשחק וגיימקיוב, לגמרי שחיק
DrKeo כתב:זהו, סיימתי את מטאל גיר 2. לקח לי 6 שעות ומדובר במשחק לא רע בכלל גם בסטנדרטים של היום. בכיף אפשר לעשות לו איזה רימייק HD ולמכור אותו ב10$.
Death_119 כתב:כל כך קצר? מה זה, זה הקדים את זמנו של COD4.
Laskin כתב:אה, זה היה אמור בכלל לצאת השנה?? אני לא לקחתי את זה כאופציה אפילו
Death_119 כתב:לא הבנת, הטסטים כוללים מאות ואלפי שורות. אז גם אותם אתה לא מדבג? וכשאתה מריץ את הטסט אתה לא בודק בדיבאג שהוא עובד כדי לראות שהוא עומד בדרישות? אין דבר כזה לא להשתמש בדיבאג, להשתמש בטסט כריגרסיה כדי לא לבדוק את אותו חלק שוב זה מובן, אבל טסטים הם לא פתרון קסם לצורך לדבג, דבר מוביל לדבר. ברור שמרגע שכתבת טסט שרץ באזור שלא שונה ועומד בפעילות הטסט אתה לא תצטרך לדבג, אבל שינויים כן יכריחו אותך לדבג. טסטים מתריעים משהם קיימים על בעיה בחלק מהמקרים, דיבוג פותר אותה. זה שילוב של עבודה עם הדפסות ודיבוג איפה שצריך.
בלי קשר, בצורה משעשעת היום דיבגתי טסט שעשה בעיות בעבודה והתחברתי Remote תחת Win7 64bit לProcess אחר והפלא ופלא, כל הזיכרון בכל איטרציה היה Corrupt לחלוטין. נפלאות הDebug מרחוק.
bling כתב:מאוד נחמד לקרוא את הסיקורים שלך KEO
MG2 נשמע אדיר, באיזה צורה הוא יותר פתוח מאחרים? גם ב MGS1 היית במפה גדולה ויכלת לרוץ את כל אורך המשחק אם היית רוצה, כנ"ל ב 2 עם ראיידן עד שלב מסויים היה אפשר להגיע עד לחדר הראשון במפה.
רק ב 4 עם האיזורים השונים מסביב לעולם הפורמט השתנה.
מעניין לראות עד כמה הסדרה היתה תמיד עם אותם רעיונות ומוטיבים, גם ההצטננות של סנייק שתיארת מן הסתם היתה במשחקים אחרים בסדרה וגם המשימה שהיית צריך לזהות אישה במדים שמקבילה ל MGS1 עם מריל.
גם שאר הדברים שעשית במשחק נשמעים מגניבים ברמות ואפילו מהפכניים לתקופה שיצא בה.
קוג'ימה תמיד היה יצירתי מאוד
DrKeo כתב:להגיד את האמת, אולי אני לא זוכרר מספיק טוב את MGS1. מה שאני כן זוכר הוא שלמרות שאפשר ללכת כמה שאתה רוצה לאחור אין ממש סיבה לעשות את זה. בMG2 יש מערכת ארכאית אבל יעילה של מפתחות. מוצאים לאט לאט לאורך המשחק כרטיסי גישה ממוספרים מ1 עד 9 כשכל דלת במשחק נפתחת על ידי כרטיס מסויים. אז נכון, זה יוצר סיטואציות הזויות כשיש לך במלאי 9 מפתחות ואתה נעמד לפני דלת ואתה מתחיל לצייד על סנייק מפתח מפתח מתוך ה9 עד שהדלת נפתחת (או לא נפתחת, אם אין לך את המפתח המתאים עדין), אבל מצד שני מצאתי סיבות לחזור לאזור תחילת המשחק עד ההחלק האחרון של המשחק בשביל לגשת לדלתות שלא יכלתי לפתוח בעבר שמכילות תוכן חשוב או תוכן בונוס. דבר נחמד נוסף הוא תוכן הבונוס כמו חפצים שעוזרים לך במשחק אבל הם לא נחוצים כלל (וזה היה גם בMG1). לדוגמה גלאי מתכות שברגע שאתה מצייד אותו מציג על המפה מוקשים, שמיכת הסוואה שנותנת לך לזרוק אותה על הרצפה ואז לזחול תחתיה ולהיות מוחבה לגמרי (אני משער האב טיפוס להסוואה של MGS3 ו-4) או ראית לילה שנותנת לך לראות קרני לייזר במקום הסיגריות שמורידות לך חיים לאט לאט או קלטת עם ווקמן שיש עליו את ההמנון של זנזיבר, מנגינה שגורמת לכל חייל לעמוד דום ולתת לך את האפשרות להתגנב סביבו.
בכל מקרה הנקודה שלי היא שאפילו אם בMGS1 אפשר לחזור לכל מקום לאורך כל המשחק, בMG2 מצאתי את עצמי מסתובב בצורה חופשית לגמרי במשהו שמרגיש כמו עולם ורץ לכל כיוון בשביל להשיג עוד ועוד חפצים ולשדרג את עצמי. אולי אני לא זוכר נכון, לא שחקתי בMGS1 מאז בערך 2004 כשיצא THE TWINE SNAKES אבל אני לא זוכר אותו ככזה. עכשיו אני מתחיל את MGS1 אז אולי אני אשנה את דעתי.
אגב גם יש את המעקב הנוראי של אקט 3 בMGS4 בMG2. כשאתה מחפש את הד"ר אומרים לך שתמצא אותו אם תעקוב אחרי חייל עם כומתה ירוקה. כשמוצאים אותו צריך לעקוב אחריו דרך ארוכה בג'ונגל, כמעט 5 דקות, בשביל להגיע לבקתה שבה מחביאים את הד"ר. זה מצחיק איך קוג'ימה לקח את זה לצורה קיצונית בהרבה בMGS4 והפך את זה מלא כיף בMG2 למזעזע ברמות אחרות בMGS4.
bling כתב:ב MGS1 גם היו לך דלתות עם דירוג ממש גבוה בתחילת המשחק שיכלת לחזור אליהן בהמשך.
אם אני לא טועה גם הכריחו אותך לעשות BACKTRACK די מאסיבי כשהיית צריך ליצור כרטיס בעל טמפרטורה נייטרלית לקראת סוף המשחק.
אני חושב שמהבחינה הזו MGS1 הכי קרוב למה שאתה מתאר משאר הכותרים המודרנים, גם אם ב 2 ו 3 יכלת ללכת אחורה אבל שם אני באמת לא זוכר שום סיבה לכך ובטח שהמשחק לא ביקש ממך.
והמשימת מעקב ב 4 היא ללא ספק רגע הגיימפליי הכי גרוע בסדרה כולה![]()
מעניין אגב שהיתה לך הרגשה של קפיצה מאסיבית ודור לכל דבר בין MG1 ל 2 למרות שהם רצו על אותה הפלטפורמה לפי התמונה ששמת פה, גם אז היה אפשר לנצל את החומרה בכזה הפרש מתחילת הדור לסופה?
---------------------
GT.COM בוחר את 5 הבוסים הכי טובים בסדרת מטאל גיר:
http://www.gametrailers.com/videos/ss0k1n/gt-countdown-top-5-metal-gear-bosses
bling כתב:עד כמה שזה מצחיק לבצע השוואות עם גראפיקה של 8 ביט אני חייב לציין שהוא אכן עבר שיפור גראפי יפה, ממש אנצ'רטד 2 לעומת 1![]()
חתיכת פורום מיוחד זה, בכל מקום אנשים מפרסמים רשמים מ MGS:GZ ורק פה מחכים לרשמים מ MGS1
Laskin כתב:טוב אז יש כבר ביקורת או כמה שרצות להן באינטרנט, ונראה שזה דמו שקשה להצדיק את המחיר שלו... אני בנסיעה אז תחפשו רגע בעצמכם (:
אבל חבל קצת, אם זו תהיה הדיעה הרווחת בסופו של דבר. קיוויתי ואני עדיין מקווה שהמותג לא יבזה את עצמו /:
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 33 אורחים