DrKeo כתב:שניהם הוכרזו לראשונה בE3 2011, זה לא משנה מה הראו מכל אחד. אם היה למיקרוסופט טיפה שכל הם היו מראים דווקא את הטריילר של אנברסרי ואת הגיימפליי של 5 כי כשעושים רימייק כזה כל מה שצריך זה טריילר (הרי זה שיפור גרפי בלבד) אבל היילו 5 יביא להם ממש התרגשות לקונסולה מקהלים מסויימים.
שחר, בלאק טאסק עובדים על משחק גוף שלישי כבר שנה וחצי, אז הוא יהפוך לגירס אבל מי יודע מה עבודה או תוכן כבר יש להם.
swiss-the-engine כתב:אתה פשוט טועה שוב פעם וחיפוש זריז ביוטיוב היה מראה לך שכמו שאמרתי היילו 5 קיבל סתם טיזר CGI ואניברסרי קיבל גיימפליי. בקיצור לא מבין מה אתה מתווכח איתי על זה ושוב אומר ואני מוכן להתערב עם מי שלא ירצה שאין סיכוי לגיימפליי של שניהם ומכיוון ש(כביכול) אניברסרי ל2 יוצא השנה אז בוודאות הגיימפליי יבוא ממנו.
Yahel12 כתב:הם רק לפני שבוע או שבועיים הודיעו שיש להם חדשות גדולות על Halo בE3.. לא ידוע על מה מן הסתם אבל לדעתי הסבירות הרבה יותר גבוהה לכיוון של Halo 5
swiss-the-engine כתב:אתה פשוט טועה שוב פעם וחיפוש זריז ביוטיוב היה מראה לך שכמו שאמרתי היילו 5 קיבל סתם טיזר CGI ואניברסרי קיבל גיימפליי. בקיצור לא מבין מה אתה מתווכח איתי על זה ושוב אומר ואני מוכן להתערב עם מי שלא ירצה שאין סיכוי לגיימפליי של שניהם ומכיוון ש(כביכול) אניברסרי ל2 יוצא השנה אז בוודאות הגיימפליי יבוא ממנו.
DrKeo כתב:אני אגיד את זה פעם שלישית, שניהם הוכרזו בE3 2011. כן, ברור שמגרסת HD למשחק בן 10 שנים לא יראו טיזר CGI אלה טריילר גיימפליי וזה גם כל מה שהראו אז בE3, טריילר גיימפליי. היילו 5 כבר קבל את הטיזר CGI שלו שנה שעברה, השנה זה התור של משהו בזמן אמיתי. היילו 2 HD לא רלוונטי בכלל להיילו 5, אם יש להם גיימפליי להראות הם יראו ואם אין להם הם לא יראו, כך או כך היילו 2 HD יקבל טריילר גיימפליי כי זה פאקינג פורט, הם לא יראו ממנו משהו שהוא לא גיימפליי כי זה משחק קיים בן 10.
swiss-the-engine כתב:מאיפה אתה מביא את זה שזה "ברור"? כי זה רימייק? איך זה הופך את זה ל"ברור"? אני יכול לומר שההיפך... להראות רימייק לא מעניין אף אחד, לעומת זאת להראות גיימפליי (אפילו הכי קטן והכי חתך אנכי שיכול להיות) של היילו חדש ילהיב הרבה יותר אנשים.
Laskin כתב:
לא הבנתי איך זה "ההפך" ממה שהוא כתב בהודעה שציטטת
swiss-the-engine כתב:מאיפה אתה מביא את זה שזה "ברור"? כי זה רימייק? איך זה הופך את זה ל"ברור"? אני יכול לומר שההיפך... להראות רימייק לא מעניין אף אחד, לעומת זאת להראות גיימפליי (אפילו הכי קטן והכי חתך אנכי שיכול להיות) של היילו חדש ילהיב הרבה יותר אנשים.
בנוסף מתי מיק פעם אחרונה הציגו גיימפליי ממשחק שלא יוצא באותה השנה? לא זכור לי דבר כזה.
בקיצור לא מסכים עם הביטול המוחלט שלך לגבי "הפוקוס" המבולבל שיוצר שתי משחקי היילו עם גיימפליי על אותה הבמה.
swiss-the-engine כתב:כבר הסברתי למה אני פוסל והסברת למה אתה לא. נראה מה יהיה בסוף. מה שבטוח שזה (טריילר להיילו 5 או להיילו 2HD) לא ממש מעניין פה אף אחד ורובנו מעוניינים לראות משהו רציני מQB.
bling כתב:אותך לא מעניין היילו 5?
חשבתי זה אחת הסיבות שקנית את הוואן, כי אתה מת על המותג וזה.
חוץ מזה אל תדבר בשם כולם, אומנם גאלמר בקושי פה אבל אם הוא היה אני בטוח שהוא היה מוחה על הקביעה שלך שהיילו 5 לא מעניין אף אחד
DrKeo כתב:גם עניין השנה ומשהו לא בדיוק בטוח. גירס 3 יצא אפריל, היילו יוצא לרוב בספטמבר. מיקרוסופט לא מפחדת להוציא גדולים מחוץ לחגים ואם השמועות של הדחיה של היילו 5 ל2015 נכונות זה עדין יכול להיות נניח פברואר או מרץ 2015.
swiss-the-engine כתב:אם זה יהיה בסביבות מרץ אז זה בהחלט מעלה בלא מעט את הסיכוי שמה שאתה אומר יקרה.
DrKeo כתב:אין לי מושג מתי, מי יודע. מלא דברים יכולים לקרות, יכול להיות שהוא בכלל יוצא השנה, יכול להיות שהיילו 2 HD זאת פקציה (ואם לא הוא יוצא ב9 בנובמבר כי בתאריך הזה הוא חוגג 10 שנים) והוא לא קיים בכלל ואלוהים יודע מה בכלל נכון מהדליפה ההיא בניאוגאף.
"In this fictitious world where that game existed," he began, smiling, "it’s an easy answer: it has to be just the multiplayer experience that we all found in that first Halo 2 game. If you think about what happened in the franchise and what were the hallmark moments – when did duel wielding come in, when did another playable character that wasn’t Master Chief come in?
"All the things that you and I know about the evolution of the franchise, if you’re going to say one thing about Halo 2, you’re going to talk about real multiplayer. I think you just have to nail that in just such a fundamentally core way. Frankly [we'd have to do it] probably better than we did with Halo 1 Anniversary. I thought the multiplayer in Halo 1 Anniversary was good, but Halo 1 never had multiplayer in the truest sense, so it always was going to be something different.
matangt8 כתב:אם יש דבר אחד שחסר לי עדיין לפס4 זה משחק מכות טוב. אני מאוד מקווה שיכריזו על משחקים כאלה כי חוץ מUFC שידוע שהוא מגיע ועוד משחק מכות שהוא Gulity gears Xrd שמגיע גם לפס4 כניראה ב2015 במערב לא ידוע על שום משחק אחר. אני דיי מקנא בבעלי הONE שיש להם את קילר אינסטינקט...
Nucleus_Dawn כתב:
לפני הדור הקודם, משחקי מכות היו חתיכת show case של קונסולות חדשות.
מוזר שאף חברה לא קפצה על העגלה וניסתה לבסס מחדש את כותר המכות שלה. אני מניח שנראה יחסית בקרוב מורטל קומבט חדש, אחרי ההצלחה של הקודם (לפחות בביקורות. לא יודע כמה הוא מכר), אבל מוזר שמשחקים כמו soul caliber או virtua fighter לא הכינו משהו לדור החדש.
Nucleus_Dawn כתב:
לפני הדור הקודם, משחקי מכות היו חתיכת show case של קונסולות חדשות.
מוזר שאף חברה לא קפצה על העגלה וניסתה לבסס מחדש את כותר המכות שלה. אני מניח שנראה יחסית בקרוב מורטל קומבט חדש, אחרי ההצלחה של הקודם (לפחות בביקורות. לא יודע כמה הוא מכר), אבל מוזר שמשחקים כמו soul caliber או virtua fighter לא הכינו משהו לדור החדש.
Yahel12 כתב:
Killer Instinct? אולי משחק המכות הטוב ביותר שיש עכשיו.. הוא פשוט מעולה ואני רק מחכה לראות את הדברים החדשים שהם יחשפו בE3
Yahel12 כתב:
Killer Instinct? אולי משחק המכות הטוב ביותר שיש עכשיו.. הוא פשוט מעולה ואני רק מחכה לראות את הדברים החדשים שהם יחשפו בE3
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 119 אורחים