PS4 | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: PS4 | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 09 אפריל 2014, 15:03

כמו שכבר אמרתי לכם אז, אין מצב שזה לא 40$ ומעלה. משחק חדש לגמרי, רק יצא במאי האחרון, למה שלא ימכרו גרסה משופרת שלו בסביבות מחיר של משחק מלא. אם פורט של GOW1-2 עלה 40$ והם היו משחקים בני 5 שנים אז רציתם שעל משחק חדש לא יקחו?
אגב הגרסה הזאת פשוט חובה על הפס4, גרסת הפס3 עם FPS בזוי שבקושי מגיע ל30 רוב הזמן ו-IQ בתחת. הגרסה הזאת תהיה פשוט קדושה ואם היא באמת תצא בקרוב אני ממש מצטער ששחקתי כבר בTLOU בפס3 שלי במקום לחכות כמו שעשיתי עם GTA5.

חוץ מה גרסת הפס3 עדין נמכרת ב60$ (כרגע מבצע 40$ באמזון) אז למה למשהו נראה שגרסת פס משודרגת תעלה פחות?
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 אפריל 2014, 23:12

כי כבר קניתי אותה :)
אבל כן, זה מובן, לפחות עד החורף, במידה מסויימת...
בכל אופן - מקנא במי שלא שיחק. אבל גם לא מתחרט שכן שיחקתי בPS3.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 אפריל 2014, 15:34

DrKeo כתב:כמו שכבר אמרתי לכם אז, אין מצב שזה לא 40$ ומעלה. משחק חדש לגמרי, רק יצא במאי האחרון, למה שלא ימכרו גרסה משופרת שלו בסביבות מחיר של משחק מלא. אם פורט של GOW1-2 עלה 40$ והם היו משחקים בני 5 שנים אז רציתם שעל משחק חדש לא יקחו?
אגב הגרסה הזאת פשוט חובה על הפס4, גרסת הפס3 עם FPS בזוי שבקושי מגיע ל30 רוב הזמן ו-IQ בתחת. הגרסה הזאת תהיה פשוט קדושה ואם היא באמת תצא בקרוב אני ממש מצטער ששחקתי כבר בTLOU בפס3 שלי במקום לחכות כמו שעשיתי עם GTA5.

חוץ מה גרסת הפס3 עדין נמכרת ב60$ (כרגע מבצע 40$ באמזון) אז למה למשהו נראה שגרסת פס משודרגת תעלה פחות?

באמת עד כדי כך גרוע היה לך? FPS בזוי?
הרגשתי שרוב הזמן המשחק היה די חלק אבל אולי אין לי עין מספיק טובה בשביל זה.

בקשר ל IQ אני מסכים, המנוע דחף יותר מדי detail, הפירוט היה גבוה מדי וזה יצר המון ג'אגיז וטקסטורות מטושטשות וכו', אין ספק שזה כבר היה גדול מדי על הפס3, גם ל GTA5 היה IQ נורא וללא מעט משחקים נוספים שסחטו טכנית את הקונסולות לקראת סוף הדור (FAR CRY 3, קרייסיס 3 , BF4 וכו')

ברגע שניסו לדחוף את המנועים עוד קצת קדימה הדבר הראשון שהקריבו זה IQ ו FPS בחלק מהמשחקים, תכל'ס אני מעדיף מנוע עם פחות אפקטים ופירוט ושישמרו על IQ סביר, לי אישית זה ממש צורם.

בקשר למחיר, מה שמרגיז זה שלהפיק את הפורט הזה (במיוחד אם הוא לא כולל השקעה כמו שנעשתה ב TR) עלה להם אולי עשירית אם לא פחות מהמשחק לפס3, אז למה לקחת מחיר מלא?
זה מרגיש כמו נטו תאוות בצע, יאללה משחק עם מנוע של דור קודם שמשוחרר מחדש לפס4 עם IQ נורמלי ו FPS גבוה יותר שבטח נעשה ב OUTSOURCE ע"י אחת החברות שמתמחות בזה - שלא יקחו מחיר כמו פאקינג באטמן חדש ובלעדי לדור הבא שעלה עשרות מליונים, זה לא סביר בעיני.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 אפריל 2014, 17:57

אתה יודע כמה משחקים עלו "עשירית מ"GTA V, לדוגמא, ועדיין הם דורשים אותו מחיר?
זה לא עובד ככה, המשחק נמכר בהתאם לשווי שלו בשוק, אם ימכור ממש טוב - גם ירד ל-40 דולר לאט יותר, אם ימכור איום ונורא - ירד ל-20 דולר במהרה.

אני גם לא בטוח אם TLOU בכלל עשה כל כך הרבה כסף, ביחס להשקעה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 אפריל 2014, 18:06

כרגע TLOU נמכר ב60$ לפס3, זה פורט ולמה שפורט יעלה פחות? אפילו השקיעו בו יותר ונתנו לך 60FPS ו-1080P, אולי גם שדרוג טקסטורות (אין לי מושג מה יש שם). אם המשחק היה יוצא היום ל360 הוא היה נמכר ב60$. קח לדוגמה את ME, יצא ל360 ב60$ ואז יצא לPC אחרי 8 חודשים גם ב60$, רצית שהוא ימכר ב15$ כי הוא פורט? זה לא GOW בן 7 שהספיק למות כבר, זה משחק שרק יצא ששמים אותו על עוד פלטפורמה. אם כרגע הוא נמכר על הפס3 ב60$ למה שהוא ימכר בפחות על הפס4?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 אפריל 2014, 19:46

Laskin כתב:אתה יודע כמה משחקים עלו "עשירית מ"GTA V, לדוגמא, ועדיין הם דורשים אותו מחיר?
זה לא עובד ככה, המשחק נמכר בהתאם לשווי שלו בשוק, אם ימכור ממש טוב - גם ירד ל-40 דולר לאט יותר, אם ימכור איום ונורא - ירד ל-20 דולר במהרה.

אני גם לא בטוח אם TLOU בכלל עשה כל כך הרבה כסף, ביחס להשקעה.

אתה צוחק? המשחק הוא בלוקבאסטר ענקי, ואין סיבה שיהיו לו הוצאות מטורפות ביחס לסטנדרט ל AAA, מחזור הפיתוח שלו היה שנתיים כמקובל, אין במשחק כמעט SET PIECES מטורפים ויקרים במיוחד (מלבד סצינת הפתיחה) ורובו ככולו מורכב מגיימפליי טהור עם כמה CUT SCENES שנעשו ע"י מנוע המשחק ולא איזה CGI בזבזני, אם המשחק הזה שמכר כבר 6 מיליון ובקושי זכה להנחה לא הכניס הרבה כסף ביחס להשקעה אתה יכול לאמר שלום לתעשיית ה AAA פחות או יותר, אבל זה בסדר כי הוא כן הכניס המון כסף ומשתמשים בו כסמל להצלחה מדהימה למותג שיוצא בסוף הדור ועושה הכל נכון שזה אומר גם איכות וגם מכירות מעולות וללא מחזור.

ואני מודע לאיך שזה עובד, למשחק יש ביקוש ענקי גם מהמעריצים וגם מהרבה אנשים שלא היה להם פס3, עדיין למכור משחק דור קודם עם מנוע מיושן במחיר מלא לא נראה לי לעניין בדיוק כמו שהיה עם TR שאף עברה שינויים נרחבים ומייקאובר כללי ככה שלפחות זה היה איזה חצי דור מעל, פה עושה רושם שזה פורט ישיר ופשוט.

זה לא רק שהמשחק הזה לא צריך להמכר ב 60 דולר, כל משחק בהפקה בינונית (והפורט של TLOU זה אפילו פחות מהפקה בינונית) מה שנקרא MID -TIER שכזה לא צריך להמכר ב 60 דולר וזה כולל ריימן למיניהם או The Evil Within (שאני מקווה מאוד בשבילם שזו הפקה יחסית זולה כי אז עם איך שהוא נראה זו כנראה הפקה כושלת) וכו'

DrKeo כתב:כרגע TLOU נמכר ב60$ לפס3, זה פורט ולמה שפורט יעלה פחות? אפילו השקיעו בו יותר ונתנו לך 60FPS ו-1080P, אולי גם שדרוג טקסטורות (אין לי מושג מה יש שם). אם המשחק היה יוצא היום ל360 הוא היה נמכר ב60$. קח לדוגמה את ME, יצא ל360 ב60$ ואז יצא לPC אחרי 8 חודשים גם ב60$, רצית שהוא ימכר ב15$ כי הוא פורט? זה לא GOW בן 7 שהספיק למות כבר, זה משחק שרק יצא ששמים אותו על עוד פלטפורמה. אם כרגע הוא נמכר על הפס3 ב60$ למה שהוא ימכר בפחות על הפס4?

קודם כל אתה צריך להתחשב בזה שיש הרבה בעלי PS3 ששיחקו בו כבר, אתה חושב שגם להם צריך למכור את זה ב 60?
זו עדיין אותה פלטפורמה של סוני, זה לא שזה מגיע לראשונה לבוקס.
ומבחינתי זה משחק שרץ על מנוע מיושן ובעל הפקה זולה מאוד ולכן זה מרגיש לי כמו CASH IN למכור אותו במחיר מלא על סמך ההשקעה ששמו בו, שוב, אפילו עם TR שהיה סוג של רימייק כולם מחו על המחיר כי אנשים כבר שיחקו בו על הדור הקודם ולמה שיעלה להם 60 דולר בשביל גראפיקה משופרת?
פה אפילו גראפיקה משופרת במיוחד לא בטוח שיהיה.
---------------------------
סוני אישרה באופן רשמי שאכן TLOU מגיע לפס4 (DUH) וביחד עם זה נחשף הקאבר (הסקסי) של המשחק:
תמונה
בנוסף הוא כבר עלה ל Amazon ל pre order למי שרוצה וביחד איתו עלו כמה פרטים בסיסיים:
Release TBA
1080p resolution
Higher resolution character models
Improved shadows and lighting
Several other gameplay improvements
Includes: Abandoned Territories Map Pack
Includes: Reclaimed Territories Map Pack
Includes: The Last of Us: Left Behind single-player campaign
$59.99

כבר מהפרטים הללו עושה רושם שלא מדובר ברימייק בסגנון TR אלא בפורט די ישיר, מן הסתם שכל אחד יעשה את שיקוליו אבל לי המחיר נראה מוגזם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 אפריל 2014, 19:55

bling כתב:אתה צוחק? המשחק הוא בלוקבאסטר ענקי, ואין סיבה שיהיו לו הוצאות מטורפות ביחס לסטנדרט ל AAA, מחזור הפיתוח שלו היה שנתיים כמקובל, אין במשחק כמעט SET PIECES מטורפים ויקרים במיוחד (מלבד סצינת הפתיחה) ורובו ככולו מורכב מגיימפליי טהור עם כמה CUT SCENES שנעשו ע"י מנוע המשחק ולא איזה CGI בזבזני, אם המשחק הזה שמכר כבר 6 מיליון ובקושי זכה להנחה לא הכניס הרבה כסף ביחס להשקעה אתה יכול לאמר שלום לתעשיית ה AAA פחות או יותר, אבל זה בסדר כי הוא כן הכניס המון כסף ומשתמשים בו כסמל להצלחה מדהימה למותג שיוצא בסוף הדור ועושה הכל נכון שזה אומר גם איכות וגם מכירות מעולות וללא מחזור.

ואני מודע לאיך שזה עובד, למשחק יש ביקוש ענקי גם מהמעריצים וגם מהרבה אנשים שלא היה להם פס3, עדיין למכור משחק דור קודם עם מנוע מיושן במחיר מלא לא נראה לי לעניין בדיוק כמו שהיה עם TR שאף עברה שינויים נרחבים ומייקאובר כללי ככה שלפחות זה היה איזה חצי דור מעל, פה עושה רושם שזה פורט ישיר ופשוט.

זה לא רק שהמשחק הזה לא צריך להמכר ב 60 דולר, כל משחק בהפקה בינונית (והפורט של TLOU זה אפילו פחות מהפקה בינונית) מה שנקרא MID -TIER שכזה לא צריך להמכר ב 60 דולר וזה כולל ריימן למיניהם או The Evil Within (שאני מקווה מאוד בשבילם שזו הפקה יחסית זולה כי אז עם איך שהוא נראה זו כנראה הפקה כושלת) וכו'

קודם כל אתה צריך להתחשב בזה שיש הרבה בעלי PS3 ששיחקו בו כבר, אתה חושב שגם להם צריך למכור את זה ב 60?
זו עדיין אותה פלטפורמה של סוני, זה לא שזה מגיע לראשונה לבוקס.
ומבחינתי זה משחק שרץ על מנוע מיושן ובעל הפקה זולה מאוד ולכן זה מרגיש לי כמו CASH IN למכור אותו במחיר מלא על סמך ההשקעה ששמו בו, שוב, אפילו עם TR שהיה סוג של רימייק כולם מחו על המחיר כי אנשים כבר שיחקו בו על הדור הקודם ולמה שיעלה להם 60 דולר בשביל גראפיקה משופרת?
פה אפילו גראפיקה משופרת במיוחד לא בטוח שיהיה.
---------------------------
סוני אישרה באופן רשמי שאכן TLOU מגיע לפס4 (DUH) וביחד עם זה נחשף הקאבר (הסקסי) של המשחק:
תמונה
בנוסף הוא כבר עלה ל Amazon ל pre order למי שרוצה וביחד איתו עלו כמה פרטים בסיסיים:
Release TBA
1080p resolution
Higher resolution character models
Improved shadows and lighting
Several other gameplay improvements
Includes: Abandoned Territories Map Pack
Includes: Reclaimed Territories Map Pack
Includes: The Last of Us: Left Behind single-player campaign
$59.99

כבר מהפרטים הללו עושה רושם שלא מדובר ברימייק בסגנון TR אלא בפורט די ישיר, מן הסתם שכל אחד יעשה את שיקוליו אבל לי המחיר נראה מוגזם.

כן אני חושב שהוא צריך להמכר ב60$, כן אני חושב שצריכה להיות חבילת שדרוג ללקוחות שכבר קנו אותו. כלומר הוא עדין נמכר לפס3 במחיר מלא של 60$, למה שהוא ימכר על הפס4 בפחות?

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 09 אפריל 2014, 20:03

אין ליט בעיה לשלם על TLOU את הסכום הזה. לא שיחקתי בו על הPS3 כמו שצריך אז בכיף אני אשחק בו על הפס4
תמונה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 09 אפריל 2014, 20:03

תשמע, אתה מדבר ממש כאילו מצמידים לאנשים אקדח לראש ומחייבים אותם לקנות. ״מה עם האנשים שכבר שיחקו במשחק בPS3?" טוב, הם כבר שיחקו במשחק, הם ממש לא ״חייבים״ לקנות אותו.
אולי זה ישמע הזוי, אבל דווקא העובדה שלא מדובר בשינוי גדול מהמשחק אמורה לגרום לנו להבין שהמטרה של המשחק היא לא לגרום לכולם לקנות אותו שוב ולחוות אותו כפי שהוא נועד להיות, הוא פונה למי שלא היה לו ps3 אבל כן קונה ps4 ומתעניין במשחק. יש המון כאלו.
ולאנשים האלו אין סיבה לא למכור משחק סופר מוכח וסופר נחשב שקיים פחות משנה במחיר מלא. בדיוק כמו שהייתי מצפה למחיר מלא אם הוא היה יוצא לpc עם האפשרות ל1080p ו60FPS. כמו שאני מצפה מgta 5 לpc כשהוא יצא ואני אקנה אותו סוף סוף.
ולכל אותם המסכנים שכבר שיחקו אותו על הps3 אין סיבה לקנות אותו שוב במחיר מלא. 

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 09 אפריל 2014, 22:42

אבל ה-remastered כולל את כל ה-DLC, לא? ה-season pass ל-PS3 עולה (נכון לעכשיו) 20$. זה אומר שמחיר של 60$ עדיין מגלם בתוכו הנחה לא קטנה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 אפריל 2014, 23:15

InterAl כתב:אבל ה-remastered כולל את כל ה-DLC, לא? ה-season pass ל-PS3 עולה (נכון לעכשיו) 20$. זה אומר שמחיר של 60$ עדיין מגלם בתוכו הנחה לא קטנה.

נכון אבל אני חושב שזה מצופה, לרוב גרסאות מאחרות מקבלות את כל הDLC הקודם כסוג של פיצוי על האיחור. בכל מקרה אני חושב המחיר הגיוני גם בלי הDLC, זה המחיר של המשחק כרגע ממילא על הפס3 אז לא נשמע לי הגיוני שדווקא גרסת הפס4 שהשקיעו בה כסף על גבי פיתוח המשחק המקורי תעלה פחות.

אגב, כולנו נחשנו 60FPS אבל כמו שרואים בבולטים הרשמיים של סוני, מדברים על 1080P ומודלים משודרגים (אני משער שזה אומר מה שפעם נוטידוג אמרו, כלומר המודלים של הסרטוני מעבר המרונדרים מראש בזמן אמיתי) אבל לא אומרים כלום על 60FPS. מצידי 30FPS ב1080P עם AA טוב שיעשה IQ מצויין יהיו פשוט מעולה, המשחק מאוד מפורט אבל עם IQ זוועה ובקושי זז על הפס3 כך שלקבל אותו חלק וחד כבר יעשה משחק נהדר למי שלא שחק. אני רוצה לקנות את הDLC אבל האמת שאולי אני פשווט אקנה את הגרסה הזאת כשאני אקנה פס4 ואשחק את הDLC כבר שם.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 אפריל 2014, 00:00

InterAl כתב:אבל ה-remastered כולל את כל ה-DLC, לא? ה-season pass ל-PS3 עולה (נכון לעכשיו) 20$. זה אומר שמחיר של 60$ עדיין מגלם בתוכו הנחה לא קטנה.

כן זה נכון, הפעם בניגוד לטומב ריידר מקבלים DLC ששווה משהו לסינגל וגם כאלו למולטי שנחשב ללא רע (לא ניסיתי יותר מדי), אני מנחש שאם גרסאות GOTY יוצאות לאותה פלטפורמה במחיר מלא עם כל ה DLC אז הגיוני מצידם לבקש סכום דומה על גרסה משודרגת גם גראפית, זה שגם באופן מפתיע נוטי דוג עצמה עובדת על הפורט ולא חברה חיצונית גם מעלה את הציפיות שנקבל פורט מושקע במיוחד.

עדיין היה נחמד לקבל הנחה לאנשים שיש להם את המשחק על הפס3.

stick, אף פעם לא הבנתי את הטיעון המטופש שעולה בכל דיון שמישהו מתבאס על מחיר עם ה ׳לא מכוונים לך אקדח׳, מה הקשר?
מישהו התלונן שמחייבים אותי לקנות?
אני מודע לזה שמדובר בשוק חופשי והם יכולים לדרוש כל סכום שלטעמם יביא להם מקסימום רווח, ולי מותר בתור צרכן גם להתלונן בשקט בפינה שלי בפורום, לא יצאתי למסע הרג במשרדי סוני, הטיעונים האלה של לא מכריחים אותי מטופשים.

KEO, ניל דרקמן כבר אישר שהם הולכים על 60 פריימים:
For those asking, @Naughty_Dog is developing The Last of Us Remastered and we're targeting 60fps. More info to come. #PS4

https://mobile.twitter.com/Neil_Druckmann/status/453956735376424960?screen_name=Neil_Druckmann
אני מנחש שזה אומר שלא נקבל מודלים ברמה של סרטוני המעבר?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 אפריל 2014, 03:09

bling כתב:כן זה נכון, הפעם בניגוד לטומב ריידר מקבלים DLC ששווה משהו לסינגל וגם כאלו למולטי שנחשב ללא רע (לא ניסיתי יותר מדי), אני מנחש שאם גרסאות GOTY יוצאות לאותה פלטפורמה במחיר מלא עם כל ה DLC אז הגיוני מצידם לבקש סכום דומה על גרסה משודרגת גם גראפית, זה שגם באופן מפתיע נוטי דוג עצמה עובדת על הפורט ולא חברה חיצונית גם מעלה את הציפיות שנקבל פורט מושקע במיוחד.

עדיין היה נחמד לקבל הנחה לאנשים שיש להם את המשחק על הפס3.

stick, אף פעם לא הבנתי את הטיעון המטופש שעולה בכל דיון שמישהו מתבאס על מחיר עם ה ׳לא מכוונים לך אקדח׳, מה הקשר?
מישהו התלונן שמחייבים אותי לקנות?
אני מודע לזה שמדובר בשוק חופשי והם יכולים לדרוש כל סכום שלטעמם יביא להם מקסימום רווח, ולי מותר בתור צרכן גם להתלונן בשקט בפינה שלי בפורום, לא יצאתי למסע הרג במשרדי סוני, הטיעונים האלה של לא מכריחים אותי מטופשים.

KEO, ניל דרקמן כבר אישר שהם הולכים על 60 פריימים:

https://mobile.twitter.com/Neil_Druckmann/status/453956735376424960?screen_name=Neil_Druckmann
אני מנחש שזה אומר שלא נקבל מודלים ברמה של סרטוני המעבר?

מגניב. אבל למה זה אומר משהו על המודלים?

Megalomaniac
Trainee

הודעהעל ידי Megalomaniac » 10 אפריל 2014, 09:41

60 דולר זה באמת מוגזם, אבל השאלה היא אם יהיה באמת שיפורי גרפיקה מעבד לרזולוצייה... אם לא אז זה באמת חוצפה לבקש 60 דולר.
אבל גרסת PS4 למשחק הזה זה משהו שהיה נחוץ בטירוף, המשחק על ה-PS3 רץ די גרוע ואני בספק אם הוא רץ על 720P NATIVE.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 אפריל 2014, 11:50

Megalomaniac כתב:60 דולר זה באמת מוגזם, אבל השאלה היא אם יהיה באמת שיפורי גרפיקה מעבד לרזולוצייה... אם לא אז זה באמת חוצפה לבקש 60 דולר.
אבל גרסת PS4 למשחק הזה זה משהו שהיה נחוץ בטירוף, המשחק על ה-PS3 רץ די גרוע ואני בספק אם הוא רץ על 720P NATIVE.

אם היית קורא את מה שכתוב... :) זה לא רק רזולוציה, קיצר

בלינג - תשמע... קודם כל - השקיעו במשחק הון, דבר שני - גם במשחקי אנצ'רטד הסטודיו הזה, או יותר נכון סוני - הוציאו גם כן מליונים רבים ולא תמיד מכרו מספיק. המשחקים שלהם בערכי הפקה עצומים, והם לא מוכרים 20 מליון עותקים כל אחד.
לTR אין את הביקוש האדיר לדור הבא שיש לTLOU לדור הבא, כי TLOU לא יצא לPC, ואף אחד בעולם לא שיחק אותו ב"איכות מספקת".
לגבי ריימן וEVIL WITHIN - אני לגמרי חולק עלייך. משחק מתמחרים רק לפי השווי שהמפיצה חושבת שהוא שווה, לא לפי ערכי הפקה.
(מה גם שאני ממש לא מבין על מה אתה מדבר, EVIL WITHIN מושקע מאוד, גם אם הוא לא פסגת הטכנולוגיה)
בנוסף, למשחק יכולים להיות ערכי הפקה נמוכים, אבל הוצאות אדירות על פרסום, שיווק וכד'

בקיצור, זה קצת נשמע כאילו אתה חושב שצריך לתמחר משחקים לפי החזות שלהם, ואני לא יכול להסכים עם זה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 אפריל 2014, 12:10

פמיטסו טוענים שTLG הולך לקבל חשיפה מחדש לפס4 ותאריך יציאה בקרוב. אני משער שבקרוב אומר E3 או לחילופין איזה אירוע של סוני לפני E3 כמו שהם עושים בשנים האחרונות.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 אפריל 2014, 12:37

DrKeo כתב:פמיטסו טוענים שTLG הולך לקבל חשיפה מחדש לפס4 ותאריך יציאה בקרוב. אני משער שבקרוב אומר E3 או לחילופין איזה אירוע של סוני לפני E3 כמו שהם עושים בשנים האחרונות.

המשחק גם ככה לא יכול לעמוד בציפיות שיש ממנו, שפשוט ישחררו מה שיש להם כבר עכשיו ויגמרו עם זה :)
(נווווווווווווווווווווווווווווו שיראו משהו!@#)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 אפריל 2014, 12:48

DrKeo כתב:מגניב. אבל למה זה אומר משהו על המודלים?

כי המודלים של סרטוני המעבר ברמה הרבה יותר גבוהה מהגיימפליי עצמו ואולי יהיה קשה לפס4 לרנדר את העסק ב 60 FPS אם יהיה שיפוץ נרחב שכזה?
Laskin כתב:
אם היית קורא את מה שכתוב... :) זה לא רק רזולוציה, קיצר

בלינג - תשמע... קודם כל - השקיעו במשחק הון, דבר שני - גם במשחקי אנצ'רטד הסטודיו הזה, או יותר נכון סוני - הוציאו גם כן מליונים רבים ולא תמיד מכרו מספיק. המשחקים שלהם בערכי הפקה עצומים, והם לא מוכרים 20 מליון עותקים כל אחד.
לTR אין את הביקוש האדיר לדור הבא שיש לTLOU לדור הבא, כי TLOU לא יצא לPC, ואף אחד בעולם לא שיחק אותו ב"איכות מספקת".
לגבי ריימן וEVIL WITHIN - אני לגמרי חולק עלייך. משחק מתמחרים רק לפי השווי שהמפיצה חושבת שהוא שווה, לא לפי ערכי הפקה.
(מה גם שאני ממש לא מבין על מה אתה מדבר, EVIL WITHIN מושקע מאוד, גם אם הוא לא פסגת הטכנולוגיה)
בנוסף, למשחק יכולים להיות ערכי הפקה נמוכים, אבל הוצאות אדירות על פרסום, שיווק וכד'

בקיצור, זה קצת נשמע כאילו אתה חושב שצריך לתמחר משחקים לפי החזות שלהם, ואני לא יכול להסכים עם זה.

אם אתה חושב שסוני מתכננת משחקים שימכרו 20 מיליון כדי להצדיק את עצמם אז אתה חי בסרט, TLOU הוא לא משחק חריג במיוחד בנוף ה AAA ואני יכול לחתום לך שהוא הכניס אחלה של כסף,שוב, אם 6 מיליון לא מספיקים לו כדי להיות מאוד ריווחי אתה יכול לאמר שלום לתעשיית ה AAA כי יש לך מותגים בודדים שיצליחו למכור יותר מזה בשנה.
בקשר לריימן ו TEW (תראה את הטריילר האחרון שלו ותאמר לי אם זה נראה לך דור הבא ששווה 60 דולר, זה גם לא שאני חושב שצריך להמכר ב 20$, אבל כן 45-50 שכזה), לדעתי זה מגוחך לדרוש 60 דולר על משחקים כאלו ובמיוחד ריימן, עברנו את העידן שאנשים יכולים להוציא סכומים כאלו בקלות, הסמארטפונים והסיילים הרבים מונעים מאנשים לקנות משחקים במחיר מלא מלבד כמה בודדים שהם בדר"כ מותגי על, כדאי מאוד לתעשייה ליצור מודל מחירים גמיש יותר מ 60$ או 15$ של אינדי כי אחרת עוד הרבה חברות יסגרו.

ריימן זה משחק שהיה צריך להמכר ב 30-40 מקסימום ורואים את זה גם בשטח כשהוא נכשל בשני ההוצאות שלו כישלון חרוץ, אנשים לא הולכים להוציא 60 דולר על פלטפורמר דו מימדי, אנחנו לא בימי ה PS1.
נערך לאחרונה על ידי bling ב 10 אפריל 2014, 13:04, נערך 2 פעמים בסך הכל.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 10 אפריל 2014, 12:58

במקרים שכאלה אני מצפה במינימום הנחה כלשהי לבעלי המשחק הנוכחיים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 אפריל 2014, 13:46

כל משחקי אנצ'רטד מכרו 17 מליון, כולל משחק הויטה. זה לא ממש מעט, אבל זה כן מעט ביחס להשקעה בהם.
TLOU מוצלח יותר במכירות, אבל הסטודיו עצמו לאו דווקא מחזיר את ההשקעה בו, בצורה ישירה.
מסכים איתך לגבי ריימן, באופן אישי, אבל אין לחברה שום סיבה להוריד את המחירים - אם יש מספיק אנשים שמוכנים להוציא את זה. מקסימום יורידו תוך חודש את המחיר, לא קרה כלום.
לעומת זאת - לא מסכים לגבי TEW, הוא נראה מצויין, למרות הIQ הממוצע מינוס.
לא אכפת לי כ"כ, ויכול מאוד להיות שיראה עוד יותר טוב עד שיצא, הוא כן נראה מאוד מושקע בלי שום קשר לגרפיקה.
שוב - אני לא חייב שישקיעו במשחק 50 מליון דולר כדי שזה יצדיק מחיר של 60 דולר. מספיק ש*עבורי* הוא מספיק.
וכנראה שבשביל הרבה אנשים - TLOU בהחלט שווה 60 דולר, ולא אכפת להם שזה פורט או רימייק או מה לא... הם רוצים לחוות משחק שיצא בשנה האחרונה ומוכנים לשלם עליו 60 דולר... אז למה שסוני יורידו את המחיר?

אנשים חושבים ש"לקחת כמה שרק אפשר" זה "חמדנות"... זה פשוט לא נכון. זה עסקים.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 אפריל 2014, 03:15

אני לא מבין למה אתה חושב שההשקעה בהם כל כך רבה ש 17 מיליון עותקים לא החזירה אותה+ הוסיפה טונות של כסף.

לאסקין אני לא יודע איפה אתה חי אבל הסדרות הללו נחשבות להצחה ענקית במכירות, אם הן לא היו אז בקושי היית רואה משחקים יוצאים כי רק 8 מותגים בערך מוכרים יותר בשוק ה AAA.

וזה נכון שלא תמיד הסטודיואים מחזירים טונות של השקעה, אבל אלו שלא ריווחיים אצל סוני נסגרים, שלא תחשוב פעמיים, היוצרים של וויפאאוט, האלו של משחק המכות שחיקה את סמאש, יוצרי סוקום ועוד, כולם נסגרו, כל אלו שממשיכים אלה סטודיואים שנעים בין מידת הצלחה יפה לענקית אבל בטח שאף אחד לא מפסיד, סוני לא פה כבית תמחוי להפסיד כסף ומי שלא מספיק ריווחי אחרי צ'אנס או שניים נסגר כמו כל בית פיתוח בתעשייה.
אם משחקי קוואנטיק דרים שהם גם בעלי הפקה יפה עושים אחלה כסף עם רבע מהמכירות של משחקי נוטי דוג אז תהיה בטוח ש ND מכניסה המון המון כסף, לא כל משחק חייב או יכול להיות COD עם מחזור מכירות של מליארד למשחק.

TEW נראה משחק ענק, אבל טכנית הוא רחוק מלהדהים, לפחות ע"פ הטריילר האחרון שנראה קרוב יותר לדור קודם מלבא.
אני מבין שהכל זה עסקים אבל אני רק משתף את דעתי פה לגבי השווי של כל משחק כמו שאני רואה לנכון, אני חושב שמודל מחירים נוקשה היא בין הבעיות הגדולות בתעשייה.
-------------------------
טריילר ל REMASTER של TLOU, לא להתרגש אין ממש גיימפליי חוץ ממעברון קצר (ג'ירפות) שבניגוד ל CUT SCENES במשחק רץ בגראפיקה של הגיימפליי עצמו ולא מרונדר מראש לפי מה שזכור לי:

הנה תמונה באיכות נמוכה שמישהו תפס מיוטיוב-
תמונה
אני חושב שאפילו שזו תמונה באיכות בינונית מתוך סרטון, ה IQ הרבה יותר נקי, נראה ממש טוב, אבל ברור שמוקדם לשפוט בלי גיימפליי נורמלי ורציף.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 אפריל 2014, 20:51

נראה טוב. אני לא חושב שיש טעם לגיימפליי כי זה די ברור שהמשחק נראה מצויין גם על הפס3 ופשוט מה שהיה חסר לו זה הכוח לתת את הרזולוציה המתאימה בכדי שנוכל להנות המפירוט של הסביבה.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 10 אפריל 2014, 21:22

האמת שאני לא שיחקתי בTLOU, במידה רבה מתוך האמונה שיהיה לו פורט לPS4 ואני שמח שזה מגיע (הייתי עוד יותר שמח למחיר נמוך יותר אבל שוין).

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 אפריל 2014, 13:58

omerkot כתב:האמת שאני לא שיחקתי בTLOU, במידה רבה מתוך האמונה שיהיה לו פורט לPS4 ואני שמח שזה מגיע (הייתי עוד יותר שמח למחיר נמוך יותר אבל שוין).

עשית חכם עמר ואני לגמרי מקנה בך.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 14 אפריל 2014, 17:25

אני גם שמח שזה מגיע לPS4
שמכרתי בזמנו את הPS3 ,היו חסרים לי 2 משחקים שרציתי

TLOU וGOD האחרון

ככה שבעדית שאני יקנה PS4 ,לפחות אחד מהם זמין לי

ב360 יהיה חסר לי גירס האחרון ,והילו 4
יאלה MS תזיזי את התחת