במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 15 אפריל 2014, 15:17

Klayman כתב:
עובדה שהגעתי.. ולא בכוונה או משהו... פשוט המשחק כ''כ עמוס בפרטים, תפריטים, הודעות קופצות שנעלמות תוך שניה וכו', שכנראה פספסתי את מה שהתייחסת אליו במפה (שבעצמה די מבולגנת ועמוסה).

פשוט מסתכלים על המפה. רואים תמונה של כריש/חזיר בר/צבי וככה יודעים איפה נמצאת החיה.
אין ספק שיש המון מה לעשות במשחק ולכן המפה מלאה בהמון אייקונים, אבל קל לזהות את האייקונים של החיות, כמו שקל לזהות אייקונים של מגדלים/מירוצים/בסיסים/אוצרות, או כל דבר אחר. מפה די סטנדרטית בעצם. לא כל כך מובן מה לא ברור בה, למען האמת.

אין לי מושג איך הצלחת לסבול להיות רק עם נשק אחד עד שלב כל כך מאוחר במשחק. להשיג רצועה לנשק נוסף היה הדבר הראשון שעשיתי במשחק, ברגע שהיה לי קצת חופש. אם שיחקת כל כך הרבה עם נשק אחד, אז לא פלא שלא נהנית כל כך.
את הנשק השלישי השגתי ממש מהר לאחר מכן ואת הרביעי, אחרי ששיחררתי את הבסיס שמאפשר לי להשיג את הנשק.
חצי השעה-שעה שהיה לי רק נשק אחד לא היתה ממש כיפית, אבל היא היתה בעיקר הסברים איך לשחק במשחק, עד משימת המגדל הראשונה, אז זה לא באמת השפיע על החוויה שלי מהמשחק כולו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 15 אפריל 2014, 15:42

ישמצב שאתה בהחלט צודק, ולכן אמרתי ''זה לא אתה, זה אני''. בלי קשר, להרגשתי, דבר כ''כ חשוב כמו רצועת הנשק, למרות העולם הפתוח של המשחק, היה צריך להיות כאחת המשימות הראשיות הראשונות, או פשוט בצורה הרבה יותר בולטת. יכול להיות שהייתי נהנה ממנו הרבה יותר. אגב, כמו שאמרתי, גם הממשק של המשחק נוראי, ודורש הרבה התאמות כדי לעבוד טוב עם עכבר/מקלדת. (למה לעזאזל הגלגלת מחליפה בין הרימון לבקבוק התבערה?!) ולמה טיפוס מתאפשר רק במקומות ספציפיים עם פרומפט, אבל כזה שעשוי כ''כ רע, שסטיה של חצי מעלה ממה שהתכוון המפתח, מוביל לכך שהטיפוס נכשל?
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 15 אפריל 2014, 15:56

Klayman כתב:ישמצב שאתה בהחלט צודק, ולכן אמרתי ''זה לא אתה, זה אני''. בלי קשר, להרגשתי, דבר כ''כ חשוב כמו רצועת הנשק, למרות העולם הפתוח של המשחק, היה צריך להיות כאחת המשימות הראשיות הראשונות, או פשוט בצורה הרבה יותר בולטת. יכול להיות שהייתי נהנה ממנו הרבה יותר. אגב, כמו שאמרתי, גם הממשק של המשחק נוראי, ודורש הרבה התאמות כדי לעבוד טוב עם עכבר/מקלדת. (למה לעזאזל הגלגלת מחליפה בין הרימון לבקבוק התבערה?!) ולמה טיפוס מתאפשר רק במקומות ספציפיים עם פרומפט, אבל כזה שעשוי כ''כ רע, שסטיה של חצי מעלה ממה שהתכוון המפתח, מוביל לכך שהטיפוס נכשל?

לא הרגשתי איזו בעיה עם הממשק בכלל. גם הטיפוס תמיד הרגיש לי מאוד לא רגיש. כלומר, הוא הצליח בטווחים מאוד גדולים.
לא יודע.

בכל מקרה, משחק מצוין, הוא לא בהכרח משחק לכולם.

עריכה:
סוף סוף הצלחתי לקנות את Bravely ואני משחק כרגע בלהסתכל על האנימציה של ההורדה ב3DS.
אין לי מושג למה היא כל כך מספקת, אבל ברור שמייקרוסופט היו צריכים לקנות את נינטנדו לעצב את המראה של הממשק שלהם ולא את רייר. יש להם גם כמה כותרים יותר חזקים משל רייר, אני חושב.
מעבר לזה שזה כנראה יורד ממש לאט (נינטנדו לא רושמת כמה המשחק שוקל, אלא כמה "תאי זכרון" הוא תופס וכמובן שהם לא רושמים מה קצב ההורדה, אבל זה נמשך כבר דקות ארוכות ואין ממש מצב שהמשחק שוקל כל כך הרבה), זה נורא יפה ומקסים, עם אפקטים קוליים חביבים.
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 15 אפריל 2014, 21:24

בעניין Bravely ,משחקי 3DS יכולים להגיע ם לכמה גיגה

בעניין FC3 -כן זה משחק שצריך להשקיע בו ,כדי להנות מימנו

בכל מקרה אני כבר בפרק 5 מתוך 8 בThief 2014
המשחק לא רע ,אבל די משעמם
הפרקים יותר מידי ארוכים לכל פרק
היתי מעדיף פרקים קצרים יותר ,אבל יותר מהם

ובכלל ,סדרות כמו ספלינטר סל ואססין קריד ,עושים עבודה הרבה יותר טובה היום
נכון שסדרת Thief הקדימה אותם ,אבל היום Thief החדש מרגיש מיושן

שילוב של אססין קריד וספלינטר סל ,אבל פשוט מיושן ומשעמם

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 16 אפריל 2014, 17:45

ציפיתי מBravely לחוויית פיינל פנטזי קלאסית טובה.
לא ציפיתי שהוא יהיה נורא נורא יפה. הסגנון שלו פשוט מקסים. הוא מלוטש ברמות שלא ראיתי ב3DS, גם ממשחקים של נינטנדו.
כל הכבוד לסקוור. אם הם ימשיכו ככה, ביחד עם היטמן/טומב ריידר/דאוס אקס, הם יכולים לחזור לקדמת הבמה בשנים הקרובות.
תמונה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 16 אפריל 2014, 18:24

איכשהו מצאתי את עצמי משחק בהרחבה של דיאבלו 3, אחרי שהבטחתי לעצמי לא לגעת במשחק הזה יותר בזמנו.
אז קודם כל האקט החדש עצמו הוא האקט הטוב במשחק, שסוף סוף עושה כמה דברים בסיסיים שהיו חסרים במשחק המקורי.
הדמות החדשה נחמדה. שילוב של הברברי והmonk, לא דמות מהפכנית או משנה משחק מצד שני.
אבל בכלל כל העידכון שלהם והloot 2.0 הופך את המשחק להיות הרבה יותר, בצורה פשוטה, מהנה.
וזה משהו ששמתי לב אליו בכל המשחק (עשיתי משחק מלא עם הדמות החדשה, כולל האקטים הישנים), המשחק הפעם פשוט מנסה להיות כיף ולא להיות אלף ואחד דברים אחרים כמו בהשקה המקורית.
זה עדיין דיאבלו 3, ככה שהרבה מינוסים עדיין כאן אבל אם מישהו הרגיש שלדיאבלו 3 היה פטנציאל אבל זה לא היה זה, שווה לו לבדוק את החבילה.
מצד שני אני קיבלתי את זה במתנה, ובחיים לא הייתי מוציא את ה40 יורו שמבקשים בבאטל.נט.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 אפריל 2014, 13:34

אני הולך ליפול להרחב גם בקרוב, הם תקנו 80% ממה שהפריע לי.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 אפריל 2014, 14:45

אני אחכה שזה יעלה 5 דולר ^_^

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 אפריל 2014, 15:53

Laskin כתב:אני אחכה שזה יעלה 5 דולר ^_^

זה משחק בליזארד, אפילו את SC1 לא תמצא היום ב5$, בהצלחה עם זה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 17 אפריל 2014, 10:24

לעומת זאת - HEARTHSTONE בחינם, אז אולי הם בדרך לשנות את זה :)

עריכה:
נראה לי שהיום יוצא בכל העולם לאייפד.
חוזה שיהיה מספר 1 בהורדות בערך עד סוף השנה...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 אפריל 2014, 13:07

Laskin כתב:לעומת זאת - HEARTHSTONE בחינם, אז אולי הם בדרך לשנות את זה :)

עריכה:
נראה לי שהיום יוצא בכל העולם לאייפד.
חוזה שיהיה מספר 1 בהורדות בערך עד סוף השנה...

הורדתי אותו כבר אתמול אז כן הוא זמין :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 18 אפריל 2014, 10:31

omerkot כתב:אתה לגמרי צודק. הוא באמת היה נראה לי מוכר אבל איפשהו בראש הלכתי רחוק יותר לכל מני RE4/5 וזה לא היה לי סגור במיוחד אבל זה באמת זה. עדיין, רוב המשחק לא הרגיש נחות ביחס לקודמים...
ובנימה אחרת, הps4 כאן. לא בבאנדל אבל עדיין עם אינפמוס.

אני מסכים איתך שהקמפיין סבבה, אבל כל השאר נופל מסיטי בין אם תוכן צדדי, העיר עצמה, החידות של הרידלר, מערכת השדרוגים ובטח במקוריות ורעננות, אבל בסדר, כניסיון ראשון של האולפן זה לא רע ובהחלט יש להם פוטנציאל לעתיד. (הם אלו שהולכים להוביל את המותג אחרי שרוקסטדי תסיים את המשחק השלישי ותעבור לדברים אחרים)

ואני חייב להודות שאני מופתע שהאביר הלבן של ה PC שהפציר בכל מתלבט בפורום לקנות מחשב קונה כבר בשלב כל כך מוקדם פס4 במחיר מלא... ועוד בשביל אינפמוס?! לא בדיוק אנצ׳רטד חדש או ראטצ׳ט שאני יודע שאתה אוהב :P

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 18 אפריל 2014, 19:02

bling כתב:אני מסכים איתך שהקמפיין סבבה, אבל כל השאר נופל מסיטי בין אם תוכן צדדי, העיר עצמה, החידות של הרידלר, מערכת השדרוגים ובטח במקוריות ורעננות, אבל בסדר, כניסיון ראשון של האולפן זה לא רע ובהחלט יש להם פוטנציאל לעתיד. (הם אלו שהולכים להוביל את המותג אחרי שרוקסטדי תסיים את המשחק השלישי ותעבור לדברים אחרים)

ואני חייב להודות שאני מופתע שהאביר הלבן של ה PC שהפציר בכל מתלבט בפורום לקנות מחשב קונה כבר בשלב כל כך מוקדם פס4 במחיר מלא... ועוד בשביל אינפמוס?! לא בדיוק אנצ׳רטד חדש או ראטצ׳ט שאני יודע שאתה אוהב :P

ומה רע באינפיימוס? בהחלט משחק שמצדיק לקנות את הקונסולה.
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 18 אפריל 2014, 19:33

Thief 2014 יתברר כמשחק מאוד מוזר
מתחיל יחסית די ראליסטי

משחק יתגנבות ,דומה לספלינטר סל ,רק הרבה פחות טוב
אבל לקראת הסוף יש דברים מוזרים ביותר ,שבדרך כלל אני אוהב במשחקים כאלו ,אבל לא בזה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 18 אפריל 2014, 19:35

Death_119 כתב:ומה רע באינפיימוס? בהחלט משחק שמצדיק לקנות את הקונסולה.

כלומר משחק ששווה 460$?

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 18 אפריל 2014, 19:53

קניתי את דיאבלו עם חברים במבצע האחרון (20 יורו) כשיצא ההרחבה... משחק מעולה, איזה כיף לשחק אחרי הפאץ' האחרון ולקבל את המשחק בצורה הטובה ביותר שלו שנתיים אחרי שהוא הושק!
וקניתי בסטים את The Wolf Amoung Us גם בסייל (15 דולר)... אני ממש נהנה מכל פרק, אבל לא ממליץ לאף אחד לקנות את המשחק עד שיוצאים כל ה-5 פרקים. כל פרק הוא כמו חטיף קליל, ופתאום נתקעתי בלי היכולת להמשיך בסוף פרק 3. לא כיף לשחק משחק בחלקים (את the walking dead של טלטייל קניתי בפרק הרביעי וחיכיתי שבועיים לפרק החמישי- היה בסדר).

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 18 אפריל 2014, 22:00

Stick כתב:כלומר משחק ששווה 460$?

489$ (כולל 6.5% מס בפלורידה)
;)
bling כתב:ואני חייב להודות שאני מופתע שהאביר הלבן של ה PC שהפציר בכל מתלבט בפורום לקנות מחשב קונה כבר בשלב כל כך מוקדם פס4 במחיר מלא... ועוד בשביל אינפמוס?! לא בדיוק אנצ׳רטד חדש או ראטצ׳ט שאני יודע שאתה אוהב :P

אני אביר לבן!!! :D
קניתי כי זה לא בא על חשבון. אם הייתי צריך לבחור בין לבין הייתי הולך על PC בעיניים עצומות.
זה גם לא ממש צריך להפתיע כי כתבתי פה בעבר שאני מתכוון לקנות את הPS4 אבל מחכה לראות שהקונסולה בסדר ושאין לגביה דיווחים מיוחדים על פאקים (בנוסח RROD).
אולי לא הייתי בדעת רוב אבל באמת שמאוד אהבתי את האינפמוסים הראשונים על הPS3 (הייתי מעדיף שסאקר פאנץ' יוציאו סליי קופר חדש אבל זה עדיין לא הפריע לי ליהנות מהם) ומשום שאח שלי נסע עכשיו לארה"ב, ניצלתי את ההזדמנות וקניתי את המכשיר במחיר שהוא מחיר טוב.
הקונסולה חביבה, המשחק מצוין ואני בהחלט מרוצה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 19 אפריל 2014, 11:59

omerkot כתב:489$ (כולל 6.5% מס בפלורידה)
;)

אני אביר לבן!!! :D
קניתי כי זה לא בא על חשבון. אם הייתי צריך לבחור בין לבין הייתי הולך על PC בעיניים עצומות.
זה גם לא ממש צריך להפתיע כי כתבתי פה בעבר שאני מתכוון לקנות את הPS4 אבל מחכה לראות שהקונסולה בסדר ושאין לגביה דיווחים מיוחדים על פאקים (בנוסח RROD).
אולי לא הייתי בדעת רוב אבל באמת שמאוד אהבתי את האינפמוסים הראשונים על הPS3 (הייתי מעדיף שסאקר פאנץ' יוציאו סליי קופר חדש אבל זה עדיין לא הפריע לי ליהנות מהם) ומשום שאח שלי נסע עכשיו לארה"ב, ניצלתי את ההזדמנות וקניתי את המכשיר במחיר שהוא מחיר טוב.
הקונסולה חביבה, המשחק מצוין ואני בהחלט מרוצה.

אה, אם היתה לך כזו הזדמנות מחו"ל זה משהו אחר :)
תכל'ס אני לא חושב שהמשחק מצדיק קנייה של קונסולה גם אם מחבבים את הקודמים (מעריצים שרופים זה משהו אחר), לא בגלל שהגיימפליי פחות טוב או משהו, להפך, פשוט בגלל שהוא נורא נורא דל בתוכן ראוי, הקמפיין סבבה אבל נמשך 4 שעות בערך ואני לא מגזים, כל התוכן הצדדי אולי נחמד לעשות פעם פעמיים אבל מהר מאוד הוא חוזר על עצמו בטירוף, קשה לקרוא לזה תוכן צדדי, הסיפור גם מחופף וממש רע בניגוד לקודמיו שדווקא היו אחלה בקטע הזה, בקיצור רואים שהוא יועד להשקה והיו צריכים למהר לדחוף אותו ליציאה בניגוד לקודמים שיצאו כמה שנים אחרי השיגור.

זה משחק שלא שווה לטעמי את ה 60 דולר ובטח שלא קונסולה חדשה, מסוג המשחקים שאחרי שאתה קונה את המכשיר בשביל אנצ'רטד 4 או מה שלא יהיה אתה אוסף אותו בסייל מה PSN באיזה 20-30 דולר, אבל כאמור הזדמנות כמו שהיתה לך שווה בלי קשר גם אם היית קונה את המכשיר בלי שום משחק, ואם אתה מרוצה מהמכשיר והמשחק אז בכלל טוב :-P

ולפחות קיבלת אותו כשיצא העדכון של הצילום תמונות, נראה לי השטות הזו לבד יכולה לשרוף כמה שעות :)

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 19 אפריל 2014, 18:21

Stick כתב:כלומר משחק ששווה 460$?

אני מניח שלאורך הדרך הוא יקנה עוד משחקים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 19 אפריל 2014, 21:44

טוב. סיימתי את אינפמוס.
זה לא משחק של 4 שעות, יותר באיזור ה10-12.
העלילה מצוינת, שליטה הדוקה וזורמת, משחקיות מעולה, פשוט כיף.
אף משחק בשנה/שנתיים האחרונות לא הצליח להחזיק אותי ככה מול המסך.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 19 אפריל 2014, 22:05

4 שעות לקמפיין עצמו לא כולל התוכן הצדדי, ברור שעם לעשות הכל זה מגיע ל 10-12 שלו אבל לטעמי שאר הדברים מחוץ לקמפיין לא היו כיפיים באותה המידה (לחפש מצלמות נסתרות, סוכנים חשאיים וכו')
מוזר לי שמישהו יכול לאמר שהעלילה מצוינת, גם אם נתייחס אליה כאל טראש עם קסם סטייל RE הישנים זה לא עובר, הכתיבה סבבה זה כן, אבל מבחינה עלילתית זה די רע.
מסכים על השליטה והגיימפליי בכלליות, מבחינת מכניקות הוא כיפי מאוד, במיוחד הניאון שהוא בין הדברים היותר כיפיים שיש בעולם פתוח, המשך מושקע שלהם עם תקציב גבוה יותר ואולי יותר השקעה בעיר יכול לעשות אותו לא פחות גדול מכל משחקי העולם האחרים כמו AC באטמן וכו'.

אבל כל אחד ודעתו, שמח שנהנית ככה :)

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 19 אפריל 2014, 22:24

bling כתב:4 שעות לקמפיין עצמו לא כולל התוכן הצדדי, ברור שעם לעשות הכל זה מגיע ל 10-12 שלו אבל לטעמי שאר הדברים מחוץ לקמפיין לא היו כיפיים באותה המידה (לחפש מצלמות נסתרות, סוכנים חשאיים וכו')
מוזר לי שמישהו יכול לאמר שהעלילה מצוינת, גם אם נתייחס אליה כאל טראש עם קסם סטייל RE הישנים זה לא עובר, הכתיבה סבבה זה כן, אבל מבחינה עלילתית זה די רע.
מסכים על השליטה והגיימפליי בכלליות, מבחינת מכניקות הוא כיפי מאוד, במיוחד הניאון שהוא בין הדברים היותר כיפיים שיש בעולם פתוח, המשך מושקע שלהם עם תקציב גבוה יותר ואולי יותר השקעה בעיר יכול לעשות אותו לא פחות גדול מכל משחקי העולם האחרים כמו AC באטמן וכו'.

אבל כל אחד ודעתו, שמח שנהנית ככה :)

עשיתי מעט מאוד מסביב ובסה"כ סיימתי אותו על 62% במשהו כמו 10 שעות. אהבתי אותו כל כך הרבה יותר מאשר את באטמן אוריגין או AC האחרון...

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 19 אפריל 2014, 23:06

ממליץ לכול מי שברשותו Xbox שיקנה את Plants VS Zombies:Gardern Warfare, כיף טהור

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 אפריל 2014, 23:58

How long to beat אומר 10 שעות לסינגל בלבד ובממוצע 14 שעות לשחקן הנורמאלי שעושה קצת מסביב, נשמע שעמר יותר קרוב לזה מבלינג. אולי זה קצר יותר מהקודמים אבל לא נשמע שזה איזה משחק 4 שעות סטייל COD.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 אפריל 2014, 01:15

אני ילדה קטנה וחלשה...
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 36 אורחים