Kazz כתב:יותר סביר שמשחקי קרוס-ג'ן שיוצאים השנה החלו פיתוח ועיצוב לפני שלמפתחות היה מידע שלם או דבקיטס של הקונסולות החדשות. בכל אופן, זה לא משנה, כי ברגע שהמשחק מוצע על שתי דורות אי אפשר להגיד שהוא קיים רק או ברובו בזכות הקונסולות החדשות ויותר הגיוני (וגם מבוסס במקרה של וואטצ' דוגס) שמדובר במשחק שמושתת על הדור הקודם שמקבל גם פורט לדור הבא. אתה לא יכול להוכיח שדסטיני או וואצ' דוגס או TEW לא היו יוצאים בכלל לו הPS4 והXB1 לא היו בשוק.
את המשחקים של מיקרוסופט ובעלי פלטפורמות כבר הזכרתי לחיוב. משחקי קרוס-ג'ן לא מתאימים. EVOLVE, שהורדת דרגה, הוא דווקא מן הדוגמאות הבודדות מצד מפיצות צד ג' שיוצאים השנה. The Crew גם נחשב אבל אישית הקטע של משחקי מירוץ קצת באיזור האפור בשבילי.
לא אמרתי דבר נגד הזכיונות החדשים האחרים, רק שהם לא נכנסים לקטגוריה של משחקי בתקציב גבוה שניתן לשייך את קיומם והוצאתם עם התחלתו של דור חדש. בכל אופן, לוולפנסטיין היה משחק בדור ה360\פס3. פורטנייט הוא בכלל בלעדי למחשב. והקיקסטרטר של אמפלידוט הוא בדרך לכשלון (וגם ככה מיועד לפס3 ולפס4).
משחקי IP חדש שיוצאים השנה ממפיצות צד ג' כמשחק ריטייל במחיר מלא ולא בין-דוריים:
Evolve
The Crew
לא מצליח להיזכר באחרים אם יש. ואני מניח שניתן להחשיב גם את טיטאנפול לאחד שכזה, ואם נסתכל לא רק על המפיצות הבולטות, אז יש אם את bound by flame שיצא השבוע.
למה זה יותר סביר שמשחקי קרוס ג'ן שיוצאים בתחילת הדור החלו את הפיתוח בדור הקודם? דווקא משחקים כמו וואטצ' דוגס, שברור לנו שהפיתוח שלהם החל לדור הבא, בעזרת מחשבים שדימו את מה שהיה צפוי מהקונסולות החדשות הם גם עובדה קיימת, שאנחנו מכירים וגם יותר הגיוניים וסבירים.
אני לא יכול להוכיח שדסטיני או וואטצ' דוגס או TEW לא היו יוצאים? איזה קטע. תפנה אותי רק להוכחה האמפירית שלך שהם כן היו יוצאים, ללא הקונסולות החדשות.
העובדות ברורות. יש קונסולות חדשות. המשחקים האלו יוצאים. גם ידוע שוואטצ' דוגס תוכנן מההתחלה לנצל את קונסולות הדור הבא ומחשבים מתקדמים ולא רק את קונסולות הדור הקודם (יהיה יותר נכון להגיד שהן מקבלות פורט ולא ההפך, בדומה לבאטלפילד 3 שהוא פורט מהמחשב ו4 שהוא פורט מהקונסולות החדשות והמחשב).
אז בנוגע לוואטצ' דוגס טעית והמצב הוא בדיוק ההפך.
בנוגע לשאר המשחקים שהחלטת לקבל, עם הסטנדרטים הלא הגיוניים שלך, אתה גם מתבסס על הנחות חסרות היגיון ולא רלווטיות לדיון.
בנוגע לשאר המשחקים שאתה לא מקבל, עדין אין שמץ של סיבה הגיונית לא לקבל אותם. הם IP חדשים שיוצאים בתחילת דור חדש - שני הגורמים היחידים שרלווונטים לדיון.
אז אתה יכול לבחור שרירותית מה אתה משייך לדור החדש ומה לא וזה נחמד ויפה. אין לזה קשר לדיון, אז תמנע מזה.
אני מנסה לדבר איתך על העובדות.
העובדות הן:
- יש דור חדש.
- יוצאים שלל IP חדשים.
האם זה בגלל הדור החדש? אתה לא יודע. אני לא יודע. מה שאנחנו יכולים לנסות לבדוק, זה האם יש יותר משחקים חדשים בתקופה הזאת, לעומת תקופות אחרות.
הצגתי לך את הרשימה הארוכה במיוחד של כותרים חדשים (ומה לעשות שחלקם לא כותרי ענק, כי לא כל מפיצה היא EA או אקטיוויז'ן), אלא סתם גדולים. ידוע שהם יוצאים בתחילת דור חדש.
הניסיון שלך להוריד משחקים מהרשימה בגלל סיבות מוזרות, לא מתקבל על הדעת.
תצמד לעובדות. לא להרגשות שלך בנוגע למדד הרעננות של משחקים מסוימים, או לגבי האם משחק שיוצא ל4 פלטפורמות שווה למשחק שיוצא ל2.
העובדות הן רשימת הIP החדשים שיוצאת והעובדה שהם יוצאים בתחילת דור חדש. מעבר לזה, זה ניחושים לא מבוססים שלך, אז פשוט תמנע מזה.
אז אם אתה טוען שאין יותר IP חדשים, בבקשה תציג רשימה משנים אחרות, שמשתווה לרשימה הארוכה שהצגתי.
אם תעשה זאת, זה אומר שאין באמת בעיה של מחסור בIP חדשים, כי אנחנו רואים כאלו יוצאים כל הזמן ואז התלונות שלך לגבי הנושא לא באמת רלוונטיות.
אם לא תעשה זאת ותודה שהרשימה הזאת אכן גדולה יותר ממה שאנחנו רואים בשלבים אחרים בדור, אז זה אומר שהתלונה שלך כרגע לא מבוססת, כי אכן יש יותר IP חדשים בתחילת הדור.