DrKeo כתב:קרירין אם אני אשחק בו 4 שעות ולא אהנה אני אשרוד את ה40$
Nucleus_Dawn כתב:מריו קארט 8 נשמע לי כמו המשחק הכי טוב בסדרה ובהתאם, גם בז'אנר.
חוץ ממצב הדו קרב, הכל בו עשוי מצוין.
swym כתב:האמת היא שנחמד יהיה לראות איך הוא ו-All Stars Racing Transformed עומדים ראש בראש. לראשונה מזה הרבה זמן יש שני פרנצייזים טובים של קרטינג, ועוד לחשוב שמדובר בשני אייקונים מיתולוגיים מתחרים שהיום אפשר לשחק בשניהם על אותה פלטפורמה...
DrKeo כתב:נינטנדו אומרת שהיא מתכננת גם מטרויד דו מימדי וגם מטרויד תלת מימד, יאי! מכרתם לי WIIU יחד עם זלדה החדש נינטנדו
"Shinya Takahashi, Nintendo: So it has been a while since we released the last one and we're having discussions internally about what we can do next. So at this point we have two different types of Metroid games. We have the Prime style of Metroid game and we have the more traditional style of Metroid game. We feel that we do need to take care of both of these styles of play. And the hope is that at some point in the near future we'll be able to share something about them. "
וסתם ככה לקינוח, מיאמוטו משחק עם האוקולוס:
Laskin כתב:נראה לי מיאמוטו מת כבר לעשות לזה משחקים...
הערכה שלי:
ב-2016 נינטנדו לכל הפחות תכריז על הקונסולה הבאה שלה, שתתמקד בVR.
בתכל'ס - זה הסיכוי הכי טוב שלהם לקבל אחלה יתרון על המתחרות, שגם אם תהיה להן קסדת VR כלשהי - היא תהיה יחסית נכה למה שיש בPC, ונינטנדו חייבת לקפוץ על ההזדמנות שיש מדיום חדש ולפתוח את המלחמה על הדור הבא
For us, it's all about fun gameplay," said Fils-Aime. "That's what we want. We want a fun, compelling experience. Right now, the technology isn't quite there yet, in our view. Certainly, it's something we're looking at. We look at a wide range of technologies. When it's there and enables a fun experience, we'll be there, too.”
bozeman כתב:הוא דיבר "לא בשלה" על הHD בטח...
DrKeo כתב:הטכנולוגיה בשלה, רק חסרים המשחקים. האוקולוס V2 מוכנה לצאת כבר השנה ב2014 אז מה לא בשל בזה? אם חברה באמת רצתה להוציא קונסולת VR אז היא יכלה לצאת כבר בחגים 2014, אם היה לה תוכנה שתצא איתה כמובן.
bling כתב:בניגוד אליך, רג'י אשכרה ניסה את זה ככה שלא הייתי מבטל אותו
יכול להיות שזה נחמד לדמואים קצרים אבל אין עדיין התרשמויות ממשחקים ממושכים עם הדבר הזה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 7 אורחים