נושא הסרטים והסדרות הרשמי

מוסיקה, סרטים, סדרות, ספרים וכל נושא שיחה רנדומאלי אחר שתרצו

המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: נושא הסרטים והסדרות הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 11 מאי 2014, 19:37

Death_119 כתב:לא ראיתי עדיין את העונה הרביעית אבל החל מפרק 9 בעונה הראשונה הסדרה נפרדה מהספרים. בעונה השנייה הם נפרדו בצורה קיצונית כאשר הסדרה קופצת מידי פעם לאירועים או אירועים דומים שקרו בספרים. עונות 5, 6 ייהו בכלל בבעיה כי הספר הרביעי חסר ארועים לחלוטין ולא יחזיק סדרת טלוויזיה וגם החמישי לא גדוש בהם.

רביעי וחמישי מתרחשים במקביל, הם פשוט ישלבו אותם יחד לעונה אחת אם לא יהיה מספיק חומר בהם. אגב משהו רוצה לחלוק מה הקטע שהיה בסדרה ולא היה בספרים למי שלא קרא?
ספויילר: הצג
זה היה הקטע עם התינוק וה-WW?

ובנושא אחר, גות'ם נראת יותר טוב ממה שחשבתי שסדרת טראש של FOX תראה:
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 מאי 2014, 20:19

ועדיין - אחרי 3-4 פרקים הוא יהיה מגה-טראשי.
רעיון ממש משונה, אין לי מושג מי אישר את זה (;

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 מאי 2014, 05:12

Laskin כתב:ועדיין - אחרי 3-4 פרקים הוא יהיה מגה-טראשי.
רעיון ממש משונה, אין לי מושג מי אישר את זה (;

10 עונות של סמולוויל ו-6 מליון צפיות בטריילר הזה :)

לפחות אפשר לשמוח שהיא הולכת להיות סדרה עלילתית עם עלילה שמתקדמת מפרק לפרק ולא מהסדרות "מפלצת השבוע" האלה שכל שבוע יש פרק אחר לא קשור לקודם. אני משער שלא יהיה פה משחקי הכס אבל אולי אפשר לקוות למשהו ברמה סבירה, יש שם כמה שחקנים טובים.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 11 מאי 2014, 21:56

DrKeo כתב:רביעי וחמישי מתרחשים במקביל, הם פשוט ישלבו אותם יחד לעונה אחת אם לא יהיה מספיק חומר בהם. אגב משהו רוצה לחלוק מה הקטע שהיה בסדרה ולא היה בספרים למי שלא קרא?

הם במקביל עד אמצע החמישי לערך ואז החמישי ממשיך להתקדם, אבל הספר הרביעי חסר אירועים לחלוטין, יש בו אירוע בסדר גודל בינוני ושני אירועים קטנים שאחד מהם הם לא יוכלו לקיים כי הם נטשו את הדמות אחרי העונה השלישית. החמישי קצת יותר טוב, אבל ממש לא ברמה של השלישי מבחינת כמות אירועים. יש בו אירוע אחד מאוד גדול בסופו שיהיה הסוף של אחת העונות (בטח השישית). אני מסוגל לראות עונה וחצי בכיף על שניהם, במיוחד על החמישי, אבל שניים? קשה לי לדמיין.

דרך אגב, הם כבר הכניסו חלק לא קטן מעלילת החמישי הן לעונה השלישית וגם לנוכחית הסיפור של סרחן ועלילות בראן ביער. גם הסיפור של דאנריז כבר חורג מהספר השלישי (השלישי מסתיים בכיבוש מירין ולא במה קרה לאחר מכן ומה טיב היחסים עם הדרקונים) ונכנס לחמישי.

אני לא יודע על איזה קטע עם תינוק אתה מדבר כי לא ראיתי עדיין את הפרק, אבל אני יכל לחלוק פה שבערך 50% מעלילת הסדרה עד היום שלא קרתה בספרים כמו כל קו העלילה של רוז, כל הסיפור באהרנהול ושיחרור אריה שלא התרחש כך, מות לומי לא התרחש כך, התרחשות סיום העונה הראשונה מצד סטארק שבכלל התרחש בריברן, אישתו של רוב שבכלל היתה משהיא אחרת והעובדה שהיא לא מתה בכלל בספרים וגם משפחתה לא ולא היתה בהריון, 50% מעלילת הסדרה מומצאת לערך או מזכירה במעט את הספרים. בלי לדבר על כמויות היסטריות של פרטים ואירועים שפשוט לא נכנסו לסדרה במיוחד בכל הקשור לספר - "עימות המלכים".

כמו שכתבתי, הסדרה מאוד מדויקת ברוב קו העלילה עד פרק 9 בעונה הראשונה מינוס הסיפור על ראשוני האדם, ילדי היער ובראן הבנאי, אחרי זה, זה פשוט המצאות מפה עד להודעה חדשה או סדרה שמזכירה סדרת ספרים שנקראת "שיר של אש וקרח".

מה שכן, סיום העונה הזאת הולך להיות מפוצץ באירועים מטורפים, זה הולכת להיות אורגזמה יותר גדולה מכל מה שהיה עד היום, אני צופה פרקים 9 ולראשונה גם 10 מפוצצים.

וסדרה שגם ראיתי שקיבלה המון Publicity בארה"ב ויוצאת היום:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 מאי 2014, 06:25

תקנתי לך את הטריילר :)
עומדים מאחורי פני דרדפול צוות פשוט מדהים וגם יש שם שחקנים מצויינים, יש לי ציפיות ממש גבוהות מהסדרה הזאת.

בנושא משחקי הכס, כל מה שציינת הם שינויים שהובילו לאותן תוצאות כך שאני לא חושב שזה באמת משנה יותר מדי. זה שקרב התרחש בעיר אחת או עיר אחרת זה לא משנה כל עוד הוא התרחש, זה שאריה השתחררה בצורה אחת ולא בצורה אחרת לא משנה כל עוד היא השתחררה. יש לסדרה את החופש האומנותי שלה והכל עובר פיקוח מדוקדק של ג ר ר מרטין כך שאני לא חושב שזה באמת משנה יותר מדי. אם הוא נתן לאישה של רוב למות כנראה שגם בספרים היא לא הולכת להיות חשובה מדי וכך הלאה על כל הדברים ששונים בינהם, סך הכל מדובר בשינויים קלים או בהורדה של קוי עלילה שכנראה מרטין חושב שאפשר לוותר עליהם. גם יש דברים שאני זוכר שבזמנו התלוננת כמו זה שלא דברו בכלל על הסיפור רקע של דאבוס ואז פתאום לקראת סוף העונה כן חשפו את הסיפור כך שיש דברים שלפעמים קורים בסדר שונה בסדרה. בקיצור, נשמע שיש להם מספיק חופש אומנותי לעשות מה שהם רוצים ועדין הם נשארים נאמנים למדי לספרים, רק פחות מפורטים כי ב1000+ עמודים אפשר להכניס הרבה יותר מאשר ב10 שעות של וידאו.

עריכה:
או שיט, היום משודר פרק 2, יש כבר פרק אחד בחוץ. אני הולך לראות את פני דרדפול :)

סמל אישי של המשתמש
Trouble
Minion

הודעהעל ידי Trouble » 12 מאי 2014, 06:48

DrKeo כתב:רביעי וחמישי מתרחשים במקביל, הם פשוט ישלבו אותם יחד לעונה אחת אם לא יהיה מספיק חומר בהם. אגב משהו רוצה לחלוק מה הקטע שהיה בסדרה ולא היה בספרים למי שלא קרא?

הקטע עם התינוק
מופיע בספר, אבל רק כרמז: בדיאלוג (לא חשוב במיוחד) בין סאם לבנות של קראסטר אחת מהן אומרת שאחד מהבנים של קראסטר עוד יחזור לשם, וזה הרמז היחיד. הקטע עם המלכה והנגיעה לא הופיעו בספר ולדעתי טוב שכך, כי ככל שלא יודעים על האחרים יותר טוב - ככה פוחדים מהם יותר והמתח גדל. בספרים הם מתוארים כבלתי מנוצחים ואפשר להרגיש את הייאוש בלחימה נגדם (אין מספיק זכוכית אש).

חבל לי שבסדרה הם משום מה דוחפים את כל הטוויסטים החשובים במעלה הגרון של הצופה. כל טוויסט\פרט לא ברור מוספר בפירוט מוגזם בפרק הבא, ולגמרי מפיג את תחושת ה"מה לעזאזל" שגורמת לך לחשוב ולהגיע לבד למסקנות... למשל,
בפרק שאחרי החתונה של ג'ופרי, הם לגמרי הגזימו - לא רק שעברו בקאט מסגיר מאצבעון להלנה, גם גרמו להלנה להתוודות בפני מארג'רי - וזה לגמרי לא הגיוני מבחינת העלילה\העולם של משחקי הכס. חוץ מזה, חוסר הידיעה חשוב, כי הוא מוסיף למסתורין של העולם וליופי והפחד ממנו. לצערי מה שעושים בסדרה מראה שהם שמים לב יותר לשמירה על הפופולאריות מאשר לשלמות העולם והסיפור (בלי קשר לספר אפילו).

מה שכן, עם הכל - אני עדיין נהנה מכל פרק (חוץ מהאחרון - בו היו יותר מדי עיוותי פנים, FACEPALMS ורגעים של OH GOD WHY).
In the beginning the Universe was created.
This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 11 מאי 2014, 23:09

DrKeo כתב:תקנתי לך את הטריילר :)
עומדים מאחורי פני דרדפול צוות פשוט מדהים וגם יש שם שחקנים מצויינים, יש לי ציפיות ממש גבוהות מהסדרה הזאת.

בנושא משחקי הכס, כל מה שציינת הם שינויים שהובילו לאותן תוצאות כך שאני לא חושב שזה באמת משנה יותר מדי. זה שקרב התרחש בעיר אחת או עיר אחרת זה לא משנה כל עוד הוא התרחש, זה שאריה השתחררה בצורה אחת ולא בצורה אחרת לא משנה כל עוד היא השתחררה. יש לסדרה את החופש האומנותי שלה והכל עובר פיקוח מדוקדק של ג ר ר מרטין כך שאני לא חושב שזה באמת משנה יותר מדי. אם הוא נתן לאישה של רוב למות כנראה שגם בספרים היא לא הולכת להיות חשובה מדי וכך הלאה על כל הדברים ששונים בינהם, סך הכל מדובר בשינויים קלים או בהורדה של קוי עלילה שכנראה מרטין חושב שאפשר לוותר עליהם. גם יש דברים שאני זוכר שבזמנו התלוננת כמו זה שלא דברו בכלל על הסיפור רקע של דאבוס ואז פתאום לקראת סוף העונה כן חשפו את הסיפור כך שיש דברים שלפעמים קורים בסדר שונה בסדרה. בקיצור, נשמע שיש להם מספיק חופש אומנותי לעשות מה שהם רוצים ועדין הם נשארים נאמנים למדי לספרים, רק פחות מפורטים כי ב1000+ עמודים אפשר להכניס הרבה יותר מאשר ב10 שעות של וידאו.

עריכה:
או שיט, היום משודר פרק 2, יש כבר פרק אחד בחוץ. אני הולך לראות את פני דרדפול :)

ראיתי את הקטע עם התינוק עכשיו, זה לא היה בספרים, זה גם לא הגיוני
מאחר והם קדמו המון לפני הופעת ראשוני האדם ולמעשה אכלסו את היבשת עם ילדי היער. ומאחר וילדי היער הם בגודל הוביטים, זה נראה מונפץ, סתם תפירה כדי לענות לשאלה שחייבים לענות לה כי זה טלוויזיה.

אתה ממש לא מבין, עלילות שלמות נמחקו והוחלפו בדברים אחרים.
אני אתן לך עוד דוגמא מהפרק האחרון - בראן מעולם לא הגיע למצודה של קאסטר ונשבה, שלג מעולם לא ידע שבראן בחיים כי סאם לא סיפר לו. הסיפור של רציחתו של ג'ופרי שונה, הטיירלס לא היו שותפים למזימה, מי שהרג אותו בכלל לא בסדרה. פרט קטן זה להגיד שדגל טארגריין לא התנוסס מעל ההרפייה בספרים, פרט גדול זה לקחת ולהפיל את בראן בשבי, לדקור את הודור וללכוד את קיץ כי זה הרבה יותר מגניב מסתם להגיד שבראן המשיך ביער.

והשיחה של Little Finger עם סאנסה ביזיונית, משכו את הקורא עד הספר הרביעי עד שדנו במה קרה באמת. לא זוכר אם זה היה ממש בפרק הלפני אחרון של הספר השלישי או רק ברביעי אבל בהחלט המון קדימה בעלילה.
יש פה משמש מטורף.

טוב דיי, זה סתם מרגיז אותי לדבר על זה. אני פשוט אמשיך ליהנות מהסדרה בלי לחשוב מה מתאים ומה לא לדברים שקראתי לפני שנים. הסדרה מדהימה והיא הדבר הכי טוב שיש בטלוויזיה גם בלי להיות זהה לספרים וטוב שכך. היא עשויה מצוין ולא צריך לשנות אותה.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 מאי 2014, 12:08

פני דרדפול, מוזר שפיספסתי אותו. תעדכנו, שאדע אם שווה את הזמן :)

לגבי גות'אם - אשאר סקפטי לגמרי, למרות השחקנים. אני פשוט לא מאמין שיכתבו אותה מעניין מספיק, מעבר לפיילוט, שבטח יהיה לא רע.
את סמולוויל ממש לא אהבתי בהתחלה, אז לא המשכתי, את "החץ" אני רואה והוא הגילטי-פלז'ר שלי, רק שהוא לא ממש פלז'ר.
ובטח אנסה לצפות גם ב"פלאש" שבטח יתחיל בקרוב (הוא קשור ל"חץ", או יותר נכון - נוצר שם באחד הפרקים).
לפחות אבל יש שם גיבורי על, בגות'אם זה אמור להיות סדרת משטרה/בלשים/פושעים וזה מצריך כתיבה הרבה יותר רצינית.
אבל הלוואי! מת על העיר הזאת ^^

לגבי משחקי הכס - לא קורא את מה שאתם כותבים כי קלטתי מספר ספוילרים קטנים כבר מהריפרוף, בין אם זה "לא יהיו אירועים משמעותיים" או "לקראת הסוף יהיו..." זה מספיק בשבילי :(

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 מאי 2014, 12:37

Laskin כתב:פני דרדפול, מוזר שפיספסתי אותו. תעדכנו, שאדע אם שווה את הזמן :)

לגבי גות'אם - אשאר סקפטי לגמרי, למרות השחקנים. אני פשוט לא מאמין שיכתבו אותה מעניין מספיק, מעבר לפיילוט, שבטח יהיה לא רע.
את סמולוויל ממש לא אהבתי בהתחלה, אז לא המשכתי, את "החץ" אני רואה והוא הגילטי-פלז'ר שלי, רק שהוא לא ממש פלז'ר.
ובטח אנסה לצפות גם ב"פלאש" שבטח יתחיל בקרוב (הוא קשור ל"חץ", או יותר נכון - נוצר שם באחד הפרקים).
לפחות אבל יש שם גיבורי על, בגות'אם זה אמור להיות סדרת משטרה/בלשים/פושעים וזה מצריך כתיבה הרבה יותר רצינית.
אבל הלוואי! מת על העיר הזאת ^^

לגבי משחקי הכס - לא קורא את מה שאתם כותבים כי קלטתי מספר ספוילרים קטנים כבר מהריפרוף, בין אם זה "לא יהיו אירועים משמעותיים" או "לקראת הסוף יהיו..." זה מספיק בשבילי :(

אני חושב שגות'ם יהיה קצת מעל הטראש של החץ אבל מי יודע מה יצא מזה בסוף. אני ממש מחזיק אצבעות אבל ברור לי שהסיכויים נגדי.

ראיתי אתמול את הפרק הראשון של פני דרדפול, הוא היה לא רע בכלל. עשוי מאוד טוב, שחקנים מצויינים וגישה מאוד גות'ית. למרות שהיא רצה בSHOWTIME היא לגמרי בריטית (גם הכותב וגם הבמאי של SKYFALL) חוץ מאשר ג'וש הארטנט שהוא האמריקאי היחיד שהם, היא גם מרגישה בריטית לגמרי במשחק ובכתיבה. אני בהחלט הולך להמשיך לראות את הסדרה, היא ברמה.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 12 מאי 2014, 21:04

DrKeo כתב:אני חושב שגות'ם יהיה קצת מעל הטראש של החץ אבל מי יודע מה יצא מזה בסוף. אני ממש מחזיק אצבעות אבל ברור לי שהסיכויים נגדי.

ראיתי אתמול את הפרק הראשון של פני דרדפול, הוא היה לא רע בכלל. עשוי מאוד טוב, שחקנים מצויינים וגישה מאוד גות'ית. למרות שהיא רצה בSHOWTIME היא לגמרי בריטית (גם הכותב וגם הבמאי של SKYFALL) חוץ מאשר ג'וש הארטנט שהוא האמריקאי היחיד שהם, היא גם מרגישה בריטית לגמרי במשחק ובכתיבה. אני בהחלט הולך להמשיך לראות את הסדרה, היא ברמה.

היא מפחידה ברמה של American horror story? או שגם פחדנים יכולו להנות ממנה?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 12 מאי 2014, 14:02

די נו... אמריקן הורור סטורי מפחיד?!
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 מאי 2014, 14:03

העונה הראשונה כן. השנייה הרבה הרבה פחות והשלישית על גבול הקומדיה.
אבל נראה לי שהרביעית תחזיר את הכבוד. מקווה לפחות :)

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 12 מאי 2014, 14:05

swiss-the-engine כתב:די נו... אמריקן הורור סטורי מפחיד?!

לא יודע, תמיד פחדתי לנסות. אם אתם אומרים שלא אז אולי שווה לנסות.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 12 מאי 2014, 14:24

Laskin כתב:העונה הראשונה כן.

די נו...
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 מאי 2014, 15:11

Death_119 כתב:היא מפחידה ברמה של American horror story? או שגם פחדנים יכולו להנות ממנה?

זה הסגנון אימה של העונה השניה של אמריקן אבל בגישה פחות disturbing. זה מרגיש קצת אימה, קצת באפי ציידת הערפדים וקצת רחוב ריפר עטוף בהפקה מצויינת.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 מאי 2014, 16:37

swiss-the-engine כתב:די נו...

זה לא מפחיד בקטע של "אימה" ממש, אבל לדעתי היא מספיק קריפית כדי להחשב "מפחידה". שאר העונות לא.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 מאי 2014, 17:26

Laskin כתב:
זה לא מפחיד בקטע של "אימה" ממש, אבל לדעתי היא מספיק קריפית כדי להחשב "מפחידה". שאר העונות לא.

גם בעונה הראשונה וגם בשניה יש הרגשה של חוסר נוחות מסויימת, ביחוד בראשונה אפילו שבשניה דווקא הופיעו דברים הרבה יותר מזעזעים. השלישית הייתה בדיחה, עונה נחמדה אבל אימה לא הייתה שם. זה היה כאילו הכליאו יחד את XMEN ומחושפות, זה היה ממש מוזר. הבעיה היחידה שלי עם עונה רביעית היא שהיא הולכת להתגמד ליד קרנבל בצורה קיצונית :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 מאי 2014, 00:45

הולי פאקינג שיט פרק 6 של משחקי הכס, פרק אדיר עם סוף אדיר. כמה עוד נשמע את גשמי קסטמיר כמה? :)

ביום שישי ראיתי את רובוקופ החדש, מאוד הופתעתי. לא מדובר באיזו יצירת מופת אבל באמת הופתעתי מכמה שונה הצליחו לעשות אותו מהסרט המקורי וכמה הרבה יותר טוב ממה שציפיתי שהוא יהיה הוא היה בסוף. ממש ניסו לעשות עם הסרט הזה משהו קצת מעבר לאקשן מפגר, בהגזמה קיצונית הייתי אומר שעשו כריסטופרנאולניזציה למרות שמן הסתם הוא לא ברמת סרט של כרטיסטופר נאולן אבל הוא בהחלט סרט מהנה שמנסה להגיד קצת יותר מסרט אקשן ממוצע. הוא אפילו מעלה כמה וכמה ביקורות על נושאים שונים כמו ההתנהלות של ארה"ב מעבר לים, תאגידים אמריקאים, PMC ועוד כמה נושאים בוגרים בהרבה ממה שציפיתי מהסרט הזה. בקיצור, סרט מומלץ, לא בדיוק יצירת אומנות אבל הרבה יותר טוב מהמצופה.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 13 מאי 2014, 09:17

DrKeo כתב:הולי פאקינג שיט פרק 6 של משחקי הכס, פרק אדיר עם סוף אדיר. כמה עוד נשמע את גשמי קסטמיר כמה? :)

ביום שישי ראיתי את רובוקופ החדש, מאוד הופתעתי. לא מדובר באיזו יצירת מופת אבל באמת הופתעתי מכמה שונה הצליחו לעשות אותו מהסרט המקורי וכמה הרבה יותר טוב ממה שציפיתי שהוא יהיה הוא היה בסוף. ממש ניסו לעשות עם הסרט הזה משהו קצת מעבר לאקשן מפגר, בהגזמה קיצונית הייתי אומר שעשו כריסטופרנאולניזציה למרות שמן הסתם הוא לא ברמת סרט של כרטיסטופר נאולן אבל הוא בהחלט סרט מהנה שמנסה להגיד קצת יותר מסרט אקשן ממוצע. הוא אפילו מעלה כמה וכמה ביקורות על נושאים שונים כמו ההתנהלות של ארה"ב מעבר לים, תאגידים אמריקאים, PMC ועוד כמה נושאים בוגרים בהרבה ממה שציפיתי מהסרט הזה. בקיצור, סרט מומלץ, לא בדיוק יצירת אומנות אבל הרבה יותר טוב מהמצופה.

אני לא יכל עם הסדרה הזאת, כל פרק הוא פשוט יצירת מופת, אני רוצה להגיד שזו העונה הטובה ביותר, אבל אני כבר אומר את זה על כל עונה :D. מה שכן, אם הם יסיימו איפה שאני חושב אנחנו הולכים לקבל פי 5 יותר אירועים מאשר מה שקרה בפרק 9 בסיום העונה הקודמת, אורגזמה כוללת. כולל המון טוויסטים :D. לדעתי אפילו פרק 10 יזכה הפעם לציון מושלם. שזה מדהים כי כבר שני פרקים העונה עומדים על 9.8.
8 יהיה גם עם ציון גבוה על פי שמו
ובטוח 9 ו-10.

ונסיים עם שיר שמח כי אנחנו שמחים על העונה הזאת:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 מאי 2014, 12:02

אם פרק 10 יהיה מצויין ולא סתם סגירת פינות חצי משעממת אחרי 9 ענקי אז זה יהיה השיג.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 מאי 2014, 12:53

בבקשה בלי "אם אני חושב שזה הולך לאן שזה הולך אז יהיו מלא דברים וטוויסטים בקרוב", זה לא ספויילר, אבל זה "מכין" אותך להפתעות, ואין שום דבר גרוע מזה.
לא כועס או משהו אבל באמת נסו להמנע מזה, נורא נחמד לדון בסדרה הזו אבל זה באמת קשה ביחד אנשים שקראו את הספרים :(
ולא אכפת לי אם פרק 10 יהיה סגירת פינות :)
אגב, אשים את הניחוש שלי למה יקרה בעתיד בכל הקשור ל
טיריון
, אבל אני מבקש לא להגיב על זה אם קראתם את הספרים או שמעתם מה יקרה!!!
לדעתי טייווין ייתן לטיריון להלחם נגד ה"הר", אבל לא לפני שהוא יעשה הסכם עם ה"ספרדי" הזה שהגיע (שכחתי את שמו) והוא יקבל את הנקמה שלו על אחותו, ע"י כך שירעיל את ההר לפני הקרב או משהו, וטיריון ינצח, כמו דוד מול גוליית :) בתמורה אולי הוא גם יחתן אותו עם סרסיי, מי יודע... בכל אופן - ככה טייווין גם יצליח שלא להרוג את הבן שלו (שהוא במקרה גם הלאניסטר היחיד שיכול לעבוד מול האיירון-בנק), וגם עדיין יוכל לשמור על ההסכם עם ג'יימי. ומצד שני - אולי אני סתם חושב כמו אדם עם תקוות ומחשבות חיוביות, וזה דבר שלא קורה לג'ורג' ר.ר. מרטין גם ביום הכי טוב בחייו :( אפילו האנשים שכתבו את התנ"ך היו אופטימיים יותר

בקשר לרובוקופ - ציפיתי לסרט הכי גרוע שאראה השנה (בהסתמך על הביקורות), והוא ממש לא היה כזה. אבל גם לא סרט שאני אגדיר מעבר ל"סביר".
אני חושב שהעלילה יותר מדי מצוצה מהאצבע ולא אמינה, ל-2014. יש פתרונות הרבה יותר טובים והדיון הפילוסופי בסוגייה חשובה כזו הוא ממש שטחי ומלא, מפוצץ בחורים של הגיון בריא.
האקשן סבבה, לא רע בכלל. ואני אוהב את השחקן הראשי, הוא באמת שחקן לא רע אבל התפקיד לא הבליט את היתרונות שלו. סמואל היה איום ונורא.
בסוף זה בכלל היה מעט משונה, לא הבנתי אם לצחוק או מה... מה זה הדמות הזו? מבין את הפארודיה, אבל זה נעשה בצורה מגוחכת.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 13 מאי 2014, 13:47

:twisted: ליובל.

השאלה מה יותר טוב, רובוקופ או דרד האחרון (שהיה מצוין).
נערך לאחרונה על ידי Death_119 ב 13 מאי 2014, 14:49, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 מאי 2014, 22:03

Death_119 כתב::twisted:

השאלה מה יותר טוב, רובוקופ או דרד האחרון (שהיה מצוין).

דרד יותר טוב, רובוקופ יותר מפתיע.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 13 מאי 2014, 14:45

DrKeo כתב:דרד יותר טוב, רובוקופ יותר מפתיע.

דרד לא הפתיע אותך? זה היה נראה כמו סרט שכולם מזלזלים בו והוא בערך הצליח להפוך לכדי מעניין (למרות שנכשל בקופות) עם מה שנראה כמו אפס תקציב וסרסיי אחת :). מה שבאמת הפתיע מבחינתי היה שדרד לקח את הנוסחא של מרבית סרטי האקשן של שנות ה-90 שכולנו אהבנו (איש ההרס, שקרים אמיתיים, אחרון גיבורי הפעולה ועוד...) והצליח לייצר גם סרט אקשן מהנה עם אפס עלילה ועוד אחד שגורם לך להרגיש שמדובר בסרט רציני בדומה לבטמן.

למרות שאני אישית מאוד אהבתי את הסרט של סילבסטר סטלון הרבה ובמיוחד המבקרים לא אהבו אותו ונראה שנטו לזלזל במותג.

ואם עינייננו בהפתעות, גודזילה מתברר כסרט ממש טוב שאפילו זוכה לציון של 9 באיי.ג'י.אן , 89 בRotten tomatos (אחד הגבוהים השנה) ו-60 בMetaCritic. מפתיע לטובה. גם אקסמן מקבל ביקורות טובות ומקבל 70 בMetaCritic ו-91 בRotten Tomatos. או במילים אחרות, הקיץ נפתח בצורה מאוד טוב מבחינתנו :).
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 מאי 2014, 20:48

הולי שיט תמונה רשמית, כל כך Dark knight returns:
תמונה

דודי, דרד בהחלט היה הפתעה בזמנו אבל ראיתי אותו מאוחר ושמעתי המון דברים טובים אז הייתי כבר מוכן לזה. בנושא גודזילה, יש לסרט הייפ מטורף כבר כמה חודשים וטריילרים פשוט מצויינים, אין כאן שום הפתעה חוץ מאשר שכשהכריזו על הסרט לפני שנה וחצי אמרו "אה? עוד גודזילה טארש?" אבל מהיום השתחילו להראות משהו הוא נראה מעולה.

אבל עזוב אותך, בטמן!

חזור אל “פורום OT”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 3 אורחים