NEW CYCLES
= OPPORTUNITY
FOR NEW BRANDS
New cycle’s early years
= great timing for new IPs
bling כתב:מפתיע מאוד לשמוע שיובי הפסידה בשנה האחרונה, יכול להיות שהכח של AC על הדור הקודם מעט נשחק.
אני מהמר שהשנה תהיה אחת הטובות שלה, גם WD שעליו היא הכריזה כ IP החדש עם הכי הרבה PRE ORDERS שהיו אי פעם שהולך להיות להיט ענק, גם AC שיוצא לדור הבא וגם פאר קריי חדש.
כולם בוודאות גבוהה מאוד להיטים גדולים עד ענקיים, אין סיכוי שהשנה תהיה פחות מהצלחה.
Nucleus_Dawn כתב:
אני לא חושב שהכוח שלו באמת נשחק. הוא בכל זאת מכר 11 מיליון עותקים. אם אני זוכר נכון, זה מהווה עלייה במכירות וזה כנראה המשחק הכי נמכר בסדרה.
השנה הקרובה באמת נראית כאילו היא תהייה יותר טובה. אני מרגיש שWD הצלחה בטוחה. AC החדש ימשיך למכור מדהים, כמו שאר הסדרה וFC4 יוסיף בכיף עוד כמה מיליונים יפים, בהנחה והוא ישמור על הרמה של קודמו.
WD הוא המפתח, להמשך ההצלחה שלהם, אני חושב. הם צריכים לבסס אותו כאחד משלושת המותגים החזקים שלהם והם צריכים להוציא אותו בטווח שנים סביר. משחק כל שנתיים מWD, לצד משחק כל שנתיים של FC (אני מניח שהם ירצו להפריד בין שנות ההוצאה שלהם, איכשהו) וAC כל שנה יעשה המון טוב לשורה התחתונה שלהם במהלך הדור הקרב.
bling כתב:אז ממה אם כך נבעו ההפסדים?
AC4 הצלחה ענקית אתה אומר, FC3 הצלחה עוד יותר גדולה ביחס לקודמיו.
אלו היו השמות הגדולים שלהם, אל תגיד לי שריימן מסכן אחד הרס הכל...
ד"א למרות שזה היה ברור לכולם, יובי אישרה רשמית ש FC4 יוצג ב E3 במסיבת העיתונאים שלה.
אני מקווה שזה אומר שלא נראה אותו גם אצל סוני או MS, כמה שיותר בלעדיים או משחקים שלא מופיעים במסיבות אחרות כמו של יובי או EA וכו' ככה עדיף.
bling כתב:אז ממה אם כך נבעו ההפסדים?
AC4 הצלחה ענקית אתה אומר, FC3 הצלחה עוד יותר גדולה ביחס לקודמיו.
אלו היו השמות הגדולים שלהם, אל תגיד לי שריימן מסכן אחד הרס הכל...
ד"א למרות שזה היה ברור לכולם, יובי אישרה רשמית ש FC4 יוצג ב E3 במסיבת העיתונאים שלה.
אני מקווה שזה אומר שלא נראה אותו גם אצל סוני או MS, כמה שיותר בלעדיים או משחקים שלא מופיעים במסיבות אחרות כמו של יובי או EA וכו' ככה עדיף.
Death_119 כתב:FC3 הצלחה, אולי, אבל המספרים כנראה לא אומרים את כל האמת. המשחק נמכר בשנה האחרונה במחיר שנע בין 7 דולר ל-3.5. המחיר שלו ירד אחרי חודשיים כבר ל-30 דולר. זה לא GTA5 שמסוגל לשמור על 60 דולר גם שנה.
DrKeo כתב:האמת שקניתי אותו במחיר הכי זול שהוא היה ברגע שהוא הגיע אליו בזמנו, ב7.5$ בנובמבר האחרון. המשחק היה כבר בן שנה אז המחיר בהחלט היה הגיוני לגמרי. עד אותה נקודה הוא היה בערך 15 דולר ומעלה ולפני זה יותר. אולי היום המחיר שלו זנותי והאמת שמאז בערך נובמבר הוא באמת מגיע למקומות נמוכים אבל בשנה הראשונה שלו הוא מכר במחירים גבוהים למדי. ברור שהוא לא מוכר במחיר מלא כמו GTA במשך שנים, אין עוד GTA
Death_119 כתב:FC3 הצלחה, אולי, אבל המספרים כנראה לא אומרים את כל האמת. המשחק נמכר בשנה האחרונה במחיר שנע בין 7 דולר ל-3.5. המחיר שלו ירד אחרי חודשיים כבר ל-30 דולר. זה לא GTA5 שמסוגל לשמור על 60 דולר גם שנה.
Death_119 כתב:מכרו אותו ואת Blood Dragon ב-7.5 דולר באמאזון. במקביל יכלת לקנות כל אחד מהם בנפרד באותו מחיר.
Nigga כתב:NPD April:
PS4: 200k
XB1: 115k
360: 71k
Wii U: ~49k
PSV: ~3.3k
8th Gen LTD's
PS4: 3,111,000
XB1: 2,644,000
Wii U: 2,347,000
bling כתב:כן, לא מפתיע שהורידו את הקינקט והכריזו על הורדת מחיר, המכירות של ה ONE באפריל הזה הן הכי נמוכות מאז הבוקס המקורי, זאת אומרת שה 360 לעולם לא מכר באף אפריל ככה.
אבל גם הפס4 לא מדהים אם המספר הזה נכון, מאיפה הבאת אותו? סוני לא שחררה נתונים.
ד״א אינפימוס מכר יותר מגרסת ה X1 של טיטאנפול באפריל, והוא הכותר הכי נמכר על קונסולות הדור הבא לאותו חודש.
Nigga כתב:לא רשום.
מה אכפת לך מה PS3?
Nucleus_Dawn כתב:
FC3 הצלחה שאין שום דרך לערער עליה. הוא הצלחה ענקית. מעטים המשחקים שמוכרים 9 מיליון עותקים בשנה וקצת.
בנוגע להיסטוריית המחירים שלו - הוא לא שונה כל כך מרוב המשחקים. ירד במחיר לאט יותר מרוב המשחקים. בטח לא שמר על המחיר שלו כמו GTA V, AC, COD או יוצאים מן הכלל אחרים, שמסוגלים למכור כמויות אדירות במחיר גבוה.
רוב המשחקים החדשים היום יורדים ל30 דולר אחרי חודשיים.
מה שכן מיוחד בו, זה שהוא הצליח למכור בשנה חצי ממה שהוא הצליח למכור ברבעון הראשון שלו. זה חתיכת הישג יפה, שמעט מאוד משחקים הצליחו לשחזר וללא ספק זה חלק גדול מההצלחה האדירה שלו.
Death_119 כתב:יש הבדל בין 9 מיליון ב-60 דולר ל-9 מיליון ב-3 דולר. המשחק איבד מהר מאוד את המחיר שלו כנראה בגלל בעיות במכירות, אני רכשתי אותו שלושה חודשים מצאתו ב-100 שקל.
Nucleus_Dawn כתב:
ואני קונה משחקים בהזמנה מוקדמת ב140 שקל.
אתה רוצה לספר לנו על זה שגם פיפ"א, אחד הכותרים החזקים ביותר בתעשייה, הוא משחק עם בעיות קשות במכירות, כי הוא עלה לי 160 שקלים בהזמנה מוקדמת?
זה לא GTA וCOD, או חוסר הצלחה. יש המון הצלחות, שאינן הכי גדולות בתעשייה. FC3 הוא אחת ההצלחות הגדולות בתעשייה.
100 שקל, שלושה חודשים אחרי ההשקה, זה לא חריג בשום צורה. זה קורה להמון משחקים מצליחים. גם בורדרלנס 2, שהגיע ל9 מיליון יחידות איננו הצלחה, בגלל שהיו לו הנחות מאז שהוא יצא?
לעומת זאת, 9 מיליון עותקים, זה מאוד חריג. זה מספר גבוה באופן מיוחד. FC3 הוא הצלחה פנמונלית במכירות והוא בהחלט ראוי להצלחה הזאת. לטעון אחרת זה לא פחות מהזוי, במיוחד לאור העובדה שאפילו יוביסופט הציגה אותו כאחת הסיבות לרווח שלה בשנה שעברה וממשיכה לתאר אותו כהצלחה גם השנה.
Death_119 כתב:בזמנה מוקדמת ב-140 שקל? איך אתה עושה את זה? אני באמת אשמח לדעת כי זה אחלה מחיר ואשמח להזמין את כל המשחקים שלי בצאתם במחיר כזה. לא אמרתי שהוא היחיד, אבל זה לא אומר שהוא הצלחה ענקית. המספר דיי חסר ערך בלי לדעת מה הרווח על המשחק. אם הם הרוויחו מה טוב, אבל את זה הם לא מספרים, הם רק זורקים מספרים חסרי משמעות כמו - "כמה מיליונים מכרנו", זה לא רק הם כמובן. אבל בדרך כלל כשמשחק באמת מצליח כמו COD או היילו הם ממהרים לזרוק כמה כסף הוא באמת הכניס. אם יש נתון כזה של FC3 מה טוב, אני אישית עוד לא ניתקלתי למיטב זיכרוני.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 35 אורחים