משחקי 2014

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: משחקי 2014

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 13 מאי 2014, 23:22

בלינג, אני חשוב שאתה מגזים מאוד. WD הרבה יותר יפה מGTA, בכל דבר. המודלים של הדמויות הרבה יותר מפורטים, הטקסטורות של העיר מפורטות יותר, יש הרבה יותר מקורות אור, המכוניות הרבה יותר יפות (מזכירות את המכוניות במודים ההזויים של GTA IV), יש AA, כל אפקטי הפיצוצים נראים מדהים, האנימציות הרבה יותר מגוונות וכל זה, כאשר גם יש הרבה יותר מכל דבר וכל אחד מהדברים האלו הוא משהו שאפשר לבוא איתו באינטראקציה.
לבנות עולם כזה, שבו הולך רגל רנדומלי שאתה עוקב אחריו שם לב שאתה עוקב אחריו 5 דקות ומחליט לברוח ממך, זה חתיכת הבדל בכל הנוגע לכמות המשאבים שהסביבה צורכת מהמשחק וכמובן שזו קפיצת מדרגה יפה בכל הנוגע לכמה חי ואמין העולם מרגיש.

בנוגע לדור הקודם - אני באמת חושב שהסיבה היחידה שאתה חושב שהדור הקודם עמד ביעד של 720P, היא שהיתה הרבה פחות מודעות לנושא והרבה פחות התעסקות איתו, שלא לדבר על כך שמהיום הראשון של הדור הקודם ועד האחרון יצאו משחקים שהFPS שלהם היה רחוק מלהיות 30 חלק ושעבדו ברזולוציות נמוכות מ720P. אפילו COD:MW, שפוצץ לכולם את הראשים בכמה שהוא נראה מדהים לא היה 720P ולמעט מאוד אנשים היה אכפת מזה (ובצדק).

בכל מקרה, בתחילת הדור יוצאים המשחקים הכי פחות מרשימים של הדור. בעוד שנתיים, אנחנו נראה משחקים שנראים הרבה יותר טוב (עדין יראו יותר טוב על הPC, אבל זה לא חדש וקרה גם בכל דור קודם).
בדור הזה אתה הרבה יותר מודע לPC ומפוכח לגבי כמה דברים יכולים להיות טובים יותר, אבל אני לא חושב שהמצב באמת כל כך שונה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 14 מאי 2014, 09:41

T2 הכריזו שעד סוף השנה הפיסקלית הקרובה (כלומר, לכל המאוחר, מרץ 2015) יהיה משהו מרוקסטאר לדור הבא.
זה עדין שנה-שנה וחצי מהשחרור של GTA V, אז אני לא הייתי מהמר על משחק חדש. יותר סביר שזה יהיה פורט של משחק כלשהו לדור הבא. הכי סביר זה GTA V, כי זה גם המשחק שיניב להם הכי הרבה כסף. אפשרות נוספת היא RDR וזה גם יהיה נהדר.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 14 מאי 2014, 15:41

אני לא מבין את הקטע הזה שהמשחק עושה כל כך הרבה ובגלל זה הוא כה תובעני ו NEXT GEN.
הלו, אתם זוכרים שהוא יוצא גם לדור הקודם?

יש לכם ספק בכלל שהגיימפליי יהיה זהה ב 99% אחוז ויהיו שם את כל הפיטצ'רים של גרסאות הדור הבא?
על איזה חזון מדובר אם המשחק רץ על קונסולות מלפני 8 שנים?

בשביל עוד כמה פרוצדורות ל AI אתם חושבים שהגיוני שאי אפשר להריץ אותו בקלות ב 1080P כשהוא נראה בינוני למדי טכנית?
עזבו שטויות.

עריכה: והנה, בבלוג של יובי שהודיע על הרזולוציות מפורטים גם ההבדלים בין הדורות:
Morin said there will be some differences between the last generation and current generation versions. The single-player experience is "largely untouched", aside from the density of the open world Chicago. There will be fewer NPCs in some areas, Ubisoft said, "but not in a way that affects the core gameplay".

The seamless online is intact, as that's "part of the essence of the game", Morin said.

However, there are some modes missing on PS3 and Xbox 360: the Decryption competitive multiplayer mode and the ability to freeroam with multiple players (which Morin describes as more of a "bonus" than a core gameplay experience). But all the other online modes are fully intact.

ממש NEXT GEN לפנים :|

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 14 מאי 2014, 10:24

bling כתב:אני לא מבין את הקטע הזה שהמשחק עושה כל כך הרבה ובגלל זה הוא כה תובעני ו NEXT GEN.
הלו, אתם זוכרים שהוא יוצא גם לדור הקודם?

יש לכם ספק בכלל שהגיימפליי יהיה זהה ב 99% אחוז ויהיו שם את כל הפיטצ'רים של גרסאות הדור הבא?
על איזה חזון מדובר אם המשחק רץ על קונסולות מלפני 8 שנים?

בשביל עוד כמה פרוצדורות ל AI אתם חושבים שהגיוני שאי אפשר להריץ אותו בקלות ב 1080P כשהוא נראה בינוני למדי טכנית?
עזבו שטויות.

עריכה: והנה, בבלוג של יובי שהודיע על הרזולוציות מפורטים גם ההבדלים בין הדורות:

ממש NEXT GEN לפנים :|

לדעתי, הסבר של אחד המפתחים על שכבות הAI הרבות יותר והמורכבות של התנהגות הNPC (וכמובן שזה כפול ומכופל בכל הנוגע לצריכת משאבים בגלל שגם הכמות גדולה באופן משמעותי) בעל משקל גדול יותר מהודעת PR שמנסה לשכנע אנשים שגירסאת הדור הקודם טובה בדיוק כמו גירסאת הדור הבא, אז הם יכולים לקנות אותה בראש שקט.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 14 מאי 2014, 10:51

בלינג בקשר לדיאבלו... על מה אתה מדבר? מה לפני 100 שנה? ובכללי אתה מקבל מחיר טוב מבPC אלא אם כן אתה יוצא מנקודת הנחה שרכשת את המקורי בזמן מבצע. ואל תצפה לראות את דיאבלו בפלוס. זה לעולם... אני חוזר, לעולם לא יקרה.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 מאי 2014, 11:19

swiss-the-engine כתב:בלינג בקשר לדיאבלו... על מה אתה מדבר? מה לפני 100 שנה? ובכללי אתה מקבל מחיר טוב מבPC אלא אם כן אתה יוצא מנקודת הנחה שרכשת את המקורי בזמן מבצע. ואל תצפה לראות את דיאבלו בפלוס. זה לעולם... אני חוזר, לעולם לא יקרה.

דיאבלו בן שנתיים וההרחבה רק יצאה לפני חודשיים, דיאבלו עדין עולה 40$ וההרחבה גם 40$ אז המחיר ממש ממש אחלה.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 14 מאי 2014, 11:21

זה לא מה שאמרתי?
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 מאי 2014, 13:32

לא מבין למה אנשים ממשיכים להתפלא...
אם אתם מצפים שמשחקי מולטיפלטפורם מרשימים ומתקדמים יראו כמו בPC על הקונסולות החדשות - אתם חיים בסרט ותתאכזבו בכל פעם מחדש.
שימו את זה מאחור, זה נגמר. אתם רוצים את הגרפיקה הכי מתקדמת - קנו PC חזק, המולטי בחיים לא יראו זהה לחלוטין במשחקים היפים יותר.
אתם רוצים משחקים שאין בשום מקום אחר - קנו את הקונסולה עם הכי הרבה משחקים כאלו לטעמכם. חלק מהמשחקים הללו יהיו מרשימים מאוד גם בעוד 4 שנים ביחס למשחקי מחשב אפילו.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 14 מאי 2014, 19:49

Nucleus_Dawn כתב:
לדעתי, הסבר של אחד המפתחים על שכבות הAI הרבות יותר והמורכבות של התנהגות הNPC (וכמובן שזה כפול ומכופל בכל הנוגע לצריכת משאבים בגלל שגם הכמות גדולה באופן משמעותי) בעל משקל גדול יותר מהודעת PR שמנסה לשכנע אנשים שגירסאת הדור הקודם טובה בדיוק כמו גירסאת הדור הבא, אז הם יכולים לקנות אותה בראש שקט.

אני יכול לקרוא גם להסברים של המפתחים על ה AI שהבאת "PR", למה זו תהיה פעם ראשונה שמפתח מנפח איזה פיטצ'ר מסכן במשחק שלו?
הציטוט שהבאתי זה לא מאיזה נציג יוביסופט מעומעם אלא מורין הבמאי בכבודו ובעצמו, אתה רוצה לאמר PR תגיד, לי נראה שאם PR או בלי גם AI קצת מתוחכם יותר לא אמור לגרום למשחק לרדת לרזולוציה הזו, לא קונה את זה, בעיקר אם הוא משחק שרץ בצורה כמעט זהה לחלוטין על דור קודם.

SWISS, למה אתה שולל הופעה של דיאבלו בפלוס עתידי?
על הקונסולות דיאבלו לא נחשב לאלוהים חיים, הוא לא בלוקבאסטר ענקי סטייל COD שמוכר לנצח, כן אפשר לראות מצב תיאורתי שאחרי שסיימו למקסם את המכירות האפשריות שבליזארד ירצו הכנסות נוספות מהפלוס, לא כזה מופרך.

Laskin כתב:לא מבין למה אנשים ממשיכים להתפלא...
אם אתם מצפים שמשחקי מולטיפלטפורם מרשימים ומתקדמים יראו כמו בPC על הקונסולות החדשות - אתם חיים בסרט ותתאכזבו בכל פעם מחדש.
שימו את זה מאחור, זה נגמר. אתם רוצים את הגרפיקה הכי מתקדמת - קנו PC חזק, המולטי בחיים לא יראו זהה לחלוטין במשחקים היפים יותר.
אתם רוצים משחקים שאין בשום מקום אחר - קנו את הקונסולה עם הכי הרבה משחקים כאלו לטעמכם. חלק מהמשחקים הללו יהיו מרשימים מאוד גם בעוד 4 שנים ביחס למשחקי מחשב אפילו.

אני לא מבין למה אתה לא מבין.
מתי בכלל הזכרתי את ה PC בפוסט המקורי שלי?
לא השוויתי בכלל לאיך שהמשחק נראה על ה PC, דיברתי רק על איך שהוא נראה לי בסרטונים ועל הביצועים שיובי דיווחה, זה שהעלתי PC כאלטרנטיבה עתידית זה לא קשור, בעולם ללא PC הייתי פשוט מתמרמר שהדור עושה רושם קצת מאכזב אם משחק שנראה ככה לא רץ ב 1080P בלי לדבר על רכישת PC.
זה בכלל לא קשור לגרסה מקבילה עליונה שקיימת, האכזבה זה שהמשחק רחוק מלהיות מרשים במיוחד גראפית ושלמרות זאת הוא לא רץ בצורה מספקת, זה הכל.
אם הוא היה נראה כמו אינפיימוס בעיר מדהימה שכזו לא הייתי מתפלא וזה היה נראה לי הגיוני, גם אם קיימת גרסת PC עליונה שנראית הרבה יותר טוב, גרסת ה PS4 של WD פשוט לא נראית מספיק טוב בזכות עצמה.

חוץ מזה שלא ראינו מספיק מגרסת ה PC כדי להתלהב עד כמה היא כל כך מרשימה, ממה שראיתי אין ספק שנראית יותר טוב אבל גם שם לא בדיוק ברמה של E3 2012.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 14 מאי 2014, 20:01

מה אני אגיד לך, בלינג? אתה מסרב להכיר בגורמים הטכניים שבגינם המפתחת בחרה שהמשחק יפעל ברזולוציה הזאת, אז בסדר. ברור שתתאכזב.
גם אם תמשיך להתרכז במספרים ולחשוב שהם באמת הגורם הכי חשוב באיך שמשחק נראה ומשוחק, תמשיך להתאכזב וחבל שתתאכזב בגלל התפל.

בכל מקרה, אני לא חושב שאתה צריך להיות כל כך מבואס מהדור החדש. לפחות, עדין לא. תחשוב לרגע איך נראים GTA IV וGTA V ויהיה לך קל לראות איזו קפיצה עצומה באיכות נעשית בתוך דור, במשחקי עולם פתוח. אני באמת חושב שהאכזבה שלך מוקדמת מידי. אנחנו בשנה שבה יוצאים המשחקים הכי פחות מוצלחים מבחינה טכנית לקונסולות החדשות.
תן לדור שנה-שנתיים, לפני שתחליט שהמשחקים בו הולכים להיות אכזבה.

לפחות תתנחם בכך שthe witness ירוץ ב1080P ו60FPS על הPS4. זה עושה אותו אוטומטית משחק יותר מרשים טכנית מBF4, THE WITCHER 3 וWD, לא?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 14 מאי 2014, 20:06

אבל GTA5 חוץ מ IQ רע היה נראה מדהים על ה PS3 בשביל עולם פתוח, לא רואה את הקפיצה כל כך בהשוואה ל WD, כן רואה בהשוואה לאינפיימס אבל שם העיר באמת מסכנה וריקה והתושבים עם IQ של סנאי :/

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 מאי 2014, 21:01

אני לא חושב שאינפמס הוא בכלל בר השוואה לWD, אתה מדבר פה על משחק עולם פתוח שמנסה לעשות המון מול משחק עולם פתוח שמנסה לעשות אך ורק גרפיקה יפה. רק התאורה הדינמית לבד מעמיסה המון על המערכת שאינפמס התחמק מלהשתמש באחת בזמן שWD חייב בשביל מחזור יום/לילה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 14 מאי 2014, 21:16

bling כתב:אבל GTA5 חוץ מ IQ רע היה נראה מדהים על ה PS3 בשביל עולם פתוח, לא רואה את הקפיצה כל כך בהשוואה ל WD, כן רואה בהשוואה לאינפיימס אבל שם העיר באמת מסכנה וריקה והתושבים עם IQ של סנאי :/

WD הוא בהשוואה לGTA IV.
תתאר לך איך יראה WD 3, בעוד 5 שנים (או סתם משחק עולם פתוח בעוד 5 שנים).

אינפיימוס לא באמת בר השוואה. כמו שנדב אמר, הוא פשוט מנסה להשיג משהו אחר לגמרי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 15 מאי 2014, 08:45

bling כתב:אבל GTA5 חוץ מ IQ רע היה נראה מדהים על ה PS3 בשביל עולם פתוח, לא רואה את הקפיצה כל כך בהשוואה ל WD, כן רואה בהשוואה לאינפיימס אבל שם העיר באמת מסכנה וריקה והתושבים עם IQ של סנאי :/

היא לא כזאת ריקה, היא לא GTA אבל בהחלט בLevel אפילו יותר גבוה מRed Faction Guerrilla יש עדיין אנשים ברחובות ולא מעט מכוניות. מה לא היה בסדר במראה התושבים? שיחקת במשחק, הרגשת באמת שהעיר ריקה? אף פעם לא ביצעת קרבות עמוסים שכמות גדולה של נהגים ומכוניות מתפוצצים והולכי רגיל נפגעים? לי זה קורה לא מעט במשחק.
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 15 מאי 2014, 10:40

Death_119 כתב:היא לא כזאת ריקה, היא לא GTA אבל בהחלט בLevel אפילו יותר גבוה מRed Faction Guerrilla יש עדיין אנשים ברחובות ולא מעט מכוניות. מה לא היה בסדר במראה התושבים? שיחקת במשחק, הרגשת באמת שהעיר ריקה? אף פעם לא ביצעת קרבות עמוסים שכמות גדולה של נהגים ומכוניות מתפוצצים והולכי רגיל נפגעים? לי זה קורה לא מעט במשחק.
תמונה

התמונה הכי טובה להמחיש את הנקודה שלך היא אחת עם 0 מכוניות, 9 אנשים ואזור ריק באופן חשוד במרחק שלושה מטרים מהדמות?
אני בטוח שהמצב ממש לא עד כדי כך גרוע באינפיימוס וזו סתם תמונה לא הכי מוצלחת להראות את זה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 15 מאי 2014, 13:09

Nucleus_Dawn כתב:
התמונה הכי טובה להמחיש את הנקודה שלך היא אחת עם 0 מכוניות, 9 אנשים ואזור ריק באופן חשוד במרחק שלושה מטרים מהדמות?
אני בטוח שהמצב ממש לא עד כדי כך גרוע באינפיימוס וזו סתם תמונה לא הכי מוצלחת להראות את זה.

אתה יודע כמה תמונות אני יכל להביא לך מאזורים בGTA שאין נפש חיה ומכונית באזור? בדומה לGTA גם באינפיימוס ככל שאתה הולך למרכז השכונות הכל עמוס יותר, לך למקומות יחסית צדדיים והתנועה תהיה דלילה, ואפילו גם שם יש תמיד אנשים.

בכל מקרה, אני אנסה להביא היום או בסופ"ש תמונה מלאה במכוניות ואנשים שתווחך שזה קיים גם שם.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 15 מאי 2014, 22:12

Death_119 כתב:אתה יודע כמה תמונות אני יכל להביא לך מאזורים בGTA שאין נפש חיה ומכונית באזור? בדומה לGTA גם באינפיימוס ככל שאתה הולך למרכז השכונות הכל עמוס יותר, לך למקומות יחסית צדדיים והתנועה תהיה דלילה, ואפילו גם שם יש תמיד אנשים.

בכל מקרה, אני אנסה להביא היום או בסופ"ש תמונה מלאה במכוניות ואנשים שתווחך שזה קיים גם שם.

כן. זו בדיוק הטענה שלי. שאפילו אינפיימוס, שהעיר שלו ריקה ומתה בהשוואה למשחקי עולם פתוח עירוניים אחרים, לא נורא כמו שהתמונה הזאת ממחישה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 מאי 2014, 15:11

DEATH ממש מוזר לי שאתה מתעקש על זה כי זה סוג של קונצנזוס שהעיר באינפיימס מרגישה מתה.
הם אפילו לא צריכים לשחק בחדש ואתה לא חייב לספק תמונות, זה פחות או יותר כמו שהיה בקודמים, אם אז הם הרגישו שהיא מתה גם פה הם ירגישו וזו תלונה שחוזרת על עצמה לא מעט גם בהקשר למשחק החדש.

אז כן, יש איזורים עם אנשים, ויש גם איזורים עם כמה מכוניות, מפה ועד עיר חיה וסואנת עם הרגשה של SCALE יש עוד דרך ארוכה, האווירה בעיר היא של שיממון ושל מקום די נטוש כאילו מתכוננים כולם להוריקן קתרינה שהולכת להכות בעיר עוד מספר שעות.
וה AI בקושי מגיב לפעולות שלך, הוא באמת אחד המטומטמים שנתקלתי בהם בעולם פתוח, הוא כל כך בסיסי שאתה לא מרגיש בשום שלב שמדובר באנשים אמיתיים.

אני מסכים שכשי קרבות גדולים יכול להיות המון בלאגן, אבל זה לא קרוב לרמות בלאגן שאפשר להגיע אליהם ב GTA5 וזה בטח לא מעיד על החיות של העיר.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 15 מאי 2014, 16:54

לוולפנשטיין יש day one patch של 5 עד 7 GB (תלוי איזה גרסה) אבל מסתמן שהמשחק כלל לא שחיק בלעדיו כך מה שאתם קונים מהחנות לא שווה כלום בלי הורדת והתקנת הפאטץ'. לא בשורה משמחת לבעלי אינטרנט עם קאפ, לכאלה שרוצים פלאג נ פליי והצבת כל מיני תקדימים לגבי דיסק של משחק שלא מכיל את כל התוכן שצריך כדי אשקרה לשחק.

תמונה

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=819436

עריכה: נציג בת'סדה מכחיש. עיתונאי הולנדי אומר שגרסת הפס4 עובדת אצלם גם בלי הפאטץ'.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 מאי 2014, 19:03

אכזבה: FAR CRY 4 הוכרז בדו"ח השנתי של יובי שיצא השנה ב 18 לנובמבר, לצערנו מדובר במשחק CROSS GEN והוא יצא גם ל 360 ול PS3 (ללא WIIU):
תמונה
https://www.ubisoftgroup.com/comsite_common/en-US/images/11ubisoft%20fy14%20slide%20show%20finaltcm99143204.pdf

עד מתייייייי :cry:
נערך לאחרונה על ידי bling ב 15 מאי 2014, 19:05, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 16 מאי 2014, 03:06

יש יש יש יש יש הידד!

תמונה

אני כבר מת שמסיבת העיתונאים של יובי תתחיל!!!

נראה שהשמועות על כך שהוא מתרחש בהימלאיה היו נכונות.

---

בלינג, baby steps. יהיה בסדר.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 מאי 2014, 19:07

איזה הבדלים בין התגובות שלנו :)
ציפיתי לפחות לגרסת דור הבא שתיעשה בנפרד אחרי צורת העבודה שלהם עם UNITY, בגלל זה מאכזב העסק, אבל נו אני בטוח שיראה מעולה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 מאי 2014, 19:59

גרסת הPC של 3 כבר נראתה מצויין, אני בטוח ששל 4 תראה הרבה יותר טוב. באסה שזה CROSS GEN כי משחק שכזה פשוט דורש שימוש בכל הכוח והזיכרון של הקונסולות והPC בשביל איזה מערכת אקולוגית של חיות בר או המון הרס :/

וכן, ממש מצחיק לראות את התגובה של בלינג ושחר אחד אחרי השני ככה :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 15 מאי 2014, 20:05

bling כתב:איזה הבדלים בין התגובות שלנו :)
ציפיתי לפחות לגרסת דור הבא שתיעשה בנפרד אחרי צורת העבודה שלהם עם UNITY, בגלל זה מאכזב העסק, אבל נו אני בטוח שיראה מעולה.

חחח כן. תגובות הפוכות לגמרי :D

כמו שנדב אמר, גירסאת הPC של FC3 באמת נראיתה מצוין, ועוד בטוח נראה שיפור מעבר לזה.
אני לא חושב שבאמת אפשרי להם להשקיע כל כך הרבה במשחק ולא להוציא אותו לדור הקודם. זה הכרח של המציאות ואני לגמרי מבין אותם, למרות האכזבה מכך שהקונסולות של הדור הקודם ימשכו את המשחק קצת אחורה.

בכל מקרה, הדבר היחיד שהפריע לי בFC3, היה כשהרגשתי את קצוות המנוע נפרמים. זה קרה בשלב מאוחר, כשכבר יכלתי להשתמש ברובה צלפים ממרחק עצום, אבל המרחק היה כל כך עצום, שעד שהגעתי למקום שאליו יריתי, הגופות נעלמו, כי המשחק חשב שאני פשוט רחוק מידי.
אני מניח שהפעם הוא יעוצב לזכרון ה"קצת" יותר גדול של קונסולות הדור הבא, אז אולי בתחום הזה, יהיה יותר קשה לראות את התפרים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 מאי 2014, 08:21

טריילר לברוס לי בUFC:

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 20 אורחים