לחדשות פחות טובות, אותו שינובי602 טוען שקוואנטום ברייק נדחה מחגים 2014 לתוך 2015 :/
לגמרי... אבל בעצם מה איכפת לך? זה לא שהייתי רוכש עכשיו קונסולה רק בשביל זה.
לחדשות פחות טובות, אותו שינובי602 טוען שקוואנטום ברייק נדחה מחגים 2014 לתוך 2015 :/
swiss-the-engine כתב:לגמרי... אבל בעצם מה איכפת לך? זה לא שהייתי רוכש עכשיו קונסולה רק בשביל זה.
DrKeo כתב:אני בארה"ב בספטמבר ומיקרוסופט וסוני צריכות לריב על הלב שלי עוד שלושה שבועות
כמובן שאם שתיהן יכשלו אני אאלץ לקנות איזה 880GTX
DrKeo כתב:יותר מציאותי להגיד שאני אצא במסע בזבוזים הזוי ואקנה גם קונסולה וגם 880GTX. חייבים להיות מוכנים לוויצ'ר, דיוויז'ן ובטמן!
Laskin כתב:
איתך לגמרי בעניין הכרטיס, אבל אם כבר בארה"ב בספטמבר - תביא גם אייפון 6 או משהו
Klayman כתב:לגמרי הייתי קונה קונסולה בשביל QB, במידה והביקורות יהיו חיוביות.
DrKeo כתב:פרנק אוקונור מ343 אמר היום שהמנוע של היילו 5 הוא חדש לגמרי, לא סוג של שדרוג קל של המנוע של היילו 4. הוא אמר את זה בגאף בתגובה למשתמש שאמר שבטח המנוע שדרוג קל כי צריך שיהיה את ה"קור" של היילו בפנים בשביל שהוא ירגיש כמו היילו ושקשה לשחזר את ההרגשה במנועים אחרים:
"The things at the core are vital, but a tiny fraction of the overall engine footprint. It's a new engine. Not an iteration or a rendering evolution.
It's a new engine."
בנוסף הוא מסר שיהיו בהיילו 5 כמה וכמה דמויות של נשים אבל הספרטן באומנות של המשחק ששחררו הוא לא אישה.
Laskin כתב:אבל ברור שזה מנוע חדש, אחרת המשחק היה יוצא השנהלמישהו היה ספק באמת? זה ה-משחק של מיקרוסופט, הם לא יכולים להציג משהו פחות ממטורף גרפית.
swiss-the-engine כתב:נמאס לי לצפות לדברים.... המציאות תמיד מבאסת
Laskin כתב:אנצ'רטד זה עוד לא היילו... והמנוע שלהם יהיה מספיק כדי להדהים, אני מתאר לעצמי, בסביבות סגורות יחסית.
מHALO הבא מצפים לעולם, אם לא מערכת שמש שלמה - פתוחה
Nucleus_Dawn כתב:
בדיוק אמרת בדיון אחר שאתה מאוד אופטימי וככה הכי כיף לחיות.
kririn כתב:לא היתי רוצה לראות הילו ,עולם פתוח
יש משימות שיהנו הרבה מהמרחב ,במיוחד משימות עם רכבים
אבל לעשות את רוב המישחק עולם פתוח ,פשוט יגרום לבילבול בעלילה ,מה שיצריך לכסות על זה דרך הרבה סירטוני מעבר
ולא רוצה לראות את הילו עובד מאפך כזה
דרך אגב אני מאוד מקווה שהילו 4 יקבל פורט ,עם לא לPC לפחות לXCO
הילו 4 וגירס האחרון ,זה המישחקים האחרונים שרציתי ב360 ,אבל מכרתי אותה לפני שיצאו
Laskin כתב:
היילו 4 יקבל פורט לXBO, בסוף השנה, לא?
ואין לי מושג על מה אתה מבסס את זה שעולם פתוח = בילבול בעלילה. וואלה, לא הרגשתי מבולבל בRDR לשנייה.
ולא חייב להיות עולם פתוח לחלוטין, הכוונה היא להרבה יותר פתוח מהקודמים, הרבה יותר מרחב תנועה לרכבים/חלליות וכד'.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 10 אורחים