DrKeo כתב:הייתי מבין את הטעון של אינסומניאק עכשיו כשפיל ספנסר עומד בראש החטיבה שהוא גיימר על ובאמת הולך לעשות טוב לXBOX אבל נשמע לי מוזר שזה מה שהם אומרים על מיקרוסופט כשהם התחילו את תהליך הפיתוח כשדן מטריק היה בראש הקבוצה שהוא היה סוג של חליפה דושבאג. ביחוד שסוני היו ידועים עד לא מזמן כנותני הזדמנות לכל מני פרוייקטים מוזרים ואיזוטרים כמו המשחקים של that game company או קוונטיק דרים.
נראה לי שאתה מפספס כאן את איש המפתח - לא דון מטריק ולא פיל ספנסר אלא דווקא פיל האריסון. מיקרוסופט הביאה אותו ב-2012 והקשרים הטובים שלו עם Insomniac עוד מהימים שלו בסוני סידרו למיקרוסופט את החיבור אליהם.
וכן, סוני גם רצתה יותר שליטה: בזכות הטראק רקורד שלהם אינסומניאק היתה כנראה החברה שסוני הכי רצו לצרף לשורות שלהם במשך שנים, אבל טד פרייס לא הסכים לוותר על העצמאות של הסטודיו שלו ככה שגם לאורך כל ימי האקסלוסיביות ל-PS3 הם נשארו חברה עצמאית.
DrKeo כתב:ולחדשות פחות טובות, אותו שינובי602 טוען שקוואנטום ברייק נדחה מחגים 2014 לתוך 2015 :/
רגע, קוואנטום ברייק הוכרז מתישהו לחגים 2014? אני באמת באמת בספק אם נראה אותו בכלל בשנה הקרובה. יצא לי לשמוע ולהיפגש עם המנכ"ל של רמדי ושני הדברים שהצלחתי לקלוט הם:
1) מהקצת אקסטרה שהוא הציג, המשחק הזה נראה כמו הדבר הכי מרשים שראיתי בדור הבא נכון להיום. וקטעי הקישור אגב שראינו (הסצינה של הפיצוץ למשל) מרונדרים לטענתו בזמן אמת.
2) אי אפשר היה להוציא ממנו שום מילה על תאריכים מעורפלים אפילו. אבל בהתחשב בגודל הפרוייקט, בכלום שנחשף ממנו עד היום, ובעובדה שהולכים לשלב אותו עם סדרת טלוויזיה - הכיוון הכללי היא שעוד נצטרך לחכות לא מעט עד שנראה אותו.
אני מזכיר שבמקרה של AW עברו כמה שנים טובות מהסרטון הראשון ועד למשחק עצמו. נכון שאז רמדי חזרו לשולחן התכנונים וכנראה למדו משהו מאז, ונכון שהם כנראה עובדים על המשחק כבר לא מעט זמן, אבל בכל זאת לא הייתי מפתח ציפיות לכך שהמשחק יגיע כבר השנה. אם כבר, הייתי יותר מהמר על סנסט של אינסומניאק בתור המשחק של ה-One לחגים - בדיוק מהסיבה שציינתי למעלה.