E3 2014: מסיבת העיתונאים של Ubisoft

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: E3 2014: מסיבת העיתונאים של Ubisoft

הודעהעל ידי bling » 10 יוני 2014, 11:10

swiss-the-engine כתב:באטמן?

כן, אמורים להראות גיימפליי ואם לא ראינו עד עכשיו זה ברור שהוא אצל סוני.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 יוני 2014, 03:24

bling כתב:ברור לכם אגב שאין דבר כזה שמשחק בסדר הגודל של FAR CRY 4 שיוצא השנה לא יקבל SPOT LIGHT רציני יותר עם גיימפליי מלא הייפ וכל זה.

אתם יכולים בוודאות של 95 אחוז להוסיף אותו לליינאפ של המשחקים שנראה במסיבה של סוני עוד שעה.

לפי איך שזה נראה הסכמי הפרסום של המשחקים הגדולים של השנה ושנה הבאה מחולקים ככה:

MS:
COD
AC UNITY (די מפתיע לאור זה שהמותג היה משוייך לסוני בשנים האחרונות)
Witcher 3
The Devision

Sony:
Destiny
Batman
Far Cry 4
Battlefield Hardline

אם כבר מדברים פה על אאישה אז היא עכשיו בסטרים של IGN למי שרוצה.

ובסופו של דבר כל אלה בכלל נועדו לpc :)
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 יוני 2014, 11:35

DrKeo כתב:ובסופו של דבר כל אלה בכלל נועדו לpc :)

קצת בעיה במקרה של Destiny :)
וכן יש רוב מסויים למשחקי PC מהרשימה, מהבחינה הזו שהם עדיפים עם שליטת PC חוץ מזה שהם גם נראים טוב יותר, חוץ מ AC ובאטמן שיותר משחקי קונסולה באופי שלהם.

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 10 יוני 2014, 16:39

חייב להגיד ש- Rainbowsix הוא אולי אחד המשחקים שהכי התעניינתי בהם מכול מה שיוביסופט הציגו. נראה מדהים! ואני כבר מת לשחק בו..

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 יוני 2014, 17:16

והמצחיק הוא שהוא פשוט נראה בול כמו שדמיינתי בראש את SWAT 5.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 יוני 2014, 19:07

חובה חובה חובה להוריד מגיימרסייד את סרטון הסינגל פלייר של AC:U.
יש שם גם קריין, שמסביר על המערכות החדשות:
- מערכת הטרוורסיה החדשה, שנדב הזכיר ("כבר לא צריך ערימת שחט, כדי להגיע לרמת הרחוב").
- מצב התגנבות חדש, שנדלק בלחיצת כפתור (מה שראינו בחדר).
- שינויים למערכת הקרב ("מאתגר יותר. מצריכה להשתמש בהתחמקות, חסימה, parry ועוד).

בקיצור, המשחק נראה מאוד מאוד מרשים. אני לא יכול לחכות :)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 יוני 2014, 19:38

Nucleus_Dawn כתב:חובה חובה חובה להוריד מגיימרסייד את סרטון הסינגל פלייר של AC:U.
- מערכת הטרוורסיה החדשה, שנדב הזכיר ("כבר לא צריך ערימת שחט, כדי להגיע לרמת הרחוב").

AC הראשון שאני מחכה לו מאז AC1. אני קצת מתחיל לדאוג שכל המשחקים שאני מחכה להם לא ירוצו אצלי טוב על ה660TI.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 יוני 2014, 19:52

DrKeo כתב:AC הראשון שאני מחכה לו מאז AC1. אני קצת מתחיל לדאוג שכל המשחקים שאני מחכה להם לא ירוצו אצלי טוב על ה660TI.

אותי זה משמח. זה אומר שיש התקדמות :D
אם יהיה לי זמן למשחקים (ואני מתכנן שיהיה לי זמן), כנראה שאעדיף לשים 300-400 דולר בכרטיס מסך חדש ולא בקונסולה חדשה.
מצד שני, אם יהיה לי מספיק זמן (ואין סיכוי שיהיה לי), כנראה שאוציא 700-800 דולר גם על כרטיס מסך חדש וגם על קונסולה חדשה (השנה, רק לONE יהיו משחקים שאני רוצה לשחק ולא יהיו בשום מקום אחר... נראה מה יהיה הלאה).
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 יוני 2014, 20:12

Nucleus_Dawn כתב:חובה חובה חובה להוריד מגיימרסייד את סרטון הסינגל פלייר של AC:U.

חבל רק שהאנימציות של הקרב עדיין ג'רקיות ולא קרובות לזרימה ולליטוש של באטמן.

חוץ מזה דרך גיימרסייד המשחק הזה נראה פסיכי, לטעמי מבחינה טכנית אחד המרשימים שיש על הדור הבא, באמת צריך להוריד באיכות גבוהה כדי להעריך את ה FIDELITY שלו ביחד עם כל הקהל ו ה SCALE, ממש מרשים.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 10 יוני 2014, 20:56

פשוט רואים איך יוביסופט פשוט שוזרים את כל משחקי הגוף שלישי שלהם האחד לשני. ''פשעים רנדומליים'' בACU כמו בWD. מכניקת הקאבר לקאבר כמו בSC:B, העולם הפתוח והקהל. הם לא צריכים ''מנוע אחד'' הם גם ככה משלבים בין המשחקים (ולמה שבכלל ''ייסגרו'' על מנוע אחד!?).

עריכה: סליחה סליחה.. זה לא רק הגוף שלישי.. פשוט את כולם.. בWD פותחים מגדלים כמו בFC3 שכמו התצפיות בAC וכו'. פשוט כל סטודיו לוקח מהשני שם ומיישם. תענוג לראות חברה שעובדת ככה.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 10 יוני 2014, 21:14

Klayman כתב:פשוט רואים איך יוביסופט פשוט שוזרים את כל משחקי הגוף שלישי שלהם האחד לשני. ''פשעים רנדומליים'' בACU כמו בWD. מכניקת הקאבר לקאבר כמו בSC:B, העולם הפתוח והקהל. הם לא צריכים ''מנוע אחד'' הם גם ככה משלבים בין המשחקים (ולמה שבכלל ''ייסגרו'' על מנוע אחד!?).

עריכה: סליחה סליחה.. זה לא רק הגוף שלישי.. פשוט את כולם.. בWD פותחים מגדלים כמו בFC3 שכמו התצפיות בAC וכו'. פשוט כל סטודיו לוקח מהשני שם ומיישם. תענוג לראות חברה שעובדת ככה.

גם רוקסטאר, עם GTA, בולי, RDR ו-LA NOIRE שחולקים הרבה מערכות.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 10 יוני 2014, 21:18

רוקסטאר בכלל אלופים. :P.. רק שלא יחפפו עם הפורט PC של GTA V.
?

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 10 יוני 2014, 21:48

Klayman כתב:רוקסטאר בכלל אלופים. :P.. רק שלא יחפפו עם הפורט PC של GTA V.

כן. רק שאני לא חושב שזה תמיד טוב, המערכות המשותפות. קצת גורם לכל המשחקים שלהם להרגיש כמו וריאציות אחד של השני, וזה די פוגם בייחוד שלהם.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 יוני 2014, 21:51

Klayman כתב:פשוט רואים איך יוביסופט פשוט שוזרים את כל משחקי הגוף שלישי שלהם האחד לשני. ''פשעים רנדומליים'' בACU כמו בWD. מכניקת הקאבר לקאבר כמו בSC:B, העולם הפתוח והקהל. הם לא צריכים ''מנוע אחד'' הם גם ככה משלבים בין המשחקים (ולמה שבכלל ''ייסגרו'' על מנוע אחד!?).

לא הבנתי, זה אמור להיות חיובי?
כי לי זה נשמע סוג של עיצוב עצל וקצת חסר השראה כשכל משחק שומר על מבנה דומה של מגדלים, פשעים רנדומליים ובעיקר אירועים שכל רגע קורים או POP UPS לעשות משהו כמו לעצור שיירה וכו' (משהו שראיתי בגיימפליי החדש של FC4 ושקיים גם ב WD), מה שאמרת זו אחת הביקורות הבולטות שיש כלפי הפילוסופייה שלהם, לי אישית אין הרבה ניסיון איתם וב WD זה עוד בסדר למרות שיכול לעצבן לפעמים, אבל אין פלא שבנאדם שקופץ ממשחק עולם פתוח של יובי לאחר יכול להרגיש שזה מעיק.

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 10 יוני 2014, 22:23

DrKeo כתב:והמצחיק הוא שהוא פשוט נראה בול כמו שדמיינתי בראש את SWAT 5.

וואו.. SWAT 4 היה ה-משחק.. מה באמת הולך עם SWAT? וכן את האמת כשאתה חושב על זה הוא מאוד דומה ל-SWAT.. קניה בטוחה אצלי.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 יוני 2014, 22:43

bling כתב:לא הבנתי, זה אמור להיות חיובי?
כי לי זה נשמע סוג של עיצוב עצל וקצת חסר השראה כשכל משחק שומר על מבנה דומה של מגדלים, פשעים רנדומליים ובעיקר אירועים שכל רגע קורים או POP UPS לעשות משהו כמו לעצור שיירה וכו' (משהו שראיתי בגיימפליי החדש של FC4 ושקיים גם ב WD), מה שאמרת זו אחת הביקורות הבולטות שיש כלפי הפילוסופייה שלהם, לי אישית אין הרבה ניסיון איתם וב WD זה עוד בסדר למרות שיכול לעצבן לפעמים, אבל אין פלא שבנאדם שקופץ ממשחק עולם פתוח של יובי לאחר יכול להרגיש שזה מעיק.

כל הסטודיואים הגדולים של החברה לומדים מהפרויקטים הענקיים, אחד של השני.
זה לא רע בכלל. זו גם הסיבה שאנחנו רואים שכלול של מגוון מכניקות בכל אחד מהמשחקים שלהם, בלי קשר לכותר.

רוקסטאר עושים בדיוק אותו הדבר. ראינו את הפגישות הרנדומליות בGTA IV (עם משימות ה"זרים") ואיך הם השתכללו במיוחד בRDR ואחרי זה בGTA V. ראינו איך הם לקחו את מה שהם למדו ממערכת הירי והקאבר בGTA IV מקבל ליטוש במקס פיין 3 ומגיע ישירות לGTA V.
זה יוצר משחקים הרבה יותר איכותיים.
האם הרבה אנשים קראו לרד דד "GTA עם סוסים"? בהחלט. האם זה הפריע לו להיות אחד המשחקים הטובים בדור? ממש לא.

זה לא חסר השראה. זו מערכת יחסים בין סטודיואים שמפרה ומשפרת את כל המשחקים שהם מפתחים.

---

קליימן, בטח שמחת לראות את התוספת של מצב התגנבות בAC:U, לא? זו היתה הבעיה העיקרית שלך עם המשחקים בסדרה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 יוני 2014, 22:56

יש הבדל בין להעתיק מכניקה בסיסית של משחק שמלוטשת לשלמות כמו ירי טוב או נהיגה לבין לקחת מבנה שלם של משחק ולהעביר אותו שוב ושוב.
כשבכל משחק מתחילים להיות פשעים ראנדומליים, מגדלים, לעצור שיירות וכו' רק בעטיפה שונה זה מתחיל להעיק ולפגוע בייחוד של המותג, זה נהיה הומוגני כל כך עד שאתה מתייחס למשחק כמשחק עולם פתוח של יוביסופט ולא כמשהו מספיק ייחודי שנבדל משם אחר.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 10 יוני 2014, 23:30

אישית, אני חושב שזאת דרך עבודה טובה. לקחת אחד מהשני ולשכלל עוד ועוד. בכל משחק שלהם הם מציגים עוד מכניקה ועוד רעיון חדש. קצת קשה לצפות מהם להציג בכל משחק מכניקות חדשות לגמרי, מנוע חדש מהיסוד ומערכות חדשות, לדעתי. מה גם שבניגוד לרוקסטאר, הם לא מוציאים משחק פעם ב4-5 שנים. אני חושב שהם לוקחים את קונספט העולם הפתוח שרוקסטאר כ''כ ליטשו, ונותנים לו את הספין שלהם, ועושים זאת בעקביות.

--------

שחר - שמחת לראות את התוספת של מצב התגנבות (אגב תודה על ההמלצה להוריד מגיימרסייד.. פשוט מדהים), אבל לא אהבתי שהשומרים כ''כ טיפשים.. הוא אשכרה קופץ להם מול הפנים על הקיר, והם פשוט מקבלים את זה בשלווה ולא רודפים אחריו בכלל.
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 יוני 2014, 00:13

bling כתב:יש הבדל בין להעתיק מכניקה בסיסית של משחק שמלוטשת לשלמות כמו ירי טוב או נהיגה לבין לקחת מבנה שלם של משחק ולהעביר אותו שוב ושוב.
כשבכל משחק מתחילים להיות פשעים ראנדומליים, מגדלים, לעצור שיירות וכו' רק בעטיפה שונה זה מתחיל להעיק ולפגוע בייחוד של המותג, זה נהיה הומוגני כל כך עד שאתה מתייחס למשחק כמשחק עולם פתוח של יוביסופט ולא כמשהו מספיק ייחודי שנבדל משם אחר.

צורת העבודה הזאת לא הפריע לRDR להיות שונה לחלוטין באופי שלו מGTA IV, או מGTA V להיות שונה מאוד משניהם.
היא גם לא גרמה למקס פיין 3 להרגיש כמו GTA IV, או כמו GTA V להרגיש כמו מקס פיין 3.

לכל אחת מהסדרות שלהם יש אופי שונה מאוד.
סתם לדוגמא, המשמעות של לשחרר אזור במשחקי העולם הפתוח שלהם אולי דומה (מראה משימות ואוצרות על המפה ומקטין את מספר האויבים באזור), אבל הדרך לעשות את זה שונה בתכלית:
- בAC צריך לאתר ולהרוג מפקד של בסיס לפני שהוא בורח ובAC IV זה כבר להלחם במבצר משורין במיוחד ואחרי זה לחדור אליו, להרוג מספר מסוים של מפקדים ולבסוף להגיע לחדר הפיקוד.
- בFC3 זה מצריך שילוב של להשלים משימת פלטפורמינג חביבה ולנקות בסיס מאויבים (על כל המשמעות של להזהר מלאפשר להם לקרוא לתגבורת).
- בWD זה לפתור פאזל האקינג בסביבה ולחדור לתחנת ממסר. בנוסף, אתה זוכה לבונוס למשעמות נוספת בצורת היכולת לחדור למערכות האינטראקטיביות של האזור בעיר.

זו דוגמא אחת, למכאניקת משחק אחת שמשותפת לשלושת סדרות העולם הפתוח הגדולות שלהם, אבל נעשית בצורה מאוד שונה, שמתאימה לאופי ולאווירה של כל סדרה וכל משחק (כמו שראינו בAC IV, זה גם משתנה בתוך המשחקים עצמם ולא רק בין הסדרות).
אותו הדבר נכון גם למפגשים רנדומליים (בAC:U ראינו גנב שצריך לתפוס, ילדים שמציקים ומבקשים כסף, מישהו שזיהה אותך וצריך להרוג. בFC3 זה נמר שפתאום תוקף אותך, או סיור של אויבים, או קרב יריות בין שני סיורים. בWD זה הפשעים הרנדומליים שגם מציבים בפניך בחירה של איך אתה רוצה שהעיר תתייחס אליך), או כל מכאניקה אחרת שתחשוב עליה.

אפשר לתאר את הכל בצורה פשוטה ואז זה נשמע רע (כמו שGTA V היה נשמע לך אחד לאחד RDR, רק שבמקום סוסים, יש לך מכוניות, למרות שהתיאור הזה רחוק מאוד מהאמת), אבל ברגע שמתעמקים בביצוע של כל מכאניקה כזאת, רואים שאין באמת בעיה של מחסור בזהות לכל סדרה, או משחק.

---

קליימן, אני די בטוח שהחברה שראו אותו לא רדפו אחריו, כי הם לא היו שומרים. הם היו סתם בריונים שנמצאים ברחוב ועלולים לקרוא לתגבורת, אם אתה פותח בקונפליקט איתם. כלומר, הם faction אחר מהשומרים ולכן מתנהגים אחרת.
הם עזבו את השחקן, כי המטרה שלהם כנראה היתה להעניש שחקנים שתוקפים אותם ולא לחלוטין למנוע כניסה לאזור.

אולי אני טועה והמעצבים פשוט לא רצו ליצור ענישה על התנהגות לא רגילה, אבל שכיחה, כמו טיפוס.
עם זאת, בכל משחק AC אחר, השומרים חושדים בך יותר, ככל שאתה עושה משהו יותר מוזר. אם, לדוגמא, אתה מטפס על סולם, לאף אחד לא יהיה אכפת, אבל אם אתה מטפס על קיר כלשהו, השומרים יחשדו בך וילכו לבדוק מה אתה עושה, עד שהם יאבדו קשר עין ועניין.

גם אם אני טועה וגם אם לא, אני חושב שהשימוש הכי טוב שיכול להיות למערכת הזאת, היא דווקא בשלבים סגורים יותר. מה שאנחנו ראינו קרה באמצע העיר. במשימות הלינאריות, שיש בכל משחק בסדרה, אני מניח שיהיו השלכות יותר קשות לגילוי והמערכת הזאת תאפשר ליצור יותר משימות שבהן האתגר הוא להשאר חבוי.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 11 יוני 2014, 08:29

http://www.ign.com/articles/2014/06/10/ ... -six-siege

I do want to be clear that the demo shown during the Ubisoft conference did have an extra sheen of polish on it, many parts appeared to be scripted and the pre-alpha PC build we played wasn’t quite up to the level shown at the press conference, but it was close

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 11 יוני 2014, 08:31

האופי לא שונה, צורת ההגשה שונה. המשחקים מרגישים דומים מדי זה לזה. RDR היה לגמרי GTA clone בסטינג של מערב פרוע. מעבר לסטינג לא היה בו כלום מיוחד. פשוט כלום. המשחקים של יובי מתחילים לצעוד באותו כיוון. אבל זה לא מונע מ-FC4 להיראות ממש טוב בלי קשר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 יוני 2014, 00:52

Kazz כתב:http://www.ign.com/articles/2014/06/10/e3-2014-hands-on-with-rainbow-six-siege

I do want to be clear that the demo shown during the Ubisoft conference did have an extra sheen of polish on it, many parts appeared to be scripted and the pre-alpha PC build we played wasn’t quite up to the level shown at the press conference, but it was close

האמת שהוא נשמע כל כך מתלהב מהמשחק ולהתחשב בזה שהוא עדין לא הגיע אפילו לאלפא נשמע לי שהוא נמצא במצב פשוט מצויין.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 יוני 2014, 01:28

DrKeo כתב:האמת שהוא נשמע כל כך מתלהב מהמשחק ולהתחשב בזה שהוא עדין לא הגיע אפילו לאלפא נשמע לי שהוא נמצא במצב פשוט מצויין.

נדב, אני מאוכזב ממך. אתה יודע טוב מאוד שאתה אמור להתייחס אך ורק לציטוט שהוצא מהקשרו ומביע משהו רע על המשחק ולא למה שבאמת היה רשום בכתבה, שמשבחת את המשחק.

---

הנה מה שמעצב המשחק הראשי של AC:U אומר על מערכת הקרב החדשה:
“We wanted to shift combat from being a spectacle and add some real weight to it. In previous games we had mechanics where you could do a counter-kill combo and switch into a kill streak. We knew from the start that we wanted something more challenging. That way we could make the players use more of the other mechanics like navigation and stealth because in previous games combat was the easiest solution...
We still have counter moves like the parry, perfect parry and dodge but it is much harder to kill NPCs right away. And that changes the way the fight feels. Instead of simply pressing “B”, you now have to work for the kill. It shifts the dynamics from a very defensive fight to a more offensive one...
If you are fighting against 1 or 2 NPCs, you can probably beat them. As more and more NPCs join the fight, their attacks get faster and faster and their tactics get better. There will be ones lingering outside your range to shoot you. It becomes overwhelming and you will finally have to flee.”
תמונה

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 11 יוני 2014, 18:52

לא יודע מה אתכם אני התלהבתי מאוד מ-Rainbow Six.. כול כך הרבה זמן שלא היה אחד ומה שהציגו שם פשוט היה ענק.. לדעתי.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 יוני 2014, 22:09

ראיון עם PCGAMER שבו מדברים, בין השאר, על מערכת הטרוורסיה החדשה.

המערכת מתחלקת לשתיים. המערכת ה"רגילה" של להחזיק את הטריגר הימני וA בשביל לעשות free run למעלה (או להשאר למעלה) ואם מחזיקים את B, אז עושים free run למטה.
בנוסף, הוסיפו כפתור קפיצה. עדין אפשר להשתמש רק בA וB ולעבור בקלות בכל מקום, אבל בעזרת זה שהם נתנו לשחקן את האפשרות לקפוץ מתי שהוא רוצה, הם הוסיפו מימד של יעילות וmastery לתנועה בסביבה.

נשמע כמו הרענון שהמערכת הזאת היתה צריכה.

הם מדברים שם גם על מערכת הקרב ואיך היא יותר פשוטה, אבל יותר עמוקה. הם הלכו על מערכת של אבן-נייר-מספריים, במקום על עץ קומבואים, שמאפשר לעשות killing streak. כבר לא יהיה אפשרי להרוג צבאות שלמים בקלות.
מערכת הקרב גם מתבססת על התפתחות הדמות שלך. בשלב מוקדם במשחק לא תוכל להביס יותר משני אויבים ביחד, אבל בשלב מאוחר יותר, אם השקעת ביכולות הקרב של הדמות, כבר יהיו לך יותר דרכים להלחם ותהייה חזק יותר.
עוד יכולות שיהיה אפשר לשדרג הן lockpicking וeagle vision, שברמה הגבוהה שלה, גם מראה למי שמשחק איתך את מה שאתה רואה.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 30 אורחים