swiss-the-engine כתב:באטמן?
כן, אמורים להראות גיימפליי ואם לא ראינו עד עכשיו זה ברור שהוא אצל סוני.
swiss-the-engine כתב:באטמן?
bling כתב:ברור לכם אגב שאין דבר כזה שמשחק בסדר הגודל של FAR CRY 4 שיוצא השנה לא יקבל SPOT LIGHT רציני יותר עם גיימפליי מלא הייפ וכל זה.
אתם יכולים בוודאות של 95 אחוז להוסיף אותו לליינאפ של המשחקים שנראה במסיבה של סוני עוד שעה.
לפי איך שזה נראה הסכמי הפרסום של המשחקים הגדולים של השנה ושנה הבאה מחולקים ככה:
MS:
COD
AC UNITY (די מפתיע לאור זה שהמותג היה משוייך לסוני בשנים האחרונות)
Witcher 3
The Devision
Sony:
Destiny
Batman
Far Cry 4
Battlefield Hardline
אם כבר מדברים פה על אאישה אז היא עכשיו בסטרים של IGN למי שרוצה.
DrKeo כתב:ובסופו של דבר כל אלה בכלל נועדו לpc
Nucleus_Dawn כתב:חובה חובה חובה להוריד מגיימרסייד את סרטון הסינגל פלייר של AC:U.
יש שם גם קריין, שמסביר על המערכות החדשות:
- מערכת הטרוורסיה החדשה, שנדב הזכיר ("כבר לא צריך ערימת שחט, כדי להגיע לרמת הרחוב").
- מצב התגנבות חדש, שנדלק בלחיצת כפתור (מה שראינו בחדר).
- שינויים למערכת הקרב ("מאתגר יותר. מצריכה להשתמש בהתחמקות, חסימה, parry ועוד).
בקיצור, המשחק נראה מאוד מאוד מרשים. אני לא יכול לחכות
DrKeo כתב:AC הראשון שאני מחכה לו מאז AC1. אני קצת מתחיל לדאוג שכל המשחקים שאני מחכה להם לא ירוצו אצלי טוב על ה660TI.
Nucleus_Dawn כתב:חובה חובה חובה להוריד מגיימרסייד את סרטון הסינגל פלייר של AC:U.
יש שם גם קריין, שמסביר על המערכות החדשות:
- מערכת הטרוורסיה החדשה, שנדב הזכיר ("כבר לא צריך ערימת שחט, כדי להגיע לרמת הרחוב").
- מצב התגנבות חדש, שנדלק בלחיצת כפתור (מה שראינו בחדר).
- שינויים למערכת הקרב ("מאתגר יותר. מצריכה להשתמש בהתחמקות, חסימה, parry ועוד).
בקיצור, המשחק נראה מאוד מאוד מרשים. אני לא יכול לחכות
Klayman כתב:פשוט רואים איך יוביסופט פשוט שוזרים את כל משחקי הגוף שלישי שלהם האחד לשני. ''פשעים רנדומליים'' בACU כמו בWD. מכניקת הקאבר לקאבר כמו בSC:B, העולם הפתוח והקהל. הם לא צריכים ''מנוע אחד'' הם גם ככה משלבים בין המשחקים (ולמה שבכלל ''ייסגרו'' על מנוע אחד!?).
עריכה: סליחה סליחה.. זה לא רק הגוף שלישי.. פשוט את כולם.. בWD פותחים מגדלים כמו בFC3 שכמו התצפיות בAC וכו'. פשוט כל סטודיו לוקח מהשני שם ומיישם. תענוג לראות חברה שעובדת ככה.
Klayman כתב:רוקסטאר בכלל אלופים... רק שלא יחפפו עם הפורט PC של GTA V.
Klayman כתב:פשוט רואים איך יוביסופט פשוט שוזרים את כל משחקי הגוף שלישי שלהם האחד לשני. ''פשעים רנדומליים'' בACU כמו בWD. מכניקת הקאבר לקאבר כמו בSC:B, העולם הפתוח והקהל. הם לא צריכים ''מנוע אחד'' הם גם ככה משלבים בין המשחקים (ולמה שבכלל ''ייסגרו'' על מנוע אחד!?).
עריכה: סליחה סליחה.. זה לא רק הגוף שלישי.. פשוט את כולם.. בWD פותחים מגדלים כמו בFC3 שכמו התצפיות בAC וכו'. פשוט כל סטודיו לוקח מהשני שם ומיישם. תענוג לראות חברה שעובדת ככה.
DrKeo כתב:והמצחיק הוא שהוא פשוט נראה בול כמו שדמיינתי בראש את SWAT 5.
bling כתב:לא הבנתי, זה אמור להיות חיובי?
כי לי זה נשמע סוג של עיצוב עצל וקצת חסר השראה כשכל משחק שומר על מבנה דומה של מגדלים, פשעים רנדומליים ובעיקר אירועים שכל רגע קורים או POP UPS לעשות משהו כמו לעצור שיירה וכו' (משהו שראיתי בגיימפליי החדש של FC4 ושקיים גם ב WD), מה שאמרת זו אחת הביקורות הבולטות שיש כלפי הפילוסופייה שלהם, לי אישית אין הרבה ניסיון איתם וב WD זה עוד בסדר למרות שיכול לעצבן לפעמים, אבל אין פלא שבנאדם שקופץ ממשחק עולם פתוח של יובי לאחר יכול להרגיש שזה מעיק.
bling כתב:יש הבדל בין להעתיק מכניקה בסיסית של משחק שמלוטשת לשלמות כמו ירי טוב או נהיגה לבין לקחת מבנה שלם של משחק ולהעביר אותו שוב ושוב.
כשבכל משחק מתחילים להיות פשעים ראנדומליים, מגדלים, לעצור שיירות וכו' רק בעטיפה שונה זה מתחיל להעיק ולפגוע בייחוד של המותג, זה נהיה הומוגני כל כך עד שאתה מתייחס למשחק כמשחק עולם פתוח של יוביסופט ולא כמשהו מספיק ייחודי שנבדל משם אחר.
Kazz כתב:http://www.ign.com/articles/2014/06/10/e3-2014-hands-on-with-rainbow-six-siege
I do want to be clear that the demo shown during the Ubisoft conference did have an extra sheen of polish on it, many parts appeared to be scripted and the pre-alpha PC build we played wasn’t quite up to the level shown at the press conference, but it was close
DrKeo כתב:האמת שהוא נשמע כל כך מתלהב מהמשחק ולהתחשב בזה שהוא עדין לא הגיע אפילו לאלפא נשמע לי שהוא נמצא במצב פשוט מצויין.
“We wanted to shift combat from being a spectacle and add some real weight to it. In previous games we had mechanics where you could do a counter-kill combo and switch into a kill streak. We knew from the start that we wanted something more challenging. That way we could make the players use more of the other mechanics like navigation and stealth because in previous games combat was the easiest solution...
“We still have counter moves like the parry, perfect parry and dodge but it is much harder to kill NPCs right away. And that changes the way the fight feels. Instead of simply pressing “B”, you now have to work for the kill. It shifts the dynamics from a very defensive fight to a more offensive one...
If you are fighting against 1 or 2 NPCs, you can probably beat them. As more and more NPCs join the fight, their attacks get faster and faster and their tactics get better. There will be ones lingering outside your range to shoot you. It becomes overwhelming and you will finally have to flee.”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 23 אורחים