swym כתב:This trailer makes no sense to me
swym כתב:מצמצתי וכמעט פספסתי את Uncharted 4... נראה שפה זה נגמר
bling כתב:אוי באטמן נראה כל כך טוב! אני לא מאמין ששוב נדפקה להם ההדגמה כמו עם AC4 שנה שעברה. ממש נהיה מסורת.
אבל וואו, כל כך מבאס שזה לא יוצא השנה.
ו GTA לדור הבא, בדיעבד עם היובש של היום אולי הייתי צריך לחכות לגרסה הנורמלית שלו.
bling כתב:CHAOTIC מה הקטע של ההתלהבות מ GTA מצד אלו ששיחקו בו על הדור הקודם?
הייתי חוגג כמו לא יודע מה אם לא הייתי כבר מסיים אותו והייתי מתאפק, אבל עכשיו באמת תשחק איזה 60 משימות שוב (שרובן מעולות לא אומר) רק בגלל שהמשחק עכשיו ירוץ נורמלי ויראה טוב יותר?
לא מבין את הקטע, כנ"ל TLOU שהוא בין האהובים עלי אבל מקסימום אני אעשה משחק חוזר כשירד דרסטית במחיר וגם זה בגלל שהחוויה שלי איתו על הפס3 היתה רעה במיוחד עם המון תקלות טכניות, מה הקטע להתחרפן מלשחק את אותו משחק שוב.
ובאמת באטמן לא היתה תקלה? זה מוזר פתאום עברו ל ZOOM OUT כאילו הם רואים שמשהו משתבש וכל התמונה נתקעה וקפצה בלי קשר ל CUT SCENE, נראה מוזר, אבל עד אותו רגע ללא ספק משחק התערוכה שלי כש NO MANS SKY אחריו/לצידו, הוא נראה מדהים והשילוב עם המכונית חלומי.
kririn כתב:אני מת מעיפות (עבודה ואימונים ) ,אז לא שמתי לב לכל דבר
אבל בגדול אותי מאוד משעמם ,שמולטיפלטפורם ,מקבלים הרבה זמן מסך בתצוגות האלו
אותי מענין בילעדים ,כן יש כאלו ,אבל המולטיפלטפורם מרבלים זמן מסך מיותר ,ואין לי כוח לעקוב
בעניין LBP3 ,לטעמי ניראה מאכזב מאוד
Nigga כתב:מסתבר שאנצ'רטד 4 הולך להיות 1080p 60fps.
והטריילר שראינו? לא CGI
Nigga כתב:מסתבר שאנצ'רטד 4 הולך להיות 1080p 60fps.
והטריילר שראינו? לא CGI
ברור שגם מבחינה עסקית חייבים להכניס מולטיפלטפורם גם אם היה לכל חברה טונות של בלעדיים להראות, אבל במקרה של המסיבות היום בלי מולטיפלטפורם לא היה לך מה לראות בכלל.
Nigga כתב:אני לא מאמין שהדבר הכי מרשים שראיתי עד עכשיו(מבחינת גיימפליי) זה באטמן החדש.
מעניין על מה רץ הגיימפליי של באטמן, אם זה באמת PS4 אז וואו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 16 אורחים