E3 2014: מסיבת העיתונאים של Sony

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

Re: E3 2014: מסיבת העיתונאים של Sony

הודעהעל ידי swym » 10 יוני 2014, 05:39

This trailer makes no sense to me

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 יוני 2014, 13:41

swym כתב:This trailer makes no sense to me

גם לי :/

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 10 יוני 2014, 05:40

וווואו GTA!

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 יוני 2014, 05:43

סוף סוף משחקים מעניינים!
GTA v מגיע לדור הבא. הלוואי שגם לpc!!!

ועכשיו בטמן. אדיר :)
נראה נהדר.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 יוני 2014, 13:49

אוי באטמן נראה כל כך טוב! אני לא מאמין ששוב נדפקה להם ההדגמה כמו עם AC4 שנה שעברה. ממש נהיה מסורת.

אבל וואו, כל כך מבאס שזה לא יוצא השנה.

ו GTA לדור הבא, בדיעבד עם היובש של היום אולי הייתי צריך לחכות לגרסה הנורמלית שלו.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 10 יוני 2014, 05:51

מצמצתי וכמעט פספסתי את Uncharted 4... נראה שפה זה נגמר

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 יוני 2014, 13:57

swym כתב:מצמצתי וכמעט פספסתי את Uncharted 4... נראה שפה זה נגמר

מבאס שלא היה גיימפליי, מאכזב מאוד.

האמצע של המסיבה דפקה את כל הכיף, רצף של משחקים ופתאום 40+ דקות של זבל, עדיין אני לא יודע מה השמן עם הקומיקס האינטרקטיבי שלו רצה ממני.
בכל אופן מסיבה בינונית למדי, ומבחינת חשיפות בלעדיות אפילו גרועה.

חייב להודות שדי מאכזב אותי E3 עד עכשיו, יש כמה כותרים מדהימים אבל רק מצד ג' והמושכים ביותר כמו באטמן ו NO MANS SKY לא יוצאים השנה.
די מעפן, נראה ש AC UNITY המשחק הגדול הכי מעניין שמחכה לי השנה, וגם זה רק בגלל שטכנית הוא מדהים אותי אבל הגיימפליי לא נראה משהו מיוחד :/

בקיצור, המשחקים שלי זה באטמן שנראה חלום לפני שנתקע שם ו NO MANS SKY, השאר די MEH.
THE ORDER פארסה, אני כבר לא בטוח שאחכה לו אם זה באמת כל מה שיש לו להציע.
חשבתי שהם יראו גיימפליי שיענה לכל הביקורות ובמקום זה הם רק חיזקו אותן, אני אהנה מגראפיקה מרשימה יותר ומשחק טוב יותר עם אנצ'רטד שיצא באותה שנה, אין לי סיבה לבזבז עליו זמן, ללא ספק האכזבה של התצוגה במסיבה מבחינתי.
נערך לאחרונה על ידי bling ב 10 יוני 2014, 14:00, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 יוני 2014, 05:56

bling כתב:אוי באטמן נראה כל כך טוב! אני לא מאמין ששוב נדפקה להם ההדגמה כמו עם AC4 שנה שעברה. ממש נהיה מסורת.

אבל וואו, כל כך מבאס שזה לא יוצא השנה.

ו GTA לדור הבא, בדיעבד עם היובש של היום אולי הייתי צריך לחכות לגרסה הנורמלית שלו.

לא נדפק להם הטריילר בכלל :) גם אני לרגע חשבתי שמשהו לא בסדר.
טריילר פשוט מושלם לבטמן. שילוב של גיימפליי, עם הסיפור והאווירה של המשחק. ממש נהדר.

איזו תצוגה מוזרה. שעה ראשונה חביבה. משחקים קטנים, או משחקי B. טריילרים שלא מלמדים כלום על משחקים מעניינים, טריילר נוראי למשחק שנראה יותר ויותר גרוע וקצת משחקי אינדי שכבר אפשר לשחק במחשב וטריילר אחד באמת מעניין לNo Mans Sky
אחרי זה 40 דקות נוראיות ואיומות, עם שטויות משעממות על כמות הפעמים שכפתורים מסוימים נלחצו.
ואז 20 דקות עם טריילר ככה ככה לMGS. הכרזה מאוד מצופה לGTA V לדור הבא (בבקשה לPC!!!), טריילר ממש מצוין של בטמן וטריילר חביב של אנצ'רטד 4, שלא יתרחש בעבר, כמו שחשבו, אלא יספר דווקא את הסיפור (האחרון?) של דרייק היותר מבוגר. זה משחק של ND, אז זה מעניין מאוד.

בסה"כ, לא רע. לא מדהים מסוני.

מייקרוסופט ניצחו בהפרש קצת פסיכי והוכיחו שהם באמת משקיעים המון בבלעדיים ויש להם מגוון יפה של משחקים. יוביסופט עם עוד תצוגה חזקה. סוני עם תצוגה סבירה לגמרי וEA עם תצוגה גרועה ומשעממת.

עכשיו אני אלך לישון ואקווה לקום לחדשה שGTA V יוצא לPC בעוד כמה חודשים (איזה כיף!!! אני כל כך לא אשחק בו, כי אני מתחיל ללמוד).
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 יוני 2014, 14:04

CHAOTIC מה הקטע של ההתלהבות מ GTA מצד אלו ששיחקו בו על הדור הקודם?
הייתי חוגג כמו לא יודע מה אם לא הייתי כבר מסיים אותו והייתי מתאפק, אבל עכשיו באמת תשחק איזה 60 משימות שוב (שרובן מעולות לא אומר) רק בגלל שהמשחק עכשיו ירוץ נורמלי ויראה טוב יותר?
לא מבין את הקטע, כנ"ל TLOU שהוא בין האהובים עלי אבל מקסימום אני אעשה משחק חוזר כשירד דרסטית במחיר וגם זה בגלל שהחוויה שלי איתו על הפס3 היתה רעה במיוחד עם המון תקלות טכניות, מה הקטע להתחרפן מלשחק את אותו משחק שוב.

ובאמת באטמן לא היתה תקלה? זה מוזר פתאום עברו ל ZOOM OUT כאילו הם רואים שמשהו משתבש וכל התמונה נתקעה וקפצה בלי קשר ל CUT SCENE, נראה מוזר, אבל עד אותו רגע ללא ספק משחק התערוכה שלי כש NO MANS SKY אחריו/לצידו, הוא נראה מדהים והשילוב עם המכונית חלומי.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 יוני 2014, 06:09

bling כתב:CHAOTIC מה הקטע של ההתלהבות מ GTA מצד אלו ששיחקו בו על הדור הקודם?
הייתי חוגג כמו לא יודע מה אם לא הייתי כבר מסיים אותו והייתי מתאפק, אבל עכשיו באמת תשחק איזה 60 משימות שוב (שרובן מעולות לא אומר) רק בגלל שהמשחק עכשיו ירוץ נורמלי ויראה טוב יותר?
לא מבין את הקטע, כנ"ל TLOU שהוא בין האהובים עלי אבל מקסימום אני אעשה משחק חוזר כשירד דרסטית במחיר וגם זה בגלל שהחוויה שלי איתו על הפס3 היתה רעה במיוחד עם המון תקלות טכניות, מה הקטע להתחרפן מלשחק את אותו משחק שוב.

ובאמת באטמן לא היתה תקלה? זה מוזר פתאום עברו ל ZOOM OUT כאילו הם רואים שמשהו משתבש וכל התמונה נתקעה וקפצה בלי קשר ל CUT SCENE, נראה מוזר, אבל עד אותו רגע ללא ספק משחק התערוכה שלי כש NO MANS SKY אחריו/לצידו, הוא נראה מדהים והשילוב עם המכונית חלומי.

לשחק את GTA V, כשהוא לא סובל בכל רגע מזה שהוא רץ על מחשב בן 8, יהיה תענוג. מעבר לזה, דאגתי להשאיר לי המון משימות צד, כדי שיהיה לי עוד דברים חדשים לעשות, כשהוא ייצא לPC.
בנוגע לTLOU פחות מעניין אותי לשחק שוב, כי הוא משחק נורא לינארי ואין בו שום תוכן נוסף שלא שיחקתי.

בטמן לא היתה תקלה. הרעש של ה"תקלה" הפך לאט לאט לרעש של עורבים ואז הטריילר "נחטף" ע"י הדחליל. זה שפתאום הראו את המסך מרחוק, זה סתם בגלל שהבמאי טמבל והוא לא מראה טריילר במסך מלא, כמו שהוא אמור לעשות.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 10 יוני 2014, 06:27

שורה תחתונה:
Destiny
The Order
Entwined
LBP 3
Bloodborne
Far Cry 4
Dead Island 2
Battlefield Hardline
Magicka 2
Let it Die
ABZU
No man's sky
Last of Us Remastered
Mortal Kombat X
Metal Gear Solid V
GTA V
Batman Arkham Knight
Uncharted 4

וגם:
Infamous DLC
הכרזה על רימייק לGrim Ferdango
שואוריל אינדי
כל מיני דברים שהם לא משחקים. כולל קומיקס אינטראקטיבי שתפס רבע שעה ממסיבת העיתונאים.

LBP3 התייצב בזמן בשביל להציל את עונת החגים של 2014 (יחד עם Driveclub ורימייק לTLOU), אבל עדיין מסיבת העיתונאים מדשדשת גם השנה מאחורי זו של מיקרוסופט.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 10 יוני 2014, 06:34

אני מת מעיפות (עבודה ואימונים ) ,אז לא שמתי לב לכל דבר
אבל בגדול אותי מאוד משעמם ,שמולטיפלטפורם ,מקבלים הרבה זמן מסך בתצוגות האלו

אותי מענין בילעדים ,כן יש כאלו ,אבל המולטיפלטפורם מרבלים זמן מסך מיותר ,ואין לי כוח לעקוב

בעניין LBP3 ,לטעמי ניראה מאכזב מאוד

סמל אישי של המשתמש
4shachar
Minion

הודעהעל ידי 4shachar » 10 יוני 2014, 06:37

תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 יוני 2014, 14:43

kririn כתב:אני מת מעיפות (עבודה ואימונים ) ,אז לא שמתי לב לכל דבר
אבל בגדול אותי מאוד משעמם ,שמולטיפלטפורם ,מקבלים הרבה זמן מסך בתצוגות האלו

אותי מענין בילעדים ,כן יש כאלו ,אבל המולטיפלטפורם מרבלים זמן מסך מיותר ,ואין לי כוח לעקוב

בעניין LBP3 ,לטעמי ניראה מאכזב מאוד

אל תגזים, המולטיפלטפורם השנה היו מעניינים פי כמה מכל הבלעדיים, מה היה בכלל לראות היום אצל סוני ו MS ללא המולטיפלטפורם כמו באטמן, AC UNITY, NO MANS SKY, DEVISION וכו'?
את האורדר?
המשחקים הללו הם ללא ספק המצופים ביותר.

וברור שגם מבחינה עסקית חייבים להכניס מולטיפלטפורם גם אם היה לכל חברה טונות של בלעדיים להראות, אבל במקרה של המסיבות היום בלי מולטיפלטפורם לא היה לך מה לראות בכלל.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 יוני 2014, 15:02

Nigga כתב:מסתבר שאנצ'רטד 4 הולך להיות 1080p 60fps.
והטריילר שראינו? לא CGI :)

הוא IN ENGINE שזה לא שונה בהרבה.
מוזר שהם הולכים על 60 פריימים, אף פעם לא הפריע לי שאנצ׳רטד רץ על 30, משחק לניארי וסינמטי מבחינתי צריך לדחוף כמה שיותר אפקטים ולרוץ על 30, אחת המטרות הכי גדולות של משחקים בסגנון זה כמה שיותר eye candy והגיימפליי ממש לא נפגע ב 30 פריימים יציב, החלטה מוזרה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 יוני 2014, 18:37

Nigga כתב:מסתבר שאנצ'רטד 4 הולך להיות 1080p 60fps.
והטריילר שראינו? לא CGI :)

גם הטריילרים הראשונים של TLOU "לא היו CGI" והם היו צריכים את הפס4 בשביל באמת להביא את הגרפיקה הזאת בTLOU. נאמין כשנראה.

להגיד את האמת, יש לי הרגשה שהחבר'ה של IGN צודקים ונוטידוג פשוט זרקו את אנצ'רטד לזבל בתחילת השנה כשההובלה של הצוות התפרקה ופשוט לקחו אותו לכיוון חדש לגמרי (בגלל זה הוא גם עכשיווי ולא סיפור על האבות של דרייק) ולכן הם צריכים איזה שנתיים לעבוד עליו. או במילים אחרות, חגים 2015 במקרה הטוב :/

סך הכל סוני החזיקו אותי סתם ער, אני אזכור להם את זה וכנקמה אני לא אצפה בPOWERS.
We're just normal men. We're just innocent men

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 10 יוני 2014, 11:02

ברור שגם מבחינה עסקית חייבים להכניס מולטיפלטפורם גם אם היה לכל חברה טונות של בלעדיים להראות, אבל במקרה של המסיבות היום בלי מולטיפלטפורם לא היה לך מה לראות בכלל.

תיראה כן יש כמה בילעדים טובים ,הבעיה שגם MS וגם סוני הציגו הרבה דברים שזמינים לי בPC
וחלק מהדברים שלא זמינים ,כמו הילו לדוגמה ,יש לי שלל FPS טובים זמינים בPC

אני הולך לצפות כרגע דרך הWIIU בנינטנדו ,מאריו קארט וSSB כבר לא מענינים אותי כסדרות
ואני רוצה לראות מה הם יציגו חוץ מיזה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 יוני 2014, 11:31

בסה״כ תצוגה טובה מאוד לדעתי.
כן, הצד השלישי הציל אותם עם התצוגה הכי מגניבה של באטמן וחשיפה של GTA ועוד כמה ענקים, שלא נדבר על NMS שכמו שאמרתי - הוא משחק התערוכה.
אני גם חושב שהאורדר לא הייתה תצוגה ממש מוצלחת למרות שהוא נראה ממש מדהים, גרפית. אני מנחש שיתנו לאנשים לשחק בו בתערוכה ונראה גיימפליי נורמלי.
אני חושב שLBP נועד רק למלא את החלל עד שנה הבאה, וככזה - הוא בסדר גמור. צריך LBP לדור הזה, גם אם הוא לא קפיצה מטורפת מעל הקודמים.
בלודבורן נראה טוב מאוד אבל זה סתם סרטון, וחבל, הייתי בטוח שנראה גיימפליי.
אנצ׳רטד נראה מדהים, נחכה לג׳יימפליי /:
וגרים פנדנגו - איזה כיף! אבל שוב לא ראינו כלום.

סה״כ - 7.5 לסוני, היה 8.0 אם היו מקצרים את השטויות על הקומיקס והבירבורים, אבל כולנו ידענו שזה מגיע (;

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 10 יוני 2014, 11:50

מתי נינטנדו ? ,לא ראיתי כלום בWIIU

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 10 יוני 2014, 12:35

לא שחשבתי להישאר ער בשביל זה, אבל אני מרוצה שלא.

המסיבה של סוני הופכת להיות כל מה שבעבר צחקו על מיקרוסופט. משונה מצד סוני להגיד ש'it's all about the games' אבל בילו הרבה מאוד זמן בדברים שהם לא משחקים. צריך מילון כדי לנסות ולהבין מה בלעדי באמת, מה בלעדי זמני, מה בלעדי בעולם הקונסולות. בטה בלעדית, מפה בלעדית, משימה בלעדית, חרטא ברטא בלעדי. First on consoles, exclusive console debut וכו' וכו'.

לפרוג'קט ביסט היו קטעי גיימפליי שדלפו, מה אכפת לי עכשיו מטריילר CGI? גם מאנצ'רטד לא ראינו שום דבר משמעותי. האורדר שוב לא הראה משהו מקיף - רק גרם לי לחשוב שהמיידיות בין המעבר מקאט-סינס לגיימפליי רק יגדיל את התסכול כאשר המשחק לוקח ממך את השליטה.

הם דיברו על הפיצ'ר הזה שהראו עוד בחשיפה של הקונסולה של להשתלט על משחק של חבר ולעזור אבל לא הראו את זה בפעולה ולא ציינו מתי זה יגיע.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 יוני 2014, 13:25

אגב, GTA5 נראה הרבה יותר מסתם פורט. אני לגמרי קונה אותו למחשב בשנייה שיוצא, למרות שסיימתי אותו.
מקווה שלא יעלה 60 דולר אחרת אחכה למבצע בסוף השנה.
אני חושב שהוא נראה טוב יותר מWD, באופן כללי, למרות שהטקסטורות והמודלים בטוח לא.
אני מאוד מקווה שיתנו לי להעביר גם את ההתקדמות של הסינגל פלייר איכשהו דרך הsocial club או משהו בסגנון, למרות שאני הכי רוצה אותו למולטי. במיוחד אם יגיע יחד עם משימות heist סוף כל סוף.
כבר כרגע יש מלא תוכן, וזה עולם שהולך וגדל מדי כמה חודשים בצורה יפה מאוד.

רוקסטאר אולי אפילו יכולה לשבור את המכירות של WD על הדור הבא בכמה חודשים.
אם מישהו פה לא שיחק במשחק - אני ממש מקנא בכם (:

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 10 יוני 2014, 13:44

אני מאוד מחכה לו בPC

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 יוני 2014, 13:59

טים שייפר אומר שהוא ידבר על פלטפורמות אחרות לגרים פנדנגו בקרוב.
כנראה הוא בלעדי לקונסולות לVITA וPS4, אבל יגיע גם לPC. אני מניח שגם למובייל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 יוני 2014, 15:08

Nigga כתב:אני לא מאמין שהדבר הכי מרשים שראיתי עד עכשיו(מבחינת גיימפליי) זה באטמן החדש.
מעניין על מה רץ הגיימפליי של באטמן, אם זה באמת PS4 אז וואו.

זה כנראה לא PC כי אין שם אפקטים של פיזיקס, אולי זה PC בלי פיזיקס או משהו כזה למרות שזה נשמע פשוט מוזר.
We're just normal men. We're just innocent men

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 11 יוני 2014, 01:15

פרטים על בלאדבורן מפאמיטסו:
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=834644

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 21 אורחים