swym כתב:איזה פיצ'רים חשובים לך?
Smart tv לא מעניים אותי ככה שאני רק רוצה מסך מעולה.
swym כתב:איזה פיצ'רים חשובים לך?
ShiTDemoN כתב:סוף סוף היום קיבלתי את Rocksmith 2014 למחשב.
אני נכנס למשחק וכשהוא רוצה לזהות את הגיטרה - הוא לא מזהה. הוא רושם It sounds like your cable is unplugged. משהו כזה.
בדקתי את הגיטרה עם כבל אחר מול המגבר - עובד.
הreal tone cable - עובד.
בDevice Manager רשום הכבל כ Rocksmith Guitar Adapter (או משהו בסגנון) אך יש לידו משולש צהוב (אזהרה).
המסקנה שהגעתי אליה בסוף היא שהמחשב לא מצליח להתקין את הדרייבר בשביל הכבל (מופיע pop-up שאומר שהוא לא הצליח להתקין את הכבל).
כשאני נותן לו לחפש את הדרייבר, הוא לא מוצא.
כשאני נותן לו באופן ידני את איפה ששמור הדרייבר הוא נכשל ולא מצליח להתקין אותו.
מבאס מבאס מבאס.
אותו דבר קרה לי גם עם הBLUETOOTH DONGLE ועדיין לא מצאתי לזה פיתרון.
מה אני יכול לעשות?
תודה!
Problem was solved! My friend came over today and everything worked fine with his cable. He even found a solution to my problem as well:
It turns out that the Rocksmith cable consists out of 2 parts that can be disconnected, close to the USB output (I did not know this!!!). These 2 parts were
not connected properly when the cable came out of the box. After unclicking the 2 parts and putting them together again, everything worked A-ok! I taped them
together now so they won't disconnect again.
Thanks to everyone who showed interest in my problem I hope this post can help anyone who encounters the same problem in the future.
Yahel12 כתב:רציתי לדעת, אם אני קונה את הXbox one headset adapter כדי שאני אוכל לחבר אליו אוזניות אחרות (לשלט), האם אני אוכל לחבר את האוזניות האלו? יש להם שתי jacks אחד ירוק ואחד ורוד.. אני יודע שזה למחשב אבל האם יש אפשרות לחבר בצורה אחרת לAdapter?
האוזניות: http://www.amazon.com/gp/product/B009SJR278/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER
תודה
Nucleus_Dawn כתב:
לא יעבוד.
אתה צריך אוזניות עם חיבור 3.5 מ"מ משולב. כלומר, כזה שמהווה גם חיבור לאוזניות וגם חיבור למיקרופון.
אפשר לזהות חיבור כזה לפי שלושה פסים שחורים שיש עליו.
יכול להיות שתוכל לחבר את האוזניות ולשמוע, אבל לא תוכל לדבר במיקרופון.
Yahel12 כתב:אז אם אני קונה אוזניות PC, קונה את זה:http://www.amazon.co.uk/Startech-com-3-5mm-Headset-Splitter-Adapter/dp/B004SP0WAQ/ref=sr_1_8?s=electronics&ie=UTF8&qid=1403975685&sr=1-8&keywords=3.5+mm+jack+to+3.5+mm+jack+splitter
ואז מחבר את זה לXbox Adapter, זה אמור לעבוד נכון? כי זה משלב את שניהם?
או שזה יהיה יותר טוב?:http://www.amazon.com/StarTech-com-MUYHSMFF-Headset-Splitter-Adapter/dp/B004SP0WAQ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1403975857&sr=8-1&keywords=3.5mm+4+Pin+to+2x+3+Pin+3.5mm+Headset+Splitter+Adapte
Nucleus_Dawn כתב:מאז שהמחשב חזר מהבדיקה הכל היה בסדר והוא עבד.
היום הוא לפתע נכבה שוב. הדלקתי אותו מיד אחרי ותוך שתי דקות הוא נכבה שוב. אחרי זה הוא לא נדלק בכלל ל20 דקות והדלקתי אותו שוב. הוא נכבה פעם נוספת ובינתיים כבר חצי שעה לא נדלק.
נראה שהבעיה היא ספק הכוח, אבל אין לי איך לבדוק את זה, חוץ מלקנות אחד חדש.
למישהו יש עצה? רעיון? ספק כוח ספייר של 600 ולאט שהוא יכול להשאיל לי, כדי שיבדוק אם זו הבעיה?
Death_119 כתב:אתה מוזמן לקחת את הספק ממני אם אתה צריך. יש לי אחד של 650 וואט אם אני לא טועה בבית. דרך אגב, לי בעבר היתה בעיה שהמחשב היה נכבה, מה שהתברר היה שמדובר היה בכמויות אדירות של אבק שהצטברו. היה לי גם בעייה שהכרטיס מסך לא קיבל מספיק זרם והוא היה נכבה במשחקים מסויימים או גורם למעשה למחשב להתקע (כמו קרייסס הראשון או Deus Ex בזמנו).
bozeman כתב:נשמע שאתה עובד קשה שיהיה לך חשק למחשב ומסך וכרטיס מסך והכל חדש...
swiss-the-engine כתב:מה עם לוח אם... יכול להיות קשור לא?
swiss-the-engine כתב:מה עם המעבד? מה החום שלו? אולי הוא קשור...
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 40 אורחים