אחרי שההדים מ-E3 שככו מעט, הגיע הזמן להתפנות מעט לאירוע המשחקים הפתוח השני בגודלו בעולם.
כמו בכל שנה, גם השנה תיערך בגרמניה תערוכת Gamescom, התערוכה, תיערך השנה בין התאריכים 13-17/08 בקלן, כאשר היום הראשון יהיה סגור לעיתונאים ושותפי מסחר ושאר הימים יהיו פתוחים לקהל הרחב המעוניין לבוא, לשחק במשחקים החדשים ולהשתתף בתערוכת משחקים גדולה כל כך.
החברות שאישרו את השתתפותם ב- Gamescom כוללות את נינטנדו, מיקרוסופט, סוני, EA, יוביסופט, בת'סדה, CD Project, קרייטק (אשרו את השתתפותם כבר במרץ, מעניין אם יהיו נוכחים שם במצבם הנוכחי), וחברות רבות ואחרות הולכות להשתתפף בגיימסקום השנה.

כמו כן, וואלו הכריזו שה- Steam Controller יהיה בגיימסקום, אני ממש מקווה שיהיה ניתן לשחק בו סוף כל סוף ונוכל לקבל עליו רשמים.
--------------------------------------------------
אחרי בדיחה שהייתה ביני לבין החבר הכי טוב שלי במשך שנים שנלך "מתישהו" לגיימסקום, רצה הגורל והשנה, אחרי הרבה תכנונים אני והחבר נוסעים לקלן, גרמניה כחלק מהטיול שלי שלא יגמר רק שם, הכרטיסים מוזמנים מראש (יש לי כבר כרטיסים לשלשה ימים) ואני כבר לא יכול לחכות להיות שם. הדבר היחיד שמפריע כרגע הוא הצו 8 שאני מאמין שייגמר עד אז, וגם אם לא, נמצא דרך לבטל אותו.
תמונות יועלו, אם כי אני לא מבטיח שהם יגיעו הכי מהר שיש. ( אחרי הכל אני גם אהיה אחרי זה בהולנד ואנגליה)