Gamescom 2014

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Kazz
Veteran

Re: Gamescom 2014

הודעהעל ידי Kazz » 12 אוגוסט 2014, 22:44

ווילד הוא משחק הישרדות אונליין שבו אתה יכול לשחק בתור כל חיה שנמצאת במשחק, אם הבנתי את מרסל נכון.

אם מישהו דאג, DAYZ לא בלעדי לפס4.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 12 אוגוסט 2014, 22:45

זהו, שכרגע לא באמת ברור מה הוא ומה הוא אשכרה ייתן.. אני אתלהב כשאראה משהו יותר מוצק :).
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 12 אוגוסט 2014, 22:53

מבחינת הקונספט ומה שכן הראו, זה עשה רושם נהדר. יותר ממה שכל המשחקים של מיקרוסופט למשל, ופה מדובר במשחקים לצמיתות. בנתיים, ממה שהראו מהמשחקים עד כה, המשחק היחיד על ה XB1 שגורם לי לרצות לשחק בו ושיהיה מצער אם לא אוכל לשחק בו אם אקנה פס4, זה סאנסט אוברדרייב.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 12 אוגוסט 2014, 22:57

http://www.gamersyde.com/download_quant ... 15_en.html

ההדגמה של QB ב1080פ, 1.2GB.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 12 אוגוסט 2014, 23:15

מה הכוונה לצמיתות? ולמה זה קשור ספציפית למשחקים של מיקרוסופט?
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 12 אוגוסט 2014, 23:24

KAZZ מה שהבאת לפי התיאור זה לא גיימפליי ישיר אלא OFFSCREEN :/

עכשיו ראיתי את הטריילר של BB באיכות גבוהה מגיימרסייד ואני מבין למה גומרים עליו ככה ב GAF, זה בין הדברים המהממים שראיתי, איזו אומנות ואווירה מטורפים, וואו!
חבל שהגיימפליי של הסדרה הזו עושה רושם שיותר מדי קשה בשבילי, אני כל כך רוצה לאהוב את המשחק הזה, הלוואי וזה היה בסגנון לא DMC כמו שחלק אמרו פה אלא יותר GOW, בגלל שב GOW יש גם קטע של אווירה, פאזלים וקצת להסתובב בעולם, לא נטו משחק של מערכת קרב כמו DMC, פאק זה נראה כל כך טוב אני אהיה חייב לתת לזה צ'אנס מתישהו, לא להאמין ש FORM הוציאה גראפיקה כזו אחרי איך שמשחקי SOULS נראו, לא ציפיתי לזה.
הנה הטריילר באיכות גבוהה למתעניינים:
http://www.gamersyde.com/download_bloodborne_gamescom_trailer-32708_en.html

וגם היה טריילר חדש של האורדר וזה לדעתי הטריילר הכי טוב ששחררו עד כה למשחק (וכן זה לא אומר הרבה), עדיין נראה לניארי בטירוף אבל הרבה אקשן גנרי ונחמד עם גראפיקה מטמטמת ככה שהוא שווה לפחות איזה סייל בהזדמנות (בתקופה מתה כמו עכשיו מבחינתי גם 60 דולר אבל זה לא הכי מדד, עכשיו אני מוכן גם לשחק בסימולציית רכבות), חלק מהגיימפליי כרגיל נראה CGI לכל דבר, הנה הטריילר, מומלץ רק בשביל הגראפיקה:
http://www.gamersyde.com/download_the_order_1886_gamescom_trailer-32714_en.html

קליימן הוא מתכוון שחלק מהבלעדיים שהראו כולל ה WILD הזה של ANCEL הם בלעדיים לקונסולה שמפותחים בשיתוף עם סוני ולא יצאו לקונסולות אחרות וככל הנראה גם ל PC, בקשר ל MS הוא מתכוון כנראה שיגיעו חלק ממשחקי ה ONE הבלעדיים גם ל PC.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 אוגוסט 2014, 23:27

העניין שלי בWILD הוא כמו זה שיש לי מNO MAN'S SKY, זה אותו עקרון בדיוק קונספט פסיכי שמעולם לא ראינו (בצורה כזו), והוא עטוף בצבעים ויופי, ובמקרה הזה - גם "יופי" יותר טכני. הוא מרהיב פשוט.
וכמו NO MAN'S SKY - גם לא כל כך אכפת לי כרגע מה עושים, בא לי רק לחוות את העולם (/גלקסיה), ולרייר על הקונספט :P

ביחד עם RIME וTEARAWAY - זה יותר ממפצה על זה שאין את פצצת הצבע - SO על הקונסולה :D

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 12 אוגוסט 2014, 23:46

bloodborne :D
איך אני שמח שלהבדיל מרובכם, אני כן אוהב (ומאוד אוהב) את כל הDS למיניהם ורק מחכה לעוד משחק בסגנון.
את האמת, אני הרבה יותר מתחבר לאווירת ההפטזיה של דרקונים-בטירות-על-ראש-הרים של דארק סולס מאשר לאווירת הצייד-שדים-מהגיהנום שמסתמנת כאן, אבל פאק! זה נראה כל כך טוב..

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 12 אוגוסט 2014, 23:53

זה אכן אוף סקרין.. :\. מילא. ועכשיו הבנתי את עניין הצמיתות.. לי לא ממש מפריע ותכלס לא חושב לקנות אף קונסולה בימינו. גם ככה המחירים שלהן רק יירדו בהמשך, וכרגע אין לי לחץ לשחק אף משחק (אפילו ירד הלחץ מQB קצת, למרות שמן הסתם העלילה שלו ממש טובה וכל השילוב יהיה מוצלח - למרות התצוגה הדי פושרת).
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 13 אוגוסט 2014, 00:22

ברור שכרגע לא, אבל כשוויילד וריים ייצאו ואם יתברר שהם טובים - בהחלט יקרוץ לי יותר לקנות פס4 מאשר XB1. כאילו, איזה משחק אינדי מוזר\שונה\שאפתני יש למיקרוסופט שהוא בלעדי. BELOW יוצא למחשב. מה נשאר? D4 של סודה51? ואולי משחק הרכבות הרים הזה. בפס4 יש את ריים, יש את רפצ'ר, ילדי המחר, וויילד.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 13 אוגוסט 2014, 00:38

אבל אני לא מבין למה אתה מפנה אלי את מיקרוסופט? אני מיקרוסופט? אמרתי שהם הביאו תצוגה עדיפה? אמרתי שזה לא בסדר שהPS4 קורצת לך? :P.

כהערת אגב - אתה יודע, זה שמשחק הוא בלעדי ו/או מוזר/שונה/שאפתני לא אומר שהוא טוב.
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 13 אוגוסט 2014, 00:45

נכון, אבל יפה לראות נסיונות שכאלה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 אוגוסט 2014, 02:24

שתי התצוגות שעממו אותי למדי, גיימסקום זה e3 סוג ב׳ :/
משהו הצליח בכלל להבין מה בלעדי ומה לא? זה מרגיש כאילו כל התצוגות של שתי החברות היו אוסף של משחקי אינדי של הpc שיוצאים לקונסולות בבלעדיות לקונסולה זו או אחרת.

בנושא qb, הוא נראה כמו שוטר סולידי עם מכניקה מעניינת אבל מעבר לזה ההדגמה לא הראתה יותר מעבר אז קשה להתרגש בגלל הגיימפליי. הגרפיקה מעולה (דודי מה נסגר איתך? אלן ווייק לpc? זה היה יפה גרפית לפני 3 שנים אבל qb דור מעל זה) והקונסםט העלילתי והאוירתי נשמעים טוב. למי שזוכר את התצוגות גיימפליי של אלן ווייק היה מדובר בשממון גנרי של משהו רץ עם שוטגאן ופנס ומרסס שמרסס לכל עבר מול מפלצות צללים. כולם התאכזבו, כולם היו בטוחים שמדובר באיזה משחק הרפתקאות אימתי בעולם פתוח, כולם ירדו עליו. ברגע שמשחקים אותו, מדובר במשחק אוירה מדהים ששואב אותך פנימה ומאוד יחודי. אני עדין מאמין בqb, לא הייתי מזלזל ברמדי :)
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
4shachar
Minion

הודעהעל ידי 4shachar » 13 אוגוסט 2014, 02:57

מסתבר שמשחק האימה P.T. שהוצג אצל סוני הוא בעצם משחק סיילנט היל חדש בפיתוח של קוג'ימה וגיירמו דל טורו. לא ראיתי את זה מגיע, נראה מעניין.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 אוגוסט 2014, 03:02

בנוסף אני חייב לציין שסוני כל הזמן מצליחה להטעות אותי במסיבות שלה. בe3 היא מכריזה על גרים פנדנגו בלעדי לפלייסטיישן, מאוחר יותר אני מגלה שהוא מגיע גם לpc. היא מכריזה על זה שכל חבר שלך בעצם מקבל עותק של fc4 ויכול לקפוץ לך לתוך המשחק (אני גם זוכר את ההצהרות של דודי שאף אחד לא צריך לקנות את המשחק וכולנו נשחק על עותק אחד, מהפכה) ועכשיו מסתבר שמדובר בדמו שאתה מחלק לחברים. והאחרון ברשימה לאחרונה, כשהם הראו את ״תן לכל חבר לשחק בעותק שלך״ הם גרמו לזה להשמע כאילו מדובר בfamily share ושהם עקפו את מיקרוסופט בפינה, בסוף מסתבר שזה סתם אופציה לתת למשהו חשחק לך בפס4 קצת בremote, לא בדיוק שימושי במיוחד.

בשילוב עם כל ה״בלעדיים״ שסוני ומיקרוסופט כל היום מכריזות ובסוף מתבררים כלא נכונים, אני מרגיש כאילו כל המסיבות האלה הן רמאות אחת גדולה עם אוסף של ביטויים, ניסוחים והתחמקויות שנועדו להלהיב אותנו לכמה ימים עד שנגלה את השקר.
We're just normal men. We're just innocent men

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 13 אוגוסט 2014, 07:22

דווקא סוני היו מאוד ברורים במסיבה שלהם בין בלעדי לקונסולה שלהם לבלעדי זמני, אחרי כמה טריילרים הם אשכרה הרימו דף במצגת עם כל המשחקים ואמרו מי נגד מי. אי אפשר לבוא אליהם בטענות בנושא הזה הפעם.

RIME מהמם, WILD נראה כמו הפתעה נעימה ומסקרנת אבל שאנסל עלה לבמה הייתי בטוח שהוא מציג מחדש את bg&e 2 , אז תכלס ההכרזה השאירה לי בעיקר טעם חמוץ ומאכזב.
ובשביל Bloodborne קניתי קונסולה, נראה כ"כ טוב ברמות אחרות והם גם אמרו שהוא יצא ב-6 חודשים הקרובים אז בכלל התרגשות.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 13 אוגוסט 2014, 07:36

ריים אכן לא בעל סגנון אומנותי יפה מאוד, אבל החברה הזאת עדיין לא ממש הוכיחה את עצמה, והמשחק הקודם שלה גם היה עם סגנון אומנותי מגניב, אבל משחקיות משעממת. מאוד מקווה שזה לא יהיה המקרה הפעם.

בכללי בחזית משחקי האינדי, יש שפע לשתי הקונסולות (משום מה אף אחד כאן לא הזכיר את cuphead שנראה לפחות גרפית מקסים) כשנראה שמיקרוסופט לא מונעת מהאינדי שלה לצאת גם על המחשב (ביתו האמיתי של האינדי גם ככה..).. מיקרוסופט בין הפטיש לסדן במקרה של המחשב כי אם היא חוסמת של משחקים אליו אז אנשים כועסים עליה שהיא לא תומכת בו, ואם היא מאפשרת למשחק לצאת גם למחשב אנשים כועסים שהוא לא בלעדי..
?

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 13 אוגוסט 2014, 07:38

לא מצליח לערוך מהטלפון... תיקון: ריים אכן בעל סגנון אומנותי יפה מאוד.
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 אוגוסט 2014, 09:19

דווקא אני ממש מעדיף את WILD על BG&E 2 כרגע, וממש אהבתי את הראשון...
כנראה שזה גם משחק שתמיד רציתי ודמיינתי, כמו NMS וטכנולוגיית VR. כל חלומות הגיימינג שלי מתגשמים ב2015 :P

אה, בקשר לQB - גם אני ציפיתי למשהו יותר "וואו", ובאמת שזה נראה קצת פחות מרשים מהתצוגה הראשונית, שם ממש זכרתי את אנימציות הפנים והתלהבתי... קיוויתי שיהיו גם קטעים כאלה בסרטון החדש.
אבל עדיין נראה שוטר מעניין מאוד ודי מקורי.
כבר לא המגה-אובר-אולטרא-קילר שחשבתי, אבל הוא עוד יכול בקלות לחזור לשם אחרי שנראה את הדמו המלא מהתערוכה עצמה.

SgtDonowitz
Warrior

הודעהעל ידי SgtDonowitz » 13 אוגוסט 2014, 09:54

טוב, לא יצא לי אתמול להגיב עם כל הנסיעה המתישה ועד שהגעתי לבית המלון. אני חייב לשפר את הגרמנית שלי כאן - לא היה לי שום מושג עד כמה גרמנים לא יודעים אנגלית, אבל בסך הכל מאוד התרשמתי.
לנושא - למען האמת , לא ציפיתי להכרזות מיוחדות במסיבות עיתונאים כי את הכל הם הראו כבר ב- e3 אבל אני חייב להודות שאני מאוכזב ממיקרוסופט וחוסר ההכרזות אחרי שהבטיחה ''הפתעות גדולות'.' זהו, מחר הטקס נפתח למבקרים ואשלח תמונות בערב, בינתיים מטיילים קצת בדיסלדורף.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 אוגוסט 2014, 09:59

הטיזר שהופיע בסוף ה"דמו" שיצא לP.T שהיה בעצם הטרלה (?) כלשהי... כי הוא בעצם SILENT HILL

איזה מגניב שלקחו את השחקן הזה :)
אבל בכלל, קוג'ימה ודל טורו? קניתי.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 13 אוגוסט 2014, 10:11

נדב, סוני הבהירו מה בלעדי ומה רק מגיע לקונסולות אצלם ראשון. בכל אופן, כלל הברזל נראה כך שאם הטריילר של המשחק מתחיל עם הכיתוב של Sony Entertainment Presents אז מדובר בבלעדי גמור.
בנוגע לעניין עם פאר קריי 4, כבר בE3 קיבלנו הסבר שמדובר באפשרות לתת למישהו סוג של דמו.

אתה לא רואה בפליישר משהו שימושי? אתה קונה משחק וכל עוד אתה מחובר ומריץ את המשחק הזה אתה יכול לתת לכל אחד מן החברים שלך לשחק בו. יש אנשים שהתרשמו מאוד מהסטרימינג ב NOW. ולמרות ההגבלות שאתה צריך להיות מחובר, להריץ את המשחק כדי שחבר שלך יוכל לשחק, אני עדיין לא מבין למה מפיצות יבחרו לתת את המשחק שלהם ככה בחינם. זה לא משחק פס+ רגיל ונשאלת השאלה איך סוני מתגמלים דבר כזה. אם מדובר במשחקי ספורט או אחרים שיש בהם מצבים של אחד נגד אחד או לוקאל קו-אופ מוד אז יש פה פוטנציאל אמיתי של אביוז ואני לא רואה איך המפיצות הגדולות מסכימות לכך.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 13 אוגוסט 2014, 10:35

השאלה העיקרית בנוגע לשיתוף משחקים של סוני, היא מה הטעם ב"מפתחות" של פאר קריי 4?
אם בכל מקרה אני יכול לשחק בקו-אופ עם מי שמתחשק לי, כמה זמן שמתחשק לי, מה אני צריך לתת למישהו גישה ללשחק איתי קואופ לזמן מוגבל של שעתיים?
בקיצור, משהו שם לא מוסבר בכלל. יכול להיות שזה יהיה איזה משהו מגניב, אך מוגבל, כמו cross buy, או לחילופין, זה פשוט לא פועל כמו שסוני תיארו. messaging קצת בעייתי. הייתי מצפה שהם יהיו סגורים על מה זה הדבר הזה, אחרי שהם הציגו אותו כבר בחשיפה של הPS4, לפני יותר משנה.

צריך להמתין להבהרות בנושא, כנראה.
גם אם זה יהיה מוגבל למשחקים מאוד מסוימים, כמו cross buy, זה יכול להיות נחמד. לשחק עם חבר בריימן הבא ביחד, יכול להיות מגניב, גם אם זה לעולם לא יוכל לעבוד עם פיפ"א.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 13 אוגוסט 2014, 10:39

QB לא הלהיב. אבל לאור הטראק רקורד שלהם (והאמת שאני לא זוכר את ההדגמות של אלאן ווייק) אני מניח שאני מאוד יאהב את המוצר הסופי.

המשחק סיילנט היל הוא אקסקלוסיבי לסוני?
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 13 אוגוסט 2014, 11:01

כי מן הסתם יוביסופט לא יסכימו לאפשר את השיירפליי במשחקים שלהם או ב FC4. ולכן המפתחות אם מישהו מהחברים שלך רוצה לדגום את המשחק. השאלה בנוגע ליוביסופט זה למה בעצם הם הצליחו לעשות דמו למשחק עולם פתוח שהם מרגישים בנוח איתו, אבל אז עשו את האפשרות הזו בלעדית לסוני. סוג של דמו בלעדי זה מטומטם. לתת מפתחות גם לשחקני המחשב והXB היה מגביר מאוד את את אוכלוסיית השחקנים שהם יכלו לשכנע לקנות את המשחק דרך הדמו הזה.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 28 אורחים