סלולרים, ניידים ומשחקים עבורם - הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

Re: סלולרים, ניידים ומשחקים עבורם - הנושא הרשמי

הודעהעל ידי swym » 12 ספטמבר 2014, 08:49

DrKeo כתב:או במילים אחרות, תוך חצי שנה תשלום עם הטלפון דרך NFC יהיה מאוד נפוץ. דבר שהאנדרואיד לא הצליח לעשות בשנתיים+.
וכן, האייפון 6 הוא פשוט ישור קו, הוא כמו אנדרואיד מודרני והגיע הזמן. אבל לדעתי יש לו קילר אפ, צילום ב240FPS מה שלא ראיתי עדין באף אנדרואיד. האמת שלא ראיתי אף צילום SLO MO באנדרואיד, אין לי מושג אם זה קיים באחד מהם.

או במילים אחרות - תוך חצי שנה כל מי שיש לו אנדרואיד עם NFC יוכל להנות גם מזה שאפל דוחפת את העסק קדימה עם כל האימפקט שיש לה על התעשייה. גם השיפור ברזולוציה הוא נהדר דווקא עבור האנדרואיד כי זה אומר שמפתחי אפליקציות ומשחקים יתאימו את המשחקים מראש לרזולוציות גבוהות יותר מראש. זה פשוט רווח נקי לכולם (והאמת היא שממש חבל לי שאפל לא הוסיפו תמיכה באחד מהתקנים של הטעינה הסלולרית, מה שאולי היה גורם לכל בתי הקפה והמקומות הציבוריים ליישר איתו קו).

אבל נראה לי שאתה קצת מגזים בהגדרה של "קילר אפ": לא ברור לי איזה חתך מהאוכלוסיה חייב לעצמו פתאום צילום slow mo ויקנה טלפון על סמך הפרמטר הזה. אבל אני מניח שמי שכן מעוניין בפיצר הזה תמיד יכול להשיג לעצמו טלפון חדיש כמו הGalaxy Note 2 שמצלם גם ב240fps מאז שנת 2012.
בקיצור, meh. אפילו את ה-LG G2 שלי פתחו לצילום 120FPS ועל הדרך גם לצילום ברזווציית 4K (שעדיין לא ברור לי אם האייפון החדש בכלל מציע). כל זה במכשיר דור קודם שעולה היום בישראל פחות מ-1800 ש"ח והאמת היא שעד היום לא טרחתי להשתמש בפיצ'ר הזה אפילו פעם אחת בניגוד לפיצ'רים אחרים של צילום כמו HDR שמאד חשוב לי.

אם פונקציות של צילום היו איזשהו קילר אפ אז נראה לי שנוקיה לומיה ממזמן היה הופך לטלפון הכי פופולארי שיש אבל לדעתי עבור רוב האנשים דווקא פיצ'ר של טלפון עמיד למים ואבק בא לפני פיצ'ר של צילום ב240fps.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 12 ספטמבר 2014, 11:01

התצוגה של אפל הייתה בעיקרה יישור קו. גם השעון שלה הוא יישור קו עם נסיון לעשות 1UP על אנדרואיד Wear עם החוגה הזאת. כרגע אף אחד, כולל העיתונאים שהיו באירוע, לא יודע איך השעון מתנהג, כי אלו שהוצגו היו תקועים על דמו לופ. הרצועות המתחלפות בקלות הן רעיון טוב ועיצוב מגניב, אבל לטעמי השעון עצמו הוא אחד המוצרים הכי מכוערים שאפל הציגה In recent memory. וזה עוד אחרי שהייתי בטוח שהם אלו שיביאו את העיצוב היפה ביותר לשעון חכם (כי לרוב אני מאוד אוהב את העיצובים שלהם). אבל המוטו 360 הרבה יותר יפה ונעים לעין מהשעון של אפל.

תמונה
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 ספטמבר 2014, 12:38

swym כתב:או במילים אחרות - תוך חצי שנה כל מי שיש לו אנדרואיד עם NFC יוכל להנות גם מזה שאפל דוחפת את העסק קדימה עם כל האימפקט שיש לה על התעשייה. גם השיפור ברזולוציה הוא נהדר דווקא עבור האנדרואיד כי זה אומר שמפתחי אפליקציות ומשחקים יתאימו את המשחקים מראש לרזולוציות גבוהות יותר מראש. זה פשוט רווח נקי לכולם (והאמת היא שממש חבל לי שאפל לא הוסיפו תמיכה באחד מהתקנים של הטעינה הסלולרית, מה שאולי היה גורם לכל בתי הקפה והמקומות הציבוריים ליישר איתו קו).

אבל נראה לי שאתה קצת מגזים בהגדרה של "קילר אפ": לא ברור לי איזה חתך מהאוכלוסיה חייב לעצמו פתאום צילום slow mo ויקנה טלפון על סמך הפרמטר הזה. אבל אני מניח שמי שכן מעוניין בפיצר הזה תמיד יכול להשיג לעצמו טלפון חדיש כמו הGalaxy Note 2 שמצלם גם ב240fps מאז שנת 2012.
בקיצור, meh. אפילו את ה-LG G2 שלי פתחו לצילום 120FPS ועל הדרך גם לצילום ברזווציית 4K (שעדיין לא ברור לי אם האייפון החדש בכלל מציע). כל זה במכשיר דור קודם שעולה היום בישראל פחות מ-1800 ש"ח והאמת היא שעד היום לא טרחתי להשתמש בפיצ'ר הזה אפילו פעם אחת בניגוד לפיצ'רים אחרים של צילום כמו HDR שמאד חשוב לי.

אם פונקציות של צילום היו איזשהו קילר אפ אז נראה לי שנוקיה לומיה ממזמן היה הופך לטלפון הכי פופולארי שיש אבל לדעתי עבור רוב האנשים דווקא פיצ'ר של טלפון עמיד למים ואבק בא לפני פיצ'ר של צילום ב240fps.

לא היה לי מושג שיש בNOTE צילום של 240FPS, חבל שסמסונג לא מדגישה את זה יותר כי אחרי שנה+ של שני NOTE שונים מעולם לא שמעתי על זה. גם אין לי מושג אם יש צילום 240FPS בטלפון נורמאלי (כלומר כזה שגם אפשר לשים בכיס) אבל התכוונתי שבשבילי זה KILLER, לא בשביל האדם הממוצע.

בנושא השעון, מסכים איתך לגמרי קליימן, השעון הזה נראה כמו עיצוב שמתאים לאייפון 1 והוא די מכוער בזמן שמוטורולה עשתה לאפל 1UP עם שעון עגול (שממילא היה מתאים הרבה יותר לבלובים של אפל במסך הראשי).
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 ספטמבר 2014, 15:17

אין מצב שה240 פריימים שלו מביא תוצאות שמתקרבות למצלמה של האייפון 6, או 5s בעצם.
ביחד עם בקרת היציבות של הפלוס - אני חושב שנראה סרטי סלומושן הופכים לפופולריים ונפוצים מאוד ביוטיוב כבר השנה.
אני סה״כ מאוד מרוצה ממה שראינו ונוטה לכיוון הפחוס בגלל הבטריה הטובה יותר, אבל קודם אחזיק אותו העצמי לראות שהוא לא גדול מדי.
עדיין העובדה שהם לא התקדמו לעמידות במים היא די דיל ברייקר בשבילי... אבל אני לא יכול להשאר עם האייפון 4 שלי יותר.
אחכה לראות את הנקסוס 6 ואז אחליט סופית

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 12 ספטמבר 2014, 16:08

הנקסוס 5(2014) לדעתי לא יהיה עם עמידות למים :P. זה מכשיר שאמור להיות זול יחסית ודגם רפרנס.. הוא לא ''ספינת דגל''.
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 ספטמבר 2014, 17:35

כן אני באותה התלבטות, הplus טיפה גדול ומסיבי מדי אבל הסוללה שלו והאיכות מסך יחד עם הui המתקדם יותר הם טיפה מגרים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 ספטמבר 2014, 12:05

אתמול החזקתי את הG3 של LG... אז קודם כל - אני ממש שמח ש-5.5 אינץ' זה לא גדול מדי עבור הידיים שלי, וגם היה לידו עוד דגם די דומה שהוא 4.7 - ובאמת נראה לי שאני מוכן ומזומן ל-5.5 אינץ' :) (לא נשמע טוב... ובכל זאת)
לעומת זאת, כשהצמדתי אותו לאוזן - הוא הרגיש לי עצום :)

אז אחכה עד שיגיע לפה ה-6 פלוס ואנסה בעצמי...

אגב, לG3 יש מסך מרשים בטירוף. והוא גם ממש ממש קל.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 14 ספטמבר 2014, 19:22

לg3 כמעט ואין bezel בעוד שהאייפון מתהדר באחד נכבד למעלה ולמטה. יש לי הרגשה שהוא יהיה גדול יותר. העיקר הסתלבטו על האנדרואיד שנים "מנחת מסוקים! מטקה! טלוויזיה ניידת!" כשאפל מציגה מכשיר כזה, הוא "קסום".
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 ספטמבר 2014, 01:08

Klayman כתב:לg3 כמעט ואין bezel בעוד שהאייפון מתהדר באחד נכבד למעלה ולמטה. יש לי הרגשה שהוא יהיה גדול יותר. העיקר הסתלבטו על האנדרואיד שנים "מנחת מסוקים! מטקה! טלוויזיה ניידת!" כשאפל מציגה מכשיר כזה, הוא "קסום".

מי אומר שהוא קסום? אנחנו פשוט אוהבים יוצר מכשירים של אפל, אנחנו פשוט תקועים עם האייפון 6 כי אין חומרת אייפון אחרת.

הלוואי והוא היה חסין מים, הלוואי והמסגרת הייתה פי 3 יותר דקה, הלוואי והמסך היה ברזולוציה גבוהה יותר...

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 ספטמבר 2014, 11:47

...ומסך ספיר ורזולוציה גבוהה יותר ובטריה טובה יותר ומה לא... (אה, כתבת כבר רזולוציה:)

אבל בסופו של יום, לדעתי - מדובר בממשק הרבה הרבה יותר נח וידידותי, עבור מכשיר סלולרי.
במחשבים אני לא סובל את אפל, וגם לא כנגן מוזיקה... בעצם, האייפון 4 שלי הוא המכשיר הראשון והאחרון שאי פעם היה לי - שאפל ייצרה.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 15 ספטמבר 2014, 14:56

Laskin כתב:אתמול החזקתי את הG3 של LG... אז קודם כל - אני ממש שמח ש-5.5 אינץ' זה לא גדול מדי עבור הידיים שלי, וגם היה לידו עוד דגם די דומה שהוא 4.7 - ובאמת נראה לי שאני מוכן ומזומן ל-5.5 אינץ' :)

קח בחשבון שאת הG3 הרבה יותר קל לתפעל ממכשירים אחרים בגודל דומה ביד אחת בזכות הכפתורים שממוקמים באמצע מאחורה ולא בצד המסך.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 ספטמבר 2014, 15:19

האמת שחיפשתי כמה שניות איפה הכפתורים שלו ולא מצאתי... לא חשבתי לחפש מאחור :)
כן, כמו שאמרתי - אחכה להחזיק את ה-6 פלוס בידיים שלי לפני שאחליט סופית

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 15 ספטמבר 2014, 22:01

swym כתב:קח בחשבון שאת הG3 הרבה יותר קל לתפעל ממכשירים אחרים בגודל דומה ביד אחת בזכות הכפתורים שממוקמים באמצע מאחורה ולא בצד המסך.

יש לי את הG3. הטלפון ממש טוב מהמסך ועד לסוללה עם לא עושים שטויות. אבל הוא קצת מתחמם מהר מדי אבל חוץ מזה אני מאוד מרוצה. יש לי את הגירסה של 16GB ו2GB RAM
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 15 ספטמבר 2014, 22:31

DrKeo כתב:מי אומר שהוא קסום? אנחנו פשוט אוהבים יוצר מכשירים של אפל, אנחנו פשוט תקועים עם האייפון 6 כי אין חומרת אייפון אחרת.

הלוואי והוא היה חסין מים, הלוואי והמסגרת הייתה פי 3 יותר דקה, הלוואי והמסך היה ברזולוציה גבוהה יותר...

לא אתה אמרת ''קסום'', אבל כן, בהחלט יש דיבור (ואפילו הנה לאסקין כדוגמא ראשונית מהפורום הקטן שלנו), שהנה, אפל הוציאה 5.5' אז זה כנראה הגיוני וסבבה ואנחנו מוכנים לזה. כשבדיוק לפני כמה חודשים מכשירי אנדרואיד בגדלים דומים או קטנים יותר נקראו בכינויים שהזכרתי לעיל.
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 15 ספטמבר 2014, 23:05

Klayman כתב:
לא אתה אמרת ''קסום'', אבל כן, בהחלט יש דיבור (ואפילו הנה לאסקין כדוגמא ראשונית מהפורום הקטן שלנו), שהנה, אפל הוציאה 5.5' אז זה כנראה הגיוני וסבבה ואנחנו מוכנים לזה. כשבדיוק לפני כמה חודשים מכשירי אנדרואיד בגדלים דומים או קטנים יותר נקראו בכינויים שהזכרתי לעיל.

הגודל הזה באמת אבסורדי.
אני בטח ובטח סומך על אפל יותר מכל חברה אחרת, לדעת לעצב מכשיר כזה, עם המינימום ההכרחי של חוסר נוחות, אבל גם ליכולות הבלתי מתפשרות שלהם לעצב מוצרים באופן הגובל במושלם יש גבול.

הבעיה בבחירה לאיזה מכשיר לשדרג, היא שבPLUS יש גם מצלמה עדיפה בהרבה והכי חשוב - זמן סוללה עדיף באופן משמעותי.
הגודל הוא החסרון הכי גדול שלו, אבל נראה שהוא מפצה עליו עם כל מיני רעיונות חכמים (כמו הcrouch שהמסך יודע לעשות - פתרון שעל פניו נראה טוב, לבעיה שבנתיים אף אחד לא חשב לנסות לפתור).

ה6 הרגיל בגודל הרבה יותר סביר, אבל מצלמה פחות מוצלחת וסוללה פחות מוצלחת (עדין קצת יותר טובה מב5S, אבל פחות מהפלוס), כך שאני פחות מתלהב ממנו.

---

הG3 מכשיר באמת נהדר. הוא ממש צמוד לHTC ONE M8, בפסגת מכשירי האנדרואיד, לפי דעתי.
לא יצא לי לראות אותו כמה חודשים אחרי הפעלה, אז אני לא יודע אם הוא מאט באופן מרגיז (כמו הHTC והגלקסי), אבל הוא מתחיל זריז יותר מהמתחרים שלו, אז אולי גם כשהוא מאט, זה יותר סביל.
הוא גם מהווה התקדמות יפה בכל הנוגע לעיצוב. חבל מאוד שהוא דמוי מתכת, במקום באמת ממתכת, אבל איכות חומרים גבוהה עדין רחוקה מלהיות סטנדרט בשוק האנדרואיד, כך שזה בהחלט נסלח. במיוחד אם משווים אותו לטלפונים כעורים משהו כמו הגלקסי וכשמתחשבים בשיפור מהG2.
הבעיה הפחות סבירה, לדעתי, היא שהסוללה שלו הרבה פחות טובה משל הG2. מרגיש שהבחירה ברזולוציה גבוהה באופן מיותר במיוחד, פגעה מאוד בזמן הסוללה וחבל, כי לG2 היה זמן סוללה נהדר. חבל שהם הלכו על הcheck list השיווקית, במקום על פרקטיקה. זמן סוללה היה הקילר-אפ של הG2, לפי דעתי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 16 ספטמבר 2014, 01:02

לא יצא לי להשתמש בG2 ככה שאני לא יודעעל רמת הסוללה שלו. אבל הG3 מנסה לעשות הכל כמה שיותר טוב. המצלמה טובה (הכי "גרוע" מבין 4 המכשירים המובילים כיום). המסך יותר טוב מגלקסי 5 לטעמי. הסוללה טובה שמספיקה לי ליום וחצי עם גלישה בויו טיוב וכו'.
הדבר היחיד שעיצבן אותי זה שבגלל שקניתי את המכשיר ביבוא אישי דרך איבורי,לא היה לי עברית לאחר שמשום מה הייתי חייב לעשות פירמוט למכשיר ןלכן הייתי צריך לעשות לו ROOT.
אבל הוא באמת מאוד מהיר ובנתיים אני חודש וחצי איתו והוא הרבה יותר טוב מהאייפון 5 שהיה לי.
אם תרצה אני אתן רשמים על המהירות לאחר חודש חודשים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 ספטמבר 2014, 01:05

צריך להדגיש שהיתרון היחיד של הפלוס על הרגיל הוא מיצב תמונה מכני. מעבר לזה מדובר בבדיוק אותה מצלמה. אני דווקא חם עם הסוללה הגדולה אבל 5.5 זאת כזאת מפלצת. חבל שהם לא עשו איזו מהפכת מסגרת סופר דקה שהייתה עושה את המכשיר בגודל של המכשירי 5״. טוב נו, פנטזיה :/

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 16 ספטמבר 2014, 10:38

DrKeo כתב:צריך להדגיש שהיתרון היחיד של הפלוס על הרגיל הוא מיצב תמונה מכני. מעבר לזה מדובר בבדיוק אותה מצלמה. אני דווקא חם עם הסוללה הגדולה אבל 5.5 זאת כזאת מפלצת. חבל שהם לא עשו איזו מהפכת מסגרת סופר דקה שהייתה עושה את המכשיר בגודל של המכשירי 5״. טוב נו, פנטזיה :/

גם אני יודע שה-6 הרגיל יהיה נוח ועדיין מדגדג לי יותר לקנות את ה-6 פלוס. הדיל ברייקר בשבילי הוא ה-UI המשופר ובמיוחד המצב האופקי. אין מה להשוות שימושיות של אפליקציה שמאפשרת שני טורים גדולים וברורים לעומת כזו שמאפשרת רק טור אחד. זה מה שגרם לי להפסיק להשתמש בהמון אפליקציות בגירסת האייפון ולעבור לגרסאות האייפד שלהן. זה פשוט הרבה יותר נוח. נראה גם שיש שיפורים מגניבים במקלדת של ה-6פלוס, ומכיוון שסוויפטקי iOS, לפחות בשלב הראשון, לא תתמוך בעברית זה כנראה יהיה גם תוספת חביבה. וגם ייצוב אופטי למצלמה שהוא, לפחות אם הוא יעבוד כמו שצריך, תורם לצילומי לילה הרבה יותר מכל שיפור דיגיטלי שאפשר לחשוב עליו, זה פלוס לא קטן. וגם הרזולוציה.

בקיצור - אם הוא לא היה כל כך גדול לא הייתי חושב פעמיים.

יש מצב שיהיה לי לחודש-חודשיים הקרובים (עד שיתחילו למכור את ה-6 בארץ. ה-5s שלי נפל אתמול לקערת המים של הכלבה וכרגע נראה שהוא מת לחלוטין) Galaxy Grand שהוא גם סוג של פאבלט שלפחות יבהיר לי אם אני מצליח להתרגל למסך כל כך גדול או שזה מקרה אבוד.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 16 ספטמבר 2014, 11:12

לגבי מייצב אופטי וצילום לילי.... מהניסיון שלי (ואני מניח שאני היחידי בפורום עם ניסיון) אין לזה ערך ברוב המקרים מכיוון שאנחנו מצלמים לרוב אנשים ולא עצמים דוממים ובמקרה כזה זה לא משנה שמייצב האופטי מונע ממך למרוח את התמונה כי האנשים זזים ואותם אף אחד לא מייצב.

ובעניין קצת אחר... יש טלפונים חוץ מהאלה של נוקיה שמקליטים סאונד ברמה גבוהה? כי לא זכור לי ששמעתי מישהו מדבר על זה.. הקטע של מייצב תמונה והקלטה טובה של סאונד היא עילוי בכל הנוגע לצילום וידאו.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 ספטמבר 2014, 11:35

Klayman כתב:

אני תמיד אמרתי שהמסכים של אפל קטנים מדי לטעמי ("תמיד" = בשלוש השנים האחרונות), כך שאי אפשר להאשים אותי כאילו נפלתי ל"קסם" של אפל.
כמו שאמרתי כבר - בכל חיי קניתי רק מכשיר אחד שלהם - האייפון 4.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 ספטמבר 2014, 11:43

erezronen כתב:
גם אני יודע שה-6 הרגיל יהיה נוח ועדיין מדגדג לי יותר לקנות את ה-6 פלוס. הדיל ברייקר בשבילי הוא ה-UI המשופר ובמיוחד המצב האופקי. אין מה להשוות שימושיות של אפליקציה שמאפשרת שני טורים גדולים וברורים לעומת כזו שמאפשרת רק טור אחד. זה מה שגרם לי להפסיק להשתמש בהמון אפליקציות בגירסת האייפון ולעבור לגרסאות האייפד שלהן. זה פשוט הרבה יותר נוח. נראה גם שיש שיפורים מגניבים במקלדת של ה-6פלוס, ומכיוון שסוויפטקי iOS, לפחות בשלב הראשון, לא תתמוך בעברית זה כנראה יהיה גם תוספת חביבה. וגם ייצוב אופטי למצלמה שהוא, לפחות אם הוא יעבוד כמו שצריך, תורם לצילומי לילה הרבה יותר מכל שיפור דיגיטלי שאפשר לחשוב עליו, זה פלוס לא קטן. וגם הרזולוציה.

בקיצור - אם הוא לא היה כל כך גדול לא הייתי חושב פעמיים.

יש מצב שיהיה לי לחודש-חודשיים הקרובים (עד שיתחילו למכור את ה-6 בארץ. ה-5s שלי נפל אתמול לקערת המים של הכלבה וכרגע נראה שהוא מת לחלוטין) Galaxy Grand שהוא גם סוג של פאבלט שלפחות יבהיר לי אם אני מצליח להתרגל למסך כל כך גדול או שזה מקרה אבוד.

תנחומיי על ה-5S... אין, זה פשוט מרתיח שזה עוד לא סטנדרט להוציא מכשיר עמיד במים. כמעט גורם לי לרצות לחכות עם הקניה, אבל אני פשוט לא מסוגל יותר עם האייפון 4. לוקח לי 25 שניות להפעיל את הוואטסאפ לפעמים. אמיתי לגמרי :(
אבל היי, תחשוב שהיית מאבד את ה-6 פלוס ל"קערת מים"! זה היה אפילו יותר מבאס :/

הסיבה שאני אישית מעדיף את ה-6 פלוס היא ללא ספק הסוללה... אבל נחכה גם למבחנים אמיתיים לראות שזה אכן המצב, כי לפי הנתונים שפורסמו - היא *הרבה* יותר חזקה מה-6 הרגיל.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 16 ספטמבר 2014, 11:46

אנשים אשכרה מחליפים פה פלאפונים כל שנה שנתיים?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 16 ספטמבר 2014, 11:53

swiss-the-engine כתב:לגבי מייצב אופטי וצילום לילי.... מהניסיון שלי (ואני מניח שאני היחידי בפורום עם ניסיון) אין לזה ערך ברוב המקרים מכיוון שאנחנו מצלמים לרוב אנשים ולא עצמים דוממים ובמקרה כזה זה לא משנה שמייצב האופטי מונע ממך למרוח את התמונה כי האנשים זזים ואותם אף אחד לא מייצב.

ובעניין קצת אחר... יש טלפונים חוץ מהאלה של נוקיה שמקליטים סאונד ברמה גבוהה? כי לא זכור לי ששמעתי מישהו מדבר על זה.. הקטע של מייצב תמונה והקלטה טובה של סאונד היא עילוי בכל הנוגע לצילום וידאו.

מייצב אופטי מאשר לך לצלם ב-f stop אחד נמוך יותר ממה שהיית צריך ללא מייצב אופטי. ברור שזו לא ערובה לכך שהתמונות תמיד ייצאו חדות, בטח שבטח אם מצלמים עצמים נעים, אבל זה עדיין חתיכת שיפור.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 16 ספטמבר 2014, 12:07

Death_119 כתב:אנשים אשכרה מחליפים פה פלאפונים כל שנה שנתיים?

עד הטלפון הנוכחי שלי, זה היה כל שלוש שנים (היה לי 4 ואז עברתי ל5S), אבל בזכות העובדה שמדובר במוצר של אפל, הערך שלו יורד מאוד מאוד לאט.
המשמעות היא שמתאפשר לי לקנות בארה"ב, את הטלפון החדש ב2400 שקל (הפעם יותר, כי אלך על יותר אכסון) ואחרי שנה למכור אותו בארץ משומש ב2000-2400, ככה שהשדרוג מאוד מאוד משתלם לי.
לא יודע להגיד אם זה המצב גם אצל שאר החבר'ה פה.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 ספטמבר 2014, 12:53

Death_119 כתב:אנשים אשכרה מחליפים פה פלאפונים כל שנה שנתיים?

רוב האנשים כן, כל שנתיים בערך.
שזה מוזר, כי בקרב חבריי הקרובים - אני הכי "גאדג'טי" וגיימר, ומכיר את כל המכשירים, וחברים שלי שלא יודעים דבר - החליפו כבר 4 סמארטפונים לפחות בחייהם, כאשר אני קניתי רק סמארטפון אחד כל חיי :)

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 32 אורחים