DrKeo כתב:או במילים אחרות, תוך חצי שנה תשלום עם הטלפון דרך NFC יהיה מאוד נפוץ. דבר שהאנדרואיד לא הצליח לעשות בשנתיים+.
וכן, האייפון 6 הוא פשוט ישור קו, הוא כמו אנדרואיד מודרני והגיע הזמן. אבל לדעתי יש לו קילר אפ, צילום ב240FPS מה שלא ראיתי עדין באף אנדרואיד. האמת שלא ראיתי אף צילום SLO MO באנדרואיד, אין לי מושג אם זה קיים באחד מהם.
או במילים אחרות - תוך חצי שנה כל מי שיש לו אנדרואיד עם NFC יוכל להנות גם מזה שאפל דוחפת את העסק קדימה עם כל האימפקט שיש לה על התעשייה. גם השיפור ברזולוציה הוא נהדר דווקא עבור האנדרואיד כי זה אומר שמפתחי אפליקציות ומשחקים יתאימו את המשחקים מראש לרזולוציות גבוהות יותר מראש. זה פשוט רווח נקי לכולם (והאמת היא שממש חבל לי שאפל לא הוסיפו תמיכה באחד מהתקנים של הטעינה הסלולרית, מה שאולי היה גורם לכל בתי הקפה והמקומות הציבוריים ליישר איתו קו).
אבל נראה לי שאתה קצת מגזים בהגדרה של "קילר אפ": לא ברור לי איזה חתך מהאוכלוסיה חייב לעצמו פתאום צילום slow mo ויקנה טלפון על סמך הפרמטר הזה. אבל אני מניח שמי שכן מעוניין בפיצר הזה תמיד יכול להשיג לעצמו טלפון חדיש כמו הGalaxy Note 2 שמצלם גם ב240fps מאז שנת 2012.
בקיצור, meh. אפילו את ה-LG G2 שלי פתחו לצילום 120FPS ועל הדרך גם לצילום ברזווציית 4K (שעדיין לא ברור לי אם האייפון החדש בכלל מציע). כל זה במכשיר דור קודם שעולה היום בישראל פחות מ-1800 ש"ח והאמת היא שעד היום לא טרחתי להשתמש בפיצ'ר הזה אפילו פעם אחת בניגוד לפיצ'רים אחרים של צילום כמו HDR שמאד חשוב לי.
אם פונקציות של צילום היו איזשהו קילר אפ אז נראה לי שנוקיה לומיה ממזמן היה הופך לטלפון הכי פופולארי שיש אבל לדעתי עבור רוב האנשים דווקא פיצ'ר של טלפון עמיד למים ואבק בא לפני פיצ'ר של צילום ב240fps.