swym כתב:ה-360 יצאה בעונת החגים של 2005. טומב ריידר הולך לצאת בעונת החגים של 2015. זה יוצא פער של 10 שנים.
bling כתב:אני מקווה שאיכשהו הוא יצליח למרות שזה נראה שהוא נשלח למות שלו לפי המצב של ה WIIU, חבל.
Laskin כתב:
לדעתי יש סיכוי, אבל כדי שנראה אותו על קונסולות אחרות - זה חייב לקרות ככה:
המשחק יוצא לווי-יו ומוכר אפילו פחות ממה שמצופה ממנו -> המשחק ממשיך למכור רע ואחרי שבועיים כבר לא מופיע בשום מצעד -> יוצא DLC וכמעט אף אחד לא קונה -> פלטינום באה לנינטנדו ואומרת שאם לא תאפשר להם לשחרר את ביונטה 2 לקונסולות המתחרות כדי להחזיר את ההשקעה אז הם לא יפתחו יותר עבור הווי-יו -> נינטנדו מסכימה.
אז במידה מסויימת - אני ממש מקווה שאף אחד לא יקנה את המשחק הזה ^_^
Klayman כתב:הציון שנתתי הוא אישי שלי. אגב, לא אמרתי שDMC טוב ממנו (למרות שאני חושב שהאחרון אכן טוב מביונטה בכל מובן כמעט), אלא שמדובר בפרנצ'ייז מוכר וגדול הרבה יותר.
Laskin כתב:DMC4 מכר 2 מליון בחודש הראשון שלו, אבל הגיע בסוף ל-3 מליון.
כן, הגזמתי קצת עם 5 מליון, אבל 3 בהחלט נראה לי אפשרי לביונטה חדשה ומושקעת על הדור הבא, אם הייתה יוצאת עוד שנה בערך.
Laskin כתב:ביונטה 2 מקבל ציונים מטורפים, ברוב האתרים. 9.5 ו-10 מIGN וגיימספוט.
נראה מדהים, כצפוי.
חבל שאף אחד לא ישחק בו
InterAl כתב:כבר למדנו שציונים הם בד"כ יחסיים לקונסולה. 95 ל-WIIU זה כמו 80 ל-PS4.
bling כתב:אני חושב שברגע שאנחנו מדברים על קאליבר של 90+ ההנחה הזו כבר לא רלוונטית, חלק לא קטן מהביקורות מכנות אותו משחק האקשן הטוב ביותר אי פעם ומדברות על כך שהוא בטופ של הז׳אנר בלי לציין קונסולה.
הרי גם מריו גלאקסי נחשב עד היום לאחד הפלטפורמרים הטובים שיצאו כשחלק מהאתרים כבר הכתיר אותו כמשחק הדור או בטופ 3 של משחקי הדור, גם הוא לשיטתך יושב על 8 ריאלי?
זה אולי נכון לגבי משחקי 7-8 על ה WIIU שמקבלים קצת הנחה, לא על משחקים שהמבקרים יוצאים מהם נלהבים בטירוף.
InterAl כתב:תמיד יש יוצאים מן הכלל. לכן כתבתי "בד"כ".
אני גם לא בטוח שלמשחקים עם 90+ זה כבר לא נכון - תסתכל למשל על xenoblade chronicles ל-wii שיושב על 92 ב-MC. אין שום סיכוי שהיה לו ממוצע כזה על ה-PS4. משחקים דומים לו וטובים ממנו בהרבה, כמו ni no kuni ל-PS3, יושבים על 80+.
InterAl כתב:תמיד יש יוצאים מן הכלל. לכן כתבתי "בד"כ".
אני גם לא בטוח שלמשחקים עם 90+ זה כבר לא נכון - תסתכל למשל על xenoblade chronicles ל-wii שיושב על 92 ב-MC. אין שום סיכוי שהיה לו ממוצע כזה על ה-PS4. משחקים דומים לו וטובים ממנו בהרבה, כמו ni no kuni ל-PS3, יושבים על 80+.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 13 אורחים