BiA כתב:מישהו כאן ניסה את הגרסה האנדרואידית של Baldur's Gate? האם הטקסט קריא על מסך 5.5?
bozeman כתב:מה הכוונה בעיות קשות? יש (הרבה) דברים שאני לא אוהב, אבל הוא עבוד..
Klayman כתב:אתומל עדכנתי ללוליפופ על הנקסוס 5 שלי - עובד מעולה ללא באגים או משהו כזה. בטח לא צרות קטסטרופליות כמו אצל ידידה של נדב.. אפשר לעדכן בבטחה.
Death_119 כתב:כמה פאקים של UI יש שם (תכנון, לא בעיות מימוש). הגרסה הקודמת שהיתה מותקנת אצלי היתה מוצלחת פי כמה (4.4.4). גם העדכון לדפדפן נוראי.
Klayman כתב:דווקא מבחינת אפליקיות מערכת - הרוב המכריע ביותר עבר לMD. ובאופן מפתיע ולא נפוץ בכלל באנדרואיד - גם אפליקציות צד ג' יישרו קו ויש לי לא מעט שהתעדכנו בימים האחרונים וכעת הן בעלות עיצוב MD.
DrKeo כתב:להתחשב בזה שלוקח באייפון חודשים לחברות צד ג' לישר קו עם המערכת החדשה ומדובר בפלטפורמה שתוך שבוע מגיעה כמעט ל50% משתמשים על המערכת החדשה, אני ממש בספק שיותר מדי אפליקציות הספיקו לישר קו חוץ מאשר כמה בולטות ספציפיות. עד עכשיו וואטסאפ עדין מעלה מקלדת מנופחת על האייפון 6+ שלא באמת מתאימה לגודל של המכשיר על IOS8.
Klayman כתב:אתה אמרת ''חצי מהמערכת לא עברה לעיצוב חומרים [MD]'' - אז סה''כ תיקנתי ואמרתי שהרוב המכריע של אפליקציות המערכת (אם לא כולן למעשה.. אני לא מצליח לחשוב על אחת שלא עושה שימוש בMD), קרי אלה שבאות בילט-אין באנדרואיד של גוגל, כבר עברו לMD, אפילו לפני שלוליפופ יצאה לאוויר העולם. גוגל דאגה לעדכן אותן (ולהפיץ אותן בפליי סטור) כבר הרבה קודם. בנוגע לאפליקציות צד ג' - אמרתי כבר, זה נדיר, זה לא קורה הרבה באנדרואיד בדרך כלל, אבל ואללה, כבר ראית בלא מעט מאלה שאני משתמש בהן ביומיום שפתאום יש MD. טלגרם, המתחרה של וואטסאפ, אגב, הפיצה עדכון לנושא אתמול כבר. ממש לא ניסיתי לטעון שכל האפליקציות כבר עודכנו לMD, אבל אם הדברים יימשכו בקצב הנוכחי - אז יש שיפור משמעותי ביחס המפתחים לפלטפורמה.
בנוגע לוואטסאפ - הם היו עסוקים מדי בהכנסה של פרוטוקול ההצפנה החדש לתוך האפליקציה ובקושי עדכנו אותה בכלל בחצי השנה האחרונה בעקבות זאת.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 30 אורחים