תראו מה קניתי - הדיון הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Shlomix
Warrior

Re: תראו מה קניתי - הדיון הרשמי

הודעהעל ידי Shlomix » 12 נובמבר 2014, 19:22

DrKeo כתב:בעולם בלי הורדות? אולי. בעולם עם הורדות? הוט אוכלים את יס בלי מלח לדעתי. ההפקות מקור שלהם שמות את יס בכיס הקטן והאמת שגם הרכש מחו"ל שלהם כבר מצויין ולא ברמה הנמוכה של פעם. כל הסדרות הזרות (כלומר בשפות זרות, לא אנגלית) של הוט פשוט מעולות וגם הסדרות האמריקאיות/בריטיות שלהם כמו שרלוק, בית הקלפים, כתום זה השחור החדש, ברודצ'רץ', אמן הבריחה וכדומה.

בית הקלפים, כתום זה השחור החדש וכו' גם משודרות אצל יס.
אבל זו לא הפואנטה. יס אומנם מעט יותר יקרים, אבל התוכן שם מצוין, גם ערוצי הסרטים שם אשכרה משדרים תוכן מקורי ולא ממחזרים את אותו סרט מיליון פעם. הם משתדלים לעשות כמה שיותר "חגיגות" כלשונם, כלומר אוספים של סרטים מז'אנר מסויים, וזה פנטסטי.
ולמרות הכל: זו נבלה וזו טרפה. שתי החברות הללו גרועות (הוט יותר), ואם הייתה אלטרנטיבה ראויה לשידורי ספורט מישראל, הייתי מתנתק לחלוטין מהלווין/כבלים.

עומר, איך עושים את זה עם השלט של יס? השלט שלנו שולט על הטלוויזיה נפלא, ואפילו לא צריך לעבור בין "מודים" כמו בהוט.
אני רוצה שהוא ישלוט כך גם על הרסיבר שלנו.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 13 נובמבר 2014, 09:23

באינטרנט הכל משודר וחינם, מי שלא שם בשביל ערוץ האוכל וערוצי הספורט אני לא מבין איזה ערך יש לו ביס או הוט.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 נובמבר 2014, 12:28

Shlomix כתב:
בית הקלפים, כתום זה השחור החדש וכו' גם משודרות אצל יס.
אבל זו לא הפואנטה. יס אומנם מעט יותר יקרים, אבל התוכן שם מצוין, גם ערוצי הסרטים שם אשכרה משדרים תוכן מקורי ולא ממחזרים את אותו סרט מיליון פעם. הם משתדלים לעשות כמה שיותר "חגיגות" כלשונם, כלומר אוספים של סרטים מז'אנר מסויים, וזה פנטסטי.
ולמרות הכל: זו נבלה וזו טרפה. שתי החברות הללו גרועות (הוט יותר), ואם הייתה אלטרנטיבה ראויה לשידורי ספורט מישראל, הייתי מתנתק לחלוטין מהלווין/כבלים.

עומר, איך עושים את זה עם השלט של יס? השלט שלנו שולט על הטלוויזיה נפלא, ואפילו לא צריך לעבור בין "מודים" כמו בהוט.
אני רוצה שהוא ישלוט כך גם על הרסיבר שלנו.

הנושא הזה עם הסרטים הוא פיקציה, שתי החברות משדרות סרטים חדשים במקביל באותו יום שמאשרים להם לשדר אותם והסרטים הלא חדשים שהם משדרים ממוחזרים באותה מידה. גם בHOT יש כל הזמן "שבוע ג'יימס קמרון" או "חודש מדע בדיוני" והשטויות האלה. בשתי החברות יש איזה 8 ערוצי סרטים וכלום לראות. הסדרות של שתיהן באינטרנט ובסוף כל מה שנשאר שכנראה לא נוריד הוא תעודה ויצירה ישראלית מקורית ובשתי הקטגוריות לדעתי הוט לוקחים.

בנושא הסדרות, היה ממש מהפך לדעתי. פארגו, שרלוק, לות'ר, בית הקלפים, כתום זה השחור החדש (כן שתיהן גם ביס, אבל גם בהוט), מראה שחורה, כל הסדרות הזרות הממש מצויינות כמו הגשר, ברודצ'רץ', פני דרדפול, טרנספרנט ועוד כמה, המצב ממש השתנה. כשאתה מצרף אל זה את המחיר הזול יותר, התוכן המקורי, זה שאין הפרעות בשידור כל פעם שיורד גשם וזה שדוגרי כולם מורידים ממילא את הסדרות מהאינטרנט, לדעתי הוט הרבה יותר הגיוני מיס.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 13 נובמבר 2014, 12:31

DrKeo כתב:הנושא הזה עם הסרטים הוא פיקציה, שתי החברות משדרות סרטים חדשים במקביל באותו יום שמאשרים להם לשדר אותם והסרטים הלא חדשים שהם משדרים ממוחזרים באותה מידה. גם בHOT יש כל הזמן "שבוע ג'יימס קמרון" או "חודש מדע בדיוני" והשטויות האלה. בשתי החברות יש איזה 8 ערוצי סרטים וכלום לראות. הסדרות של שתיהן באינטרנט ובסוף כל מה שנשאר שכנראה לא נוריד הוא תעודה ויצירה ישראלית מקורית ובשתי הקטגוריות לדעתי הוט לוקחים.

בנושא הסדרות, היה ממש מהפך לדעתי. פארגו, שרלוק, לות'ר, בית הקלפים, כתום זה השחור החדש (כן שתיהן גם ביס, אבל גם בהוט), מראה שחורה, כל הסדרות הזרות הממש מצויינות כמו הגשר, ברודצ'רץ', פני דרדפול, טרנספרנט ועוד כמה, המצב ממש השתנה. כשאתה מצרף אל זה את המחיר הזול יותר, התוכן המקורי, זה שאין הפרעות בשידור כל פעם שיורד גשם וזה שדוגרי כולם מורידים ממילא את הסדרות מהאינטרנט, לדעתי הוט הרבה יותר הגיוני מיס.

מאז שעברתי ליס, התחלתי לראות המון סרטים. יש לי ספריה מוקלטת בממיר שלהם, של ממש המון סרטים נהדרים שהם מקרינים בערוצי הסרטים שלהם.
שנים הייתי בהוט ולא זכורה לי פעם אחת שראיתי סרט. פשוט אין מה לראות.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 נובמבר 2014, 12:47

Nucleus_Dawn כתב:
מאז שעברתי ליס, התחלתי לראות המון סרטים. יש לי ספריה מוקלטת בממיר שלהם, של ממש המון סרטים נהדרים שהם מקרינים בערוצי הסרטים שלהם.
שנים הייתי בהוט ולא זכורה לי פעם אחת שראיתי סרט. פשוט אין מה לראות.

מוזר כי מה שאתה אומר, אני עושה בדיוק אותו דבר. יש לי ממיר של 500GB והוא מלא עד אפס מקום עם סרטים מהוט. איזה סרט יש לך ביס שלא שודר בהוט? שניהם משדרים אותו דבר.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 13 נובמבר 2014, 12:50

גם אח שלי שעבר מחוסר ברירה להוט בדירה שלו מדווח שאין כלום מה לראות שם ביחס ליס, אבל זה סתם ויכוח מפגר שכל אחד יהנה ממה שהוא רוצה, לי אין כח להתעסק עם הורדות ואני נהנה שהסדרות הכי טובות תמיד משודרות בתרגום נורמלי ולרוב בזמן מקביל לארה"ב, לא צריך יותר מזה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 13 נובמבר 2014, 13:02

DrKeo כתב:מוזר כי מה שאתה אומר, אני עושה בדיוק אותו דבר. יש לי ממיר של 500GB והוא מלא עד אפס מקום עם סרטים מהוט. איזה סרט יש לך ביס שלא שודר בהוט? שניהם משדרים אותו דבר.

לא יודע. לא השוויתי. רק שיתפתי את החוויה שלי משתי החברות.
כלומר, כשהיה לי הוט, ראיתי רק כדורגל וכל פעם שחיפשתי אם יש סרט נחמד לראות, לא מצאתי.
כשעברתי ליס, התחלתי לראות סרטים והקלטתי דרכם את משחקי הכס, למשל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 נובמבר 2014, 13:05

Nucleus_Dawn כתב:
לא יודע. לא השוויתי. רק שיתפתי את החוויה שלי משתי החברות.
כלומר, כשהיה לי הוט, ראיתי רק כדורגל וכל פעם שחיפשתי אם יש סרט נחמד לראות, לא מצאתי.
כשעברתי ליס, התחלתי לראות סרטים והקלטתי דרכם את משחקי הכס, למשל.

אני דווקא רואה סרטים כל הזמן בהוט ורואה בVOD סדרות כמו פארגו :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 נובמבר 2014, 13:35

אני משתמש בממיר של הוט שיש לי בעיקר בתור שעון דיגיטלי מדוייק. ברצינות לגמרי. אין לי שום שעון אחר בבית, כך שאם אני משחק - אין לי דרך אחרת לדעת מה השעה, חוץ מהנייד שלי :)

אגב נדב - כתבת שלא היית פה חודשיים אז פיספסת דברים (כמו הטריילר של FC4 בת'רד אחר).... אז לך לעמוד 31, ממש למעלה, אם לא ראית עדיין! ^_^

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 נובמבר 2014, 13:37

Laskin כתב:אני משתמש בממיר של הוט שיש לי בעיקר בתור שעון דיגיטלי מדוייק. ברצינות לגמרי. אין לי שום שעון אחר בבית, כך שאם אני משחק - אין לי דרך אחרת לדעת מה השעה, חוץ מהנייד שלי :)

אגב נדב - כתבת שלא היית פה חודשיים אז פיספסת דברים (כמו הטריילר של FC4 בת'רד אחר).... אז לך לעמוד 31, ממש למעלה, אם לא ראית עדיין! ^_^

הולי שיט לאסקין, תתחדש על האנטפרייז.

אגב, שעון נוח בזמן משחק, לחיצה על הכפתור האמצעי של השלט אקסבוקס בזמן BIG PICTURE בסטים. יש שם שעון ענקי :)
זה גם קיים בבטלנט אם אתה במקרה במשחק של בליזארד.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 נובמבר 2014, 13:52

אני משחק בHEARTHSTONE אבל בכלל - לרוב משחקי בליזארד יש שעון בתוך המשחק, כנראה כי אנשים שמשחקים את המשחקים שלהם פשוט שוכחים שיש עולם לפעמים :)

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 13 נובמבר 2014, 17:37

קנינו בלאק פלאג (ל-One) ב-15$ דרך איביי.
יחי הבאנדלים הדיגיטיליים. :D

יש לי כבר בקלוג גדול להשלים... אחרי שסיימתי את SOM ו- MGS ground zero, נשאר לי Sunset, CoD:AW,D4 ועכשיו גם AC:BF

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 13 נובמבר 2014, 21:47

Wan7ed כתב:קנינו בלאק פלאג (ל-One) ב-15$ דרך איביי.
יחי הבאנדלים הדיגיטיליים. :D

יש לי כבר בקלוג גדול להשלים... אחרי שסיימתי את SOM ו- MGS ground zero, נשאר לי Sunset, CoD:AW,D4 ועכשיו גם AC:BF

יש איזו דרך לעשות Filter שהוא ימצא רק מכירות דיגיטליות (באיביי) או שפשוט לכתוב Xbox one games digital download או לחילופין את שם המשחק ואז + digital download.. זול ממש ויש לי מספיק מקום להוריד ולשמור על ה One.

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 13 נובמבר 2014, 22:23

אתה ממקד את החיפוש שלך לפי שם המשחק, הקונסולה וסוג העותק. לדוגמא: Assassin's Creed black flag Xbox one digital code
ברור לך שאין עותקים דיגיטליים להכל, רק מה שיצא בבאנדל. אתה יכול לקנות היום את ac unity, black flag, fifa 15, forza, cod aw, sunset Overdrive...

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 נובמבר 2014, 00:57

הגיע משלוח מאמאזון :) חבר הביא מארה"ב את השלל הזה:
שני עכברים G700S (אחד עבור אחי)
מקלדת K810 לסלון, עם מקשים שנדלקים ומאירים כשחשוך.
והכי חשוב - האזניות (אלחוטיות כמובן) G930 הנהדרות. ללא ספק אחת הקניות האהובות עליי.

איזה כיף לשחק איתן! לפני זה היו לי של סוני, לא זוכר את הדגם... אבל גם כן התאימו לPS3 וגם לPC. בכל מקרה, הVIRTUAL 7.1 לא עבד במחשב, אלא רק בPS3, אז פתאום ההבדל הוא עצום. גם בעוצמה, גם בבאס וגם באיכות.
ממש שומעים כל רחש וצעד במשחקים ומבינים מאיפה זה מגיע... אני ממש לא אודיופיל אבל זה העצים לי את החוויה משמעותית.
אה, והתכנה! יש פרופילים למשחקים שמתאימים מעולה לכל משחק ומשחק. יש אותו הדבר גם לעכבר, אבל אני קניתי אותו בעיקר בשביל HEROES OF THE STORM וSC2 וכאלה... אני כבר די רגיל לבקר של ה360.
אבל מה שהכי נחמד - הן מתאימות גם לPS4, PS3 וכמעט כל מה שיש.

הכל היה במבצע ועלה לי בערך כמו שיעלה פה G700S אחד, והמקלדת.

עכשיו אני מרגיש שהמחשב כמעט מושלם... רק חסר עוד 970 נוסף ואני יכול להיות רגוע ;) אבל אחכה עם זה לסביבות מרץ
קבצים מצורפים
photo.JPG
photo.JPG (136.79 KiB) נצפה 10654 פעמים

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 15 נובמבר 2014, 14:43

תתחדש לאסקין! שמעתי שהאוזניות האלה די טוב, אבל ממש לא אהבתי את העיצוב שלהן. באופן כללי אני מאוד אוהב את המוצרים של לוג'יטק.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 נובמבר 2014, 00:30

א. זה הן עלו לי 80 דולר... כמה עולות האזניות שאתה מדבר עליהן?
ב. האם הן תומכות גם בPS4?

עריכה:
אז בדקתי כרגע באמאזון, והן אכן עובדות עם PS4 ועוד קונסולות ומכשירים, אבל במחיר שלהן - הייתי יכול לקנות 3.5 אזניות של לוג'יטק כאלה. עכשיו המחיר שלהן 105 דולר, אז אפשר לקנות רק 2.5 כאלו במחיר שלהן :)
אבל כן, ללא ספק אזניות טובות יותר.
אני חיפשתי עד 150 דולר כך ועשיתי סקר די מקיף. בדר"כ האזניות האלו עולות 160 דולר אבל באמאזון היו מבצעים מטורפים על כל המוצרים של לוג'יטק כשקניתי, והן עלו רק 80 כאמור. העכברים 55 כל אחד והמקלדת 90.
או במלים אחרות - כל הקניה שלי באמאזון עלתה בערך כמו האזניות שהצעת לבד :)
נערך לאחרונה על ידי Laskin ב 16 נובמבר 2014, 00:44, נערך פעם 1 בסך הכל.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 נובמבר 2014, 00:45

ערכתי, תקרא :P

ותתחדש מראש! נראות מדהים, ממש אהבתי שיש לזה בטריות נטענות שאתה מחליף ביניהן. קראתי שאפשר להיות איתן 20+ שעות ברציפות. זה מטורף :)

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 16 נובמבר 2014, 09:23

אלחוטיות או חוטיות רק סנהייזר, כל החברות צעצוע האילו הן בדיחה. כשהחברה שלך עושה עוד מוצרים מלבד שמע, כנראה שזה לא רציני.

מומלץ בחום:
http://en-de.sennheiser.com/digital-hea ... dio-rs-180
http://en-de.sennheiser.com/wireless-he ... dio-rs-170
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 נובמבר 2014, 09:37

אולי למוזיקה, אבל בעיניי הVIRTUAL SURROUND חשוב במיוחד למשחקים, ובלי זה - זה פשוט לא אותו דבר.
יש לי חבר שיש לו סטודיו למוזיקה בבית, ויש לו אזניות מטורפות שעולות בערך 500 דולר, עם כבל כמובן, אבל הוא מעדיף תמיד במשחקים לשחק עם אזניות גיימינג.
תקרא גם בפורומים, אנשים אמנם "מסתדרים" עם אזניות כמו שהבאת, אבל זה לא מושלם לגיימינג.

אגב, לגבי "כשהחברה שלך עושה עוד דברים מלבד..." אז אותו הדבר אתה יכול להגיד על משחקים, ולכן נינטנדו עדיפה, כי מיקרוסופט עושה בעיקר מערכות הפעלה וסוני בעיקר אלקטרוניקה, או שAMD עדיפה על NVIDIA בגלל שNVIDIA עושה גם טאבלטים וקונסולות ניידות :P
בשורה התחתונה זה ממש לא משנה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 נובמבר 2014, 11:01

Nigga כתב:מכיר את סנהייזר, מאוד איכותיות לאנשים שעובדים עם סאונד או כאלה שפשוט רוצים את הסאונד האיכותי ביותר.
אבל אני צריך אוזניות גיימינג עם מיקרופון מובנה. אם אין מיקרופון מובנה בשביל מה אני צריך אוזניות אלחוטיות?

כדי לא להרעיש לאנשים אחרים בבית/השכנים בשעת לילה מאוחרת? :)
ברצינות, אני משחק בעיקר בלילה, אחרי שהחברה כבר הלכה לישון, ואז זה אומר שאני צריך לשחק על ממש ממש חלש, ככה שאני לא שומע את הדיבורים או מאיפה יורים עליי... ואם לא הייתה חברה אז זה השכנים.
וזה בכלל לא כיף לשחק על ווליום נמוך, מוריד מהחוויה.
בגלל זה קניתי אזניות, שאני ארגיש "מוקף" בסיטואציה, בכל שעה ^_^

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 18 נובמבר 2014, 21:29

meh, סנסהייזר זה נחמד אבל התמורה למחיר (לפחות במחיר מחירון) על הפנים. פעם אולי הייתי ממליץ לאנשים שרוצים להשקיע באוזניות גיימינג איכותיות ואין להם מגבלת תקציב ללכת על הAstro A50, אבל היום לא צריך לעשות אפילו את זה כשיש את הSkullcandy Plyr 1 שאני מתכנן להביא מתישהו בעצמי.

מה שכן - בתג המחיר המצחיק של הG930 במבצעי אמזון תקופתיים, ללוג'יטק אין כל כך תחרות. תתחדש לאסקין!

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 נובמבר 2014, 11:47

Laskin כתב:
כדי לא להרעיש לאנשים אחרים בבית/השכנים בשעת לילה מאוחרת? :)
ברצינות, אני משחק בעיקר בלילה, אחרי שהחברה כבר הלכה לישון, ואז זה אומר שאני צריך לשחק על ממש ממש חלש, ככה שאני לא שומע את הדיבורים או מאיפה יורים עליי... ואם לא הייתה חברה אז זה השכנים.
וזה בכלל לא כיף לשחק על ווליום נמוך, מוריד מהחוויה.
בגלל זה קניתי אזניות, שאני ארגיש "מוקף" בסיטואציה, בכל שעה ^_^

אני הולך על שיטת "תפוצץ את הבית עם המערכת סראונד ב1 בלילה עד ששכן יתלונן".

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 נובמבר 2014, 12:18

השכנים שלי נחמדים, הם לא מתלוננים הרבה.
אבל כמו שציינתי - הבעייה העיקרית היא עם אשתי, שקמה מוקדם ממני וצריכה להיות ערנית במיוחד, בעבודה שלה... חייב אזניות :)

תודה, SWYM!

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 19 נובמבר 2014, 14:06

קנית אחלה של אוזניות Laskin זה ממש לא נכון שחברות שמייצרות דברים אחרים יהיו גרועות באוזניות. לחברות מסוימות יש חטיבות, אז יש לדוגמה חטיבת סאונד שעוסקת בדברים האלו ואין סיבה שלא יהיו טובות.. לי יש אוזניות של Kingston ואני ממש אוהב אותם.

תתחדש ( - :

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 41 אורחים