Nucleus_Dawn כתב:
כל כך יפה
אני קניתי אייפןו 6+ 64 ג'יגה. הוא יגיע רק בינואר, אבל העובדה שהוא עלה 3200 שקל שווה את ההמתנה
bozeman כתב:מהמם!
תתחדש ותקרע את המשחקים! (וכבוד לאשתך שהסכימה)
DrKeo כתב:ארה״ב?
Nucleus_Dawn כתב:
לא סתם ארה"ב. אלסקה! אפילו בלי מיסים.
לאסקין, וזה עוד ה6+. יקר ב100$\700 שקל
DrKeo כתב:אני הכנתי פנקייק בשבת וגם ריסס ביתי
אגב החוזה כרטיס מסך שלי עם האישה הוא פעם בשנתיים וחצי. גם לך לאסקין הייתי ממליץ לדבוק ב970 אחד ואז לקנות עוד שנתיים 1170
bozeman כתב:ככה זה נישואין טריים, אתה עוד ביחד, בעוד 5 שנים, היא כבר תרצה שתקנו מה שאתם רוצים שתעזבו אותה בשקט כשהיא יוצאת עם חברות...
Death_119 כתב:מה זאת אומרת, אם לא נהיה ביחד אין נשחק בקואופ בדיאבלו 3?
דרך אגב, נדב, מה הגודל של ה-970 לעומת ה-580 (יש לי גרסה OC עם שלושה מאווררים)? יש לך מושג? ומה הגודל של ה980. אני תוהה אם כרטיסים בימינו גדלים כי ה660 שלך נראה כמו צעצוע ליידו מבחינת הגדול והאם אני כתוצאה צריך להחליף מארז (גם ככה מאוד צפוף שם).
אם אני לא טועה ה-580 שלי הוא 27 סנטימטר. גם היית צריך להעלות את כמות הזרם שהכרטיס מקבל?
עריכה, טוב, הוא ארוך רצח - 31 סנטימטר.
bozeman כתב:ככה זה נישואין טריים, אתה עוד ביחד, בעוד 5 שנים, היא כבר תרצה שתקנו מה שאתם רוצים שתעזבו אותה בשקט כשהיא יוצאת עם חברות...
Death_119 כתב:מה זאת אומרת, אם לא נהיה ביחד אין נשחק בקואופ בדיאבלו 3?
דרך אגב, נדב, מה הגודל של ה-970 לעומת ה-580 (יש לי גרסה OC עם שלושה מאווררים)? יש לך מושג? ומה הגודל של ה980. אני תוהה אם כרטיסים בימינו גדלים כי ה660 שלך נראה כמו צעצוע ליידו מבחינת הגדול והאם אני כתוצאה צריך להחליף מארז (גם ככה מאוד צפוף שם).
אם אני לא טועה ה-580 שלי הוא 27 סנטימטר. גם היית צריך להעלות את כמות הזרם שהכרטיס מקבל?
עריכה, טוב, הוא ארוך רצח - 31 סנטימטר.
Laskin כתב:
מקווה שיש לך ראש ממש ממש גדול, וגם ידיים![]()
לא יודע אם יצא לך להחזיק אותו, אבל הוא פשוט עצום!
יש לי חבר שהוא 2 מטר וטיפה, ממש מגודל, והוא החזיר אותו אחרי שבוע כי הוא היה לו "גדול מדי".
אצלי בבית האשה אמנם מחליטה הכל, כמו בכל בית, אבל אמרתי לה שהחוזה איתי זה שכל 4-5 שנים אני קונה מחשב חדש
Laskin כתב:אז כמו שאמרתי לו לפני שקנה - *קודם תבדוק אם זה לא גדול מדי עבורך, ורק אז תחליט!"
לא שהוא "נדפק" עם זה, הוא פשוט מכר ויצא אפילו ברווח מכל הסיפור (כמו שגם יקרה לך, סביר להניח), אחרי שקנה 6 "רגיל"... אבל בכל זאת - רק מכין אותך.
אני גם הייתי בכיף מעדיף אותו בגלל הבטריה, אבל ה-6 הרגיל מספיק ענק עבורי.
DrKeo כתב:אני הגעתי למסקנה שלא ממש בא לי חוסר נוחות בחיים. גיליתי שיש לי זוגות מכנסיים שהוא פשוט לא יכנס לכיסים שלהם וכו' ולא בממש בא לי לחשוב בבוקר מה ללבוש או איך ללכת בגלל שיש לי טלפון מפלצת.
אם היה ל6 את הסוללה של ה+ לא הייתי חושב שניה, אבל אחרי ששחקתי קצת ב+ הגעתי למסקנה שהוא פשוט גדול מדי. אגב אתה מוזמן לשאול את ארז, הוא עם נסיון של כמה שבועות טובים עם ה+
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 30 אורחים