נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

הודעהעל ידי DrKeo » 03 דצמבר 2014, 16:53

Death_119 כתב:יש הבדל בין להעריץ את המשחק ולהודות שהוא רץ נוראי, KZ2 הוא שואת גיימפליי, המשחק רץ כל כך גרוע ביחד עם דיליי מטורף בשלט שזה היה גורם לי להרדם בשל ההרגשה של slow motion.

מי שרוצה שיהנה ממה שהוא רוצה, אני מדבר בשם עצמי בלבד, אני חושב שהבאנדל של יוניטי גרוע, כי יש שם יוניטי. הסברתי גם למה לקנות באנדל של 330$ עם משחק גרוע ומשחק טוב זה פחות טוב מלקנות באנדל של 400$ עם משחק מדהים ומשחק מדהים.

כן, זה בדיוק מה שאני אומר, המשחק רץ רע והוא משחק טוב. אתה מדבר בשם עצמך, אבל לא שחקת במשחק אז אין לך באמת מושג אם אתה אוהב אותו או לא.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 03 דצמבר 2014, 18:09

Death_119 כתב:יש הבדל בין להעריץ את המשחק ולהודות שהוא רץ נוראי, KZ2 הוא שואת גיימפליי, המשחק רץ כל כך גרוע ביחד עם דיליי מטורף בשלט שזה היה גורם לי להרדם בשל ההרגשה של slow motion.

מי שרוצה שיהנה ממה שהוא רוצה, אני מדבר בשם עצמי בלבד, אני חושב שהבאנדל של יוניטי גרוע, כי יש שם יוניטי. הסברתי גם למה לקנות באנדל של 330$ עם משחק גרוע ומשחק טוב זה פחות טוב מלקנות באנדל של 400$ עם משחק מדהים ומשחק מדהים.

אבל אנחנו לא מדברים על איך הONE מכרה בנובמבר לדודי. אנחנו מדברים על איך הONE מכרה בנובמבר למיליוני האנשים בארה"ב שאוהבים את AC ונהנים מיוניטי/לא שמעו בכלל על הבדלי החומרה בין הPS4 והONE ורק יודעים שהONE גם מגיעה עם משחק יותר מהPS4 וגם עולה 70$ פחות.

לדעתך החריגה על AC אין הרבה השפעה על המכירות של הONE בארה"ב, אז ברור לך שזה שאתה נותן אותה כסיבה שהONE לא מכרה הרבה, זה קצת משונה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 03 דצמבר 2014, 22:02

bling כתב:זה לא נשמע שאתה זונת fps אחרת היית שם לב שאתה משחק על 25 לא מעט זמן ועוד יותר כשזה גם יכול לרדת לעיתים ל 22-23 (כשבפס4 זה מגיע גם ל 19), זה לא בדיוק פתוח לדיון לך ל DF ותראה את הסרטונים שם. אם לדעתך זה מקובל אז סבבה אבל אתה בטח לא רגיש במיוחד לפריימרייט.
וזה אם שיחקת רק בסינגל, בקואופ שתי גרסאות הקונסולות יכולות לרדת לחד ספרתי אבל אולי גם זה באג שתוקן אז לא יודע אם זה קיים עכשיו, אבל מה שלא קשור לבאגים כמו פריימרייט נמוך בגלל ביצועים ללא ספק קיים עדיין גם אחרי פאטץ׳ 3 ללא שינוי.

דרך אגב גם אני עם ניסיון לא קטן יחסית בפיסי תחרותי ויוצא שאני לא שם לב תמיד ל fps, בזמנו כשיצא tlou על הפס3 קיאו התלונן על פריימרייט גרוע ואמרתי לו שהוא מגזים והמשחק רץ בסדר גמור והבעיה היא רק ב iq ובסוף התברר שהוא צודק ולמשחק יש נפילות לא קטנטת שבכלל לא שמתי לב אליהן, אין קשר בין הדברים, היום עם כל המודעות לנושא ואחרי שיצא לשחק כבר לא מעט ב 60 וב 30 נעול גם אני קצת יותר רגיש לכך ושמתי לב לכך ב TEW שהוא ללא ספק סובל מנפילות (וגם הוא במצב חלומי ביחס ל AC)

זה לא מדוייק. רוב המשחק לא מתרחש בין אלפי האנשים של פריז, אלא על הגגות והסמטאות. שם המשחק עובד על 28-30 יציב... אני אהמר שגם על ה-PS4 הוא עובד מעולה רוב הזמן. זה ש-DF רצו להוכיח שהמשחק כישלון טכני, שיהיה להם לבריאות. הבעיות הטכניות לא מורגשות או רלוונטיות בכלל (שוב, מהניסיון שלי על הוואן)...

ועכשיו אני שואל אותך... ועזוב את DF לרגע, שאתה משחק ביוניטי, אתה מרגיש שהוא כזה שבור?

נ.ב, אני מרגיש כל ירידת פריימים הכי קטנה... I just dont bitch about it.

עריכה: נכנסתי שוב לסרטון של DF, כל הסרטון הוואן על 28-30 (אולי חוץ מהדקה הראשונה שיורדים ל-25 לרגעים בודדים)... ב-PS4 המצב קצת פחות טוב.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 04 דצמבר 2014, 11:26

Wan7ed כתב:
זה לא מדוייק. רוב המשחק לא מתרחש בין אלפי האנשים של פריז, אלא על הגגות והסמטאות. שם המשחק עובד על 28-30 יציב... אני אהמר שגם על ה-PS4 הוא עובד מעולה רוב הזמן. זה ש-DF רצו להוכיח שהמשחק כישלון טכני, שיהיה להם לבריאות. הבעיות הטכניות לא מורגשות או רלוונטיות בכלל (שוב, מהניסיון שלי על הוואן)...

ועכשיו אני שואל אותך... ועזוב את DF לרגע, שאתה משחק ביוניטי, אתה מרגיש שהוא כזה שבור?

נ.ב, אני מרגיש כל ירידת פריימים הכי קטנה... I just dont bitch about it.

עריכה: נכנסתי שוב לסרטון של DF, כל הסרטון הוואן על 28-30 (אולי חוץ מהדקה הראשונה שיורדים ל-25 לרגעים בודדים)... ב-PS4 המצב קצת פחות טוב.

אתה צודק כשאתה על הגגות המשחק רץ יותר יציב, אבל אין מצב שאתה לא מסתובב גם הרבה ברחובות ושם הוא קבוע באיזור ה 25, בלי קשר רוב הזמן הוא לא רץ על 30 זה בטוח, גם בסרטון של DF הוא היה ב 30 קבוע רק בסצנות לניאריות ומתוסרטות כשהמשחק כבר לא עולם פתוח, שלא לדבר על CUT SCENES שרצים על ה ONE בפריימרייט מזעזע, עזוב, אני לא צריך את DF בשביל לדעת שהמשחק הוא כישלון טכני, יוביסופט בעצמה מודה בזה והמנכ"ל כותב לך מכתב התנצלות שבו הוא מפרט את הבעיות הטכניות שלו, אם אתה פחות רגיש או שאתה מוצא את המשחק במצב טוב אז סבבה, אבל זה ברור שהוא יצא לא גמור ואולי עכשיו עם הפאטץ' המצב השתפר מבחינת באגים אבל ביצועים עדיין לא מספקים, וניסית גם לשחק CO OP ולבדוק איך זה רץ לך?
כי שם זה נופל גם ל 15 פריימים ומספרים הזויים.

ואני לא חושב שזו התבכיינות לבכות על FPS, אם אתה מרגיש כל ירידה אבל לא מתבכיין זה כי פשוט זה לא מפריע לך, יש כאלו שרגישים יותר וכשהם מרגישים ירידות זה מוציא אותם מהאווירה והכיף, אני למשל "מתבכיין" כשיש IQ גרוע וג'אגיז בולטים או קריעות מסך, מה אני יכול לעשות זה משגע אותי והורס לי את ההנאה מהמראה של המשחק, לא חושב שזו התבכיינות.
אני יכול לשחק ו"לסחוב" את זה, אבל אני אשקר אם אומר שזה לא פוגע בהנאה כשאני רואה מנוע מדהים נהרס ככה ע"י פאקים גראפיים כמו TLOU על הפס3.

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 04 דצמבר 2014, 14:27

בחיית, תסתכל שוב בסרטון, האקסבוקס עובד מצוין. תראה את כל הסרטון... לא מבין את ההתעקשות עוד על טענה שאתה העלת. ה-PS4 באמת עובד גרוע, אבל הוואן עובד 90% מהזמן על 28-30 FPS (וממש לא רק בקטעים לינאריים).

עריכה: מסתבר שאם תשחק את המשחק אופליין, תקבל שיפור דיי רציני לפריימרייט.
http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2014-assassins-creed-unity-performance-analysis
נערך לאחרונה על ידי Wan7ed ב 04 דצמבר 2014, 14:35, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 04 דצמבר 2014, 14:32

Wan7ed כתב:בחיית, תסתכל שוב בסרטון, האקסבוקס עובד מצוין. תראה את כל הסרטון... לא מבין את ההתעקשות עוד על טענה שאתה העלת. ה-PS4 באמת עובד גרוע, אבל הוואן עובד 90% מהזמן על 28-30 FPS (וממש לא רק בקטעים לינאריים).

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=clQfCP3NFuc#t=414[/youtube]

הסתכלת על הסרטון? ב-50 שניות הראשונות כשהוא בגובה הרחוב הFPS לא עובר את ה-26 ולרוב הוא מתחת לזה. הוא נכנס לקהל נופל למתחת ל-25, הוא זורק רימון מגיע ל-23 כבר.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 04 דצמבר 2014, 14:46

תמשיך עוד, לא רק 50 שניות... רוב המשחק לא מתרחש בין אלפי NPC (וגם בהמשך אתה לא נמצא באיזורים ריקים במיוחד)... לקחת את מה שאמרתי, להתייחס רק למה שמשרת את הטענה שלך זו פשוט אומנות בפורום הזה (לא ספציפית מופנה אליך, נראה שכולם עושים את זה).
רובו המוחלט של המשחק לא מתרחש בסצינות האלה ולזה התכוונתי שאמרתי שהמשחק שחיק בסופו של דבר ואפשר להנות ממנו. אם את כל יוניטי הייתי משחק על 25 FPS לא הייתי מגן על המשחק הזה.

ותקרא גם את ההודעה הערוכה אחרי שהגבת לי... נראה שיש דרך לשפר את הפריימרייט גם בוואן וגם ב-PS4 באופן משמעותי (פשוט מנתקים את האינטרנט... וכן זה פתרון עקום).

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 04 דצמבר 2014, 17:20

Wan7ed כתב:תמשיך עוד, לא רק 50 שניות... רוב המשחק לא מתרחש בין אלפי NPC (וגם בהמשך אתה לא נמצא באיזורים ריקים במיוחד)... לקחת את מה שאמרתי, להתייחס רק למה שמשרת את הטענה שלך זו פשוט אומנות בפורום הזה (לא ספציפית מופנה אליך, נראה שכולם עושים את זה).
רובו המוחלט של המשחק לא מתרחש בסצינות האלה ולזה התכוונתי שאמרתי שהמשחק שחיק בסופו של דבר ואפשר להנות ממנו. אם את כל יוניטי הייתי משחק על 25 FPS לא הייתי מגן על המשחק הזה.

ותקרא גם את ההודעה הערוכה אחרי שהגבת לי... נראה שיש דרך לשפר את הפריימרייט גם בוואן וגם ב-PS4 באופן משמעותי (פשוט מנתקים את האינטרנט... וכן זה פתרון עקום).

אין בעייה, אני זורם, זה עדיין לא הופך את זה לסביר, אתה לא צריך להרגיש רע כי נכנסת לאזור שהמשחק לא יודע לתפקד בו. למרות שראיתי לא מעט דיווחים שגם על ויטראז'ים המשחק יורד מתחת ל-20 ועוד המון מקומות אחרים. הוא לא חוויה שחיקה באף קונסולה לטעמי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 04 דצמבר 2014, 20:28

Death_119 כתב:אין בעייה, אני זורם, זה עדיין לא הופך את זה לסביר, אתה לא צריך להרגיש רע כי נכנסת לאזור שהמשחק לא יודע לתפקד בו. למרות שראיתי לא מעט דיווחים שגם על ויטראז'ים המשחק יורד מתחת ל-20 ועוד המון מקומות אחרים. הוא לא חוויה שחיקה באף קונסולה לטעמי.

לא יודע אם לא שחיקה אבל בטח רחוקה מחלקה כמו שחלק מציגים, DF מציינים גם שירידות הפריימים לא קורות רק כשיש קהל אלא גם כשהגיאומטריה של הסביבה מורכבת:
In terms of single-player performance, both consoles manage to achieve a near locked 30fps for extended periods of time during gameplay in more linear environments or scenes that aren't filled with expansive detail...However, when it comes down to general exploration of Paris and wading through large crowds of NPCs, performance is significantly impacted across both consoles, with frequent judder and heavy controls occurring as frame-rates drop.

שלא לדבר על CO-OP שרץ על 20+ קבוע על 2 הקונסולות ויכול גם לרדת (אולי בגלל באגים שכבר תוקנו) לפחות מ 10 FPS על ה XB1, בסופו של דבר הם אומרים חד וחלק שהביצועים פגעו בהנאה שלהם מהמשחק:
Overall, the Xbox One delivers the better gameplay experience due to its ability to deliver higher frame-rates under load. However, this is something of a hollow victory. Performance is still far from ideal and impacts on our enjoyment of the game

וסרטוני מעבר על ה ONE שרצים ב 20-25 FPS זה גם מקובל?
אני לא חושב שיש ל DF רצון לגרום למשחק להראות יותר רע ממה שהוא, יכול להיות שהם יותר מחמירים על הדור הבא והם מצפים למשחק חלק יותר על חומרה חדשה, לגיטימי לגמרי, אם יש כאלו שפחות מפריע להם זה בסדר אבל אי אפשר לצייר זאת כאילו המשחק עובד מצויין.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 דצמבר 2014, 20:55

זה באסה, ממש באסה, אבל גם KZ2 רץ ככה. זה לא אומר שהמשחק גרוע, זה לא אומר שהמשחק לא שחיק, רק שהוא בעייתי טכנית. תאמין לי, גם לי היה קשה עם TLOU שהיא אוסף ג'יגיז ונפילות פיירמים עם LOADING של דקות בתחילת המשחק אבל נהנתי ממנו כמו מעט מאוד משחקים בדור הזה.

דודי מציג את ACU כמשחק כל כך קטסטרופלי שהוא אפילו לא החשיב אותו כמשחק בבאנדל של הONE, לעומתו 99.99% מהאנשים שהלכו לוולמארט בשישי השחור ראו את זה שמקבלים את ACU עם הONE בחינם כחתיכת אטרקציה נהדרת.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 04 דצמבר 2014, 21:00

DrKeo כתב:זה באסה, ממש באסה, אבל גם KZ2 רץ ככה. זה לא אומר שהמשחק גרוע, זה לא אומר שהמשחק לא שחיק, רק שהוא בעייתי טכנית. תאמין לי, גם לי היה קשה עם TLOU שהיא אוסף ג'יגיז ונפילות פיירמים עם LOADING של דקות בתחילת המשחק אבל נהנתי ממנו כמו מעט מאוד משחקים בדור הזה.

דודי מציג את ACU כמשחק כל כך קטסטרופלי שהוא אפילו לא החשיב אותו כמשחק בבאנדל של הONE, לעומתו 99.99% מהאנשים שהלכו לוולמארט בשישי השחור ראו את זה שמקבלים את ACU עם הONE בחינם כחתיכת אטרקציה נהדרת.

אני קצת לא כל כך מבין את העמדה של DEATH זה נראה שיותר הוא חושב שהמשחק גרוע בלי קשר לביצועים, הרי הוא בעצמו אומר ש KZ2 היה נוראי מבחינת ביצועים וזה לא ממש הפריע לו לאהוב מאוד את המשחק, זה נראה שפשוט הוא לא מתחבר לגיימפליי שראה מ UNITY והוא פשוט מכליל על הצרכן האמריקאי הממוצע את הטעם שלו, שזה כמובן לא נכון לעשות למרות שגם אני אישית לא מתחבר אליו, עדיין לא הייתי קובע שבגלל זה לרוב האנשים זה חרא של משחק לקבל בבאנדל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 דצמבר 2014, 21:03

bling כתב:אני קצת לא כל כך מבין את העמדה של DEATH זה נראה שיותר הוא חושב שהמשחק גרוע בלי קשר לביצועים, הרי הוא בעצמו אומר ש KZ2 היה נוראי מבחינת ביצועים וזה לא ממש הפריע לו לאהוב מאוד את המשחק, זה נראה שפשוט הוא לא מתחבר לגיימפליי שראה מ UNITY והוא פשוט מכליל על הצרכן האמריקאי הממוצע את הטעם שלו, שזה כמובן לא נכון לעשות למרות שגם אני אישית לא מתחבר אליו, עדיין לא הייתי קובע שבגלל זה לרוב האנשים זה חרא של משחק לקבל בבאנדל.

דודי לא בדיוק יודע מה הדיעה שלו על UNITY, הוא מתמוגג מ-BLACK FLAG אבל לא שחק בUNITY אבל שונא אותו למרות שאומרים שUNITY טוב מBF בכל תחום אפשרי (פשוט אין את הספינות). מהתגובות שלו נראה שהוא מאשים את הבעיות הטכניות, לפני זה הוא האשים את המשחק שהוא נראה בול אותו דבר כמו BF רק עם יותר אנשים על המסך. אני לא בדיוק יודע מה הוא רוצה אבל קשה לו להודות ששני משחקי AC + עוד מתנה (תלוי בחנות) ב330$ זה חתיכת באנדל מטורף.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 04 דצמבר 2014, 21:42

DrKeo כתב:דודי לא בדיוק יודע מה הדיעה שלו על UNITY, הוא מתמוגג מ-BLACK FLAG אבל לא שחק בUNITY אבל שונא אותו למרות שאומרים שUNITY טוב מBF בכל תחום אפשרי (פשוט אין את הספינות). מהתגובות שלו נראה שהוא מאשים את הבעיות הטכניות, לפני זה הוא האשים את המשחק שהוא נראה בול אותו דבר כמו BF רק עם יותר אנשים על המסך. אני לא בדיוק יודע מה הוא רוצה אבל קשה לו להודות ששני משחקי AC + עוד מתנה (תלוי בחנות) ב330$ זה חתיכת באנדל מטורף.

אפרופו הבאנדל, נראה שהוא קיים בצורה זו או אחרת, גם בארץ. הרבה יותר יקר, כמובן, אבל אפשר לקנות בבאג באילת ב2033 ש"ח את הקונסולה עם שני משחקים AC ולבחור בין שלט מתנה, לבין אחד משלושה משחקים (NBA, פורזה הורייזון 2 וSO).
אחלה מבצע, למחירי הארץ.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 04 דצמבר 2014, 21:46

Nucleus_Dawn כתב:
אפרופו הבאנדל, נראה שהוא קיים בצורה זו או אחרת, גם בארץ. הרבה יותר יקר, כמובן, אבל אפשר לקנות בבאג באילת ב2033 ש"ח את הקונסולה עם שני משחקים AC ולבחור בין שלט מתנה, לבין אחד משלושה משחקים (NBA, פורזה הורייזון 2 וSO).
אחלה מבצע, למחירי הארץ.

יותר מאחלה מחיר, לי הפס4 עלה פה 2400 ש"ח+ סטירה מהמוכר שאני אגיד תודה שהסכים בכלל למכור לי במחיר הזה :cry:

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 04 דצמבר 2014, 22:06

bling כתב:יותר מאחלה מחיר, לי הפס4 עלה פה 2400 ש"ח+ סטירה מהמוכר שאני אגיד תודה שהסכים בכלל למכור לי במחיר הזה :cry:

בסדר... עברו מאז כמה ליטרים בנחל מתחת לגשר.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 04 דצמבר 2014, 22:08

אני מתפתה לקנות ONE במחיר הזה עם המשחקים האלה, אבל אני עדיין רוצה לחכות עד שייצא QB.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 04 דצמבר 2014, 22:12

Klayman כתב:אני מתפתה לקנות ONE במחיר הזה עם המשחקים האלה, אבל אני עדיין רוצה לחכות עד שייצא QB.

תשחק ביוניטי וSO עד אז... :D
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 04 דצמבר 2014, 22:16

נאא... לדעתי QB ייצא רק בסוף 15'.
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 12 דצמבר 2014, 02:47

כפי שנתונים מוקדמים רמזו, הONE מכרה יותר קונוסלות בארה"ב, במהלך חודש נובמבר.
לפי הודעה לתקשורת של מייקרוסופט, הם מכרו יותר גם באנגליה.

האגרסיביות של מייקרוסופט השתלמה ככל הנראה והם השיגו את מה שהם רצו. לא רק שהם ניצחו בשוק הגדול ביותר ובשוק שהוא אולי השני החשוב ביותר, אלא הם גם קבעו שיא חדש עבור הONE.
מצוין לראות אותם מוכרים יותר. כמה שהאש מתחת לכיסא של סוני חמה יותר, יותר טוב. אף אחד לא רוצה את סוני של תחילת הדור הקודם שוב.
מעניין מה יהיה הספין של סוני, בנוגע לזה. אני מתאר לעצמי שהם גם קבעו שיא חדש לPS4, די בקלות. נראה איך הם ימסגרו את סוף הרצף המאוד מרשים שלהם בראש טבלת המכירות.

הדבר הכי מרשים מנתוני NPD, לדעתי, הוא המכירות של GTA V. המשחק שני רק לCOD החדש והוא בסה"כ יצא בגירסא משודרגת לקונסולות החדשות.
הכוח של הכותר הזה מפחיד.

סמאש ברוס, על שתי גירסאותיו, נמצא במקום השלישי. גירסאת ה3DS שלו, מכרה יותר מפי שניים מגירסאת הWIIU, שיצאה בחודש שעבר.
חוץ משני משחקי פוקימון, הבלעדי הנוסף היחיד ברשימה הוא MCC, שנמצא במקום העשירי. מרשים מאוד, בהתחשב בכך ששאר המשחקים ברשימה נהנו מבסיס משתמשים של לפחות 20 מיליון, כאשר חלק מהמוכרים ביותר יצאו למכשירים עם בסיס משתמשים פוטנציאלי שגדול מ200 מיליון.
מעניין מאוד איפה הוא היה יושב, ברשימה של גירסאות נפרדות.

יוביסופט הכניסה שני משחקים לעשיריה הפותחת - יוניטי וFC4, שככל הנראה יהיה המשחק המוכר ביותר שלהם השנה ולחלוטין בצדק.
נינטנדו היא החברה עם הכי הרבה משחקים ברשימת עשרת המוכרים, עם שלושה משחקים (אם כי שניים מהם די זהים), כאשר יוביסופט וT2 חולקות את המקום השני, עם שניים. יותר מEA. יותר מאקטיוויז'ן. יותר ממייקרוסופט.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 12 דצמבר 2014, 10:36

מייקרוסופט תסגור את הפער בארה״ב, אין אפס, אם לא בדצמבר אז בינואר או פברואר, הם ממשיכים גם עכשיו למכור במחירים זולים ובסיילים ורק לפני כמה ימים הציעו בחנות שלהם ONE בבאנדל יוניטי + 2 משחקים מתנה ב 350$ או אפילו 330$ אם אני לא טועה, סוני לא יכולה להתחרות במחירים כאלו.

וטוב שCBOAT קיבל באן, היו לו כמה הצלחות אבל הוא מפשל יותר מדי.
נערך לאחרונה על ידי bling ב 12 דצמבר 2014, 10:37, נערך פעם 1 בסך הכל.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 12 דצמבר 2014, 10:37

מכירות חומרה פחות משנה שעברה? מכירות תוכנה פחות משנה שעברה? כבר בשנה השנייה לדור? המצב כלל לא מזהיר וגם מי שרוצה להגזים בחלק של הדיגיטלי על הקונסולות זה מקסימום יגרום לנתון הזה להיות שווה לשנה שעברה.

COD פחות מ4.5 מיליון עותקים (הבאנדל הוסיף עוד 200K בערך) - עוד ירידה של המותג מהחודש הראשון של GHOSTS. חלוקת ה SKU:
360 ~ 29%
XB1 ~ 28%
PS4 ~ 26%
PS3 ~ 17%

דרגון אייג' פחות מ600K.
PS4 ~ 43%
XBO ~ 32%
360 ~ 16%
PS3 ~ 9%

LBP3 כשלון מהדהד. עם 99K על הפס4 ו34K על הפס3. שתי הגרסאות ביחד ועדיין מדובר ב100K וב200K פחות מהשיגורים של LBP 1 ו 2.

GTA יותר מ1.1מ עותקים. 53% על הפס4. יוניטי פחות מ700K. הפס4 מכרה 54% מהעותקים. פאר קריי 4 יותר מ670K. אוסף משחקי היילו יותר מ660K.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 12 דצמבר 2014, 10:43

CBOAT הנביא לא ידע שהוא הולך לקבל באן? איזה מין נביא זה? :P.
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 12 דצמבר 2014, 10:57

Kazz כתב:מכירות חומרה פחות משנה שעברה? מכירות תוכנה פחות משנה שעברה? כבר בשנה השנייה לדור? המצב כלל לא מזהיר וגם מי שרוצה להגזים בחלק של הדיגיטלי על הקונסולות זה מקסימום יגרום לנתון הזה להיות שווה לשנה שעברה.

COD פחות מ4.5 מיליון עותקים (הבאנדל הוסיף עוד 200K בערך) - עוד ירידה של המותג מהחודש הראשון של GHOSTS. חלוקת ה SKU:
360 ~ 29%
XB1 ~ 28%
PS4 ~ 26%
PS3 ~ 17%

דרגון אייג' פחות מ600K.
PS4 ~ 43%
XBO ~ 32%
360 ~ 16%
PS3 ~ 9%

LBP3 כשלון מהדהד. עם 99K על הפס4 ו34K על הפס3. שתי הגרסאות ביחד ועדיין מדובר ב100K וב200K פחות מהשיגורים של LBP 1 ו 2.

GTA יותר מ1.1מ עותקים. 53% על הפס4. יוניטי פחות מ700K. הפס4 מכרה 54% מהעותקים. פאר קריי 4 יותר מ670K. אוסף משחקי היילו יותר מ660K.

מה, לא קרה בעבר שהקונסולות בשנה השנייה מכרו טיפה פחות מאשר בהשקה? לא נשמע לי דמיוני שיקרה מצב שכזה כשההשקה שברה כל שיא אפשרי לשני הפלטפורמות (הפס4 עם ההשקה הכי מוצלחת אי פעם וה ONE בין המוצלחות והכי טובה שהיתה לבוקס)

לא אכפת לי מ COD במיוחד, לא חושב שהוא מצביע על היחלשות ה AAA, יותר על היחלשות המותג עצמו, חבל על דראגון אייג׳ זה כן.
בקשר ליוניטי אל תשכח שמכר המון מבאנדלים שנדחפו לגרונות של כל רוכש ONE שני לאורך כל נובמבר, ברור שזה לא בהכרח מעיד על ההצלחה שלו כמותג כי הבאנדל היה נמכר בכל מקרה גם אם היה כולל כל משחק AAA גדול אחר במחירים שבהם הוצע, אבל יובי עשתה מהעסקה הזו הרבה הרבה כסף.

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 12 דצמבר 2014, 12:39

מכירות נאות למייקרוסופט בארה"ב ועוד יותר לסוני בעולם כולו...
לדעתי NPD דצמבר יהיה צמוד מאוד עם הובלה קלה לאקסבוקס, ומכירות עולמיות בניצחון ברור לפלייסטיישן.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 12 דצמבר 2014, 12:41

נראה לי החודש הם מתחילים למכור בסין.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 23 אורחים