Playstation Experience - דיון רשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: Playstation Experience - דיון רשמי

הודעהעל ידי bling » 06 דצמבר 2014, 22:41

סקוור (ברוח הבחירות האחרונות) פשוט מנותקים, המנכ"ל הזה אשכרה חושב שכולם צורחים בבית בהתרגשות ברגע זה כשהוא מכריז ככה עם כל ההתלהבות שלו על פורט ל FF7.
אבל לראות את ה MELTDOWNS שהולכים ב GAF בעקבות ההכרזה זה היסטרי, רק בשביל זה שווה :D

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 06 דצמבר 2014, 22:45

הייתה מצפה מאירוע חגיגי שכזה והראשון אי פעם שהם יתאמצו הרבה יותר. התערוכה בגיימסקום עדיין הכי טובה. לא מבין מה הקטע להציג משחק חדש כמו KILL STRAIN אבל אפילו לא להראות תמונה ממנו. איפה עדכונים על RIME? RAPTURE? WILD? המשחק של נינג'ה ת'יאורי? שאדוו אוף דב ביסט שמאז שנחשף מתי שהכריזו על הפס4 נעלמו עקבותיו, ו Deep Down? שום דבר מזה זה לא 'תותחים כבדים' אבל עדיין עדיף מלהכריז על בסטיון לפס4.

אם קהילת השחקנים מתייחסים בלגלוג לפס4 כ'אינדיסטיישן' ושיש קבוצת שחקנים שמאוכזבת מהדלות היחסית במשחקי AAA בלעדיים, אז התצוגה היום לא עזרה לנטרל את ה'תדמית' הזאת.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 06 דצמבר 2014, 22:45

bling כתב:נו נקווה שיביאו גיימפליי נורמלי לארקהם, היום קליימן ישתכנע :D

נקווה גם שזו גרסת ה PS4, תפסיקו עם ההטעייה הזו על גרסאות PC במסיבות של קונסולות.

LASKIN אלא אם כן סנטה מוניקה משקרים אין GOW4, המשחק מוקדם מדי והם לא יכולים אפילו להתחייב ל E3 2015.

מישהו כאן התלהב מארקהם נייט?
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 06 דצמבר 2014, 22:50

אני איתך דין, מי שבילה יותר מדי ב GAF וציפה לקבל E3 שני משלם את המחיר, לפני שהתחיל כל ההייפ וההתחרפנות ופוסטרים של קראש ושנמו חשבתי שבמקרה הטוב נקבל כמה הכרזות אינדי וטריילרים חדשים למשחקים שהוכרזו, אנצ'רטד 4 אף פעם לא היה בתכוניות שלי וזו היתה חתיכת הפתעה כשהתחילו להיות עוד ועוד סימנים (מוחשיים, בניגוד להזיות שרצות ב GAF על כל חצי TWEET) שנקבל גיימפליי זה היה ממש מגניב והפתעה נעימה בשבילי.

אין באמת סיבה הגיונית שסוני תחשוף עכשיו משחקים של גרילה וסנטה מוניקה, דייויד קייג' וכו' לפני E3, אין לה עוד הרבה AAA מוכנים ברגע זה להציג חוץ מהשמות הללו, באמת אתם חושבים שיבזבזו אותם לפני E3? ואז מה הם בדיוק יציגו שם?
זה אירוע נחמד למעריצים אבל ברור ש E3 בא קודם וזה היה ברור.

מודה שהציוץ של ההוא מ EDGE סחף קצת גם אותי אבל ברגע שהתחיל לסגת ולמלמל חזרתי למציאות.
-----------------------
KLAYMAN אישית התצוגה של באטמן נראתה על המסך שלי כמו עיסה שלמה, אבל זה נראה קצר ולא משמעותי אז אני מנחש שלא ממש היה שם משהו מלהיב, אני סתם מתלוצץ איתך ולא באמת מחכה שתתלהב זה בסדר.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 06 דצמבר 2014, 23:04

בלינג, המשחקים שהזכרתי הם לא AAA ולא שמות גדולים. אם היו מדברים עליהם אז התצוגה הייתה הרבה יותר טוב. שכחתי גם את ילדי המחר ואת המשחק הטופ-דאון שוטר שחשפו גם בגיימסקום. חוץ מזה, מה עם גרסת הפס4 לביונד שאמורה להגיע?
כל התכנון של התצוגה היה גרוע ונראה שעשו דברים כדי לצאת מידי חובה. קשרנו את גורלנו עם דסטיני אז חייבים לדבר על חבילת ההרחבה. חייבים לתת שאוטאאוט לסופרג'יאנט ועל הדרך להכריז על באסטיון. היה טריילר חדש של NMS אתמול אבל אז מה, זה ה-משחק אינדי שלנו חייבים להציג אותו גם אם זה כבר נדמה שראינו את אותו הטריילר חמישה פעמים. נתנו לSE לעלות על הבמה ולחשוף משהו מטומטם.

לאיזה תותחים כבדים אתה מצפה שסוני יראו בE3? המשחק החדש של גרילה? אולי GOW חדש? ומה, עוד? איזה משחקים כבר יהיו להם לחשוף בפעם הראשונה בE3?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 06 דצמבר 2014, 23:14

המשחקים שהזכרת מצופים מאוד והם אחלה חומר ל E3.
מי אמר בכלל שיש עדכונים כרגע במצבם? היוצרים של RAPTURE אמרו שהוא במצב מוקדם מאוד ולא מוכן לתצוגה עוד לפני האירוע, WILD בקושי קיים גם כן, מה לעשות שאין הרבה דברים חדשים להציג אם יש עדיפות ל E3?
למי אכפת מהילדים של מחר (מבחינת חשיפה הכוונה, ברור שמהמשחק אכפת), אתה רציני? יש כבר אלפא עם מיליון שעות גיימפליי אם בא לך, רק כנס לסטרים ב TWITCH ותראה כמה שאתה רוצה ממנו.

וכן יציגו שם ב E3 בתקווה את החדש של גרילה, המשחק של דייויד קייג', RAPTURE, WILD, טריילר חדש לאנצ'רטד, אולי המשחק של סוני BEND וגיימפליי של ראטצ'ט וזהו פחות או יותר, זו בדיוק הנקודה שאין כרגע יותר מדי דברים מוכנים להציג ואת מה שיש שומרים ל E3.

תשאל את לאסקין כשדיברנו במקור על האירוע עוד כשהכריזו עליו, הוא אמר שמקווה לראות את U4 ואמרתי לו שהוא חי בסרט, מה לעשות שמלחתכילה לא באמת ציפיתי להרבה? מי שאכל את ההייפ אכל אותה היום ואני מבין את האכזבה שלו, אבל אם לפני חודשיים היו אומרים לך שתקבל בדצמבר לפני E3 גיימפליי סטייל E3 של רבע שעה אנצ'רטד 4 היית אומר שסתם מזיינים לך בשכל, אבל פתאום זה אכזבה אחרי שכל GAF מתמלא בפוסטרים של שנמו וקראש בנדיקוט והמפלצת של TLG ו FF7 רימייק והשם יודע מה, שיאשימו את האינסיידרים החרטטנים שם, אני רואה שהם כבר עושים את זה:
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=946747

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 06 דצמבר 2014, 23:22

למי אכפת מאנצ'רטד עכשיו? ראית הדגמה של 15 דקות. זהו, סוף פסוק. טריילר בE3? מי שהתעניין במשחק קיבל את התשובות לגביו ויכול להחליט אם לקנות אותו על סמך ההדגמה של היום. למה שלא יהיה עדכונים על המשחקים האלה? סוני עשו מהPSX עניין גדול - למה שלא תקבל הדגמת גיימפליי לאנצ'רטד שכבר הוכרז והראו קאטסין בE3 הקודם?

אם סוני צריכים לשמור את רפצ'ר ו WILD לE3 אז זה לא מעודד כלל. יש סימנים שהמשחק החדש של קייג' ייחשף בE3? בסוף נקבל הכרזה על ביונד לפס4 שם. מה עם shadow of the beast שלא ראינו מאז שהכריזו על הפס4 לראשונה? התצוגה הזו הייתה תמוהה פשוט. היו הרבה משחקים שהם יכלו לגעת בהם שאני לא מחשיב כ'תותחים כבדים' שחובה לשמור לE3.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 06 דצמבר 2014, 23:31

מה זה למי אכפת מאצ'רטד עכשיו, לכל שחקן שני שיש לו פס4 אולי?

אם לאנשים עוד אכפת מ BB גם אחרי שראו מיליון גיימפליי אתה חושב שתצוגה די מבוגבגת משלב עוד מוקדם יחסית בפיתוח של U4 זה מספיק עד לשחרור?
לא ראינו SET PIECE גם ובאופן כללי כל משחק יש לו 2-3 תצוגות גדולות, בטח למשחק הדגל של ה PS4 ל 2015 וברור שרוצים לראות ממנו עוד.

גם מ QB לא אכפת כי ראינו 15 דקות גיימפליי? איזו יציאה מוזרה.

ומן הסתם סוני לא יעשו downplay לאירוע שלהם, אבל זה היה ברור שזה יותר למעריצים שמגיעים ויזדמן להם לשחק בלא מעט מהמשחקים הגדולים של הקונסולה לשנה הבאה, לראות פאנלים והרצאות וכו', ממש לא בניתי שבמסגרת האירוע יפלו מגטונים או שישרפו דברים שאמורים להראות ב E3 כולל אנצ'רטד 4 שאכן כמו שסוני אמרו "לא אמורים בכלל להציג" ורואים לפי המצב המוקדם שלו עדיין.
ההפתעה הגדולה היתה SFV ומה לעשות שזה נדפק כי איזה טמבל בקאפקום לחץ על הכפתור הלא נכון?

מתערב איתך שאם לא היה כל ההייפ הפסיכי הזה והספקולציות ההזויות וסתם היו מקווים לאירוע נחמד למעריצים כולם היו מבסוטים וגם מופתעים מגיימפליי לאנצ'רטד 4 עם עדכונים על באטמן, BB, NMS האורדר וכו' ועם ההפתעה של SFV וכמה חידושים כמו DDOT וכו', באו עם ציפיות מופרכות וחטפו חזק.

וביונד ל PS4 זה אפס הייפ, מצידי שיכריזו עליו בשבוע הבא שכבר בחנויות אתה לא תראה אף התחרפנות של שחקני PS4 בגלל זה, ממש לא מחכים או מצפים לזה.
וברור שאין לי סימנים לדיוויד קייג' ב E3, אני רק אומר שזו השערה יותר סבירה מאשר שנראה את זה באירוע הזה ושאין כרגע הרבה כותרים חדשים וגדולים שמוכנים לתצוגה שאפשר לפרוס על 2 המסיבות בלי ש E3 תהיה דלה.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 06 דצמבר 2014, 23:43

לדעתי לראות עוד מאנצ'רטד 4 ושהוא יתפוס חלק נכבד מהתצוגות בעתיד על יציאתו זה לא מרגש ולא מלהיב ודי בזבוז של מקום. אלא אם כן פתאום הם שולפים מצב משחק חדש או מראים אותך נלחם נגד דינוזאורים או משהו.

וכן, זה תקף גם ל BB. למשחק היו טריילרים משחקיות עסיסיים. הייתה אלפא. המשחק שחיק לציבור בתערוכה. יכלו לצמצמם מחלקו. מ QB יש הרגשה שלא ראינו מה שיש לו להציע עדיין שלא נדבר על כל הצד של הלייב אקשן. החלק של באטמן היה קצר ולא רציני. אפשר היה להוריד. את האורדר היה רצוי להוריד אם הם לא מראים הדגמת גיימפליי על הבמה. NMS לא היה צריך לקבל עוד טריילר אלא הדגמה של15 דקות. להתחיל עם 15דקות של אנצ'רטד ולסיים עם 15 דקות של NMS. יש שלל משחקים אחרים שלא נגעו בהם שהם גם בלעדיים ולא יוצאים למחשב כמו רימייקים יחסית נישתיים. לך תדע אם בסוף לא תקבל את ביונד מוכרז בE3. כן, הדליפה של סטריט פייטר פגעה קשות בתצוגה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 דצמבר 2014, 23:58

רציתי לציין גם שאתם מעט שוכחים שגם כרגע בטוויץ' - יש המון המון גיימפליי חדש של מלא משחקים.
כרגע - TOMORROW CHILDREN, מאוחר יותר יהיה מלא אנשים בNMS ועוד מלא משחקים... אז יש עוד מה לראות, ובטח הרבה רשמים לקרוא
כמובן שלא הכרזות חדשות, אבל גם זה נחמד

אגב, גם UNTIL DAWN לדעתי נראה טוב יותר בכל פעם שרואים אותו. מתחיל להראות כמו אחלה משחק כשיש חברים אצלך.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 07 דצמבר 2014, 00:06

Kazz כתב:לדעתי לראות עוד מאנצ'רטד 4 ושהוא יתפוס חלק נכבד מהתצוגות בעתיד על יציאתו זה לא מרגש ולא מלהיב ודי בזבוז של מקום. אלא אם כן פתאום הם שולפים מצב משחק חדש או מראים אותך נלחם נגד דינוזאורים או משהו.

וכן, זה תקף גם ל BB. למשחק היו טריילרים משחקיות עסיסיים. הייתה אלפא. המשחק שחיק לציבור בתערוכה. יכלו לצמצמם מחלקו. מ QB יש הרגשה שלא ראינו מה שיש לו להציע עדיין שלא נדבר על כל הצד של הלייב אקשן. החלק של באטמן היה קצר ולא רציני. אפשר היה להוריד. את האורדר היה רצוי להוריד אם הם לא מראים הדגמת גיימפליי על הבמה. NMS לא היה צריך לקבל עוד טריילר אלא הדגמה של15 דקות. להתחיל עם 15דקות של אנצ'רטד ולסיים עם 15 דקות של NMS. יש שלל משחקים אחרים שלא נגעו בהם שהם גם בלעדיים ולא יוצאים למחשב כמו רימייקים יחסית נישתיים. לך תדע אם בסוף לא תקבל את ביונד מוכרז בE3. כן, הדליפה של סטריט פייטר פגעה קשות בתצוגה.

אני מסכים איתך לפחות לגבי האורדר, יש להם דמו של חצי שעה והם פשוט מתייחסים למשחק בצורה מחפירה כאילו זה איזה זבל שיוצא ל PSN ב 15$ לעומת משחקים כמו DESTINY שעד היום הם חופרים עליהם ללא הפסקה, גם NMS מקבל דווקא המון הייפ ויחס מצידם יותר ממשחקי AAA שלמים, הוא בסטטוס של U4 מבחינת יחסי הציבור שהם עושים לו.

אין הסבר אחר חוץ מזה שסוני לא מאמינה באורדר, אני לא מצליח להבין את זה בשלב הזה אבל הם פשוט לא שמים על המותג הזה.

אבל עזוב שטויות כוווולם חייבים להוריד את הגיימפליי של אנצ'רטד 4 מ GAMERSYDE, קודם כל מדובר בגרסה שהוקלטה מראש ושמן הסתם לא כוללת את הבאג, לא מובן למה לא הראו אותה במקום לשחק את המשחק בלייב, הרי זה לא כמו הפרזנטציות של קוג'ימה של MGSV שהם מקפידים לשחק בלייב בדיוק כירורגי ביחד עם פרשנות והסברים באותו רגע למה שהשחקן עושה ככה שהוא יכול לחכות טיפה במידת הצורך עד שקוג'ימה מסיים את המשפט ואז להמשיך, פה אין פרשנות ואין כלום וזו היתה טעות לשחק בלייב גרסה לא מוכנה ולהסתכן בבאגים או בטעויות של השחקן במקרה נדיר שמתבלבל (למרות שהם לומדים את הדמואים הללו כמו את כף ידם אבל אי אפשר לדעת).

אבל אחרי שראיתי באיכות טובה אני מבין למה זה ב 30, זה נראה כל כך טוב, נופל מן הסתם מהטיזר (כצפוי) אבל כל כך מרשים, אין מצב שזה ירוץ ב 60 יציב או בכלל על הפס4, והגיימפליי אדיר, לקחו סביבות גדולות ופתוחות ועשו את כל הקומבאט סוג של SAND BOX שאפשר להסתתר, לנסות לבוא מאיזורים שונים, עם גבהים שונים לשטח, במקום איזה מסדרון לניארי שכופה עליך לרסס את כולם, פאק כמה הייפ יש לי למשחק הזה, גם נראה שיש את המילי של TLOU ובכלל לא מעט מה ENCOUNTER DESIGN הפתוח יותר של אותו משחק רק שלקחו את זה לרמה הבאה עם האקרובטיות והיכולות של דרייק, כל כך טוב, זינק לראש הרשימה של המשחקים המצופים של שנה הבאה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 דצמבר 2014, 00:31

ראיתי עכשיו באיכות טובה מהטורנט... וואו. באמת אחד המשחקים היותר יפים, שמתם לב בהתחלה לבגד שלו שטיפה מתנופף ברוח? ממש מגניב... ויש טיפה פופ אין של הצמחיה, מקווה שישפרו אותו עד שיצא, כי חוץ מזה הוא נראה כמו חלום.
גם מעניין לדעת מה הם אומרים על הפריימרייט, בטח בקרוב תצא הודעה כלשהי שתבהיר את הסוגיה... או ממש לא בקרוב :/
בכל אופן - הגיימפליי נראה כיף בטירוף, והסביבות הגדולות ממש עושות לו טוב.

מקווה שעד אמצע 2015 סוני יציעו גירסה זולה יותר או עם HDD הרבה יותר גדול, ואז אקנה PS4. עד אז אני מסודר עם המחשב :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 07 דצמבר 2014, 00:41

מזל שיש את גיימרסייד. מדהים כמה פרטים נאבדו בסטרים.
כשהכל חד ויפה, המשחק נראה הרבה יותר טוב. עדין לא מפוצץ ראשים. עדין מאכזב קצת, אבל פחות.

בעיקר אני מרוצה מהצמחייה. חלק מהעלים נראים ממש בשרניים ואמיתיים. עשו איתם עבודה טובה. הם פחות או יותר ברמה של FC4, על הרמה הגבוהה ביותר בPC, לפי דעתי.
לעומת זאת, יש חוסר אחידות באפקטים של המים. חלק ממש יפים וחלק ממש מכוערים ובולטים. אני מניח שאלו דברים שישתנו בכמעט שנה שנותרה לפיתוח, אז לא באמת נורא. גם אם לא, לא באמת נורא ואיום. סתם קצת קופץ לעין.

עוד דבר שממש נהייה לי ברור, זה כמה שהPC פינק אותי. פתאום אני שם לב כמה חסר HBAO+ במלא מקומות.

גם בצפייה שניה, הגיימפליי נראה אחלה לגמרי. שלבים בעלי קנה מידה יותר מצומצם מבTB, למשל, אבל אם זה סימן לשאר המשחק (בכל זאת, היו זירות פחות מסדרוניות גם במשחקים הקודמים), אז זה שינוי מעניין.
הhookrope נראה מגניב (ישירות מTB קלאסיים). ההעתקה של קירות טיפוס שאפשר להשתמש בהם בPEG מTR חכמה וזה יכול להפוך את הטיפוס ליותר גמיש ונחמד. גם התוספת של התגנבות סטייל AC מבורכת, לטעמי.
לא מסתמנת מהפכה בגיימפליי, בשום צורה, אבל רענון חביב. יכול להיות שקצת פחות מידי רענון, בהתחשב בכך שעבר דור וכמה שנים טובות, מאז האחרון בסדרה, אבל עוד לא ראינו הכל. אני משוכנע שיש עוד הפתעות.

נראה אחלה משחק. עדין לא מספיק לבדו לגרום לי לקנות PS4, שזה הרף הגבוה במיוחד שהצבתי לו. זה בטח יקרה, בסופו של דבר. ביחד עם איזה GOW נוסף, או אנצ'רטד 5. ג'ק חדש יצליח לעשות את זה לבדו, כל עוד הוא מנוט'י דוג. למה הם לא עושים את זה כבר?!

אני גם מרוצה מזה שהם הציגו גירסא ששיחקו בה לייב, עם הבאג והכל. מראה על כנות, כשפונים לקהל וכבר הרבה זמן שזה רחוק מלהיות מובן מאליו.

בשורה התחתונה, כל הטקס הזה נורא מיותר. GDC בינואר היה יכול להכיל את כל מה שהיה מעניין בתצוגה הזאת. זה שסוני אישרו לסקוור לעלות לבמה ולעשות את אחת ההטרלות הגדולות שזכורות אי פעם, ממש תמוה.
אני מניח שעבור מי שבאמת שם ויכול לשחק בכל מיני דמואים, זה באמת נחמד. מבחינת מסיבת העיתונאים, זה באמת לא משהו בכלל.

---

ההפתעה הבאמת גדולה מהאירוע של סוני? הוא גרם לי להתרגש הרבה יותר מזה שיש לי מחשב, מאשר מהאפשרות לקנות PS4.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 07 דצמבר 2014, 07:42

העיקר אמרתי שיש גיימפליי של אנצ'רטד 4 וגיכחו.

יש גיימפליי חדש של The order והוא מצויין (גם בIGN הם ממש אהבו):

המשחק נראה כיפי לאללה, IGN אמרו שיש מלא סוגי גיימפליי שונים ואפילו המיניגיימס נהדרים.

אחלה אירוע, מטורף שהם החליטו סתם ככה להציג כל כך הרבה תוכן ולהוציא הכרזות לעיתונות מחוץ לE3. לא ראיתי אם העלו את זה פה, אבל GOW חדש אושר ויוצג כנראה בE3.
EA גם מחלקים החל מהיום משחקים חינם לשחקני פלייסטישן:
פס4 מקבלים את Plants versus Zombies החדש.
כל קונסולה מקבלת משהו. נראה לי Mirror edge ל-3.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 דצמבר 2014, 08:37

כן, בפאנל של GOW אחד המפתחים נשבר והודה שהם עובדים על GOW חדש - ולא פריקוול.
זה אומר המשך, או דמות אחרת... הם גם אומרים שהם מנסים דברים חדשים וזה לא יהיה אותו משחק בדיוק עם גרפיקה טובה יותר.
אבל אני מתאר לעצמי שנראה טיזר בE3 וטריילר בPSX הבא. בתקווה הוא יצא במרץ 2016. שזה יהיה מושלם, לקבל את GOW איזה 4 חודשים אחרי UNCHARTED

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 07 דצמבר 2014, 10:27

Death_119 כתב:העיקר אמרתי שיש גיימפליי של אנצ'רטד 4 וגיכחו.

יש גיימפליי חדש של The order והוא מצויין (גם בIGN הם ממש אהבו):

המשחק נראה כיפי לאללה, IGN אמרו שיש מלא סוגי גיימפליי שונים ואפילו המיניגיימס נהדרים.

אחלה אירוע, מטורף שהם החליטו סתם ככה להציג כל כך הרבה תוכן ולהוציא הכרזות לעיתונות מחוץ לE3. לא ראיתי אם העלו את זה פה, אבל GOW חדש אושר ויוצג כנראה בE3.
EA גם מחלקים החל מהיום משחקים חינם לשחקני פלייסטישן:
פס4 מקבלים את Plants versus Zombies החדש.
כל קונסולה מקבלת משהו. נראה לי Mirror edge ל-3.

אני זוכר שדווקא לאסקין אמר שיהיה גיימפליי של אנצ'רטד ואני זה שגיחכתי אבל אולי גם אתה :)
לא ראיתי עדיין את הסרטון של האורדר אבל יותר מעניין אותי לקרוא רשמים מאנשים שמשחקים בדמו של החצי שעה, יש ת'רד ב GAF של אנשים כאלו אז נעבור עליו אחרי זה.

DEATH, הורדת את PVZ לפס4? ממש נחמד מצד EA לתת משחק שכזה שממש חדש וזכה גם לשבחים, תוריד אותו מהר כי הוא לא יהיה בחנות עוד הרבה זמן, אתה לא צריך גם את הפס4, אפשר לסמן אותו דרך החנות WEB.

בקשר להשוואות עם TR, אני לא יודע אם הזירות פה גדולות יותר או פחות אבל מבחינת הקומבאט, פה הוא הרבה יותר פתוח מ TR שדי דומה בקרב שלו לאנצ'רטדים הקודמים, אולי הסביבות ב TR גדולות אבל מבחינת קרבות זה לא מתבטא במשהו מעניין, פה זה מרגיש שממש נכנסים ל AREANA וצריך להתמודד מול הסיטואציה, אפשר לשבור קו ראייה ולהכנס להתגנבות והאקרובטיות והכלים של דרייק כמו החבל מאפשרים יותר חופש תנועה בהתמודדות עם הסיטואציה, אהבתי שלקראת הסוף הוא הסתתר ופשוט המשיך הלאה, זה לגמרי קרוב יותר ל TLOU בשילוב היכולות של דרייק מאשר משחקי אנצ'רטד הקודמים ו TR.
אין פה מהפכות אבל כן יש שדרוג יפה מאוד לגיימפליי שמחזיר לי את העניין בו אחרי שב 3 ממש התחלתי להרגיש שעמום ממנו, ניל וברוס עשו עבודה נפלאה.

וגראפית הוא יפהייפה ממש, אהבתי את ההשוואה הזו שעשו בין RYSE על ה PC באולטרה וסופר סאמפלינג לבין U4, בעיקר כי הסביבה נראית כאילו עוצבה ע"י אותו בנאדם:
תמונה
תמונה

עוד קצת תמונות שנתפסו מהסרטון של GAMERSYDE
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה

דין, אני לא יכול להעיד על ה PC כי אין לי ולכן לא התווכחתי עם CHAOTIC שאמר שזה ברמה של FC4 על ה PC, אבל על הקונסולות ממה שראיתי אני נוטה להסכים איתך, כולל האורדר כי כשרואים את הסרטון באיכות נורמלית (למרות שב GAF טוענים שה BRIGHTNESS והניגודיות בסרטון של גיימרסייד קצת דפוק אבל עדיין) מבחינת FIDELITY אולי הוא נופל טיפה מהאורדר אבל הגודל של הסביבות היפהייפיות לגמרי מפצה על כך, הפער הגראפי ביניהם לא מספיק גדול בעיני כדי שהאורדר יצדיק את המסדרון שלו (שלא לדבר על הפסים השחורים), U4 באמת נראה טוב יותר וזה משהו שלא חשבתי שאני אגיד, למרות שרץ באותו FPS אבל שוב, ה SCOPE הרבה יותר מרשים ביחד עם גראפיקה יפהייפייה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 דצמבר 2014, 10:32

אנצ'רטד לא מתקרב לגרפיקה של THE ORDER, לא מתקרב. אכזבה ענקית מבחינתי, הראו שהטריילר המקורי שלהם היה בולשיט טוטאלי ושהם שקרו שוב ושוב ושוב כדי לגרום לאנשים לחשוב שזה רץ בזמן אמיתי. אפילו ב30FPS הם לא הצליחו להגיע לגרפיקה של הטריילר כשהם טענו שהם כבר עשו את זה ב60FPS.

האמת שאני בשוק מאנצ'רטד, חשבתי שהגיימפליי יהיה אנצ'רטד 3 משעמם והגרפיקה תעיף לי את הכובע. בסוף זה היה הפוך, הגרפיקה פחות יפה מהאורדר אבל דווקא הגיימפליי נראה כמו שדרוג גדול ומגניב לגמרי. נכון שהם גנבו את הקונספט של הפטיש מTR אבל הם עשו את זה פשוט מעולה וגם כל השאר נראה מעולה. אני עדין מנסה להבין מה בדיוק הולך שם עם הגניבת נשקים.

ובלינג, מאיפה הבאת מרחבים? באנצ'רטד יש SKYBOX נורא יפה, תמיד היה, אבל הדמו היה אפילו יותר מסדרון מאשר האורדר. קיפוץ בין פלטפורמות קטנטנות ומסדרונות ג'ונגל. ראית את THE ORDER כשהוא באזורים עם נוף של SKYBOX? ראית את לונדון? ראית איך הדמויות נראות בסרטוני מעבר? ראית את האפקטים והפילטרים? הוא הרבה יותר מרשים גרפית לדעתי.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 דצמבר 2014, 10:42

Nigga כתב:גם אני חשבתי ככה בהתחלה לגבי האורדר, אבל אני מאמין שזה פשוט ה art style המדהים שמשחק לנו בעיניים.
יכול להיות שאני טועה.

יש משהו באנצ'רטד, אולי זאת מגבלה של גיימפליי כי בכל זאת זה משחק פלטפורמה, שכל הסלעים שם לא ממש נראים טבעיים, הם נראים כמו פלטפורמות. זה ממש הפריע לי, לא יודע למה, אולי בגלל הקפיצת דור והכל. באורדר הכל אורגני ו"מושלם", אנצ'רטד היה עם הרבה יותר פאקים. כשאני מסתכל על משחק כזה אני נורא ביקורתי, מסתכל על כל פרט ופרט, פתאום המים למטה לא נראים מרשימים במיוחד, הסלעים לא נראים טבעיים, הדמויות לא מתקרבות לאיך שהם הציגו בCGI בזמנו. אני לא בטוח מה הולך שם, משחק סופר מרשים אבל אני עדין מרגיש האורדר מרשים יותר.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 07 דצמבר 2014, 10:43

DrKeo כתב:אנצ'רטד לא מתקרב לגרפיקה של THE ORDER, לא מתקרב. אכזבה ענקית מבחינתי, הראו שהטריילר המקורי שלהם היה בולשיט טוטאלי ושהם שקרו שוב ושוב ושוב כדי לגרום לאנשים לחשוב שזה רץ בזמן אמיתי. אפילו ב30FPS הם לא הצליחו להגיע לגרפיקה של הטריילר כשהם טענו שהם כבר עשו את זה ב60FPS.

האמת שאני בשוק מאנצ'רטד, חשבתי שהגיימפליי יהיה אנצ'רטד 3 משעמם והגרפיקה תעיף לי את הכובע. בסוף זה היה הפוך, הגרפיקה פחות יפה מהאורדר אבל דווקא הגיימפליי נראה כמו שדרוג גדול ומגניב לגמרי. נכון שהם גנבו את הקונספט של הפטיש מTR אבל הם עשו את זה פשוט מעולה וגם כל השאר נראה מעולה. אני עדין מנסה להבין מה בדיוק הולך שם עם הגניבת נשקים.

ובלינג, מאיפה הבאת מרחבים? באנצ'רטד יש SKYBOX נורא יפה, תמיד היה, אבל הדמו היה אפילו יותר מסדרון מאשר האורדר. קיפוץ בין פלטפורמות קטנטנות ומסדרונות ג'ונגל. ראית את THE ORDER כשהוא באזורים עם נוף של SKYBOX? ראית את לונדון? ראית איך הדמויות נראות בסרטוני מעבר? ראית את האפקטים והפילטרים? הוא הרבה יותר מרשים גרפית לדעתי.

זה שהם שיקרו/הטעו (כמעט אותו הדבר מבחינתי) וזה לא מתקרב לטיזר זה ברור אבל לאמר שזה לא מתקרב ל ORDER? לא מסכים, הוא מזכיר מאוד את RYSE רק בסביבות גדולות כמו שהבאתי בהשוואה מול ה PC, האורדר נראה טוב יותר מרייז ללא ספק אבל אם RYSE היה רץ בסביבות כאלו אז לא במספיק כדי להצדיק את זה, המסדרון שלו במקרה הזה פוגע כי הפער הגראפי לא מספיק גדול לטעמי מול U4 על מנת להצדיק את ה SCOPE שלו, אבל זה עניין של טעם, אני גם ממש מתלהב מ FIDELITY טוב אבל ברור לי שמשחק נגיד של דייויד קייג' צריך להראות באיזה חצי דור מעל אנצ'רטד 4 כדי שיצדיק את ה SCOPE הקטן שלו ושאני אתלהב ממנו יותר, אם הוא נראה קצת יותר טוב אבל ב SCOPE מסכן אז בסופו של דבר זה פחות מרשים. (בגלל זה UNTIL DAWN בכלל לא מרשים גראפית, SCOPE כזה מסכן בשביל FIDELITY של פחות מהאורדר ו U4? די פאתטי בהשוואה)

אבל כמובן שהכל סובייקטיבי וכל אחד עם תפיסה משלו אז אין מה להתווכח פה יותר מדי.
ומה זאת אומרת מרחבים, הסביבה עצמה הרבה יותר גדולה מכל מה שראינו ב ORDER ביחד מבחינת גיימפליי, עם גבהים שונים וזה היה נראה ב SCALE שונה לגמרי, לא אמרתי מרחבים כאילו זה עולם פתוח.
אם נראה דמו של האורדר בגיימפליי שיש לך מרחב קצת יותר מקופסת שימורים אז נדבר, עד עכשיו ה SCOPE שם היה מגוחך יחסית.

ועם הגיימפליי אני כמובן מסכים איתך, שדרוג גדול על הקודמים, וברוס סטרלי אמר שזה רק קצה הקרחון שהם רצו להציג את הלחם והחמאה של הגיימפליי בסרטון הזה, זאת אומרת איך הקומבאט עובד וה CORE של המשחק, כמובן שיש SET PIECES כמו תמיד בסדרה וזה לא נעלם, איזה כיף זה הולך להיות :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 07 דצמבר 2014, 10:56

דרך אגב סנטה מוניקה הכריזה כלאחר יד בטוויטר שהם עובדים על GOW4, פה אני אתן משפט KAZZ ואומר, איזה מטומטמים סוני, גם אם המשחק מוקדם לא שווה להכין איזה טיזר אפילו רק של לוגו לאירוע?
כבר היה מוריד הרבה מהביקורות כלפי האירוע מאנשים שציפו להרים, ממש מטומטמים סליחה.

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 07 דצמבר 2014, 11:00

אני רואה שכל אחד חושב משהו אחר לגמרי...
אירוע בכללי משעמם (חוץ מאנצ'רטד), בתור בעל וואן הייתי לחלוטין שמח שבחרתי בקופסא ונראה שהליינאפ של הפלייסטיישן יהיה בנוי נכון למה שאני רואה וחושב עכשיו מפלופים גדולים שעשו הרבה הייפ (שוב, חוץ מההדגמה של נייתן דרייק שבכיתי קצת מבפנים).

אנצ'רטד- ואואוו איזה משחק! גרפיקה מדהימה, לא נורא בכלל אם זה ירוץ חלק ב-30 fps (זה משחק גוף שלישי). קצת הדאיג אותי כל הפייסינג של המשחק, נראה מאוד מתוסרט, אבל יכול להיות שעשו את זה בשביל האירוע. מאוד הזכיר לי את הסביבות והמשחקיות של TR (שהיה אחד המשחקים האהובים עליי בשנה שעברה)... שזה קצת מנחם אותי שהאקסבוקס (וגם הפלייסטיישן אחרי בטח תקופה קצרה) הולך לקבל TR חדש. אחרי משחק קודם מהמם, אני ממש מצפה לראות מה הם יעשו הפעם! בכל מקרה, יש ל- PS4 באנקר בטוח מנוט'י דוג והם יכולים להיות מאוד מרוצים!

האורדר- היה meh, נשאר meh ואני מאוד אופתע אם יצא ממנו משהו טוב. גרפיקה נחמדה, אבל הכל בסקופ נורא קטן. נראה שהוא סובל מ-fps נמוך במיוחד (שזה מאוד לא מקובל במשחקי שוטר מבחינתי). לא מעניין הלאה.

גרים פנדנגו- לא יודע אם מישהו התלונן פה בכל ה-6 דפים שדיברתם, אבל WTF זה לא רימסטר!!! זו אותה גרפיקה ישנה עם רזולוציה נמוכה שאשכרה כוללת את הפסים השחורים בצד. אתם צוחקים עליי? אני כל כך מאוכזב... ציפיתי לשחק את גרים פנדנגו במחשב אחרי שלא סיימתי אותו שנים אחורה (בגלל בעיות טכניות + אחרי שניסיתי שוב גרסה עם פאטש שלא עובדת טוב במחשבים מודרנים).
דאבל פיין וסוני נוכלים, הבטיחו גרסת רימסטר, קיבלנו את אותו משחק בדיוק עם אפס שיפורים חדשים... מבאס...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 דצמבר 2014, 11:19

bling כתב:זה שהם שיקרו/הטעו (כמעט אותו הדבר מבחינתי) וזה לא מתקרב לטיזר זה ברור אבל לאמר שזה לא מתקרב ל ORDER? לא מסכים, הוא מזכיר מאוד את RYSE רק בסביבות גדולות כמו שהבאתי בהשוואה מול ה PC, האורדר נראה טוב יותר מרייז ללא ספק אבל אם RYSE היה רץ בסביבות כאלו אז לא במספיק כדי להצדיק את זה, המסדרון שלו במקרה הזה פוגע כי הפער הגראפי לא מספיק גדול לטעמי מול U4 על מנת להצדיק את ה SCOPE שלו, אבל זה עניין של טעם, אני גם ממש מתלהב מ FIDELITY טוב אבל ברור לי שמשחק נגיד של דייויד קייג' צריך להראות באיזה חצי דור מעל אנצ'רטד 4 כדי שיצדיק את ה SCOPE הקטן שלו ושאני אתלהב ממנו יותר, אם הוא נראה קצת יותר טוב אבל ב SCOPE מסכן אז בסופו של דבר זה פחות מרשים. (בגלל זה UNTIL DAWN בכלל לא מרשים גראפית, SCOPE כזה מסכן בשביל FIDELITY של פחות מהאורדר ו U4? די פאתטי בהשוואה)

אבל כמובן שהכל סובייקטיבי וכל אחד עם תפיסה משלו אז אין מה להתווכח פה יותר מדי.
ומה זאת אומרת מרחבים, הסביבה עצמה הרבה יותר גדולה מכל מה שראינו ב ORDER ביחד מבחינת גיימפליי, עם גבהים שונים וזה היה נראה ב SCALE שונה לגמרי, לא אמרתי מרחבים כאילו זה עולם פתוח.
אם נראה דמו של האורדר בגיימפליי שיש לך מרחב קצת יותר מקופסת שימורים אז נדבר, עד עכשיו ה SCOPE שם היה מגוחך יחסית.

ועם הגיימפליי אני כמובן מסכים איתך, שדרוג גדול על הקודמים, וברוס סטרלי אמר שזה רק קצה הקרחון שהם רצו להציג את הלחם והחמאה של הגיימפליי בסרטון הזה, זאת אומרת איך הקומבאט עובד וה CORE של המשחק, כמובן שיש SET PIECES כמו תמיד בסדרה וזה לא נעלם, איזה כיף זה הולך להיות :)

כן, הוא נראה כמו RYSE בסביבות גדולות יותר, אבל האורדר נראה הרבה יותר טוב מRYSE לדעתי. כן, האורדר מסדרון מסדרוני, אבל גם מה שראינו כרגע מאנצ'רטד. מה הSCALE הגדול? זה שהפלטפורמה שהאוייב נמצא בה היא 4 מטר מעל הפלטפורמה שאתה נמצא עליה? יש SCALE למערכת קרב, היא מרגישה דינאמית ותזוזתית שזה מגניב לגמרי אבל השלבים נראים כמו מסדרון לגמרי. מה שכן, הSKYBOX מטורף אבל גם באורדר, ראית את לונדון נפרשת מתחתיהם בסרטוני גיימפליי בזמנו? פאק זה מרשים.

בכל מקרה, אני רק אומר שהתאכזבתי מהגרפיקה, אתה משווה אותה לRYSE שזה כותר שיגור שיצא שנתיים לפני על קונסולה חלשה באיזה 15% אז זה לא מאכזב? כן עם SKYBOX יותר מרשים מRYSE, אבל זה מה ששנתיים + קונסולה חזקה יותר + נוטי דוג מצליחים להביא? RYSE עם יותר SCALE? ועוד מפתחת PSP עקפה אותם בסיבוב עם משחק שיוצא 10 חודשים קודם? באמת שזה מוזר לי לגמרי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 דצמבר 2014, 11:21

אז נתחיל באנצ'רטד:
קודם כל - הוא עדיין נחשב מוקדם בפיתוח ויש עוד הרבה לאן לשאוף. ייתכן שהוא באמת ירוץ ב-60 בסופו של דבר, או לחילופין שיראה הרבה יותר טוב.

דבר שני - הגיימפליי באמת נראה כמו שיפור משמעותי אבל הסביבות עצמן - עוד יותר. אני די משוכנע, ממה שראיתי, שניתן היה גם להרוג את כל האויבים כדי להמשיך, או להרוג הרבה פחות אויבים, דבר שבכלל לא היה במשחקים הקודמים, עד כמה שזכור לי. קראתם לזה SKYBOX? האמת שלא נתקלתי במושג הזה לפני כן, אבל אם ככה קוראים לזה - שיהיה, אבל זה כבר לא מסדרון. ואני ממש לא חושב שמה שראינו אתמול נחשב בהגדרה של "תמיד היה" בהקשר של גודל המפה.

קצת קשה להשוות אותו למשחק כמו האורדר עכשיו שאנחנו מבינים את הגודל, אבל גם כשמשווים - הוא נראה טוב יותר מבחינות רבות. האורדר נראה ריאליסטי הרבה יותר, אבל פה, ובפוסט-פרוססינג שלו - נגמרים היתרונות שלו.
אגב, *כל* הרשמים החדשים שלו חיוביים ביותר, וכולם אומרים שהאקשן מעולה והיריות עוד יותר... סוף סוף נתנו להם דמו שהוא יותר שחיק מאשר לא-שחיק :)

נדב, הוא משווה אותו לרייז, בזמן שהמפות עצמן גדולות פי מאה. כך שברור שהשוואה לרייז, לא משנה מתי הוא יצא (כי הוא עדיין אולי המשחק הכי "יפה לעין" ואולי גם יהיה כך בעוד שנה מהיום) - מאוד מחמיאה לו. ולכל משחק.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 07 דצמבר 2014, 11:38

DrKeo כתב:כן, הוא נראה כמו RYSE בסביבות גדולות יותר, אבל האורדר נראה הרבה יותר טוב מRYSE לדעתי. כן, האורדר מסדרון מסדרוני, אבל גם מה שראינו כרגע מאנצ'רטד. מה הSCALE הגדול? זה שהפלטפורמה שהאוייב נמצא בה היא 4 מטר מעל הפלטפורמה שאתה נמצא עליה? יש SCALE למערכת קרב, היא מרגישה דינאמית ותזוזתית שזה מגניב לגמרי אבל השלבים נראים כמו מסדרון לגמרי. מה שכן, הSKYBOX מטורף אבל גם באורדר, ראית את לונדון נפרשת מתחתיהם בסרטוני גיימפליי בזמנו? פאק זה מרשים.

בכל מקרה, אני רק אומר שהתאכזבתי מהגרפיקה, אתה משווה אותה לRYSE שזה כותר שיגור שיצא שנתיים לפני על קונסולה חלשה באיזה 15% אז זה לא מאכזב? כן עם SKYBOX יותר מרשים מRYSE, אבל זה מה ששנתיים + קונסולה חזקה יותר + נוטי דוג מצליחים להביא? RYSE עם יותר SCALE? ועוד מפתחת PSP עקפה אותם בסיבוב עם משחק שיוצא 10 חודשים קודם? באמת שזה מוזר לי לגמרי.

RYSE ב FULL HD וכן הסביבה נראית שם ממש גדולה ומרשימה יחסית, מן הסתם לא חקרתי אותה אבל ככה זה נראה שצפויות סביבות גדולות ומורכבות יחסית עם גבהים שונים וכו' לפחות ברוח של TLOU (+גבהים שונים כי דרייק מטפס בניגוד לגו'אל) שהוא לוקח לא מעט מהפילוסופיה שלו.

ואני זוכר את הקטע שאתה מדבר עליו באורדר אבל זה גם היה בסוג של קאט סינס אינטרקטיבי, כל גיימפליי שראינו הסביבות היו כל כך מצומצמות (אפילו בלי סקיי בוקס מרשים) עם SCOPE אפסי שזה כמעט דייויד קייג', וממשחק של דייויד קייג' אני מצפה ליותר ממה שה ORDER עושה (וכן ברור לי שבאורדר יש ירי ופיזיקה ודברים שבמשחק של דייויד קייג' אפילו אותם אין, אני קצת מגזים מן הסתם אבל הנקודה ברורה)
בהתחלה כש SWISS התלונן על זה שה SCOPE קטן מדי העדפתי לתת צ'אנס שבהמשך זה ישתפר אבל זה כבר התצוגה הגרועה ה 200 שלהם ועדיין אותו מבנה מגוחך למשחק.
אני מחכה לגיימפליי של 30 דקות מהדוכן, גם אם OFFSCREEN רק כדי לראות אם יש שיפור מהבחינה הזו, ברור שאם האורדר יהיה בסביבה גדולה עם SCOPE מרשים אז הוא רמה מעל כולם ואוכל את U4 וכל משחק אחר לקונסולות, מסכים עם זה.

בוא נגיד שמבחינת FIDELITY אני מסכים שהוא ברמה מעל כולם אבל זה כמו לאמר גם שאינפמוס עם FIDELITY ברמה מעל כל משחקי עולם פתוח אחרים, השאלה היא האם ברמה מספיק גבוהה כדי להצדיק את ה SCOPE או לא, אם מישהו חושב שלא כי נגיד UNITY גם יפהייפה (גם אם טיפה פחות) וגם עם עולם פתוח אמיתי מה שעושה אותו מרשים יותר אז אפשר להבין את זה, בגלל זה אני מבין גם את הביקורות כלפי ה ORDER, כדי להיות המלך הבלתי מעורער על הקונסולות הוא צריך קצת יותר SCOPE לטעמי.
-----------------------------
WANTED, למה אתה מתכוון מבחינת מתוסרט מדי? זו היתה התצוגה הכי פחות מתוסרטת נראה לי שהיתה אי פעם למשחק בסדרת אנצ'רטד :)
ומבחינת ליינאפ סוני לא הראתה הרבה, רוב הכותרים הגדולים והמצופים בין אם AA או AAA לא היו שם, מסכים שהאורדר לא נראה טוב אבל לא חושב שאפשר להסיק משהו על הליינאפ בכלולותו לטובה או לרעה על סמך השמות שהציגו אתמול, הרימאסטר של GF למשל הוא לא איזה שם ענק בספרייה העתידית של הקונסולה.

LASKIN קלטת אותי ואת ההשוואה שלי ואני מסכים עם מה שאמרת :)
וכן אני חושב שרייז על הקונסולות מהמשחקים שיצאו עדיין המלך הגראפי BY FAR.

אני אישית לא חושב שנראה הרבה שיפורים גראפיים או קפיצה ל 60, ה IQ שלו כבר עכשיו מדהים, אני מנחש שישפרו דברים פחות אחידים גראפיים כמו מים באיזור מסויים שנראים פחות טוב או הקטע במערה שנראה פחות מלוטש גראפית אבל לא מצפה למהפכות, למרות שיש באמת עוד המון זמן והם כן מבטיחים עוד שיפורים אז לך תדע, הוא באמת במצב מוקדם יחסית.

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 07 דצמבר 2014, 11:51

כל החתול ועכבר של דרייק עם האויבים... נראה כמו סרט, פשוט מושלם! אבל נראה שמי ששיחק רץ, קפץ והתחבא בדיוק בסדר הנכון. האויב מפתיע משמאל, הוא בדיוק התכופף והלך ימינה, הכל בתזמון מושלם... אבל אני זוכר שגם בסרטונים של tlou היה את הסרטוני גיימפליי הכאילו מתוסרטים ובסוף קיבלנו את אחד המשחקים הכי טובים בדור הקודם (השאלתי ps3 רק בשביל המשחק המצוין הזה).
בתור בעל וואן, אני מקנא שיש לבעלי סוני כזאת חברת פיתוח מוכשרת.

בנוגע לליינאפ של סוני, אתה צודק, זה מוקדם מידי לדבר על זה... בדוק שלסוני יש עוד כמה אסים בשרוול.

וברור לי שגרים פנדנגו לא שם גדול לפיאס, אבל קשה לי להסתיר את האכזבה שלי... כל כך שמחתי שתיהיה גרסאת רימסטר שאני אוכל לשחק במחשב... פשוט מבאס לקבל את המשחק המקורי בלי אפילו סנטימטר של השקעה. באיזה קטע הם אומרים רימסטר? :(
נערך לאחרונה על ידי Wan7ed ב 07 דצמבר 2014, 12:02, נערך פעם 1 בסך הכל.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 10 אורחים