סיילים, מבצעים ומכירות מיוחדות - הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: חנויות, מבצעים ומכירות מיוחדות - הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 17 דצמבר 2014, 13:16

Laskin כתב:אבל זה לא שאני לא אוהב את הז'אנר, כמו שאני באמת לא אוהב אסטרגיה בתורות כמו הדוגמא שנתת.
אני מאוד מאוד אוהב אקשן ממבט שלישי עם קצת התגנבות ועולם פתוח מדהים. זה אפילו אולי הז'אנר המועדף עליי.
פשוט משחקי AC כ"כ רפטטיביים, כל כך "נמרחים" בקצב האיטי שלהם, הקרבות ממש קלאנקים ולא מהנים...
אני מאוד נהנה להסתובב בעולם ולטפס על עמודים, ואז ברגע שפתחתי את כל המפה - כבר לא בא לי לשחק. הגיימפליי בעיניי פשוט לא עובד.

אגב, אני מגיב לכם כי אם אני לא טועה - שניכם (נדב ושחר) גם לא ממש "מעריצי AC" ונדב משום מה ממש מתלהב מUNITY... מהנסיון הדי קצר שלי איתו - הוא מאוד יפה, התחלה מגניבה, אבל ברגע שמתחיל הגיימפליי הטהור - רק העיר מעניינת.

אני בהחלט מעריץ AC.
זולת ביושוק, אני חושב שזה הכותר הכי חשוב ומוצלח שיצא מהדור הקודם והוא הקדים את זמנו מאז המשחק הראשון ועד היום, מציב רף גבוה מאוד לכל מי שרוצה לפתח משחק עולם פתוח והוא לא רוקסטאר.

אין צורך ללכת דווקא לכיוון של ז'אנר.
אתה פשוט לא אוהב את הסגנון של AC, שזה בסדר גמור. אפשר להתייחס אליו גם כז'אנר, בגלל שהוא כל כך מיוחד ושאין שום דבר דומה לו, למרות שהוא הצלחה עצומה, שהתחילה לפני 7 שנים.
דעתך פשוט לא רלוונטית לי, בתור מי שכן נהנה מכל המשחקים בסדרה וכן אוהב את הסגנון. בדיוק כמו שמישהו שלא אוהב משחקים בסגנון של CIV ואומר שCIV 5 משעמם ונמרח ומונוטוני, לא באמת יגרום למישהו שמאוד נהנה מCIV1-4 לחשוב אחרת על CIV5.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 17 דצמבר 2014, 13:51

ברור, אבל זה לא שאני לא אוהב את הסגנון... אני כן. פשוט לא את הTAKE של AC בסגנון...
באמת שאם הייתה מערכת קרב נורמלית או גיוון גדול יותר זו הייתה יכולה להיות הסדרה האהובה עליי בדור הקודם.
יש בה עיצוב מעולה, עולם פתוח אדיר ומעניין, לפעמים מלמד אותך היסטוריה, סיפור מד"ב מורכב יחסית שעלול מאוד לעניין אם יהיה טוב כמו ההתחלות של המשחקים בסדרה...
אבל הגיימפליי שלו כ"כ לא טוב, לדעתי, שזה הורס הכל.

אבל ברור לי שאם אתה מעריץ של הסדרה אז תהנה ממנו... פשוט מוזר לי שלא נמאס לך קצת :P
אפילו אני, כמעריץ של GOW לא שיחקתי במשחק האחרון בסדרה. ולא בגלל שהוא קיבל ביקורות פושרות, אלא בגלל שזה כבר חוזר על עצמו, ואני מצפה ליותר. כנ"ל באטמן האחרון. ואני פשוט מאוהב בגיימפליי של שניהם :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 17 דצמבר 2014, 14:05

Laskin כתב:באמת שאם הייתה מערכת קרב נורמלית או גיוון גדול יותר זו הייתה יכולה להיות הסדרה האהובה עליי בדור הקודם.

נו, כן. אם זה היה בסגנון שאתה אוהב, אז היית אוהב את הסדרה יותר. זה מה שאני אומר.

גם אני מופתע שלא נמאס לי כבר, אבל אני כל פעם מחדש נהנה מהמשחקים בסדרה.
כנראה שהחידושים שהם מכניסים, מספיקים לי, או שמערכת הקרב הלא מדהימה פחות מפריעה לי, או שאני נהנה כל כך מהדברים הטובים שגם אתה הזכרת, שהדברם האחרים לא מפריעים לי.

לא יודע. אני נהנה מכל משחק בסדרה. אפילו מAC3, נהניתי, גם אם פחות מאשר מכל שאר המשחקים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Mandellla
Warrior

הודעהעל ידי Mandellla » 17 דצמבר 2014, 14:14

יש הנחות על משחקי טוטל וור בגיימרס גייט, מה עדיף? שוגאן 2 או רומא 2? אני יודע שאנשים התלוננו על הבעיות ברומא בזמן ששוגאן 2 קיבל ציון גבוה מאוד, אבל אני איכשהו לא מתחבר לקונספט של יפן בלבד, צריך משהו מעבר לרק יפן והסמוראים.
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 17 דצמבר 2014, 14:31

Mandellla כתב:יש הנחות על משחקי טוטל וור בגיימרס גייט, מה עדיף? שוגאן 2 או רומא 2? אני יודע שאנשים התלוננו על הבעיות ברומא בזמן ששוגאן 2 קיבל ציון גבוה מאוד, אבל אני איכשהו לא מתחבר לקונספט של יפן בלבד, צריך משהו מעבר לרק יפן והסמוראים.

אחרי 70 שעות ברומא 2 ו-40 בשוגאן 2 אני בכיף אומר רומא 2 בלי לחשוב פעמיים. יש בו המון שיפורים לעומת קודמיו. הוא גם הרבה יותר אסטרטגי.
תמונה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 17 דצמבר 2014, 18:11

Mandellla כתב:יש הנחות על משחקי טוטל וור בגיימרס גייט, מה עדיף? שוגאן 2 או רומא 2? אני יודע שאנשים התלוננו על הבעיות ברומא בזמן ששוגאן 2 קיבל ציון גבוה מאוד, אבל אני איכשהו לא מתחבר לקונספט של יפן בלבד, צריך משהו מעבר לרק יפן והסמוראים.

רומא 2 בזמנו כשיצא היה די לא אפוי טכנית, גם מבחינת ביצועים אבל בעיקר מבחינת הAI, רמת הקושי ועוד כל מיני דברים שהיו פשוט שבורים.
אני מאוד אוהב את הסדרה, וגם את רומא 2 סיימתי בזמנו כשעוד היה בעייתי ומאוד נהנתי אבל אין ספק שבאותו הזמן הוא היה צעד ענקי אחורה בשביל הסדרה (למרות, ואולי אפילו בגלל שהוא שאפתני בצורה בלתי רגילה).
ובאותו הזמן גם יצאו הביקורות ואין שום ספק ששוגאן 2 הקטן והמהודק היה משחק הרבה יותר טוב ושלם ממנו וזה גם משתקף בציונים.
אבל מאז עברה שנה שלמה של פאצ'ים ותיקונים תמידיים וענקיים לצד פתיחות והקשבה מדהימה לקהילה של המשחק באמת בצורה שאני לא זוכר, ולאחרונה הם סוג של חתמו את המשחק עם הוצאת הemperor edition.
יצא לי לשחק כמה פעמים במשחק לאורך השנה הזאת וממש לראות אותו גדל ומשתפר, זה היה ממש כמו לראות משחק בפיתוח. ועכשיו אני כבר יכול להגיד לך שהציונים לא רלוונטיים, מדובר במשחק אחר לגמרי מזה שיצא לפני שנה.
בסופו של דבר שוגאן 2 מן הסתם עדיין יותר מהודק בגלל שהוא קטן הרבה יותר וכולל מספר קטן מאוד של עמים ותרבויות, והוא גם הרבה יותר "מתוסרט" ו"לינארי", עד כמה שמשחק אסטרטגיה יכול להיות כזה בכלל.
רומא 2 פשוט מדהים עם כל התרבויות והעמים הכל כך שונים שלו ועכשיו שהוא גם עובד נהדר אני יכול להגיד לך בלי ספק שאם על הנייר הוא יותר קורץ לך, לך עליו.

סמל אישי של המשתמש
Mandellla
Warrior

הודעהעל ידי Mandellla » 18 דצמבר 2014, 11:36

בקשר לרומא 2, המשחק נראה מרשים מאוד עם האפשרות לעשות מצור עם ספינות וישר לשלוח את החיילים לכבוש אחרי שהספינות מגיעות, יש DLC שמוסיף דם וגור (Gore) כמו בשוגאן 2, הבעיה הענקית במשחקים החדשים של טוטאל וור (וכמעט בכל משחק אפשרי) זה הפיצול DLC שיש כל כך הרבה דברים מחולקים לכמה DLCים במקום שתהיה חבילה אחת גדולה.

הביקורת הכי מצחיקה בסטים שמישהו כתב על רומא 2: Rome wasn't patched in a day.

ובינתיים החלטתי לקנות את The Banner Saga בGMG שדודי המליץ לי.
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 18 דצמבר 2014, 14:55

Mandellla כתב:בקשר לרומא 2, המשחק נראה מרשים מאוד עם האפשרות לעשות מצור עם ספינות וישר לשלוח את החיילים לכבוש אחרי שהספינות מגיעות, יש DLC שמוסיף דם וגור (Gore) כמו בשוגאן 2, הבעיה הענקית במשחקים החדשים של טוטאל וור (וכמעט בכל משחק אפשרי) זה הפיצול DLC שיש כל כך הרבה דברים מחולקים לכמה DLCים במקום שתהיה חבילה אחת גדולה.

הביקורת הכי מצחיקה בסטים שמישהו כתב על רומא 2: Rome wasn't patched in a day.

ובינתיים החלטתי לקנות את The Banner Saga בGMG שדודי המליץ לי.

אין אפשרות לעשות מצור עם ספינות, יש שילוב של קרבות ים ויבשה אבל זה בולשיט אחד גדול. תנועות האיגוף חסרות כל ערך מהרגע שאתה משיג קטפולטות ופשוט שוחט כל מי שמולך בהפגזות מטורפות. אין שום ערך לקרבות הימיים מחוץ לEmpire. המצחיק יותר הוא גם שאין שום הבדל כמעט בין סתם יחידת יבשה שהולכת לים לבין יחידה ימית. הכל שם זה מי עושה Ram עם תנופה והורג את הספינה ממול. מצד שני זה הרבה יותר מהודק בקרבות הימיים מהבלאגאן האטומי של Empire ובטח שוגאן 2 שחשב שלכל פלוץ יפני מגיע טיפוס ספינה.

דרך אגב, שיחקתי במשחק מהיומו הראשון ולא היה בעייה להנות ממנו כמעט מהיום הראשון למעט הבעיות FPS של השבועות הראשונים שתוקנו דיי מהר. הAI עדיין מאוד פאסיבי כך שאני לא הרגשתי שום שיפור מההתחלה. תכלס, חוץ מLegendery המשחק מאוד קל.

אם זה מעניין אותך, מה שבאמת רומא שיפר זה כמה דברים מהותיים ורובם בצד הכלכלי ואסטרטגי:
1) הכל מחולק למחוזות שבנויים מכמה ערים והניהול שלהם מבחינת ממשק מאוד נוח. יש לך ראייה מאוד רחבה על אזורים יותר גדולים כך שהתכנון הכלכלי שלך יותר נכון ונוח.
2) יש בונוסים אם אתה מאחד מחוז, זה מאוד נחמד.
3) יחידות מתגייסות ישר ואך ורק לגנרלים, פותר את כל ההמתנה הארוכה שיחידות יגיעו מרחוק. בגלל שהמחוזות גם מתפרסים על שטחים יחסית נרחבים מאוד קל לשנע צבאות.
4) יש מלחמת אזרחים באמצע המשחק שמובילה לקרבות מאוד קשים בין הסיעות.
5) Agents ובמיוחד מתנקשים הם OP בטירוף, כך שבאמת כיף להשתמש בהם.
6) קל יחסית להשיג כסף ולגייס צבאות גדולים.
7) יש לך cap על כמות הלגיונות והציים כך שאתה יכל לגדול אך ורק בהתאם ליכולת הכלכלית שלך. מרגיש הרבה יותר מהודק.
8) שילוב של קרבות ים ויבשה, חביב אבל לא מרגיש כמו השינוי הכי מרכזי כמו שהם ניסו לצייר.
9) כיבושי הערים ובמיוחד הגדולות שבהן הוא המרשים ביותר בסדרה איי פעם, יש יחסית המון מודלים של ערים והגדולות שבהן מרגישות כמו עיר עם המון חלקים שונים והמון מקום לתמרון של הצבא ומקום לאסטרטגיה. לא כמו בשוגאן שהכל זה מבצר קטן, גדול או בינוני כאשר שום מבצר לא מרגיש שהוא מייצג עיר והכל מאוד לא אמין.
10) משימות Ambush בהן אתה יכל (אם הגנרל שלך מספיק מנוסה) לגלגל כדורי אש עשויים משיחים, להפעיל מלכודות, לקפוץ ממדרונות ולהפתיע אוייב שנמצא באמצע.
11) קרבות קסרטין במגננה, מזכיר את מה שהיה בEmpire עם הביצורים.

עוד המון דברים, בקיצור - הטוב בסדרה בהפרש. אין כמו לראות קלטים מתרכזים במקום צר וחוטפים ארטילרייה ונשרפים באלפים.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 18 דצמבר 2014, 18:19

סייל החורף בסטים מתחיל ב20:00. יש גם מבצעים טובים מאוד ב NUUVEM. גראונד זירוס כנראה יהיה דיילי ב33% הנחה. ב NUUVEM המשחק נמכר ב9 דולרים.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 18 דצמבר 2014, 18:49

אני היחיד שלא רואה את גראונד זירוס למכירה אלא רק דף?
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 18 דצמבר 2014, 18:51

עדיין אי אפשר לקנות אותו. כנראה בגלל שהם משגרים אותו כמבצע יומי (בדומה לרייזינג) כך שאין סיבה לתת לך לשלם מחיר גבוה יותר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 דצמבר 2014, 19:40

Kazz כתב:סייל החורף בסטים מתחיל ב20:00. יש גם מבצעים טובים מאוד ב NUUVEM. גראונד זירוס כנראה יהיה דיילי ב33% הנחה. ב NUUVEM המשחק נמכר ב9 דולרים.

NUUVEM הם בסדר?
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 18 דצמבר 2014, 19:44

אני לא הייתי קונה מהם. סטים התחילו להקשיח את התנאים לגבי משחקים שנקנו לא מהאזור הנכון (ובמיוחד על כאלה מרוסיה/חבר העמים וברזיל).
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 דצמבר 2014, 19:47

Klayman כתב:אני לא הייתי קונה מהם. סטים התחילו להקשיח את התנאים לגבי משחקים שנקנו לא מהאזור הנכון (ובמיוחד על כאלה מרוסיה/חבר העמים וברזיל).

גם האתר ממילא לא נתן לי להכניס את המשחק לעגלה, אמר שאני מהאזור הלא נכון. לא ממש בא לי להתעסק עם VPN, נשלם כבר את ה13$ של סטים. לפחות המשחק משוגר במחיר ממש אטרקטיבי, זוכרים שלפני חצי שנה הוא יצא לפס4/ONE ב30$?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 דצמבר 2014, 19:49

יש באמזון עכשיו את הפס4 עם מצלמה, TLOU ומשחק לבבחירה (LBP3, FC4, דסטיני או NBA2K15 ) ב440$. לא רע, האמת שזה לא ממש שונה מהמבצע עם GTA5 כי היום המצלמה ממילא עולה 40$.

סמל אישי של המשתמש
Mandellla
Warrior

הודעהעל ידי Mandellla » 18 דצמבר 2014, 20:10

חושב על לקנות את גראונד זירוס למחשב, לדעתי הוא יהיה מעולה בסטים, רק שאצטרך כבר כרטיס חדש, בינתיים כל סטים תקוע בגלל כל העולם ואישתו שרוצים לקנות במכירת קריסמס.
תמונה
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 18 דצמבר 2014, 21:21

ההוצאה המחודשת של פלייט סימולטור גם יצאה היום והיא ב80אחוז הנחה לשעות(?) הקרובות. 5 דולר.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 18 דצמבר 2014, 21:51

DrKeo כתב:NUUVEM הם בסדר?

כן. קניתי מהם כמה משחקים ואין שום בעיה. לגבי חסימת איזורים - תוריד hola לכרום ואתה מסודר.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 18 דצמבר 2014, 22:03

רייזינג גם חלק מהדיל היומי ב80אחוז הנחה (6 דולר).

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 דצמבר 2014, 22:48

בסוף הלכתי על GMG, אותו מחיר פלוס 20% הנחה שזה 10.70$. מספיק טוב בשבילי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 דצמבר 2014, 00:42

שיט, ורק אני קפצתי על המבצע של סטים בשנייה שפתחתי את סטים וראיתי שהוא מתחת ל15 דולר כמו שרציתי.... קוג'ימה חוגג עכשיו עם ה-7 דולר שהייתי יכול לחסוך

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 דצמבר 2014, 01:07

Laskin כתב:שיט, ורק אני קפצתי על המבצע של סטים בשנייה שפתחתי את סטים וראיתי שהוא מתחת ל15 דולר כמו שרציתי.... קוג'ימה חוגג עכשיו עם ה-7 דולר שהייתי יכול לחסוך

בלי התבאסות יתר הרי בסטים זה היה 13$ והכי זול שראיתי (מחוץ לאתרים רוסיים/ברזילאים) היה בGMG ושם זה היה 10.70. אז קוג'ימה חוגג על בקבוק קולה עם הפיצה שלו או משהו כזה עליך, לא יותר מזה.

סמל אישי של המשתמש
Mandellla
Warrior

הודעהעל ידי Mandellla » 19 דצמבר 2014, 09:17

לא נורא, כולה 3 דולר יותר בסטים, העיקר כולנו קנינו את המשחק פחות מ$20.
קניתי אתמול בנוסף שלושה משחקים בסטים ב$12
Sid Meier's Colonization
Microsoft Flight Simulator
Superpower 2

בינתיים עם שוגאן 2 ורומא 2 לא כל כך חושב עליהם, מעדיף לחכות למשחקים העתידיים יותר כמו GTA5 לPC.
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Trouble
Minion

הודעהעל ידי Trouble » 19 דצמבר 2014, 12:10

מישהו ממליץ על DARK SOULS 2 למחשב ב15ִִ$ למישהו שלא שיחק בסדרה בכלל?
In the beginning the Universe was created.
This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 19 דצמבר 2014, 12:31

Trouble כתב:מישהו ממליץ על DARK SOULS 2 למחשב ב15ִִ$ למישהו שלא שיחק בסדרה בכלל?

בהחלט!
המשחק הכי טוב בסדרה. נותן הרבה יותר חופש בנוגע לרמת הקושי, עם האפשרות לבחור להיות חלק מguilds שהופכים את המשחק ליותר קל/קשה.
הוא גם זונח כמעט לגמרי מלכודות לא הוגנות, שסתם מזלזלות בזמן של השחקן, שהיו בכל פינה במשחקים הקודמים. באמת מומלץ.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 33 אורחים