ShiTDemoN כתב:טראבל, אשמח לרשמים שלך איך המשחק, ואם אפשר לפני שהמבצע נגמר

תתחדש!
דר קאו, גם אני ראיתי שיש מבצע על וולפנשטיין ונכנסתי בשמחה לראות את המחיר והופס אני רואה שאני לא רואה אותו בכלל בחנות. כלכך מעצבן.
לא ראיתי, מצטער על הדילאיי:
שיחקתי שעה וחצי בערך, ובהתחלה היה לי מאוד מוזר. לא היה לי הרבה מושג לגבי מה חשוב בבניית הדמות, מה נותן לי המצב שבו אני אנושי (כשאתה מת אתה נהיה HOLLOW והפרצוף מתעוות), איך אני מצליח לא למות כל חמש דקות ולאן לעזאזל אני אמור ללכת. התחלתי ללכת לכל מיני מקומות, למות כמה פעמים (לא על ידי אוייבים, נפלתי מלא פעמים - לפעמים יש סימנים על הרצפה שאם נוגעים בהם רואים רוחות של שחקנים אחרים שעושים משהו שמוביל למוות שלהם. בהתחלה לא ידעתי את זה וניסיתי לחקות חלק מהם, מה שהוביל לכמה מותות מצערים - והכל בדיוק שנייה אחרי שהחזרתי לעצמי את האנושיות). מה שהצחיק ועיצבן אותי זה ההודעות של שחקנים אחרים שמופיעות בכל מיני מקומות - הן לפעמים ממש רנדומליות ולפעמים פשוט משקרות לך בפנים, אבל לפעמים גם מזהירות אותך מאויבים שהולכים לבוא. הצלחתי לעבור כמה אזורים ולהגיע לאזור עם שמש ואז למקום שנמצא גבוה והכל שם מדרגות והיו אויבים בגובה של קיר שהתחילו לרדוף אחריי. למזלי, הן היו איטיים ופשוט הלכתי להם במעגלים ואז נסוגתי לאחור, ואחד מאלו שעקב אחרי ניסה לתת לי מכה והתחמקתי - והוא עף מהצוק למטה ומת
הקטע הכי זכור לי הוא הרגע שבו פגשתי חבורה של שלושה חזירים פראיים שהתחילו לרדוף אחריי. ניסיתי להרוג אותם אבל פספסתי כל מכה שנייה (אולי כי הם נמוכים?) וכמעט ולא הזזתי להם, בסוף הם הרגו אותי. חזרתי והרגו אותי שוב. בקיצור, הושפלתי על ידי כמה חזירים עצבניים.
אני חושב שלפני הפעם הבאה שאשחק אקרא מדריך קצר להבין איך אני אמור לשחק