bling כתב:לא לא התכוונתי לסנאפ, אלא פשוט ל 2 אפליקציות שעובדות בו זמנית, אי אפשר בפס4 וזה לא קשור ל RESUME, גם כשיוסיפו את הפיטצ'ר הזה על הפס4 אם תרצה להכנס ליוטיוב לא תוכל עד שתכבה את המשחק.
אם בוט למשחק זה לא הסיפור אז אין בעיה, גם בפס4 אתה יכול לשים אותו במצב מנוחה ושיוריד עדכונים למשחקים והכל, פשוט קאז עשה מזה כאילו איזו קטסטרופה שאי אפשר היה לקחת תמונות או שעל הפס4 צריך להפעיל את המשחק מחדש כשחוזרים ממצב מנוחה.
כי זה כן קטסטרופה. להוציא קונסולת 'דור הבא' ב2013 בלי יכולת לתפוס תמונות זה בדיחה. אי אפשר להסתכל על זה אחרת. על אחת וכמה וכמה כשהקונסולה לכאורה חורתת על דגלה את השיתופיות. ולחכות שנה וחצי עד שהם מצליחים להכניס את הפיצ'ר הזה זה ביזיון. אני לא הולך להכנס לדיון עד כמה הפיצ'ר היה או לא היה חסר. אני רק יודע שכל הקטע של הSHARE על הפס4 בתפיסת וחלוקת התמונות היה היבט שימושי וסוני כל פעם מצטטים מספרים של כמה לחצו על זה. ואני גם יכול לראות שמאז שהעדכון הזה ל XB1 אנשים מפרסמים תמונות.
הפואנטה היא: קונסולה שמשוגרת בלי אפשרות לעשות screenshot זה בלתי נתפס. וכן כשחסרים פיצ'רים שהם א'-ב' אז בהחלט ניתן לקרוא לשיגור של הקונסולה 'גישה מוקדמת' בכל הנוגע ל UI. אתה גם שוכח שמיקרוסופט עשו שינויים גדולים אחרים מאז שיגור הקונסולה כמו שינוי כל הנושא של יצירת ה party וה voice chat במשחקים שבהתחלה היה מטומטם ולא עבד טוב. והיו שלל שינויים אחרים ומספיק מהם הם דברים שנראים לי הזויים שצריך היה לשנות או להוסיף במקום להיות מוצעים מהיום הראשון. מערכות ההפעלה של הפס4 והXB1 שוגרו בלי הרבה דברים בסיסיים.
ברור שהסאספנד ריזום זה דבר גדול. זה אחד מהיתרונות של הXB1, זה פיצ'ר שמדברים עליו טובות. אבל הכי חשוב מדובר היה בפיצ'ר שתפס חלק מרכזי בהכרזת הפס4 ועדיין לא רואים את האור בקצה המנהרה. יש מצב שזה הולך להיות כמו ה cross game chat על הפס3.
אין לך נוטיפיקציה כשחבר שלך מתחבר אונליין. זה פשוט הזוי, ושוב, בדיחה. יש נוטיפיקציה כשאחד החברים שלך מצטרף לאיזה party מסויימת (שלא קשורה אליך) אבל לתת הודעה שחבר שלך עכשיו אונליין? נופ. רק לא מזמן הם הוסיפו אפשרות לעצור הורדות.
ה takeaway המרכזי: חברות ענקיות עם נסיון של שנים על גבי שנים בקונסולות משחק משחררות קונסולות חדשות עם UI וסט פיצ'רים שהוא WIP ברמה כזו שפיצ'רים ופונקציונליות בסיסיים וטריביאליים פשוט לא קיימים ונדרשים חודשים או שנים עד שהם סוף כל סוף מופיעים. זה לא היה אמור להיות אחד היתרונות של קונסולות משחק? UI לעילא ועילא תוצרת חברות ענק עם נסיון ומשאבים? קונסולה שאתה קונה ואתה יודע שיש לך את הפיצ'ר הזה והזה והזה out of the box? אחידות של המערכת כאשר כל תחום בUI עשוי כמו שצריך ולא חלק אחד ברמת גימור ותפקוד אחד וחלק אחר ברמה שונה?
אולי זה ככה בעולם הפיתוח של ימינו והמורכבות הרבה יותר של המערכות. אשמח לשמוע דוגמאות על שיגורי גרסאות iOS או אנדרואיד חדשים שלא הגיעו עם פונקציונליות בסיסית שכזו. בכל אופן מדובר בעוד בולט-פוינט לטובת קונסולות משחק שנשחק עם השנים והגיע לשפל חדש בשיגור הפס4 והXB1.