Xbox One | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: Xbox One | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי bling » 22 פברואר 2015, 13:22

swiss-the-engine כתב:אז הבוט הקר של האקס בוקס ממש לוקח הרבה זמן והמצב שינה חוזר אחרי איזה 7 שניות.

לגבי פירמווייר, זה מתקין באקס בוקס אוטומטית אבל התכוונתי למשחקים... אתה אמרת שאתה לא משחק אונליין אז אולי בגלל זה אבל לדוגמא COD יש לו עדכון מעל ל2 ג'יגה כל איזה חודש כמעט.

ובקשר ליוטיוב... לא הראו את זה בזמנו? כמו באקס בוקס... לא התכוונתי לבו זמנית אלא לעבור בין אפליקציה למשחק ושהמשחק ישאר באותו המקום שעזבת אותו.

לא יודע, יכול להיות שאם הייתי משחק אונליין באמת לא הייתי מכבה, גם אז אבל לא חושב שזה סיפור להפעיל משחק מאפס.
בקשר ליוטיוב, מה זה לא בו זמנית? אם אני רוצה להפעיל יוטיוב ושהמשחק יחכה לי זה כן בו זמנית, זה לא קשור ל RESUME או שאני מפספס פה משהו.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 22 פברואר 2015, 13:35

bling כתב:לא יודע, יכול להיות שאם הייתי משחק אונליין באמת לא הייתי מכבה, גם אז אבל לא חושב שזה סיפור להפעיל משחק מאפס.
בקשר ליוטיוב, מה זה לא בו זמנית? אם אני רוצה להפעיל יוטיוב ושהמשחק יחכה לי זה כן בו זמנית, זה לא קשור ל RESUME או שאני מפספס פה משהו.

כשאתה רושם בוזמנית אני חושב על הקשקוש סנאפ שיש באקס בוקס.

שוב... להפעיל משחק מאפס זה ממש לא סיפור... באקס בוקס הבוט הקר הוא עצם הסיפור וההקשר של אונליין הוא בעדכונים שבימינו לא מעט פעמים נמדדים בגיגות ככה שלהידפק עם עדכון בדיוק כשאתה בא לשחק זה חרא.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 פברואר 2015, 14:14

swiss-the-engine כתב:כשאתה רושם בוזמנית אני חושב על הקשקוש סנאפ שיש באקס בוקס.

שוב... להפעיל משחק מאפס זה ממש לא סיפור... באקס בוקס הבוט הקר הוא עצם הסיפור וההקשר של אונליין הוא בעדכונים שבימינו לא מעט פעמים נמדדים בגיגות ככה שלהידפק עם עדכון בדיוק כשאתה בא לשחק זה חרא.

לא לא התכוונתי לסנאפ, אלא פשוט ל 2 אפליקציות שעובדות בו זמנית, אי אפשר בפס4 וזה לא קשור ל RESUME, גם כשיוסיפו את הפיטצ'ר הזה על הפס4 אם תרצה להכנס ליוטיוב לא תוכל עד שתכבה את המשחק.

אם בוט למשחק זה לא הסיפור אז אין בעיה, גם בפס4 אתה יכול לשים אותו במצב מנוחה ושיוריד עדכונים למשחקים והכל, פשוט קאז עשה מזה כאילו איזו קטסטרופה שאי אפשר היה לקחת תמונות או שעל הפס4 צריך להפעיל את המשחק מחדש כשחוזרים ממצב מנוחה.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 22 פברואר 2015, 14:48

בסדר אחי... קאז לא דוגמא לכלום.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 22 פברואר 2015, 18:53

bling כתב:לא לא התכוונתי לסנאפ, אלא פשוט ל 2 אפליקציות שעובדות בו זמנית, אי אפשר בפס4 וזה לא קשור ל RESUME, גם כשיוסיפו את הפיטצ'ר הזה על הפס4 אם תרצה להכנס ליוטיוב לא תוכל עד שתכבה את המשחק.

אם בוט למשחק זה לא הסיפור אז אין בעיה, גם בפס4 אתה יכול לשים אותו במצב מנוחה ושיוריד עדכונים למשחקים והכל, פשוט קאז עשה מזה כאילו איזו קטסטרופה שאי אפשר היה לקחת תמונות או שעל הפס4 צריך להפעיל את המשחק מחדש כשחוזרים ממצב מנוחה.

כי זה כן קטסטרופה. להוציא קונסולת 'דור הבא' ב2013 בלי יכולת לתפוס תמונות זה בדיחה. אי אפשר להסתכל על זה אחרת. על אחת וכמה וכמה כשהקונסולה לכאורה חורתת על דגלה את השיתופיות. ולחכות שנה וחצי עד שהם מצליחים להכניס את הפיצ'ר הזה זה ביזיון. אני לא הולך להכנס לדיון עד כמה הפיצ'ר היה או לא היה חסר. אני רק יודע שכל הקטע של הSHARE על הפס4 בתפיסת וחלוקת התמונות היה היבט שימושי וסוני כל פעם מצטטים מספרים של כמה לחצו על זה. ואני גם יכול לראות שמאז שהעדכון הזה ל XB1 אנשים מפרסמים תמונות.

הפואנטה היא: קונסולה שמשוגרת בלי אפשרות לעשות screenshot זה בלתי נתפס. וכן כשחסרים פיצ'רים שהם א'-ב' אז בהחלט ניתן לקרוא לשיגור של הקונסולה 'גישה מוקדמת' בכל הנוגע ל UI. אתה גם שוכח שמיקרוסופט עשו שינויים גדולים אחרים מאז שיגור הקונסולה כמו שינוי כל הנושא של יצירת ה party וה voice chat במשחקים שבהתחלה היה מטומטם ולא עבד טוב. והיו שלל שינויים אחרים ומספיק מהם הם דברים שנראים לי הזויים שצריך היה לשנות או להוסיף במקום להיות מוצעים מהיום הראשון. מערכות ההפעלה של הפס4 והXB1 שוגרו בלי הרבה דברים בסיסיים.

ברור שהסאספנד ריזום זה דבר גדול. זה אחד מהיתרונות של הXB1, זה פיצ'ר שמדברים עליו טובות. אבל הכי חשוב מדובר היה בפיצ'ר שתפס חלק מרכזי בהכרזת הפס4 ועדיין לא רואים את האור בקצה המנהרה. יש מצב שזה הולך להיות כמו ה cross game chat על הפס3.
אין לך נוטיפיקציה כשחבר שלך מתחבר אונליין. זה פשוט הזוי, ושוב, בדיחה. יש נוטיפיקציה כשאחד החברים שלך מצטרף לאיזה party מסויימת (שלא קשורה אליך) אבל לתת הודעה שחבר שלך עכשיו אונליין? נופ. רק לא מזמן הם הוסיפו אפשרות לעצור הורדות.

ה takeaway המרכזי: חברות ענקיות עם נסיון של שנים על גבי שנים בקונסולות משחק משחררות קונסולות חדשות עם UI וסט פיצ'רים שהוא WIP ברמה כזו שפיצ'רים ופונקציונליות בסיסיים וטריביאליים פשוט לא קיימים ונדרשים חודשים או שנים עד שהם סוף כל סוף מופיעים. זה לא היה אמור להיות אחד היתרונות של קונסולות משחק? UI לעילא ועילא תוצרת חברות ענק עם נסיון ומשאבים? קונסולה שאתה קונה ואתה יודע שיש לך את הפיצ'ר הזה והזה והזה out of the box? אחידות של המערכת כאשר כל תחום בUI עשוי כמו שצריך ולא חלק אחד ברמת גימור ותפקוד אחד וחלק אחר ברמה שונה?

אולי זה ככה בעולם הפיתוח של ימינו והמורכבות הרבה יותר של המערכות. אשמח לשמוע דוגמאות על שיגורי גרסאות iOS או אנדרואיד חדשים שלא הגיעו עם פונקציונליות בסיסית שכזו. בכל אופן מדובר בעוד בולט-פוינט לטובת קונסולות משחק שנשחק עם השנים והגיע לשפל חדש בשיגור הפס4 והXB1.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 פברואר 2015, 19:16

אני לא זוכר את מייקרוסופט משחקת על הקטע של השיתוף, זה תמיד היה הקטע של סוני והם ממשיכים ללכת על הכיוון הזה עם ה Share Play למשל.
מה כזה קטסטרופה שאי אפשר היה לקחת תמונות, אתה מוצא את עצמך מצלם כל היום משחקים? אני חושב שזה אחוז קטן שטורח על זה ואשכרה מעלה תמונות שצילם ממשחקים לפייסבוק או לאיזה פורום.

לצלם תמונות אפשר למשל מזמן על ה PC, זה משהו שרק הדור הזה הגיע לשחקני קונסולות ואם סוני לא היתה חופרת על זה לאף אחד לא היה מרגיש שזה פיטצ'ר כל כך בסיסי שחסר לכולם.
בכל מקרה ההייפר-בול שלך כרגיל קיצוני, קטסטרופה זה תיאור למשהו שבקושי עובד, משהו שמבחינה פונקציונלית בסיסית לא מתפקד, לא לקחת תמונות זה לא קטסטרופה, מקסימום קצת חוסר נוחות, כנ"ל ה RESUME הזה שחוסך לך בממוצע 10 שניות של הפעלת משחק וגם זה במידה שאתה משתמש ב SLEEP MODE.

יכול להיות שהמערכת של ה ONE היתה מסורבלת בהתחלה, אז לומדים מזה לא לקנות דברים בהשקה, אתה רוצה לאמר שב iOS הראשון כל הפיטצ'רים עבדו מושלם והכל היה מתוקתק כמו עכשיו?
מה שחשוב זה שכל פעם משפרים ומוסיפים עוד ועוד פיטצ'רים, לא הבנתי איזה בולט פוינט לקונסולה נשחק פה, פעם לא היה לך בכלל OS על הקונסולות אלא הבסיס של הבסיס, אתה אומר שאם היינו נשארים ככה אז המצב היה עדיף עם מערכת יציבה שעובדת מושלם מהיום הראשון ולא עושה בעצם כלום? חשבתי שזה טוב שהמערכות מורכבות יותר, עושות יותר ושמשפרים אותן כל הזמן.

מה שכן אני מסכים שזה אבסורד שאין נוטיפיקציה שחבר עולה אונליין על הפס4, לא ברור לי מה הפיגור של סוני פה.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 22 פברואר 2015, 19:41

iOS יצאה בלי העתק/הדבק וחנות אפליקציות. יותר בסיסי מזה? :P. בשתיהן היה חסר hotspot לאורך זמן (עד גרסא 4.3 לדעתי בiOS), ועד הGB המאוחרות יותר ולא חסרות עוד דוגמאות, אבל נראה לי שהרעיון ברור.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 22 פברואר 2015, 20:11

אומרים שRAR תכריז בקרוב על מישחקים חדשים
לי אין ציפיות גדולות

הXBO הושקה לפני שנה בערך ,בהתחלה הקינקט 2 היה בכל קופסא
אני מעריך שנתנו להם לפתח מישחקים לקינקט 2 ,שחלקם בטח קרובים להשקה

לא בונה על מישחקי גימרים מהם יותר
לפי הבנתי גם KI לXBO פןתח על ידי מפתחת אחרת

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 פברואר 2015, 20:45

אני רק אציין שצלמתי תמונות בזמן משחק עוד באמצע שנות ה90 במחשב :)
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 פברואר 2015, 20:51

DrKeo כתב:אני רק אציין שצלמתי תמונות בזמן משחק עוד באמצע שנות ה90 במחשב :)

יש מצב שאיפשהו על ה PC שלי עדיין שמורות תמונות מ CS ו ET :)
לשחקני קונסולות לא הפריע עד עכשיו שעשרות שנים הם לא יכלו לצלם תמונות, פתאום זה פיטצ׳ר בסיסי שבלעדיו מערכת ההפעלה ״קטסטרופלית״ לא פחות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 פברואר 2015, 20:56

bling כתב:יש מצב שאיפשהו על ה PC שלי עדיין שמורות תמונות מ CS ו ET :)
לשחקני קונסולות לא הפריע עד עכשיו שעשרות שנים הם לא יכלו לצלם תמונות, פתאום זה פיטצ׳ר בסיסי שבלעדיו מערכת ההפעלה ״קטסטרופלית״ לא פחות.

גם לא היה אונליין כמו שצריך עד ה360 ב2005 כששחקתי בpc המון אונליין בשנת 96. ברגע שמתרגלים אז קשה בלי.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 פברואר 2015, 21:00

DrKeo כתב:גם לא היה אונליין כמו שצריך עד ה360 ב2005 כששחקתי בpc המון אונליין בשנת 96. ברגע שמתרגלים אז קשה בלי.

אל תשווה בכלל אונליין ללקחת תמונות, אם לא היה אונליין בדור הקודם לא היו קונסולות פחות או יותר, ניסו לשלב אונליין בקונסולות עוד בדור הפס2, תמונות זה משהו שיכלו להוסיף עוד בדור הקודם אם זה היה כל כך מהותי אבל לא חשבו על זה ואתה לא ראית המוני שחקני קונסולות מתלוננים ב 8 השנים האחרונות איך חסר להם פיטצ׳ר כל כך בסיסי, זה משהו שעכשיו הוסיפו כדי לבדל את הדור הזה כמה שאפשר, לא מדובר פה באונליין או במשהו מהותי עתידי אחר כמו VR.

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 23 פברואר 2015, 23:30

אני קונה מחר וואן. יש המלצות למשחק ראשון?
(אני מקבל שם 4 משחקים:AC4,AC UNITY,LOCOCYCLE ומקס הזה) אני חושב על פורזה הוריזן 2 או סאנסט אוברדרייב.
תמונה

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 23 פברואר 2015, 23:42

שניהם :) סתם, תלוי מה אתה מעדיף כרגע מבין שניהם..

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 23 פברואר 2015, 23:43

Yahel12 כתב:שניהם :) סתם, תלוי מה אתה מעדיף כרגע מבין שניהם..

לא כזה עוזר לי חחח אני אוהב את שנ יהם ושניהם הם הסיבה שאני משיג וואן כרגע אבל פורצה מושך אותי יותר
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 24 פברואר 2015, 08:37

תתחדש - אתה יכול לספר מאיפה ובכמה קנית?
לגבי המשחקים - הם די שונים, אז תלך לפי הזאנר שאתה נמשך יותר.
תמונה

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 24 פברואר 2015, 11:27

bozeman כתב:תתחדש - אתה יכול לספר מאיפה ובכמה קנית?
לגבי המשחקים - הם די שונים, אז תלך לפי הזאנר שאתה נמשך יותר.

בדיוק, לזה התכוונתי לך לז'אנר שאתה יותר אוהב

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 24 פברואר 2015, 13:09

matangt8 כתב:אני קונה מחר וואן. יש המלצות למשחק ראשון?
(אני מקבל שם 4 משחקים:AC4,AC UNITY,LOCOCYCLE ומקס הזה) אני חושב על פורזה הוריזן 2 או סאנסט אוברדרייב.

למה אתה קונה וואן? ובכללי איזו מן שאלה זאת? ברור שפורצה... אתה חולה הגה :)
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 פברואר 2015, 13:24

אם מישהו בארה"ב בקרוב, או רוצה להתעסק עם משלוח ומיסים, או שיש לו חברים בארה"ב שיכולים לקבל את הONE בשבילו, אז יש אחלה באנדל באמזון, ב350$.
שני שלטים, יוניטי AC4 ווולפנסטיין.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 פברואר 2015, 13:49

ואו, חתיכת עסקה. 350$ לשלושה משחקים ושני שלטים, מיקרוסופט מחזירה את המבצעים היותר קיצוניים?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 פברואר 2015, 14:24

DrKeo כתב:ואו, חתיכת עסקה. 350$ לשלושה משחקים ושני שלטים, מיקרוסופט מחזירה את המבצעים היותר קיצוניים?

אני חושב שזה רק לאמאזון כרגע, אז לא ברור אם זה מבצע של מייקרוסופט, או של אמאזון עצמם.
אני מקווה שזו בדיקה של השוק ושזה יצליח ויהיה סימן לבאות. אם מייקרוסופט יתמידו בערך גבוה מאוד לבאנדלים של ONE, בהחלט לא יהיה מפתיע לראות PS4 ב350, עם משחקים, בעונת החגים הקרובה. יכול להיות שאפילו ב299$.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 פברואר 2015, 15:00

או סאנסט... אני מעדיף מירוצים יותר ריאליסטיים אז אולי הייתי הולך דווקא על סאנסט, וגם ככה פורצה 6 יוצא בסוף השנה ובטח יהיה הרבה יותר שווה את הזמן שתשקיע בו :)

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 24 פברואר 2015, 17:32

טוב בסוף בחרתי את פורצה הוריזן 2. אני חייב להגיד שבנתיים הוואן עושה רושם נחמד אבל היא איטית בכל הקשור להתקנת משחקים..
אגב מחר אני משיג ככל הנראה את סאנסט אני מחליף בתמורה לAC UNITY :D
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 24 פברואר 2015, 17:53

bling כתב:אל תשווה בכלל אונליין ללקחת תמונות, אם לא היה אונליין בדור הקודם לא היו קונסולות פחות או יותר, ניסו לשלב אונליין בקונסולות עוד בדור הפס2, תמונות זה משהו שיכלו להוסיף עוד בדור הקודם אם זה היה כל כך מהותי אבל לא חשבו על זה ואתה לא ראית המוני שחקני קונסולות מתלוננים ב 8 השנים האחרונות איך חסר להם פיטצ׳ר כל כך בסיסי, זה משהו שעכשיו הוסיפו כדי לבדל את הדור הזה כמה שאפשר, לא מדובר פה באונליין או במשהו מהותי עתידי אחר כמו VR.

האמת היא שהאונליין של הלייב היה קפיצת מדרגה משמעותית, והוא הגיע עוד לפני הדור הקודם.
עד אז הייתי בטוח שעל הPC האונליין הוא בסדר, אבל פתאום כשאתה מתרגל למערכת matchmaking מובנית ברמת מערכת ההפעלה... לחזור לעשות טלפונים עם חברים רק בשביל לתאם מפגש אונליין, או לשלוח פינגים לשרתים רק בשביל לגלות שכולם תפוסים או ריקים הרגיש פתאום כמו פרהיסטוריה.
היכולת להעלות תמונות וסרטים לשירות אחסון אונליין באופן אוטומטי זה פיצ'ר נחמד. פעם ראשונה שראיתי דבר כזה מובנה במשחק זה היה בהיילו 3, אבל בניגוד לmatchmaking לא הרגשתי בחוסר משמעותי כשחזרתי למשחקים אחרים שלא איפשרו את זה. והרי קצת אחרי זה נכנסנו לעידן הסמארטפון ככה שבמקרה הכי גרוע תמיד יכולת לצלם את המסך ולשתף בלחיצת כפתור בפייסבוק.

ובלי קשר בקושי זיהיתי את לארה קרופט עם כל השכבות האלו בתמונות החדשות:
http://images.eurogamer.net/2013/usgame ... format/jpg

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 24 פברואר 2015, 20:23

swym כתב:האמת היא שהאונליין של הלייב היה קפיצת מדרגה משמעותית, והוא הגיע עוד לפני הדור הקודם.
עד אז הייתי בטוח שעל הPC האונליין הוא בסדר, אבל פתאום כשאתה מתרגל למערכת matchmaking מובנית ברמת מערכת ההפעלה... לחזור לעשות טלפונים עם חברים רק בשביל לתאם מפגש אונליין, או לשלוח פינגים לשרתים רק בשביל לגלות שכולם תפוסים או ריקים הרגיש פתאום כמו פרהיסטוריה.
היכולת להעלות תמונות וסרטים לשירות אחסון אונליין באופן אוטומטי זה פיצ'ר נחמד. פעם ראשונה שראיתי דבר כזה מובנה במשחק זה היה בהיילו 3, אבל בניגוד לmatchmaking לא הרגשתי בחוסר משמעותי כשחזרתי למשחקים אחרים שלא איפשרו את זה. והרי קצת אחרי זה נכנסנו לעידן הסמארטפון ככה שבמקרה הכי גרוע תמיד יכולת לצלם את המסך ולשתף בלחיצת כפתור בפייסבוק.

ובלי קשר בקושי זיהיתי את לארה קרופט עם כל השכבות האלו בתמונות החדשות:
http://images.eurogamer.net/2013/usgame ... format/jpg

מאיפה הוצאת את התמונה הזו, זה מ TR החדש? המודל פה נראה שונה לגמרי מהתמונות האחרות, בלי קשר לבולשוטינג הברור שדווקא בתמונות האחרות היה פחות בוטה.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 23 אורחים