bling כתב:איפה כתוב שזה נשלח? רשום מכר 1.2. ואתה שוכח שהנתון של DS הראשון כולל את גרסת ה PC בניגוד לנתון של DS2 עם ה 1.2 שהיה טרום יציאת גרסת ה PC.
ולא הבנתי אותך, מה הקשר לגרסת GOTY? הנתון כולל את מכירת חבילת ההרחבה שנמכרה גם בנפרד וכמו שאתה רואה הרבה קנו אותה מקהל הלקוחות של המשחק.
לי זה נראה די ברור אם DS2 כבר הגיע ל 1.2 מליון ללא גרסת PC וללא הרחבות וטרם יציאת גרסת הדור הבא אז כיום הוא רוב הסיכויים יושב כבר מעל DS1 ובוא נגיד ככה, עדות לכך שהוא מתחתיו כמו שהצעת אין ממש.
והמספרים שהבאת מסטים לא מסתדרים לי כל כך, המשחק מכר על ה PC יותר מהפלטפורמות האחרות?
וואו איזה משחק טרול

גיימספוט:
From Software's latest role-playing game, Dark Souls II,
shipped 1.2 million copies in three weeks,
פוליגון:
Namco Bandai revenue increases, Dark Souls 2
ships 1.2M units in Europe and US
אנגאדג'יט:
Dark Souls 2
ships 1.2 million to West in first three weeks
זה נתוני שליחה ועוד נתוני שליחה ראשוניים. זה הנתון הכי חסר ערך שיש. אם זה היה נתוני שליחה אחרי שנה אז היית יודע שמלאים נגמרו, הזמינו עוד, מלאים נגמרו, הזמינו עוד וכך הלאה. כלומר היה ביקוש ולכן אפשר היה להגיד שהנתון לא רחוק מהמספר האמיתי שנמכר. ברגע שזה נתון ראשוני זה אומר בערך כלום, זה רק אומר שהם ציפו שהם ימכרו בקלות 1.2 מליון יחידות אז הם יצרו והצליחו למכור לחנויות 1.2 מליון יחידות. מאותו רגע שהם "ציפו ל1.2 מליון יחידות" יש שקט תעשייתי והמשחק יצא כבר לפני יותר משנה, 4 מפגשי מחזיקי מניות היו מאז. אז למה הם שקטים? אין אפילו נתון אחד שמראה שDS2 מכר טוב, רק שקט תעשיתי ש... ובכן, אתה יודע מה בדרך כלל שקט תעשייתי אומר.
בנושא ההרחבה, אני לא בטוח שאנחנו על אותו דף בנושא. ה2.37 מליון מתיחסים למכירות של המשחק המקורי ומכירות של המשחק בגרסת GOTY (כלומר המשחק שכולל בתוכו כבר את הDLC). זה לא מכירות של סתם חבילת הרחבה שאנשים קנו בנפרד, זה ממש עותקים של המשחק שפשוט באו כבר עם הDLC.

אני יכול לתת לך רק נתון רשמי אחד לצערי, יפן. ביפן DS1 עמד ביומו האחרון בTOP20 על 339,615 ו-DS2 עמד ביומו האחרון בTOP20 על 325,463 עותקים. כלומר לפחות ביפן זה תיקו עם יתרון קטנטן לDS המקורי. בנתיים BB מכר רק 4 ימים שעקבו אחריהם ביפן אז לצערנו נצטרך לחכות כדי לראות למה הוא יגיע שם אבל לבנתיים הוא מכר 152,567 ב-4 ימים.
בנושא נתוני הPC, לצערי אין לנו מספר רשמי חוץ מאשר steamspy. מה שהם עושים זה לרוץ על כל החשבונות STEAM ולחפש לכמה יש בספריה את המשחק. בגלל שיש בSTEAM אופציה של FAMILY SHARE, אתה יכול לשתף את הספריה שלך עם 5 מחשבים נוספים. כלומר יכול להיות שגרסת הPC מכרה אפילו שליש מזה, פשוט כל אותם אנשים משתפים את המשחק עם עוד בערך 2-3 אנשים. יש משחקים שהנתון ממש מדוייק עליהם כי יש להם DRM חיצוני ולכן לא מופיעים בFAMILY SHARE, למשל GTA, אבל משחקי הSOULS כן ברי שיתוף (אני בטוח בזה כי אני רואה את העותק של שחר של DS2 בספריה שלי

).
We're just normal men. We're just innocent men