סלולרים, ניידים ומשחקים עבורם - הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: סלולרים, ניידים ומשחקים עבורם - הנושא הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 25 מאי 2015, 23:59

ShiTDemoN כתב:עברתי לאייפון 6. מצפה מאוד לחווית שימוש טובה :D

עברת מ? ותתחדש!
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 26 מאי 2015, 00:05

DrKeo כתב:עברת מ? ותתחדש!

גלאקסי S2 תקול כמו החיים שלי.
תודה!
"A man chooses, a slave obeys"

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 26 מאי 2015, 01:00

אם כבר מקימים את השרשור הזה לתחיה אז אני קניתי בשבוע שעבר את הזנפון 2 של אסוס... אז נכון שהמסך סתם מצוין לא ממש מדהים וההמצלמה גם היא סתם טובה מאוד אבל לא מדהימה אבל המחיר שלו נמוך, התמורה מצוינת ויש לו בפנים מעבד אטום די חזק עם תמיכה ב64ביט,4GB RAM והוא אוכל את כל מה שמריצים עליו בלי מלח.
מעבר לזה יש לו תמיכה בmicrosd ויש לי תחושה בריאה שבקרוב אפשר יהיה לעשות עליו dualboot לwindows 10...

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 26 מאי 2015, 01:24

Klayman כתב:בלוג הצילום המוערך dxomark בדק את המצלמה של הHTC ONE M9. התוצאות רעות. מאוד. המכשיר מקבל 69 מתוך 100 בסולם של האתר, וממוקם אחרי מכשירים כמו הגלקסי S3, האייפון 4S וה FirePhone של אמזון :P.

למי שרוצה להתעמק: http://www.dxomark.com/Mobiles/HTC-One- ... on-DxOMark
אז כן, HTC כשלה גם הפעם עם המצלמה.

תמונה

תמיד מציק לי כשמציגים גרפים בצורה מוטה ולא הוגנת. הרי אין באמת סיבה שה69 של הM8 יהיה נמוך יותר בגרף מה69 של האמזון פייר (בלי לדבר על כך שמדובר בציונים יחסיים לזמנם, כך שההשוואה לא באמת מראה איזו מצלמה עדיפה). גם ההפרשים בגבהים לא פרופוציונאליים בהמשך הגרף.
זה בעיקר מראה על חוסר מקצועיות. לא מכיר את הבלוג הזה בכלל, אבל כאשר זה הדבר היחיד שאני רואה ממנו, קשה לי לתפוס ממנו יותר מידי.

אגב, הבדיקה הזאת בוצעה עם העדכון של HTC, שמשפר באופן משמעותי את איכות הצילום, באמצעות מתן גישה לתמונות לא דחוסות?

בכל מקרה, המסקנה מהעדר השיפור המשמעותי באיכות של המצלמות בקו הONE של HTC, היא בעיקר עוד מסמר בארון של "יותר מגה פיקסל = יותר טוב" שנדחף חזק מאוד על ידי יצרניות אנדרואיד רבות.
גם ב5 מגה פיקסל וגם ב20, המצלמה של הONE נותרה סתם בסדר. אני חושב שזה פיטצ'ר חשוב מאוד ואם HTC רוצים להצליח לצאת מהצרות שלהם, הם צריכים לדאוג שבטלפון הבא, המצלמה שלהם תהייה בשורה הראשונה. בלי זה, יהיה מאוד קשה לראות אותם עושים LG ומגדילים את נתח השוק שלהם. בטח לא כשסמסונג סוף סוף עושה משהו קצת מרענן עם הטלפונים שלה.

---

תתחדש ShiTDemoN . טלפון פשוט נהדר.
ממליץ בחום להוריד את הארטסטון. המשחק מתאים בול לטלפון.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 26 מאי 2015, 06:01

אתה יודע.. אתה תמיד יכול... לחפש על הבלוג בגוגל! :o.. סתם.. אבל באמת עכשיו, הוא בלוג מאוד נחשב בעולם הצילום. קצת כמו DF, בצילום. מוזמן לקרוא על מתודולוגיות הבדיקה וכו' באתר שלהם. לא סתם אתרים שעוסקים בצילום טורחים להביא ידיעות שאומרות "זה מה שהחברים ב dxomark חושבים על מצלמה x.

בכל מקרה, זה לא באמת משנה, כי כל הביקורות שאני קראתי/ראיתי/שמעתי כולל כאלו שהתייחסו לתוכנת המצלמה החדשה והמעודכנת, היו רעות. אגב, בONE M8 הייתה מצלמת 4 מגה פיקסל, ולא 5.

Reviewers mostly agree: the One M9 is a great smartphone dragged down by a sub-par camera experience. Worse, the same could be said about the last year’s One M8, meaning that HTC failed to fix the one glaring issue holding back its flagship line.

מהחבר'ה בandroidauthority.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 26 מאי 2015, 11:04

Nucleus_Dawn כתב:תתחדש ShiTDemoN . טלפון פשוט נהדר.
ממליץ בחום להוריד את הארטסטון. המשחק מתאים בול לטלפון.

תודה שהזכרת לי!
"A man chooses, a slave obeys"

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 מאי 2015, 13:05

ShiTDemoN כתב:תודה שהזכרת לי!

אתה עוד תצטער שהוא הזכיר לך.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 26 מאי 2015, 13:13

DrKeo כתב:אתה עוד תצטער שהוא הזכיר לך.

סביר להניח...
עשיתי לך את אותו הדבר עם Geometry wars 3.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 מאי 2015, 13:31

Nucleus_Dawn כתב:
סביר להניח...
עשיתי לך את אותו הדבר עם Geometry wars 3.

ראבק איתך.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 26 מאי 2015, 13:35

DrKeo כתב:ראבק איתך.

התוכנית היא לגרום לכל האנשים בעולם להיות לא פרודקטיביים, להוריד את הסטנדרט המצופה לפרודקטיביות ובכל להפוך את החיים שלי לקלים יותר.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 26 מאי 2015, 15:56

Nucleus_Dawn כתב:
התוכנית היא לגרום לכל האנשים בעולם להיות לא פרודקטיביים, להוריד את הסטנדרט המצופה לפרודקטיביות ובכל להפוך את החיים שלי לקלים יותר.

צוקרברג הקדים אותך, וגם נראה שעשה אחלה קופה בדרך...
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 26 מאי 2015, 16:04

bozeman כתב:צוקרברג הקדים אותך, וגם נראה שעשה אחלה קופה בדרך...

לא טענתי לרגע למקוריות.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 מאי 2015, 23:19

אז מסתבר שאנדרויד M זאת מילה נרדפת ל"אמממממ... IOS".

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 28 מאי 2015, 23:38

אני ממש שמח שהם סופסוף לוקחים את נושא ההרשאות בידיים (מה שאפל עשתה מזמן וראוי להצדיע לה על כך). אני שולט על כל הדברים האלה עם ROOT היום, אבל שמח שזה הולך לתוך מערכת ההפעלה. וכן, גם נושא טביעות האצבע קיבל את הדחיפה שלו מאפל, אין ספק. זאת למרות שהוא כבר היה קיים באנדרואיד קודם.
אבל האם יש משהו כמו Chrome Custom Tabs בiOS? קישוריות בין אפליקציות לקוח מiOS? בטוח שאתה רוצה לדבר על זה? :P. תשלומים בNFC לקוח מ iOS? כי אני הייתי בטוח שראיתי אנשים משלמים ככה עם אנדרואיד בניו יורק לפני כ4 שנים. ההתקדמות בגוגל NOW והיכולות שלו שכוללות סריקה מטורפת (אפילו קצת מפחידה) בתוך אפליקציות אחרות למגוון מטורף של שימושים - בiOS אין שום דבר קרוב.

בכל מקרה, מן הסתם שהם לוקחים חלק מהדברים שאפל הציגה - בדיוק כמו שאפל עושה (רק תראה את הדיבורים מהיום על Proactive של אפל שאמורה להתחרות בגוגל NOW שהולך להיות מוצג בWWDC ואפל תציג את זה כאילו היא המציאה את זה עכשיו).
?

Shlomix
Warrior

הודעהעל ידי Shlomix » 29 מאי 2015, 01:15

ה-Google Now זו חתיכת אפליקציה מפחידה וקריפית.
מזל שהיא לא כל כך שימושית בארץ, אז אין אפילו את האפשרות להתפתות :lol:

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 מאי 2015, 04:13

Klayman כתב:אני ממש שמח שהם סופסוף לוקחים את נושא ההרשאות בידיים (מה שאפל עשתה מזמן וראוי להצדיע לה על כך). אני שולט על כל הדברים האלה עם ROOT היום, אבל שמח שזה הולך לתוך מערכת ההפעלה. וכן, גם נושא טביעות האצבע קיבל את הדחיפה שלו מאפל, אין ספק. זאת למרות שהוא כבר היה קיים באנדרואיד קודם.
אבל האם יש משהו כמו Chrome Custom Tabs בiOS? קישוריות בין אפליקציות לקוח מiOS? בטוח שאתה רוצה לדבר על זה? :P. תשלומים בNFC לקוח מ iOS? כי אני הייתי בטוח שראיתי אנשים משלמים ככה עם אנדרואיד בניו יורק לפני כ4 שנים. ההתקדמות בגוגל NOW והיכולות שלו שכוללות סריקה מטורפת (אפילו קצת מפחידה) בתוך אפליקציות אחרות למגוון מטורף של שימושים - בiOS אין שום דבר קרוב.

בכל מקרה, מן הסתם שהם לוקחים חלק מהדברים שאפל הציגה - בדיוק כמו שאפל עושה (רק תראה את הדיבורים מהיום על Proactive של אפל שאמורה להתחרות בגוגל NOW שהולך להיות מוצג בWWDC ואפל תציג את זה כאילו היא המציאה את זה עכשיו).

אנדרויד pay (גם השם סופר מקורי)? טביעת אצבע? הרשאות? הקישור בין האפליקציות? הטרוף של חיבור דו כיווני שקבל תשואות? 4 מתוך חמשת הפילרים קיימים בios כמה שנים. מה שהיה מוזר בהכרזה הוא שפשוט כל מה שהם אמרו פיות או יותר קיים בios ובדיוק כמו אפל הם שחקו אותה ממציאי המאה. כלומר אנדרויד פיי? זה כבר גובל בפתטי.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 29 מאי 2015, 09:34

כנראה שכחת, כי האנדרואיד האחרון שלך היה ממש ממש ממזמן, אבל קישוריות בין אפליקציות ותשלומים עם הטלפון קיימים באנדרואיד כבר שנים. הרבה לפני שאפל הציגה אותם כשלה בעדכונים האחרונים.

רק להזכיר את שנה שעברה:

תמונה

אבל באמת שאני לא בא לעשות כאן מלחמת מערכות הפעלה - ממש אין לי כח לזה :P. יש דברים (והרבה) שגוגל לקחה מאפל, ובאותה המידה יש הרבה דברים שאפל לקחה מגוגל. ככה זה, הן משאילות אחת מהשניה ומשפרות את המכשירים כמה שאפשר בשבילנו. :). שכל אחד יהיה מבסוט מהמכשיר שלו. זה הכי חשוב.

אגב, אני חושב שהתצוגה של גוגל השנה הייתה משעממת מוות.
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 29 מאי 2015, 12:40

DrKeo כתב:אנדרויד pay (גם השם סופר מקורי)? טביעת אצבע? הרשאות? הקישור בין האפליקציות? הטרוף של חיבור דו כיווני שקבל תשואות? 4 מתוך חמשת הפילרים קיימים בios כמה שנים. מה שהיה מוזר בהכרזה הוא שפשוט כל מה שהם אמרו פיות או יותר קיים בios ובדיוק כמו אפל הם שחקו אותה ממציאי המאה. כלומר אנדרויד פיי? זה כבר גובל בפתטי.

בסדר. ככה זה. היו מסכי מגע לפני האייפון. אפל באו ועשו את זה כמו שצריך וגוגל העתיקו מהם את כל מה שעובד.
הם גם הוסיפו דברים חדשים ואפל העתיקו מהם בחזרה. אפל גם חזרה על ה"טריק" של להראות לכולם איך משהו נעשה כמו שצריך עם התשלומים דרך הסלולר ותביעת האצבע ועכשיו גוגל למדו והעתיקו שוב.
כשאפל תציג את iOS 9 חלק גדול מהפיטצ'רים יהיו כאלו שגוגל עשו כמו שצריך כבר קודם.

אפשר, אולי, להגיד שאפל פשוט מצליחים להציג את הדברים שהם מציגים ברמת גימור הרבה יותר טובה, אז הם נהנים מיצירת סטנדרט ושימושיות בפיטצ'רים, שאחרים לא. אפשר באותה המידה להגיד שגוגל מחדשת יותר, כי היא מציגה פיטצ'רים חדשים בשלב מוקדם וממשיכה לפתח אותם ביחד עם פידבק מהמשתמשים (כמו שהם עשו בעולם התוכנה גם לפני אנדרואיד).

סה"כ, זו דינמיקה מצוינת לכולם. אני לא מוצא סיבה לבקר אותה, או להתלונן עליה. משתמשי אנדרואיד נהנים מההצלחות של אפל ומשתמשי אפל נהנים מההצלחות של אנדרואיד. גם העתקות בוטות משני הצדדים זו רק דרך לשפר את המוצר עבור כל הצרכנים ואני לא חושב שיש בזה רע.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 29 מאי 2015, 12:48

איפה כפתור הלייק איפה???????????????????????????? :)
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 מאי 2015, 17:16

Klayman כתב:כנראה שכחת, כי האנדרואיד האחרון שלך היה ממש ממש ממזמן, אבל קישוריות בין אפליקציות ותשלומים עם הטלפון קיימים באנדרואיד כבר שנים. הרבה לפני שאפל הציגה אותם כשלה בעדכונים האחרונים.

רק להזכיר את שנה שעברה:

תמונה

אבל באמת שאני לא בא לעשות כאן מלחמת מערכות הפעלה - ממש אין לי כח לזה :P. יש דברים (והרבה) שגוגל לקחה מאפל, ובאותה המידה יש הרבה דברים שאפל לקחה מגוגל. ככה זה, הן משאילות אחת מהשניה ומשפרות את המכשירים כמה שאפשר בשבילנו. :). שכל אחד יהיה מבסוט מהמכשיר שלו. זה הכי חשוב.

אגב, אני חושב שהתצוגה של גוגל השנה הייתה משעממת מוות.

אין לי בעיה שגונבים אחד מהשני, זה ככה בכל תעשיה ומן הסתם גם אפל עושה את זה המון. סתם התצוגה של האנדרואיד m הייתה משעממת רצח כי בערך כל מה שהם הכריזו עליו היה השוואת קרקע לאפל במקום להכריז על חידושים. וזה בדיוק מה שאמרתי, שהתצוגה הזאת הרגישה מאוד בוטא, ביחוד ברגע שהם הכריזו על השם המקורי אנדרואיד pay :)

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 29 מאי 2015, 17:35

על חלק מהדברים אתה פשוט טועה.. אבל בסדר :). אין ספק שהשם של הPAY זהה, אבל אני לא חושב שיש מישהו טוב כמו אפל לתת שמות ''קסומים'' לדברים פשוטים, אז אני מוותר לגוגל בסיפור הזה.
?

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 29 מאי 2015, 21:32

אפילו לא טרחתי להתעדכן בזמן אמת, אבל ההילייט של ההכרזות מבחינתי הוא דווקא פיצ'ר "שולי" של נפח אחסון אינסופי לתמונות ובכל רזולוציה. בא בדיוק בזמן: אני עומד על ניצול של 14.5 מתוך 15GB שגוגל נותנים היום בחשבון הפלוס.

Shlomix
Warrior

הודעהעל ידי Shlomix » 30 מאי 2015, 14:56

מבחינתי השוס של התצוגה הזו הוא מתן שליטה בהרשאות לאפליקציות. סופסוף יישור קו עם מערכות ההפעלה האחרות והקץ להרשאות מופרכות.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 30 מאי 2015, 15:05

אם יש לך רוט אתה יכול לעשות את זה גם היום עם App Ops. אבל אין ספק שזה עדיף כשזה מובנה במערכת ההפעלה.
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 אוגוסט 2015, 00:26

אני חייב להגיד שאם השמועות נכונות והאייפון החדש יהיה עם Force Touch זה הדבר הכי פחות אפל, הדבר הכי פחות אינטואטיבי, שאפל עשתה באייפון. לדעתי זאת טעות פטאלית.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 32 אורחים