E3 2015 - הדיון הרשמי. והפעם עם המון אחוז יותר PC!

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: E3 2015 - הדיון הרשמי. והפעם עם המון אחוז יותר PC!

הודעהעל ידי DrKeo » 02 יוני 2015, 15:00

bling כתב:לכו תדעו אולי גם יעבירו אותו לאונליין עם אנשים אחרים ביחד וזה ישמש גם לחישובי AI של אויבים.

אם הטריילר מספר לנו על הקונספט שלו אז אפשר לראות שהוא בנוי לCO OP של 4 שחקנים והמון הרס. אני מנחש שיהיה סוג של ALWAYS ON אבל בניגוד ל99% מהמשחקים שסתם מדביקים את זה הוא ישתמש בשרת בשביל פיסיקה וכל הזמן שחקנים יוכלו לקפוץ פנימה והחוצה מהמשחק שלך ולהצטרף.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 יוני 2015, 15:08

מה שיהיה ממש כיף בתערוכה של מיקרוסופט השנה - זה שלכל המשחקים שהיו בתצורת CG בשנה שעברה - יהיה בטח גיימפליי.
אני הכי רוצה לראות את SCALEBOUND האמת.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 02 יוני 2015, 15:12

Laskin כתב:מה שיהיה ממש כיף בתערוכה של מיקרוסופט השנה - זה שלכל המשחקים שהיו בתצורת CG בשנה שעברה - יהיה בטח גיימפליי.
אני הכי רוצה לראות את SCALEBOUND האמת.

לא הייתי כזה בטוח שנראה באמת כל כך הרבה גיימפליי. נראה לי שאת סקיילבאונד וקראקדאון נראה רק שנה הבאה. בטח יהיו גם אחרים שלא נראה.
אני ממש מצפה לגיימפליי של טומב ריידר.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 יוני 2015, 15:16

Nucleus_Dawn כתב:
לא הייתי כזה בטוח שנראה באמת כל כך הרבה גיימפליי. נראה לי שאת סקיילבאונד וקראקדאון נראה רק שנה הבאה. בטח יהיו גם אחרים שלא נראה.
אני ממש מצפה לגיימפליי של טומב ריידר.

יהיה ב100% גיימפליי של TR, של פורצה 6 (שרץ על מנוע חדש לגמרי), של QB ושל היילו 5. בטח CGI של גירס שהוא בפיתוח כבר שנה וחצי, בתקווה גיימפליי של כל הCGI משנה שעברה כמו סקיילבאונד וקראקדאון וכמובן פרנצ'ייז חדש לגמרי שבתקווה יופיע בתור גיימפליי ולא בתור CGI ואפילו נדמה לי שהם מבטיחים משחק של RARE לקור שבתקווה לא יהיה זבל גמור. בקיצור, הולכת להיות תצוגה מפוצצת משחקים וממש דחוסה, הם כבר אמרו שהם הולכים לעשות 90 דקות של משחקים משחקים משחקים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 יוני 2015, 15:19

אין ספק שתהיה מפוצצת. אבל מתוך כל המשחקים שראינו או שמענו עליהם עד כה - זה הכי מעניין אותי, כי הוא צפוי להיות משהו מעט שונה.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 02 יוני 2015, 15:21

Laskin כתב:לענן לא יכול להיות יתרונות גרפיים לפני שאנחנו עוברים לGOOGLE FIBER או משהו. וגם אז קשה לי להאמין שלא יהיה דיליי קטן. הלוואי ואני טועה... אבל בינתיים זה נראה לי בולשיט מוחלט כמו ההבטחות של "פרוייקט נאטאל" לעומת המציאות.

במה חיבור פייבר בדיוק יעזור לך? אין לזה ערך אלא אם כן אני לא זוכר ויש לאג נמוך יותר בשירותים כמו גוגל פייבר. למיטב ידיעתי אין.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 יוני 2015, 15:22

צריך שרתים יחסית קרובים או דרישות לא קשות מדי כמו למשל מערכת פיסיקה "גדולה" (כלומר בניינים נופלים, לא כל מכונית שמתנגשת במשהו שיחושב מקומית) שמתעדכנת פעם בכמה פריימים ולא כל פריים.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 02 יוני 2015, 15:25

DrKeo כתב:יהיה ב100% גיימפליי של TR, של פורצה 6 (שרץ על מנוע חדש לגמרי), של QB ושל היילו 5. בטח CGI של גירס שהוא בפיתוח כבר שנה וחצי, בתקווה גיימפליי של כל הCGI משנה שעברה כמו סקיילבאונד וקראקדאון וכמובן פרנצ'ייז חדש לגמרי שבתקווה יופיע בתור גיימפליי ולא בתור CGI ואפילו נדמה לי שהם מבטיחים משחק של RARE לקור שבתקווה לא יהיה זבל גמור. בקיצור, הולכת להיות תצוגה מפוצצת משחקים וממש דחוסה, הם כבר אמרו שהם הולכים לעשות 90 דקות של משחקים משחקים משחקים.

אני חושב שגיימפליי של סקיילבאונד וקראקדאון עוד קצת רחוק.
פרנצ'ייז חדש כנראה ייחשף בCGI, אלא אם כן הם הגיעו לאיזו החלטה פנימית להתמקד יותר בטריילרי גיימפליי.
המשחק של רייר ממש מעניין.

הציפיות מייקרוסופט די גבוהות, אחרי התצוגה המוצלחת של שנה שעברה. זה הדבר היחיד שיכול לגרום לאכזבה, אני חושב. מסתמן שבאמת תהייה להם תצוגה מוצלחת מאוד. רק גיימפליי מכל המשחקים שהם מפיצים בתקופת החגים הקרובה יהיה סולידי לגמרי. כל תוספת מעבר, זה כבר מצוין.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 יוני 2015, 16:00

עובדה שלא ידעתי, מיקרוסופט מפיצה את TR. זה אומר שאפילו שהוא אקסקלוסיבי זמני הזמניות אומרת שהוא פשוט יצא לPC מאוחר יותר אבל לא לפס4? מעניין לאיפה זה הולך.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 02 יוני 2015, 17:01

DrKeo כתב:עובדה שלא ידעתי, מיקרוסופט מפיצה את TR. זה אומר שאפילו שהוא אקסקלוסיבי זמני הזמניות אומרת שהוא פשוט יצא לPC מאוחר יותר אבל לא לפס4? מעניין לאיפה זה הולך.

הודיעו את זה די מזמן.
באמת מעניין מה המשמעות של זה. נניח, הם הפיצו גם את ME והוא הגיע רק אחרי הרבה מאוד שנים ורק כחלק מגירסא שכללה את כל הטרילוגיה.
לך תדע מה זה אומר...
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 יוני 2015, 17:26

Nucleus_Dawn כתב:
הודיעו את זה די מזמן.
באמת מעניין מה המשמעות של זה. נניח, הם הפיצו גם את ME והוא הגיע רק אחרי הרבה מאוד שנים ורק כחלק מגירסא שכללה את כל הטרילוגיה.
לך תדע מה זה אומר...

ME הוא חיה מוזרה כי כשהוא יצא ביווור הייתה חברה עצמאית ללא מפיצה, כלומר מיקרוסופט הפיצה את המשחק ולכן עשתה איתו בערך מה שבא לה. אבל ברגע שEA קנתה אותם פתאום היה מדובר במשחק ששייך למפיצה ולכן היה קל לפזר אותו. כאן המקרה שונה, מההתחלה קל לסקוואר להפיץ אותו כי היא מפיצה בעצמה, אז מעניין מה זה אומר מבחינת הבלעדיות. אני משער שזה כל הסכם הכספים בינם לבין מיקרוסופט, סקוור משלמת על הפיתוח ומיקרוסופט מתעסקת בכל ההפצה (או במילים אחרות פרסום פרסום פרסום). אבל זה לא אומר שעוד שנה נניח ההפצה לא חוזרת אל סקוואר בצורה כלשהי מה שפותח את הדלת לסוני.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 02 יוני 2015, 17:26

DrKeo כתב:עובדה שלא ידעתי, מיקרוסופט מפיצה את TR. זה אומר שאפילו שהוא אקסקלוסיבי זמני הזמניות אומרת שהוא פשוט יצא לPC מאוחר יותר אבל לא לפס4? מעניין לאיפה זה הולך.

זה לא בהכרח מחייב זאת, היו דוגמאות כאלו בעבר ומשחקים הגיעו בהמשך לפלטפורמות אחרות, ההיגיון דווקא אומר שאם זה נכון הם מזמן היו מכריזים שזה פשוט לא יגיע לפס4 וישאר בלעדי לקונסולות כמו שסוני נהנתה לעשות עם סטריט פייטר.
מה שלא יהיה אני שמח שיש לי מחשב ככה שבכל מקרה אני אשחק בו, אומנם על מסך קטן ובתנאים לא אידיאליים אבל עדיף מכלום :)

------------
שמועה חמה שמגיעה מאתר VG24, לדבריהם מקור שמעורה בנושא אמר להם שדארק סולס 3 הולך להיות מוכרז ב E3 והחדשות העוד יותר שמחות זה שמיאזאקי יביים את המשחק, שזה אומר הצוות הראשי של FROM.

נראה לי קצת מוקדם מדי אבל היי, היום כל סדרה מצליחה חייבת במקרה הגרוע לצאת פעם בשנתיים אז אני לא אתפלא אם FROM תחלוב אותה כמה שאפשר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 יוני 2015, 17:30

bling כתב:זה לא בהכרח מחייב זאת, היו דוגמאות כאלו בעבר ומשחקים הגיעו בהמשך לפלטפורמות אחרות, ההיגיון דווקא אומר שאם זה נכון הם מזמן היו מכריזים שזה פשוט לא יגיע לפס4 וישאר בלעדי לקונסולות כמו שסוני נהנתה לעשות עם סטריט פייטר.
מה שלא יהיה אני שמח שיש לי מחשב ככה שבכל מקרה אני אשחק בו, אומנם על מסך קטן ובתנאים לא אידיאליים אבל עדיף מכלום :)

------------
שמועה חמה שמגיעה מאתר VG24, לדבריהם מקור שמעורה בנושא אמר להם שדארק סולס 3 הולך להיות מוכרז ב E3 והחדשות העוד יותר שמחות זה שמיאזאקי יביים את המשחק, שזה אומר הצוות הראשי של FROM.

נראה לי קצת מוקדם מדי אבל היי, היום כל סדרה מצליחה חייבת במקרה הגרוע לצאת פעם בשנתיים אז אני לא אתפלא אם FROM תחלוב אותה כמה שאפשר.

אני מסכים איתך אבל דווקא על SF אני לא חושב שהוא ישאר אצל סוני. יש לסוני נטיה להציג דברים יותר בלעדיים ממה שהם בסוף. אני משער שפשוט אחרי שנה יצא SF5 טורבו אקסטרים אולטרה טורבו טורבו שיצא לכל הפלטפורמות.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 02 יוני 2015, 17:32

DrKeo כתב:אני מסכים איתך אבל דווקא על SF אני לא חושב שהוא ישאר אצל סוני. יש לסוני נטיה להציג דברים יותר בלעדיים ממה שהם בסוף. אני משער שפשוט אחרי שנה יצא SF5 טורבו אקסטרים אולטרה טורבו טורבו שיצא לכל הפלטפורמות.

זה מובן מאליו, סוני הבטיחה ש SF5 הוונילה ישאר בלעדי (הם לא ציינו מן הסתם וונילה אבל ברור שזה הסאבטקסט) וזה אכן מה שיקרה.
מן הסתם קאפקום בונה על המשחק לדור הקרוב כמו עם SF4 והיא תוציא לו מליון גרסאות על כל פלטפורמה אפשרית, אבל שנה בלעדיות זה כבר יספיק לסוני כדי להעביר חלק נכבד מקהילת משחקי המכות לצד שלה אז מבחינתה היא עשתה עסקה טובה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 יוני 2015, 17:37

bling כתב:זה מובן מאליו, סוני הבטיחה ש SF5 הוונילה ישאר בלעדי (הם לא ציינו מן הסתם וונילה אבל ברור שזה הסאבטקסט) וזה אכן מה שיקרה.
מן הסתם קאפקום בונה על המשחק לדור הקרוב כמו עם SF4 והיא תוציא לו מליון גרסאות על כל פלטפורמה אפשרית, אבל שנה בלעדיות זה כבר יספיק לסוני כדי להעביר חלק נכבד מקהילת משחקי המכות לצד שלה אז מבחינתה היא עשתה עסקה טובה.

עכשיו השאלה היא מה קורה עם TR, אני משער שהוא כן יצא לPC ולפס4 ב2016 :)

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 02 יוני 2015, 17:41

DrKeo כתב:עכשיו השאלה היא מה קורה עם TR, אני משער שהוא כן יצא לPC ולפס4 ב2016 :)

או שיקרה אותו דבר כמו שקרה עם דד ריזינג 3 ויגיע רק למחשב.. אישית אני גם מקווה שיגיע לפס4.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 יוני 2015, 17:46

עוד דליפות על ONE עם 1TB:
https://translate.google.com/translate? ... &sandbox=1

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 02 יוני 2015, 17:49

זה מתחיל...
תמונה

למי שחשש שיש סיכוי קטנטן שזה לא יוכרז, הנה אישור רשמי :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 יוני 2015, 17:50

עכשיו השאלה היא האם הוויצ'ר עשה להם 1UP או לא :)

אגב, למי שלא נכנס ללינק יש שם שעון שסופר לעוד 23 שעות (כלומר מחר ב17:00).

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 02 יוני 2015, 18:17

DrKeo כתב:עכשיו השאלה היא האם הוויצ'ר עשה להם 1UP או לא :)

אגב, למי שלא נכנס ללינק יש שם שעון שסופר לעוד 23 שעות (כלומר מחר ב17:00).

הוויטצ׳ר באמת קבע רף גבוה בכל הקשור לכמות של תוכן איכותי , יהיה להם קשה לעבור את זה אבל גם 40 שעות של קווסט הדוק ואדיר יספקו את רובנו.
הכי חשוב שלא יהיה הרבה fetch, היום הגיימרים גם שמים לב לזה שהרבה משחקי עולם פתוח מתהדרים בהרבה תוכן אבל אחוז גבוה ממנו זבל, DA 3 קיבל הרבה תלונות על כך ובסופו של דבר זה מנע ממנו להזכר כאחד הטובים כמו שהיה יכול.

בקשר לספירה לאחור זה בטח יהיה טיזר כמו טומב ריידר לקראת התצוגה המלאה, כולם כבר ידעו שהמשחק יוכרז, הם מבינים שזה כבר לא מגהטון אז עדיף כבר ״להודות בזה״ לעשות את ה PR המסורתי של הצגת טיזר לפני ולבנות הייפ.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 יוני 2015, 18:25

bling כתב:הוויטצ׳ר באמת קבע רף גבוה בכל הקשור לכמות של תוכן איכותי , יהיה להם קשה לעבור את זה אבל גם 40 שעות של קווסט הדוק ואדיר יספקו את רובנו.
הכי חשוב שלא יהיה הרבה fetch, היום הגיימרים גם שמים לב לזה שהרבה משחקי עולם פתוח מתהדרים בהרבה תוכן אבל אחוז גבוה ממנו זבל, DA 3 קיבל הרבה תלונות על כך ובסופו של דבר זה מנע ממנו להזכר כאחד הטובים כמו שהיה יכול.

בקשר לספירה לאחור זה בטח יהיה טיזר כמו טומב ריידר לקראת התצוגה המלאה, כולם כבר ידעו שהמשחק יוכרז, הם מבינים שזה כבר לא מגהטון אז עדיף כבר ״להודות בזה״ לעשות את ה PR המסורתי של הצגת טיזר לפני ולבנות הייפ.

אני מקווה שזה CGI לקראת גיימפליי בE3 :)
טריילר CGI, טריילר CGI לעולם לא משתנה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 02 יוני 2015, 18:28

את האמת עכשיו שהם מתחילים עם טיזרים אני חושב שאין מצב שזה לא גיימפליי, את ה CGI נקבל מחר ואת הגיימפליי במסיבה שלהם, זה יהיה חתיכת טרולינג לבנות את כל ההייפ הזה בשביל טריילר CGI באורך מלא.

יותר מעניין אותי אם יעשו מגהטון על תאריך היציאה, מה הסיכוי שזה מיועד להשנה? אם כן זה באמת יפיל את כולם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 יוני 2015, 18:39

bling כתב:את האמת עכשיו שהם מתחילים עם טיזרים אני חושב שאין מצב שזה לא גיימפליי, את ה CGI נקבל מחר ואת הגיימפליי במסיבה שלהם, זה יהיה חתיכת טרולינג לבנות את כל ההייפ הזה בשביל טריילר CGI באורך מלא.

יותר מעניין אותי אם יעשו מגהטון על תאריך היציאה, מה הסיכוי שזה מיועד להשנה? אם כן זה באמת יפיל את כולם.

אם זה 2015 זה באמת מגאטון, כנראה שזה יותר חגים 2016 :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 02 יוני 2015, 18:49

שיט! היו כבר סימנים מדאיגים שדיברנו עליהם פה לכך שפולאאוט 4 הוא משחק קרוס ג׳ן, זה נראה יותר ויותר ודאי, שימו לב לקידוד של הטיזר שלהם שמצאו ב GAF ואת כל שאר הסימנים שמצביעים על כך
http://m.neogaf.com/showpost.php?p=166153924

פאק זה עושה רושם לא טוב, כל משחק אחר אפילו כמו טימב ריידר זו אולי מכה מסוימת לגראפיקה וטיפה לסקופ אבל לא סוף העולם, דווקא פולאאוט זה מסוג המשחקים שיפגעו מאוד מפיתוח שכזה :/

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 יוני 2015, 19:32

זה נוראי אם זה יהיה קרוס ג'ן, ממש יפגע בגיימפליי. בשביל מה עברנו דור וחיכינו בערך 3 שנים לתוך הדור? כדי לקבל משחק פס3 שיכול לרוץ עם 256MB זיכרון ושכבה יפה של צבע?

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 22 אורחים