bling כתב:גאלמר,GET REAL,הקטע עם הגשר זה CG,אחרי זה רואים קטעי מנוע וזה נראה כמו דור מתחת ממה שראינו על הגשר.
על זה אני מדבר. על זה גם דיברתי בעבר. חיכיתם כל כך לדור החדש בשביל הגרפיקה הזו, ותחכו עוד יותר כדי לראות מהפכה במשחקיות, אם בכלל. מלבד הרבה קוסמטיקה, אני לא רואה שתהיינה פה קפיצות משמעותיות.
אך אנחנו עוד נראה דברים מרשימים מבחינה ויזואלית. לא דואג. השאלה הגדולה היא המהפכנות במשחקיות.
טוב, אז אני מניח שהנושא הזה סגור 

סוני בהחלט ממצבת את ה-PS4 כקונסולה למשחקים בלבד, ומה שההארדקור רוצים.
nuckleus כתב:אבל זו לא ממש הקרבה גדולה מצידי, בהתחשב בזה שאני אספן ולא מוכר את המשחקים שלי ובהתחשב בזה שאני קונה רק משחקים חדשים.
גם אני כמוך, אבל אל תשכח שזה יקשה עליך למכור משחקים שקנית ופחות אהבת.
ובקשר לאי תאימות לאחור: כך זה גם ב-PS4, אבל אין לי בעיה להוריד מחדש (בתשלום) את המשחקים שממש אהבתי. מניח שהמחיר יהיה בהתאם, ואוריד רק את הנבחרים.
אם זה אומר שלא יהיה צורך בהם, כדי לשחק במשחקים, זה אחלה trade-off לדעתי.
לאו דווקא, הדיסק יהיה חייב להיות בקונסולה, כפי שזה נעשה במקרים של משחקים מותקנים ב-PS3, אלא אם כן אכן לא יהיה ניתן להעביר משחקים לקונסולה אחרת, כי אז אין הכרח שהדיסק יהיה בפנים.
swym כתב:כבר היה לנו את הדיון הזה כשסוני הציגה את הדברים, וראינו איך ההתלהבות מהרעיונות של מדיה מולקול או מKNACK ממש לא היתה קשורה לויזואליות אלא פשוט לטכנולוגיה. האמת היא שהדבר היחיד שבאמת הרשים שם מבחינה ויזואלית היה המשחק של קאפקום בזכות האנימציה של הדרקון.
אני זוכר את הדיון, אז ביקשתי דוגמה יותר קונקרטית למשהו שמעניין אותנו. אני לא זוכר התלהבות רבה מ-KNACK ובפרט המשחק של מדיה מולקול. לא חושב שבשביל זה חיכיתם לדור החדש. אני רוצה דוגמאות רלוונטיות במשחקים שמעניינים אותנו, לא במשחק פיסול.
אגב, מה החידושים הטכנולוגיים ב-KNACK? שהדמות יכולה להתפרק לחלקיקים? מה בשורת המשחקיות פה?
ואני לא אומר שלא יהיו חידושים כאלה או אחרים, בהודעה לעיל טענתי שלא תהיינה קפיצות 
משמעותית.
המשחק האחרון לא רלוונטי כי הוא הוא לקח כיוון שונה לחלוטין ממנוע ההרס והעולם הפתוח של המשחק השלישי. השלישי לעומת זאת היה הצלחה אדירה, ועד היום הוא תצוגת תכלית טכנולוגית מעולה.
הוא עדיין המשחק הכי אחרון בסדרה, שהיה גרוע. לא משנה בגלל מה. אם הצוות מקבל החלטות עיצוביות גרועות, אז אולי מוטב שצוות אחר יראה לנו מנוע אדיר, ושזה לא יהיה הדבר הטוב היחיד במשחק.
ואגב, גם דיברתי על המשחק השלישי שהיו תלונות על כך שחוזר על עצמו יותר מדי ועלילה חלשה.
איפה ראו את זה? אני ראיתי אותה רק במנותק מאנשים...
גיא, אני לא מדבר על הקהל. אני מדבר על המנחה. הוא עמד לידה.
bozeman כתב:מה זה כ"כ מצחיק? לוי אין סנסור?
חחח טוב, עכשיו, זה - מצחיק. יש הבדל ענק בין הקופסה הענקית הזו שנקראת קינקט, לבין הסנסור בר. 
מילא הייתה מפלצת חמרה, זה היה מכפר על הסרבול הזה. אך אני לא הייתי רוצה להיות תלוי בקופסה גדולה (הקינקט) שאפילו אין לי עניין בה, והקונסולה גם ענקית וגם ככל הנראה פחות חזקה מהמתחרה מבחינה טכנולוגית.
טוב, אני חושב שהשיחה שלי עם החבר ממצה את העניין:
אני: "שי, מייקרוסופט מודה שהיא באופן מכוון לא כיוונה לגרפיקה יותר טובה, אז הנושא סגור."
הוא: "רגע, אז למה הם בדיוק כיוונו אם לא לביצועים גרפיים? ליופי החיצוני? לנוחות של השלט?"
אני: "כיוונו לרצפה במקום לתוך האסלה."
הוא: "חחחחחחחח איזה מוח מעוות יש לך, רונן."
אני: "שאלת לאן כיוונו."
הוא: הקונסולה גם מקרינה אותך רדיואקטיבית ונותנת לך מכות כשאתה מפעיל אותה?"
אני: "חחחחחחחח ואח"כ לי יש מוח מעוות..."
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').