דיון חשיפת האקסבוקס החדשה

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

Re: דיון חשיפת האקסבוקס החדש

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 22 מאי 2013, 10:57

מאיפה לך מה אפשר או אי אפשר לעשות עם האקס בוקס מחוץ לארה"ב? לא רואה סיבה שלא יהיה אפשר לחבר את הממיר DDT שיש לי בבית או לחבר את הממיר YES/HOT שאין לי בבית. כמובן שלא תוכל לעשות נביגציה בעזרת שמות ערוצים וכנראה זה יהיה channel 1... vhannel 2 וכו...

אין סיבה שלא תוכל להשתמש בסקייפ בארץ.

אין סיבה שתוכן המוסיקה ושאר קשקושים לא יעבדו לך בארץ.

מה עוד יש לעשות עם הקונסולה? אה כן משחקים! ולזה אני אומר שאני מחכה לראות את המשחקים כולל לקרוא ביקורות עליהם לפני שאני מחליט משהו כי הספקס פשוט לא מזיזים את הביצה כי השורה התחתונה היא החוויה שאתה מקבל מהמשחקים בשנה הראשונה ומהבחינה הזאת אני מתקשה להאמין שנראה עליונות לאחד מהקונסולות. מה יהיה בעתיד הלא רחוק? יש מצב טוב שהמשחקים בסוני יהיו יפים/טובים יותר. אם זה יהיה קריטי לי (בהנחה שהחלטתי לרכוש את האקס בוקס) אז אמכור אותו ואביא PS4. זה מאוד פשוט.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 22 מאי 2013, 11:00

עדיין יש הרבה מה לעשות איתה (וכן הקינקט היא תוספת חומרה רצינית, למרות שאתה אולי לא בעניין שלה)
זה נכון שזה קצת ירד לי מלקנות אותה אולי בהשקה, אבל זה ממש לא "רק PS4 נותנת כל מה שרצינו והוואן היא ווי" זה טיפשי לחשוב שהPS4 שווה הרבה יותר.

ובנושא אחר שמעניין - מישהו יודע מה לגבי השלטים? האם שלטים של ה-360 ייתמכו לפחות קדימה? מה לגבי המחשב? ניתן יהיה להתבסס על המתאם של השלט 360?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 22 מאי 2013, 11:15

לי זה נראה כאילו ה-Xbox One היא טלוויזיה, סקייפ, צ'אט, דפדפן, ונגן מוזיקה.

אה, כן. הוא גם מריץ משחקים על הדרך.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 22 מאי 2013, 11:15

אוי אוי אוי. EA המטומטמים. גרסת המחשב של פיפא14 לא תשתמש במנוע הIGNITE. שוב חזרנו לחרא הזה. פיפא13 למחשב היה הראשון שהיה 100% זהה לגרסת הקונסולות ועכשיו EA חוזרים לשיט הזה. תודה לך EA שהקלת עליי את ההחלטה אם לרכוש את פיפא14. חבורת מטומטמים.

דור חדש, אותן טעויות. אחרי כל הטעויות והחחלטות הגרועות של EA בדור הזה, הנה הם כבר מתחילים מוקדם את הרשימה לדור הבא.

תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 22 מאי 2013, 11:17

חנן לפי מה שגיא אמר הם לא יעבדו כי זאת הרי טכנולוגיה שונה (WIFI DIRECT).

אני חושב שתצטרך לקנות משהו נוסף בשביל שזה יעבוד:

לא הבנתי... חשבת שיהיה לך ממיר בתוך הקונסולה? חשבת גם שיהיה לך CABLECARD לכל אותות השידור השונות של חברות הכבלים בעולם? הרי זה ברור שזה לא יתכן.
כל מה שאתה מקבל מבחינת טלוויזיה (בלי קשר לאינטגרציה ספציפית שהם יעשו עם מפעילים מסויימים) זה שהאקס בוקס לוקח את האות שידור מהממיר שיש לך כך שתוכל להשתמש באות שידור הזה דרך האקס בוקס.

עריכה:
אגב הקינקט החדש ימכר גם לPC.

וגם ראיתי שלא תהיה הפרדה בין סוגי המשחקים השוני (RETAIL,ARCADE וכו...)
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 22 מאי 2013, 11:30

bozeman כתב:עדיין יש הרבה מה לעשות איתה (וכן הקינקט היא תוספת חומרה רצינית, למרות שאתה אולי לא בעניין שלה)
זה נכון שזה קצת ירד לי מלקנות אותה אולי בהשקה, אבל זה ממש לא "רק PS4 נותנת כל מה שרצינו והוואן היא ווי" זה טיפשי לחשוב שהPS4 שווה הרבה יותר.

ובנושא אחר שמעניין - מישהו יודע מה לגבי השלטים? האם שלטים של ה-360 ייתמכו לפחות קדימה? מה לגבי המחשב? ניתן יהיה להתבסס על המתאם של השלט 360?

קראתי שהX1 לא תתמוך בשלטים של ה360.

השלט החדש נראה ממש ממש אדיר. כל ההתרשמויות ממנו סופר חיוביות. גם אם לא יהיה לי X1, אני מצפה לקנות אותו למחשב.

---

כל מה שנאמר עד עכשיו על התמיד און-ליין - לא מאושר ואף אחד לא באמת יודע מה יקרה עם זה. הדבר היחיד שבטוח הוא שלמפתחים תהייה את האפשרות לעשות משחקים תמיד און-ליין, אם הם יבחרו בכך. כמו בPC, רק שמייקרוסופט מספקת את השירות הזה למפתחים, מה שאולי יעשה את זה יותר רווחי עבורם.
כל מה שנאמר עד עכשיו על זה שלא יהיה שוק יד שניה, או לא מאושר, או לא נכון. יהיה אפשר לשחק אצל חבר, במשתמש שלך. יהיה אפשר למכור את המשחקים חזרה לריטייל.
כל מה שנאמר על זה ש"אין משחקים" זה חרטא קטנונית. היה ברור לחלוטין שזה החלק הראשון של החשיפה ושהם לא יתרכזו במשחקים. רק בעוד שבועיים נדע מה המצב מבחינת המשחקים ולי נראה מאוד סביר שהם הולכים להרשים מאוד, עם כמות לא קטנה של משחקים.

מייקרוסופט טעו בזה שהם לא הבהירו דברים כמו התמיד און ליין, כמו שצריך. הם צריכים לשחרר הצהרה מסודרת וברורה לעיתונות. גם אם הם לא יבהירו את מלוא הפרטים, הם צריכים לכל הפחות להגיד בצורה ברורה "אפשר למכור משחקים חזרה לריטייל" ו"אפשר לשחק במשחקי סינגל בלי להתחבר אחת לתקופה. צריך רק סרטיפיקציה ראשונית".

---

שכחנו להגיד משהו מאוד חשוב!
כל הכבוד לswiss, על זה שהוא דייק לחלוטין בהנחה שלו שהקונסולה תוכרז בערך שישה חודשים לפני ההשקה.
אגב, אני לא חושב שתצטרך לקנות שום דבר נוסף בשביל שזה יעבוד. זו שמועה חסרת ביסוס, כרגע. יש לX1 חיבור HDMI IN, ככה שיכול מאוד להיות שלא צריך שום דבר חוץ מזה.
---

קאז, גם פיפ"א 12 היה זהה בPC (הוא היה ראשון). זה נורא מחורבן שזה לא המצב השנה (כי תכננתי לקנות את המשחק לPC בפעם הראשונה). אני מקווה שהם לא יחכו עם זה שנים, אלא ידאגו כבר בשנה הבאה להשוות בין הגירסאות.
אני גם מקווה שבהתחשב בכך שהמשחקים הראשונים של FIFA בכל דור נורא מחורבנים, שזה לא ממש ישנה.
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 22 מאי 2013, 11:32

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 22 מאי 2013, 11:41

Nucleus_Dawn כתב:
קראתי שהX1 לא תתמוך בשלטים של ה360.

השלט החדש נראה ממש ממש אדיר. כל ההתרשמויות ממנו סופר חיוביות. גם אם לא יהיה לי X1, אני מצפה לקנות אותו למחשב.

---

אוי - זאת מכה מאוד קשה. דווקא זה ממש גרוע. זה למעשה אומר שחוץ מהגיימרטאג שלך - שום דבר לא עובר מה-360 וכל בסיס המשתמשים יכול לנטוש כי אין שום BWC
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 22 מאי 2013, 11:43

Nucleus_Dawn כתב:כל מה שנאמר על זה ש"אין משחקים" זה חרטא קטנונית. היה ברור לחלוטין שזה החלק הראשון של החשיפה ושהם לא יתרכזו במשחקים. רק בעוד שבועיים נדע מה המצב מבחינת המשחקים ולי נראה מאוד סביר שהם הולכים להרשים מאוד, עם כמות לא קטנה של משחקים.

אז אני מקווה מאד שאתה צודק, ושב-E3 אנחנו נזכה לראות משחקים, ולא שטויות.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 22 מאי 2013, 11:45

Xbox One and Used Games - פוסט של מייגור נלסון
http://majornelson.com/2013/05/21/xbox-one-and-used-games/

We know there is some confusion around used games on Xbox One and wanted to provide a bit of clarification on exactly what we’ve confirmed today. While there have been many potential scenarios discussed, today we have only confirmed that we designed Xbox One to enable our customers to trade in and resell games at retail.

Beyond that, we have not confirmed any specific scenarios.

Another piece of clarification around playing games at a friend’s house – should you choose to play your game at your friend’s house, there is no fee to play that game while you are signed in to your profile.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 22 מאי 2013, 11:48

bozeman כתב:Xbox One and Used Games - פוסט של מייגור נלסון
http://majornelson.com/2013/05/21/xbox-one-and-used-games/

We know there is some confusion around used games on Xbox One and wanted to provide a bit of clarification on exactly what we’ve confirmed today. While there have been many potential scenarios discussed, today we have only confirmed that we designed Xbox One to enable our customers to trade in and resell games at retail.

Beyond that, we have not confirmed any specific scenarios.

Another piece of clarification around playing games at a friend’s house – should you choose to play your game at your friend’s house, there is no fee to play that game while you are signed in to your profile.

אז... כן אפשר לשחק במשחקים משומשים? :roll:

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 מאי 2013, 11:48

אני חושב שבשביל לצפות טלביזיה צריך רק ממיר וזהו. זאת החומרה הנוספת, הממיר, כלומר שהONE הוא לא ממיר אלה כמו רסיבר. מעניין אם אפשר לחבר לשם עוד דברים, אולי את הPC שלי? :)
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 מאי 2013, 11:50

DrKeo כתב:אני לא אומר שסוני לא רצתה, אני אומר שהמערכת הפעלה שלהם נכתבה בדרך כזו שכנראה לא אפשרה הוספה של CGC והם לא הולכים לכתוב מחדש את המערכת הפעלה מהבסיס בשביל שכן יהיה CGC. בדיוק ככה יהיה עם הפס4, הם לא הולכים עכשיו לכתוב מחדש את המערכת הפעלה שתתמוך בדברים שהONE תומכת. אני בטוח שחלקם הם יעתיקו די בקלות אבל הם לא הולכים להעתיק בדיוק את הONE, ביחוד לא להתחיל לכתוב שכבה שלמה לאפליקציות שירוצו במקביל למשחקים וכו'.

בנושא היד שניה, כמו שכבר אמרתי מדובר בסטים משופר אז הבכי לא מובן לי. מה יהיה בשוק הCD KEY באינטרנט לא ברור אבל אני בטוח שנוכל לפחות לקנות בכל מני אמזון וכדומה CD KEY בדיוק כמו שאנחנו קונים לPC היום ומאקטבים בסטים.

דין, אתה אחד הטרולים מה אני אגיד לך. ה"עובדה" כרגע היא שיש למיקרוסופט קונסולה קצת יותר חלשה מהפס4 עם יכולות מדיה ומערכת הפעלה הרבה יותר מתקדמות וזהו כרגע, כל השאר זאת בכיינות הסטרית של ילדים.

אתה לא חושב שאתה גולש קצת לעולם הפנטזיות?
מי אמר לך שתוכל לקנות Keys בחנויות נפרדות כמו אמזון ולהשתמש בזה על הבוקס?
רוב הסיכויים שלקוחות ידפקו מכל הכיוונים ואתה יודע את זה,ככה זה שמדובר בתאגידים בסדר גודל שכזה שיש להם פלטפורמה פרטית-הם רוצים מקסימום שליטה.

בקשר לOS של הפס3 אני די בטוח שסוני התראיינה בנושא ויצאה בהצהרה על כך שיש מגבלה חומרתית,אני על האייפון אז אין לי כח לחפש,אולי מאוחר יותר.

Kazz כתב:הטריילר של המנוע החדש של EA למשחקי הספורט גם הוא היה ברובו CGI.

http://www.polygon.com/2013/5/21/435388 ... red-assets

עוד אתמול במסיבת עיתונאים לפני התצוגה של EA הזהרתי בכך שהם ידועים בשטויות כאלו וכדאי לקחת את התצוגה בערבון מאוד מוגבל,יש להם היסטוריה עם תצוגות מפוברקות עוד מה 360 עם מאדן מזויף שנראה יותר טוב אפילו ממה שהציגו היום על ה one ועוד עם הפס3 עם פייט נייט שהיה בעל מערכת אנימציות שחוטפים מכה אפילו מרשימה יותר ממה שהראו עם UFC,עד כדי כך הם חירטטו.
הכי גרוע זה שאז לפחות החרטא שלהם יצרה תצוגות מאוד מרשימות,היום אפילו את זה קשה לאמר...

ועכשיו עם המידע הזה זה באמת מוריד עוד יותר כל ערך שהיתה למסיבת עיתונאים,לא מספיק שהכל היה ערוך וללא גיימפליי עכשיו גם חלק ממה שערוך היה עם CG,למה בכלל טרחתם?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 22 מאי 2013, 11:52

ולא שטויות.

אתה ילד. רוב השחקנים כיום הם כבר אנשי משפחה. הפי'צרים שדיברו עליהם (ואני כבר כתבתי שאני מרגיש MEH על המסיבה הזאת) טובים לכלל אוכלוסית הגיימרים.

חנן גם אני חשבתי כמוך פעם אבל אתה ידוע מה? כבר עבר לי... רבאק עברו כמעט 8 שנים מאז שיש לי את הקונסולה והשלטים שלה כבר מתפרקים לחלוטין ככה שאני מודה על כך שלא נתקעו מאחור והחליטו לשדרג את הטכנולוגיה ולהשאיר את הטכנולוגיה של ה360 מאחור.

הא! תודה שחר! ומה עם בלינג? אני כבר לא זוכר על מה התערבנו שיקרה :|
לגבי הHDMI IN בטח שתצתרך לקנות משהו נוסף וזה הוסבר ואפילו לא צריך שיסבירו לי דבר כזה. ממיר OVER THE AIR אין בתוך הקונסולה וממיר לקופסאת כבלים זה עניין יקר ומאוד ספציפי לכל חברת כבלים בעולם. כלומר אם אני זוכר נכון אין הרבה סוגים של כרטיסי כבלים אבל הם ממש רחוקים מלעבוד כמו הממיר שאתה מקבל מהחברת כבלים שלך. אני מדבר על אם אתה מחליט לקנות כרטיס כזה למחשב.

עריכה:
בלינג אתה יכול לקשר לסרטון המדובר של פייט נייט כי לא זכור לי עניין כזה.

לגבי מאדן זה לא CG בכלל... זה מהמנוע וזה (כביכול) רץ כיום על הקונסולה. ברור לך שמנוע דור הבא של משחק אמיתי לא ירוץ במסיבת עיתונאים כזאת נכון? אין מצב בעולם שיאפשרו לאיזה באג להרוס את כל התצוגה, זה היה נראה לי ברור לכולם.
נערך לאחרונה על ידי swiss-the-engine ב 22 מאי 2013, 11:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 22 מאי 2013, 11:53

GolanBerlin כתב:
אז... כן אפשר לשחק במשחקים משומשים? :roll:

כן.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 22 מאי 2013, 11:58

אם אתה מחובר עם המשתמש שאיתו עשית אקטיבציה למשחק - אתה יכול לשחק בו.
אם אתה רוצה לשחק את המשחק על חשבון אחר בקונסולה אחרת או להשאיל משחקים לחברים - אתה תדרש לשלם סכום נכבד בשביל כך.

הנה המקור לכך ש ONE לא תתמוך בשלטים של ה360:
http://www.polygon.com/2013/5/21/435391 ... ontrollers
נערך לאחרונה על ידי Kazz ב 22 מאי 2013, 11:59, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 מאי 2013, 11:58

מה זאת השטות הזאת של אפשר לתת לחברים שלך לשחק על היוזר שלך?
הם חושבים שזה מנחם אותנו במשהו?
אולי אני אוכל לבוא עם משחק שלי ולהראות אותו לחבר אבל אם זה אומר שהוא יצטרך לשחק על היוזר שלי בלבד וככה לנטרל אותי מלהשתמש במכשיר או לחלופין לקנות את המשחק במחיר מלא אז לא,זה לא כמו ב360 וזה אומר שלהחליף עם אנשים זה לא אפשרי,העובדה שאפשר לשחק על היוזר שלי לא משפרת את זה בהרבה.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 22 מאי 2013, 12:02

תכני וידאו ומוזיקה שנרכשו ב360 כן יעברו לקונסולה החדשה:
http://www.polygon.com/2013/5/22/435453 ... m-xbox-360

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 22 מאי 2013, 12:02

[
bling כתב:מה זאת השטות הזאת של אפשר לתת לחברים שלך לשחק על היוזר שלך?
אולי אני אוכל לבוא עם משחק שלי ולהראות אותו לחבר אבל אם זה אומר שהוא יצטרך לשחק על היוזר שלי בלבד וככה לנטרל אותי מלהשתמש במכשיר או לחלופין לקנות את המשחק במחיר מלא אז לא,זה לא כמו ב360 וזה אומר שלהחליף עם אנשים זה לא אפשרי,העובדה שאפשר לשחק על היוזר שלי לא משפרת את זה בהרבה.

זה אומר שלצורך ההדגמה למשחק אצלו אתה מחור ליוזר שלך. כשאתה חוזר הביתה אתה משחק כרגיל והוא כבר לא יוכל.

תמונה של היציאות:
BKzusV0CEAAwZmm.jpg
BKzusV0CEAAwZmm.jpg (26.3 KiB) נצפה 11212 פעמים
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 22 מאי 2013, 12:03

bling כתב:מה זאת השטות הזאת של אפשר לתת לחברים שלך לשחק על היוזר שלך?

תשמע זה לא אופטימלי אבל בסופו של יום זה הכל תלוי מה יהיה המחיר של משחקים. והרי זה ברור אבל שלשם אנחנו הולכים הרי מזמן לא יתכן שמוכרים משחקים ב60 דולר, אין בזה הגיון כלכלי למפתחים.

אם זה מנחם אותך אז הכל יכול להשתנות (ואני לא מתכוון עד השיגור). בהתחלה להעביר משחק מקונסולה לקונסולה לא היה אפשרי ב360 וכיום אתה יכול לעשות שכפול של הרשיון לקונסולה אחרת כל 3 חודשים עד ל10 קונסולות שונות.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 22 מאי 2013, 12:04

בקיצור:

את המשחק מקשרים לחשבון הלייב שלך בקונסולה שלך, ואפשר לשחק בו על כל המשתמשים בקונסולה שלך.

אם אתה רוצה לשחק במשחק אצל חבר, אתה תצטרך להתחבר דרך המשתמש שלך. אם תרצה להתחבר דרך המשתמש שלו, תצטרך לשלם כסף.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 22 מאי 2013, 12:07

כן. זה נאמר שוב ע"י האריסון בראיון הזה:
http://www.eurogamer.net/articles/2013- ... n-xbox-one

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 22 מאי 2013, 12:08

bozeman כתב:זה אומר שלצורך ההדגמה למשחק אצלו אתה מחובר ליוזר שלך. כשאתה חוזר הביתה אתה משחק כרגיל והוא כבר לא יוכל.

כן, אבל הוא יכול להתחבר דרך המשתמש שלו, ולשלם על זה כסף.

פאק, אני מקווה שהמצב לא אותו דבר עם ה-PlayStation 4.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 22 מאי 2013, 12:15

בינתיים אני חושב ששתי דברים ממש מציקים לי.... פאקינג ספק כוח חיצוני AAAAARRRRRGGGGHHHHHHH!!!!! ושלא הוסיפו כפתורים בגב השלט... אפילו כפתור יחיד שמאפשר לו לתפקד כמודיפייר לכפתור אחר (כמו הבאמפרים).

אגב לגבי הפורס פידבק בטריגרים... אני לא מצאתי אזכורים לכך מעבר למנועי רטט.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 מאי 2013, 12:16

swiss-the-engine כתב:הא! תודה שחר! ומה עם בלינג? אני כבר לא זוכר על מה התערבנו שיקרה :|
עריכה:
בלינג אתה יכול לקשר לסרטון המדובר של פייט נייט כי לא זכור לי עניין כזה.

לגבי מאדן זה לא CG בכלל... זה מהמנוע וזה (כביכול) רץ כיום על הקונסולה. ברור לך שמנוע דור הבא של משחק אמיתי לא ירוץ במסיבת עיתונאים כזאת נכון? אין מצב בעולם שיאפשרו לאיזה באג להרוס את כל התצוגה, זה היה נראה לי ברור לכולם.

אני בסלולר,אני בטוח שתסתדר:
http://m.youtube.com/#/watch?v=mhQ5hn6A ... hQ5hn6A3_c

ואני לא מבין מה הקשר באג,למה בקילזון לא יכולה לקרות פאשלה? כל עוד זה פרי רנדרד או שיש חלקים כאלו אז מבחינתי תזרוק את זה לפח.
וכן אני מודע לזה שזה לא מרשים במיוחד ובהחלט אפשרי,לפחות מבחינת הגראפיקה עצמה,אבל אני רוצה לראות את האנימציות האלה בזמן אמת ובאופן כללי אני לא קונה את המילה של EA בנושא,שיקרו בעבר,יכולים לשקר שוב.

ובקשר להתערבות אני בעצמי יזמתי אליך פנייה בנושא עוד לפני שהיה לי ברור שהפסדתי בגלל שכל כך התלהבת מjourney וקניתי אותו בהנחה ב ps+ ורציתי לפרגן לך אותו ככה על הדרך,העניין זה שכל פעם שהתכתבנו אמרת שוב ושוב שהיום נעשה את ה share וכל פעם לא באת,מן הסתם אני לא הולך לרדוף אחריך.
העניין זה שמאז שדיברנו ניסיתי לתת לחבר שלי את העותק של המשחק ומשום מה יש שם איזה DRM שמנע ממנו לשחק לא תחת היוזר שלי,אני יודע שעשינו את זה נכון כי באותה הזדמנות הבאתי לו גם את טומב ריידר החדש והמשחק הזה דווקא עבד לו מעולה והוא סיים אותו,רק ג׳ורני מאיזשהי סיבה סירב לעבוד ככה שבכל מקרה המאמץ היה לשווא.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 24 אורחים