bling כתב:כן, אני צריך באמת להודות ל KEO שהוא הציל אותי מ AMD, כל הזמן השטויות הללו קורות אצלם.
Klayman כתב:איכשהו, רק משחקים שמכילים את game works עושים בעיות קשות על AMD.. מעניין..... אני בטוח שאין שום קטעים מלוכלכים.
Laskin כתב:דווקא שאר משחקי באטמן וגם SHADOW OF MORDOR היו נפלאים על המחשב, וגם למשחקי הלגו שלהם אין בעיות... לא יודע מה היה עם MK X, כי הוא לא מעניין אותי, אבל לא זכור לי שהיו בעיות ביצועים איתו.
matangt8 כתב:מדדתי את המודד של סטים. המשחק לא נושק את ה50 אלה אם באטמן עומד. נדב המשחק רץ על 30 נעול מההתחלה. פשוט אל תפתח את המגבלה..זה סתם מציק.. אגב זה עם הGameworks הוא רץ על 45. בלי לא ממש משנה כל כך ממה שראיתי מלבד שהוא לא צולל מתחת ל30..
Laskin כתב:בלי GAMEWORKS זה נשמע קצת מעט מדי... אבל באמת לא נורא כל כך.
אגב, איך אתה מודד את הביצועים מתן?
נדב, GAMEWORKS עובד רק על הCPU? זה כולל את הPHYSX וכו'... אני לא חושב שאתה צודק
matangt8 כתב:אז אתה אומר לי שאני אמור לקבל 45-50 רק שבאטמן עומד? כי זה עצוב..
bling כתב:matangt8 כתב:אז אתה אומר לי שאני אמור לקבל 45-50 רק שבאטמן עומד? כי זה עצוב..
אתה אומר שאף פעם לא יורד מ 30 ועוד עם גיימוורקס, זה בערך מה ש KEO מצפה פה
bling כתב:matangt8 כתב:אז אתה אומר לי שאני אמור לקבל 45-50 רק שבאטמן עומד? כי זה עצוב..
אתה אומר שאף פעם לא יורד מ 30 ועוד עם גיימוורקס, זה בערך מה ש KEO מצפה פה
bling כתב:לאסקין לפחות תפעיל כדי לאמר לנו איך הוא נראה על אולטרה ועם gameworks והכל, לא מסקרן אותך לראות את המשחק לפחות?
אחרי זה תחזור לוויצ'ר עד שיסדרו את זה
DrKeo כתב:bling כתב:לאסקין לפחות תפעיל כדי לאמר לנו איך הוא נראה על אולטרה ועם gameworks והכל, לא מסקרן אותך לראות את המשחק לפחות?
היום בערב זה מה שאני רוצה לעשות, הכל אולטרה עם GAME WORKS וכל השיט מסביב. ההבדל היחיד הוא שבניגוד ללסקין אני אצטרך לנעול את המשחק ל30FPS
DrKeo כתב:bling כתב:לאסקין לפחות תפעיל כדי לאמר לנו איך הוא נראה על אולטרה ועם gameworks והכל, לא מסקרן אותך לראות את המשחק לפחות?
היום בערב זה מה שאני רוצה לעשות, הכל אולטרה עם GAME WORKS וכל השיט מסביב. ההבדל היחיד הוא שבניגוד ללסקין אני אצטרך לנעול את המשחק ל30FPS
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 9 אורחים