Batman - Arkham Knight הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: Batman - Arkham Knight הנושא הרשמי

הודעהעל ידי bling » 08 יולי 2015, 10:05

Nucleus_Dawn כתב:
bling כתב:KEO המודל שהם שמו אדיר, אתה לא רואה בתמונות? למה שתחליף אותו :)

ויש שם סקין יותר קלאסי לבאטמן, שדומה לחליפה מסיטי, ויש גם חליפה שהוא חצי רובוט כבר נראה, עם עיניים אדומות וכאלו (לא בקיא בכל ה LORE, נראה לי מביונד?), ויש גם את החליפה מהסדרה הישנה עם אדם ווסט שנראית מגוחכת על גבול הפארודיה ממש.

אני יותר אוהב את המראה ההיי-טקי של החליפת דיפולט וגם האויבים ברחוב לפעמים מדברים עליה ככה שזה יהיה לא מתאים להיות עם סקין אחר, אבל יש חובבי באטמן שהיא מרגישה להם מוגזמת מדי והם מעדיפים את המראה הקלאסי יותר.

אה וכמובן שכל סקין שתבחרו יופיע בכל סרטוני המעבר, הכל בזמן אמת.

יש גם סקין של הסדרה המצוירת, לא? שהוא כזה עם עיניים לבנות?

אתה מתכוון לזה?
תמונה

וואי איך הייתי מת על הסדרה הזו :)
יש את הסקין של אדם ווסט שהוא הכי קרוב לזה
תמונה

נראה מגוחך רצח כמובן ביחס לכל החליפות המודרניות.

KEO, עברתי על כל החליפות שמקבלים ביום הראשון בגרסת הפס4, יכול להיות שיפתחו יותר בהמשך אבל אין את החליפה של DKR בינתיים, יש אבל אחת הזויה שהוא כאמור נראה חצי אנדרואיד עם עיניים אדומות.
אם אתם רוצים אני יכול לצלם לכם אותו בסקינים שיש היום בערב.

ולא יודע המכונית נראית ממש טוב, גם כל הקטע זה שכולם מדברים עליה כטנק עוצמתי, פתאום תבוא עם משהו אלגנטי שכזה?
אבל אני גם סקרן אם הם שינו את המודל, תראה איזו עבודה עשו עליו שם, נראה לך שיבנו מודל חדש מאפס? זאת נראית לי השקעה מאוד גדולה כשמדובר ברמת Detail כזו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 יולי 2015, 10:33

אני חושב שהDLC הזה הוא למירוצים בלבד, כלומר אתה לא תוכל לקחת את הטאמבלר לעיר ולהתחיל. אני ממש אבל ממש רוצה מודלים מלאים של הטאמבלר והמכונית מבטמן 89, ממש רוצה :)
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 יולי 2015, 13:23

החלטתי להחזיר את בטמן לGMG ולקנות אותו אחרי שהוא יתוקן. הוא בטח גם יהיה באזור ה30$ עד אז.
שלחתי להם הודעה לתמיכה וגם ביקשתי שיחזירו לי את הואוטצ'ר של ה40% שקיבלתי מהם. אני מקווה שלא יעשו עם זה בעיות ואז בטח אשתמש בו על פולאאוט 4.

בנתיים אנסה גם להמיר את הבטמן שזכיתי בו מבאג בפייסבוק לגירסאת המחשב, למרות שטכנית היא "אסורה למכירה". נראה איך זה ילך.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 יולי 2015, 14:00

אני קניתי אותו עם הSEASON PASS ב-54 דולר, קשה לי להאמין שעוד כמה שבועות אצליח להשיג דיל זה, ואני מעדיף שלא לקחת את הסיכון.
גם ככה זה לא שאקנה משחק אחר בכסף הזה, אין לי זמן עם הוויצ'ר.
גם לך תדע, אולי יתנו פיצוי כמו משחק חינם למי שיש לו את המשחק, ומי שהחזיר את הכסף לא יקבל אותו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 יולי 2015, 14:27

קניתי אותו בזול, אני לא הולך להתעסק עם החזרות וקניות מחדש רק כדי שהוא יתוקן עוד שבועיים ואז אני אצטרך להמתין לאיזה מבצע או משהו כדי לקנות אותו חזרה. אין לי כוח לשיגועי שכל האלה :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 08 יולי 2015, 16:47

טריילר גיימפליי ל DLC הראשון של באט-גירל:

עושה רושם טוב, למרות שהנכסים וההפקה עצמה אכן נראים לי במבט זריז ברמה פחות גבוהה מהקמפיין, חוץ מזה נראה אחלה.

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 08 יולי 2015, 17:01

החליפות הישנות של באטמן מגוחכות ולא מתאימות. גם ככה אין לדמות הזאת כוחות, אז צריך לפצות על כך בחליפה משוריינת ומשוכללת :)

הבנתי שאפשר להלביש את באטמן בחליפה הישנה הזאת במשחק. אני לא מתכוון לנסות לדאות אִתה. חיי חשובים לי.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 08 יולי 2015, 22:57

רונן כתב:החליפות הישנות של באטמן מגוחכות ולא מתאימות. גם ככה אין לדמות הזאת כוחות, אז צריך לפצות על כך בחליפה משוריינת ומשוכללת :)

הבנתי שאפשר להלביש את באטמן בחליפה הישנה הזאת במשחק. אני לא מתכוון לנסות לדאות אִתה. חיי חשובים לי.

כל החליפות שאתה רואה שם אפשר ללבוש, הנה למשל החליפה החייזרית שניסיתי בשביל הקטע:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 יולי 2015, 23:17

הDLC הזה נראה כאילו הוא פשוט העלילה של The killing joke פחות או יותר.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 יולי 2015, 11:56

התקדמתי עוד קצת במשחק, הוא סכ"ה אחלה, אבל חסר לי החיבור לעולם ולסיפור כמו שהיה בקודמים, הוא מרגיש לי עוד פחות קוהרנטי מסיטי, אני מת על הסדרה אז אני מאוד נהנה אבל סיטי היה משחק יותר טוב וגם עם תוכן צד יותר מעניין ומגוון, הרגיש יותר כמו חבילה שלמה ועם חזון ברור, לפחות לשלב הזה שאני נמצא בו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 יולי 2015, 12:12

אם הם כבר מתבדרים ככה, חבל שזה לא בטמן GTA וזהו :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 יולי 2015, 12:19

לא כל כך הבנתי איך הגעת למסקנה הזו אחרי ההודעה שלי, זה לא שהעלילה טפשית במיוחד או משהו, פשוט מרגיש שחסר חיבור וחזון ברור.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 יולי 2015, 12:40

אתה אומר שמרגיש שבגלל שהעיר גדולה ויש המון דברים לעשות ולכן המשחק מתבדר ולא מרגיש כמו עלילה אחת גדולה וקהרנטית, קצת מבולגן. אז אם זה המצב אז חבל שהם כבר לא עשו את האקסטרה צעד לGTA בטמן, למרות שאולי זאת קפיצה גדולה מדי בשביל רוקסטדי. או שלא הבנתי אותך נכון?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 יולי 2015, 12:54

לא בהכרח שהעיר גדולה ושיש הרבה דברים לעשות, קשה להסביר אבל זה מרגיש שאין חזון ברור, אין חיבור לסיפור ויש יותר מדי תוכן צדדי סתמי, יש דברים שמרגישים לא אפויים, קצת מרגיש לפעמים שנגמרו להם הרעיונות או שהם עושים משהו by the numbers.

אבל שלא תבין, אני מאוד נהנה ממנו, הגיימפליי כיפי בטירוף, הוא בטוח יהיה יותר טוב מ ORIGINS עבורי, רק יכל להיות קצת יותר, עדיין לא מתחרט לרגע שקניתי אותו חדש.

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 11 יולי 2015, 13:06

משחק מעולה. מבחינתי, יש לו ציון 10. הלוואי שמשחקים רבים יצטיינו כפי שמשחק זה מצטיין. המשחק עושה את העבודה היטב, לכן אני לא רואה צורך להתעכב בבעיותיו (יש משחק מעולה בלא בעיות?).

אני גם לא מוצא בו בעיות ממש. צריך לראות אותו בהקשר הנכון שלו. הוא כיף? מגוון? יצירתי? המכניקות שלו עובדות? אם התשובות לכל השאלות האלה היא כן, אז מעולה.

אני לא שואל שאלות כמו למה באטמן יורה באויבים (כובע!), ולמה יש משימות התגנבות עם הטנק (כי הן עשויות טוב ונהניתי מהן מאוד!). אני ממש לא שותף לסייגים על המשחק. למדו ליהנות במקום לחפש בעיות קטנות במשחק גדול :)

ורבים חיקו את מנוע הקרבות של באטמן, ועדיין אף משחק אחד לא עושה זאת טוב כמוהו. פשוט מעולה. והוא מגוון ביותר ויצירתי. מעטים המשחקים המצטיינים בכך.

הגעתי לסוף הקמפיין (95% בתוכו). נותרו לי משימה אחת או שתיים בו. אינני מתקדם בו אלא משלים משימות צד. השלמתי המון בשעות האחרונות ועדיין נותרה לי לא מעט עבודה.

סיימתי כ-80% מהמשחק, כולל משימות צד. כמה אתה בלינג?

אני כבר מצפה מאוד לחשיפה של משחקה הבא של רוקסטדי. מפתחת מדהימה.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 יולי 2015, 18:00

וורנר ברוס מתנצלים על זה שהם שיחררו משחק שלא עמד בסטנדרטים שלהם.

הם ממשיכים לעבוד על תיקון.
אף לא מילה על לו"ז. על מה ההתקדמות מאז הפעם האחרונה שהם דיברו על הנושא.
הם גם טוענים שהם שינו את הדרך שבה הם בודקים משחקים בכל הפרויקטים העתידיים שלהם, בעקבות מה שקרה עם בטמן. נראה די בקרוב, אני מניח, עם mad max איך זה הלך.

חלק מהסיבה שהחלטתי להחזיר את המשחק ולקבל זיכוי, זה חוסר התקשורת שלהם. הם הוציאו הודעה אחת וחצי ומאז היתה דממת אלחוט. במצב כזה צריך לדאוג לשני עדכונים בשבוע על ההתקדמות. להראות מה באמת נעשה, כל הזמן. צריך לעבוד, כדי להרוויח מחדש את האמון של הלקוחות. הם לא עושים את זה, מבחינתי. הם גם לא אמרו שום דבר על פיצוי שיקבלו מי שלא החזירו את המשחק.
התנהלות מאוד מאכזבת, גם אחרי שהמשחק יצא ולא רק לפניו. אני גם לא אוהב את הcorporate speak הזה של "לא עמד בסטנדרטים שלנו". ברור שהוא עמד בסטנדרטים שלהם. בגלל זה הם שחררו את המשחק מלכתחילה. תגידו שהסטנדרטים שלכם היו מחורבנים וששיניתם אותם. לא צריך לצפות את העניין בסוכר.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 יולי 2015, 21:12

אה איזה יופי, אז עכשיו חלק מהתהליך QA מישהו אשכרה ישגר את המשחק ויסתכל איך הוא פועל?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 יולי 2015, 21:16

DrKeo כתב:אה איזה יופי, אז עכשיו חלק מהתהליך QA מישהו אשכרה ישגר את המשחק ויסתכל איך הוא פועל?

גם הפעם זה היה חלק מהתהליך. פשוט היית צריך לשלם כמה דולרים, בשביל התענוג.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 12 יולי 2015, 03:02

סיימתי את המשחק. מעולה. עכשיו צריך לעשות את משימות הצד, בהן עשרות רבות של חידות רידלר. עשיתי 70 מתוך כ-250. וזה אחרי שהתעכבתי בהן מאוד. זה מטורף.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 12 יולי 2015, 10:39

רונן כתב:משחק מעולה. מבחינתי, יש לו ציון 10. הלוואי שמשחקים רבים יצטיינו כפי שמשחק זה מצטיין. המשחק עושה את העבודה היטב, לכן אני לא רואה צורך להתעכב בבעיותיו (יש משחק מעולה בלא בעיות?).

אני גם לא מוצא בו בעיות ממש. צריך לראות אותו בהקשר הנכון שלו. הוא כיף? מגוון? יצירתי? המכניקות שלו עובדות? אם התשובות לכל השאלות האלה היא כן, אז מעולה.

אני לא שואל שאלות כמו למה באטמן יורה באויבים (כובע!), ולמה יש משימות התגנבות עם הטנק (כי הן עשויות טוב ונהניתי מהן מאוד!). אני ממש לא שותף לסייגים על המשחק. למדו ליהנות במקום לחפש בעיות קטנות במשחק גדול :)

ורבים חיקו את מנוע הקרבות של באטמן, ועדיין אף משחק אחד לא עושה זאת טוב כמוהו. פשוט מעולה. והוא מגוון ביותר ויצירתי. מעטים המשחקים המצטיינים בכך.

הגעתי לסוף הקמפיין (95% בתוכו). נותרו לי משימה אחת או שתיים בו. אינני מתקדם בו אלא משלים משימות צד. השלמתי המון בשעות האחרונות ועדיין נותרה לי לא מעט עבודה.

סיימתי כ-80% מהמשחק, כולל משימות צד. כמה אתה בלינג?

אני כבר מצפה מאוד לחשיפה של משחקה הבא של רוקסטדי. מפתחת מדהימה.

אם אני לא טועה אני 58% בסיפור, אבל אני עושה לא מעט דברים צדדיים כי אני מתקמצן על הקמפיין :)
וכן אני מסכים שבאטמן עושה הכי טוב את סגנון הקרבות של באטמן, עשיתי כמה משימות התגנבות עם הטנק וזה באמת לא שוס גדול, בינתיים לא התקשיתי אבל אפשר להבין למה אנשים לא מתו את זה במשחק באטמן.

מגניב אבל שנהנית ממנו כל כך, גם אני נהנה ממנו מאוד אבל יש לי טענות, איך לדעתך הוא עומד מול סיטי, מתעלה עליו?

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 13 יולי 2015, 02:11

מתעלה עליו בהחלט. אהבתי מאוד את סיטי. הטענה הגדולה שלי כלפי סיטי היא הקמפיין הקצר שלו, כך אני זוכר אותו. ארקהם נייט הוא ארוך יותר. הרבה יותר.

אבל לא רק בגלל זה המשחק מתעלה על קודמו. הוא מתעלה בכמות התוכן, בגיוון, ביצירתיות, בעלילה. וכן, גם בזכות הבאטמוביל!

אפילו חבר שלי שלא ממש ציפה למשחק ("עוד משחק באטמן? הוא מיצה את עצמו ולא מעניין"), אומר שהוא ממש משובח. הוא צפה בו אצלי בעודי משחק.

בכל מקרה, אני מצפה מאוד לאוסף באטמן. אני מרגיש שלא מיציתי את ארקהם סיטי. הוא בהחלט משובח בזכות עצמו.

דרך אגב, שמת לב שבארקהם נייט, בניגוד לקודמיו, אין ממש קרבות בוסים?

לי לא מפריע שבאטמן מתגנב בטנק. יש רבים שחושבים שזה לא קשור לדמות. מבחינתי המשחק יכול לקחת קצת חופש אמנותי. אני נהניתי מאוד מהמכניקה וניכר שהמפתחת השתדלה לגוון מאוד ולא לשעמם.

גם אני הייתי 'קמצן' בקשר לקמפיין, אך כשראיתי שנותרו לי כ-200 חידות רידלר שטרם מצאתי, אף שהשקעתי המון זמן במציאת האחרות, הבנתי שאין טעם להתעכב ופשוט סיימתי את המשחק.

יש לו סוף מיוחד ודי מספק לדעתי, אך נותרתי עם שאלה. לא משהו שקשור לסיפור או לסגירת חור. פשוט ציפיתי לראות משהו אחר. זה לא רע. אולי אפילו טוב :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 13 יולי 2015, 11:35

אני חושב שאתה טועה והאורך של הקמפיינים דומה, ודווקא בתוכן הצד אני זוכר את סיטי יותר טוב ומעניין.
וזה אכן מוזר שאין עד עכשיו בוסים, עוד חיסרון ביחס לסיטי שהביא לנו קרב בוס מעולה עם פריז.

אני חושב שסיטי עדיף עד עכשיו, אבל אני נהנה מאוד גם מנייט ולמרות שאני חושב שהיה עדיף בלי חלק מקטעי הבאטמוביל זו עדיין מרגישה תוספת טובה שמוסיפה יותר מאשר גורעת, הקטעים שאנשים התלוננו עליהם לא הטרידו אותי במיוחד ואני מבין את הראש של רוקסטדי מאחוריהם, הם רצו להוסיף גיוון קצת לגיימפליי ושהבאטמוביל תתפתח במשך המשחק ולא תשאר סטטית, אבל אפשר ליישם זאת טוב יותר.

ואני די בטוח שאם תסיים את כל חידות הרידלר יהיה לך עוד סוף, שהוא הסוף האמיתי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 יולי 2015, 11:54

למה אתה חושב שסיטי טוב יותר? רק בגלל המשימות צד והחוסר בבוסים?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 13 יולי 2015, 12:10

בסיטי הרגשתי שכל מרכיב במשחק נמצא שם כי הוא צריך להיות שם, היה חזון ברור יותר, פה זה מרגיש לפעמים כמו מיש-מאש שכזה של רעיונות שלא כולם עשויים כמו שצריך, גם היתה יותר תחושה של THEME ברור כמו שכבר דיברתי על זה בעבר, סכ"ה היה פוקוס טוב יותר.

עדיין אני נהנה מאוד מנייט, יכול להיות שהיום הוא גם משחק יותר טוב בסכ"ה ושסיטי התיישן יחסית ושהוא ירגיש לי מוגבל וקטן בהשוואה, אבל ביחס לזמן שכל אחד יצא בו, זו ההתרשמות שלי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 יולי 2015, 12:17

טוב נו, אני מעשר שאני צריך לחוות את המשחק בעצמי. אתה יודע, כשוורנר יחליטו לתקן את המשחק ששלמתי עליו וזה :)

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 28 אורחים