ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

הודעהעל ידי bling » 17 יולי 2015, 13:40

VB (מקור שנחשב לאחד האמינים שיש) אומר שככל הנראה AMD מפתחת עבור נינטנדו את הצ'יפים ל NX, מחפשים גם פיתרון להרצה לאחור של משחקי דורות קודמים:

Advanced Micro Devices still hasn’t confirmed anything yet, but the evidence is growing that it’s designing the processor behind Nintendo’s upcoming codenamed NX video game console, which is expected to launch in 2016.
...
And today, AMD chief executive Lisa Su said that AMD had won a third semi-custom chip design as well. She said that the promise of these chip designs is that they could yield products that, over their lifetime, could generate a billion dollars in sales.

But with the 2012-era Nintendo Wii U, IBM provides a PowerPC processor and AMD provides the graphics chip. With Nintendo, AMD would have to come up with an APU that handled both the CPU and GPU functions and be able to handle the PowerPC processing as well (in order to run older Nintendo games).

To create a backward-compatible console for Nintendo, AMD would have to enable a way for the new console to use software translation in order to run older Wii and Wii U games. Since a new APU from AMD would be much more powerful, that software translation seems like it would be easier to do with modern chip technology. Backward compatibility is thus a hurdle for AMD to overcome with Nintendo, but it is not an insurmountable one.

http://venturebeat.com/2015/07/16/more-hints-that-amd-is-building-nintendo-nxs-processor/

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 יולי 2015, 19:26

השמועה הזאת נשמעת יותר כמו מה שאני אמרתי, פחות מה שקרירין אמר. נשמע כמו APU X86 בדיוק כמו בONE ובפס4 שכנראה יהיה חזק בסביבה שלהם (באמת שזה קשה ליצר היום משהו חלש מהן :)). מרוצה, אני מרוצה :)

אם זה אמצע 2016, כוח של פס4 לפחות והשטיק הוא שה3DS (או היורשת) יכולה פשוט לשמש כשלט אז אני מוכן להיות היורש של איוואטה :mrgreen:
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 18 יולי 2015, 03:21

DrKeo כתב:בכל מקרה אני לא אומר לך מה היית קונה, אין לי מושג וזה עניין שלך, פשוט אם הWIIU הייתה בכוח של פס4 עם כל הצד ג' שיש בפס4 ובONE אז היא הייתה אופציה וולידית בשבילך שכנראה היית שוקל. את הWIIU אתה לא שוקל. זה הכל :)

תראה, אחרי שלמדתי לאהוב את הקונסולות של סוני (הייתי מוותר על נוטי, למשל?), אני לא חושב שקונסולה אחת הייתה באה על חשבון האחרת. הייתי קונה את שתיהן.

אם זה אמצע 2016, כוח של פס4 לפחות והשטיק הוא שה3DS (או היורשת) יכולה פשוט לשמש כשלט אז אני מוכן להיות היורש של איוואטה.

איוואטה מתהפך בקברו. אתה באמת חושב שנינטנדו תסתפק בשטיק הזה? :)

bling כתב:VB (מקור שנחשב לאחד האמינים שיש) אומר שככל הנראה AMD מפתחת עבור נינטנדו את הצ'יפים ל NX, מחפשים גם פיתרון להרצה לאחור של משחקי דורות קודמים:

נחמד. אז אולי טוב שלא הצלחתי למכור את משחקי Wii שלי. המעט הטוב שיצא לקונסולה פשוט מעולה. רק חבל שהם לא ב־HD כי בפעם האחרונה שניסיתי לשחק במריו ובזלדה הם לא נראו טוב.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 יולי 2015, 12:27

רונן כתב:נחמד. אז אולי טוב שלא הצלחתי למכור את משחקי Wii שלי. המעט הטוב שיצא לקונסולה פשוט מעולה. רק חבל שהם לא ב־HD כי בפעם האחרונה שניסיתי לשחק במריו ובזלדה הם לא נראו טוב.

רונן יא זונת גרפיקה :mrgreen:

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 20 יולי 2015, 11:45

DrKeo כתב:
רונן כתב:נחמד. אז אולי טוב שלא הצלחתי למכור את משחקי Wii שלי. המעט הטוב שיצא לקונסולה פשוט מעולה. רק חבל שהם לא ב־HD כי בפעם האחרונה שניסיתי לשחק במריו ובזלדה הם לא נראו טוב.

רונן יא זונת גרפיקה :mrgreen:

זה לא עניין גרפי,זה עניין של גרפיקה מרוחה. אני אסתפק בגרפיקה זהה, אך כשהיא מרוחה ולא חדה זה כבר עניין אסתטי :)

כלומר, זה לא עצם ה-HD. בטלוויזיה הרגילה שהייתה לי המשחק רץ יפה יותר.

והתמוגגתי תמיד מגרפיקה יפה. רק ציינתי שהיא לא הדבר החשוב ביותר. גרפיקה מכוערת זה משהו אחר, אך יש משחקים יפהפיים בעלי גרפיקה מספקת בלי שירהיבו.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 22 יולי 2015, 01:49

זה בגלל שזה לא בא במוזיקת מידי
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 22 יולי 2015, 10:23

"פרוייקט מכוניות" לWII U בוטל. יותר מדי בשביל החומרה, מסתבר
http://www.nintendolife.com/news/2015/0 ... o_hardware
המשחק יעבור לקונסולה הבאה, כנראה... למרות שעד אז כבר משחק ההמשך יהיה בטח קרוב להשקה, אבל נו... זה לא היה צפוי :/

לפחות יש טריילר חדש של DEVIL'S THIRD

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 26 יולי 2015, 15:44

^
עוד דוגמה לבלעדיות משחק צד ג' בקונסולה של נינטנדו, וזה קרה במשמרת של איוואטה :)

נינטנדו מפתחת חפיץ (Gadget) מנטר שינה, מיועד להיות ליד המיטה. הוא ימדוד את איכות השינה שלנו.

יש חפיץ שמודד את איכותה של נינטנדו? זה הולך ומידרדר.

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 26 יולי 2015, 17:33

למה רונן,אם יש לנו סיוט אז מריו ולינק יצילו את המצב! זה גאוני מצידם!!
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 26 יולי 2015, 17:55

נו זה לא קשור לקונסולות
נינטנדו ידועה ,בעשרות שנים האחרונות כיצרנית קונסולות ,אבל היא לא התחילה כיצרנית קונסולות
ולאורך הדרך היו כל מיני מוצרים שלה ,לא תמיד קשורים לקונסולות ,פשוט הרבה לא הצליחו ויתפוגגו

אני זוכר שאפילו היו אוזניות של נינטנדו (ולא אני לא מדבר על אוזניות לקונסולות )
אפילו בובות האמיבו ,שמצליחות במכירות בינתים ,הקשר שלהן לקונסולות די קטן ,הרבה מהקונים אפילו לא פותחים אותם
וקונים אותם לאספנות
(צריך לפתוח את הקופסא לשימוש במשחקים )

ועם כבר הזכרנו אמיבו ,זה הצלחה גדולה ,ובמשמרת שלו ,אני אישית מאוד לא אוהב את זה ,ומבחינתי זה סוג של DLC ,רק עם רכיב פיזי
ולא מהסוג DLC שאני אוהב ,לאפך
אבל מסחרית זה בינתים הצלחה גדולה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 יולי 2015, 23:41

רונן כתב:^

נינטנדו מפתחת חפיץ (Gadget) מנטר שינה, מיועד להיות ליד המיטה. הוא ימדוד את איכות השינה שלנו.

יש חפיץ שמודד את איכותה של נינטנדו? זה הולך ומידרדר.

אשכרה כמו בקיוב, שם היה את רוג סקוודרון או RE4 שהובילו את התעשיה וכאן יש לנו את DT שנראה כמו משחק פס2 לא טוב במיוחד :)

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 27 יולי 2015, 01:56

DrKeo כתב:אשכרה כמו בקיוב, שם היה את רוג סקוודרון או RE4 שהובילו את התעשיה וכאן יש לנו את DT שנראה כמו משחק פס2 לא טוב במיוחד :)

1. איפה היה הטיעון הזה כשהזכרת את טטריספר בתור עוד שחקן חיזוק לגיימקיוב? לך מותר להזכיר משחקים ממוצעים, ולי אסור להזכיר משחקים שכנראה יהיו מושקעים "קצת" יותר? :)
2. איפה היה טיעון כלשהו כשהזכרתי שביונטה 2 האיכותי יצא בעבור ה-WiiU? למיטב זיכרוני, הייתה שתיקה רועמת. אז עכשיו באים?

אמרתי לך, בוא נסכים ששני הנשיאים היו תקועים בישבן של עצמם. אחד התחיל את ההידרדרות, האחר המשיך אותה, הם למעשה לומדים זה את תורתו של זה, אלה הגנים של נינטנדו :)

אל תתעלם מהעובדה שימאוצ'י השחצן הבריח מפתחות-על. ודאי שעד זמן מסוים עדיין הייתה תמיכה אבל אט-אט הידלדלה בגלל הפילוסופיה של החברה.

שוב, גם בתחילת חייה של ה-Wii הייתה יותר תמיכה מאשר בשאר חייה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 יולי 2015, 10:48

טטריספר משחק N64, לא קיוב, הוא משחק חדשני ודי מדהים. הוא ממש לא ממצוע, אפילו יש לו ממוצע 86, למשחק פאזלים סטייל טטריס ב80$! אז ממש אין בעיה עם זה. אז בזמנו שאמרתי לך רשימות של משחקים לא ציינתי את הזבל או משחק צד ג', רק משחקי צד א' ו-ב' שהם באמת משחקים טובים לזמנם.

בנושא ביונטה, בהחלט משחק טוב כנראה (לא שחקתי בראשון אז אני לא מכיר מספיק) אבל ביננו, מדובר במשחק צד שלא עושה יותר מדי רעש. בקיוב ובN64 היו מטלטלי תעשיה AAA מטורפים, בWIIU נינטנדו אוספת משחקי צד ג' נורא זולים שהם ככה יכלו להוציא על הצד. עם כל הכבוד, ההפרש תהומי. כן, אפשר להגיד "היי, כאן יצאו וגם כאן יצאו", אבל ההפרש הוא במה יוצא ובכמות.

ואני מתעלם מזה שימאוצ'י שחצן שהבריח את צד ג' מנינטנדו? ממש לא מתווכח עם זה. אני פשוט מעדיף את הטרוף של ימאוצ'י שחשב שמשחקי איכות הוא מה שיביא קונים לקונסולה מאשר את הטרוף של איוואטה שחושב ששטיקים וקונסולות עתיקות בעטיפה חדשה יביאו קונים לקונסולה. זה הכל :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 יולי 2015, 11:45

אני לא בטוח מה בדיוק נעשה פה, אולי סוג של הדבקת שיידרים שונים לROM של המשחק WII או קיוב, לא ברור. בכל מקרה מה שבטוח הוא שהמוסיקת מידי כבר לא תואמת את הגרפיקה המיושנת :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 27 יולי 2015, 11:50

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 27 יולי 2015, 14:38

DrKeo כתב:טטריספר משחק N64, לא קיוב, הוא משחק חדשני ודי מדהים. הוא ממש לא ממצוע, אפילו יש לו ממוצע 86, למשחק פאזלים סטייל טטריס ב80$! אז ממש אין בעיה עם זה. אז בזמנו שאמרתי לך רשימות של משחקים לא ציינתי את הזבל או משחק צד ג', רק משחקי צד א' ו-ב' שהם באמת משחקים טובים לזמנם.

היי, אני אוהב פאזלים, אבל הם עדיין רק פאזלים.

בנושא ביונטה, בהחלט משחק טוב כנראה (לא שחקתי בראשון אז אני לא מכיר מספיק) אבל ביננו, מדובר במשחק צד שלא עושה יותר מדי רעש. בקיוב ובN64 היו מטלטלי תעשיה AAA מטורפים, בWIIU נינטנדו אוספת משחקי צד ג' נורא זולים שהם ככה יכלו להוציא על הצד. עם כל הכבוד, ההפרש תהומי. כן, אפשר להגיד "היי, כאן יצאו וגם כאן יצאו", אבל ההפרש הוא במה יוצא ובכמות.

בסדר, נדב, זה עניין של עיתוי והתפתחות. גישתן החדשה של מפתחות צד ג' כלפי נינטנדו לא קרתה בהרף עין. זה התחיל במשמרת של ימאוצ'י. בכל משמרת קרו כמה דברים טובים, והרבה דברים רעים. העובדה שבזמנו של ימאוצ'י נשארה מעט מתמיכת צד ג' המדהימה לא מאוד מעידה עליו, התרסקות התמיכה קורית בהדרגה, ימאוצ'י הוריש זאת לאיוואטה, ואיוואטה בהחלט לא עזר לתקן אלא אפילו המשיך לדרדר.

מה שאני אומר הוא שכפי שימאוצ'י "הביא" את רוג סקוודרון, איוואטה היה יכול להביא, כפי שהביא את ביונטה 2. ולפי הביקורות מדובר במשחק מדהים (ממוצע 91.40%).

ואפשר להמשיך בלי סוף: במשמרת של ימאוצ'י קיבלנו את מריו סאנשיין ואת לואיג'י מנשן, ובמשמרת של איוואטה קיבלנו את מריו גלקסי. גם במשמרת של ימאוצ'י קיבלנו משחקי צד ג' זבל, והיו כמה טובים ("כל הכבוד", ימאוצ'י!). אפשר "לשחק" תמיד בטיעונים האלה :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 27 יולי 2015, 14:57

בקשר לDEVIL'S THIRD... יש ראיון עם איטאגאקי, והוא אומר, ואני מצטט:
"I think it's going to be a breakthrough for the industry. I believe it's going to take shooters to the next level."
( מתוך http://www.videogamer.com/wiiu/devils_t ... ustry.html )

.............וואלה... קשה לי להאמין :)
אבל הלוואי, אם זה יקרה מצפה לנו הפתעת השנה, בעוד חודש.

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 27 יולי 2015, 16:56

Laskin כתב:

בקשר לDEVIL'S THIRD... יש ראיון עם איטאגאקי, והוא אומר, ואני מצטט:
"I think it's going to be a breakthrough for the industry. I believe it's going to take shooters to the next level."
( מתוך http://www.videogamer.com/wiiu/devils_t ... ustry.html )

.............וואלה... קשה לי להאמין :)
אבל הלוואי, אם זה יקרה מצפה לנו הפתעת השנה, בעוד חודש.

הוא לא אובייקטיבי, אך ההצהרה מסקרנת בכל מקרה. נחכה ונראה :)

הוא לא יועד לכמה קונסולות בעבר? רואים שיש מאמצים מצד נינטנדו להשיג בלעדיות על משחקיות בוגרים. גם 'ביונטה' בוגר מאוד.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 27 יולי 2015, 18:55

Devil's, לפחות ממה שנחשפתי אליו עד היום, נראה זוועה.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 יולי 2015, 20:47

רונן כתב:
DrKeo כתב:טטריספר משחק N64, לא קיוב, הוא משחק חדשני ודי מדהים. הוא ממש לא ממצוע, אפילו יש לו ממוצע 86, למשחק פאזלים סטייל טטריס ב80$! אז ממש אין בעיה עם זה. אז בזמנו שאמרתי לך רשימות של משחקים לא ציינתי את הזבל או משחק צד ג', רק משחקי צד א' ו-ב' שהם באמת משחקים טובים לזמנם.

היי, אני אוהב פאזלים, אבל הם עדיין רק פאזלים.

בסדר, נדב, זה עניין של עיתוי והתפתחות. גישתן החדשה של מפתחות צד ג' כלפי נינטנדו לא קרתה בהרף עין. זה התחיל במשמרת של ימאוצ'י. בכל משמרת קרו כמה דברים טובים, והרבה דברים רעים. העובדה שבזמנו של ימאוצ'י נשארה מעט מתמיכת צד ג' המדהימה לא מאוד מעידה עליו, התרסקות התמיכה קורית בהדרגה, ימאוצ'י הוריש זאת לאיוואטה, ואיוואטה בהחלט לא עזר לתקן אלא אפילו המשיך לדרדר.

מה שאני אומר הוא שכפי שימאוצ'י "הביא" את רוג סקוודרון, איוואטה היה יכול להביא, כפי שהביא את ביונטה 2. ולפי הביקורות מדובר במשחק מדהים (ממוצע 91.40%).

ואפשר להמשיך בלי סוף: במשמרת של ימאוצ'י קיבלנו את מריו סאנשיין ואת לואיג'י מנשן, ובמשמרת של איוואטה קיבלנו את מריו גלקסי. גם במשמרת של ימאוצ'י קיבלנו משחקי צד ג' זבל, והיו כמה טובים ("כל הכבוד", ימאוצ'י!). אפשר "לשחק" תמיד בטיעונים האלה :)

זה היה אמצע שנות ה90, אז משחק פאזלים היה לגמרי כותר 70$, מה לעשות תקופה אחרת. בנושא איוואטה, לא משנה מה ימאצ'י עשה, הוא לא היה CEO מלהיב במיוחד, אבל הוא התרכז בגיימרים. איך שלא תסתכל על זה על הקיוב והN64 היו כמויות מסחריות של משחקי AAA ובWII ובWIIU לא. הצוות של גלקסי הוא הצוות של סאנשיין הוא הצוות של מריו 64 וכנ"ל על הזלדות. זה לא באמת רלוונטי איך כל אחד יצא, לפעמים יוצא יותר (מריו 64 או גלקסי) ולפעמים יוצא פחות (מריו לנד לWIIU או מריו סנשיין), ככה זה החיים ואין לCEO באמת קשר לזה.

Devil third אגב, נראה כמו משחק סוג ב'. הוא קיים, זה נכון, אבל זה כל הקרדיט שאני יכול לתת לו כרגע.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 אוגוסט 2015, 20:46

נינטנדו מורידה באופן רשמי את המחיר של ה2DS ל99$. לשם השוואה בארץ הוא עולה 1000 שקלים וזה עוד בכל מני חנויות איזוטריות בZAP. רק לחשוב איזה כיף זה לגור בארה"ב, בשביל אמריקאי זה בערך 200 שקל פחות או יותר. זה הכי קניה אמפולסיבית שיש, וזה עוד מחירים שרואים בקניונים והרשתות הגדולות ולא בכל מני נבחים בבני ברק. כנראה שאם הייתי גר שם ממזמן הייתי קונה אחד גם אם זה רק בשביל זלדה MM ומריו לאישה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 20 אוגוסט 2015, 20:52

DrKeo כתב:נינטנדו מורידה באופן רשמי את המחיר של ה2DS ל99$. לשם השוואה בארץ הוא עולה 1000 שקלים וזה עוד בכל מני חנויות איזוטריות בZAP. רק לחשוב איזה כיף זה לגור בארה"ב, בשביל אמריקאי זה בערך 200 שקל פחות או יותר. זה הכי קניה אמפולסיבית שיש, וזה עוד מחירים שרואים בקניונים והרשתות הגדולות ולא בכל מני נבחים בבני ברק. כנראה שאם הייתי גר שם ממזמן הייתי קונה אחד גם אם זה רק בשביל זלדה MM ומריו לאישה.

יש לך חנן שם. תבקש שיביא לך אחד :D
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 אוגוסט 2015, 20:55

אם אני צריך לבקש ממישהו לקנות לי בחו"ל, לשלוח לו כסף, להמתין שבועות או חודשים ואז לטרוח וללכת לאסוף את זה ממנו אז זאת כבר לא קניה אימפולסיבית. אם זה המקרה אני ממש צריך לחשוב על זה ואז אני לא קונה אחד :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 20 אוגוסט 2015, 20:56

DrKeo כתב:אם אני צריך לבקש ממישהו לקנות לי בחו"ל, לשלוח לו כסף, להמתין שבועות או חודשים ואז לטרוח וללכת לאסוף את זה ממנו אז זאת כבר לא קניה אימפולסיבית. אם זה המקרה אני ממש צריך לחשוב על זה ואז אני לא קונה אחד :)

תכלס...

כמה זה ייצא לך מאמזון? 500 שקל?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 אוגוסט 2015, 21:02

Nucleus_Dawn כתב:
DrKeo כתב:אם אני צריך לבקש ממישהו לקנות לי בחו"ל, לשלוח לו כסף, להמתין שבועות או חודשים ואז לטרוח וללכת לאסוף את זה ממנו אז זאת כבר לא קניה אימפולסיבית. אם זה המקרה אני ממש צריך לחשוב על זה ואז אני לא קונה אחד :)

תכלס...

כמה זה ייצא לך מאמזון? 500 שקל?

אני חושב שזה בערך 560 שקלים (אם מחשבים משלוח של 20$ ואז מיסים של 18%). זה ממש מצחיק שלהזמין מאמזון זה חצי מחיר מלקנות בארץ.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 36 אורחים