במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 27 יולי 2015, 02:32

וולפנסטיין ממש מהנה. החלק הראשון, שבו יש את הגירסא שלהם לDDAY היה משעמם למדי. סתמי לחלוטין.
הוא נגמר בזריזות ופתאום יש סרטוני מעבר מעניינים ומלאי סגנון. פתאום אני ב1960. פתאום יש משימת התגנבות (או לפחות, משימה שבחרתי לעשות בהתגנבות) מגניבה. פתאום אני חודר לכלא ובורח ממנו ואז פוגש חבורת מורדים מגוונת, עם דמויות שאחרי המשפט הראשון שיוצא להן מהפה, אני רוצה להכיר אותם יותר.

אני מניח שהבחירה שעושים לקראת סוף החלק הראשון משפיעה גם על מי שמצטרף אליך בהמשך. אני מנחש שהיא גם תוביל לאיזה קרב נגד אויב "מפתיע" שעבר מלא שינויים מכאניים והפך לסופר נאצי משוכלל, או משהו.

בכל מקרה, יופי של משחק. הסצינה ברכבת היתה הכי לא וולפנסטיין בעולם, אבל היא הצליחה לתת עוד קצת טעם וריח לעולם המשחק ואני מאוד מעריך את זה.

אני ממש מופתע לטובה. קראתי דברים טובים לפני שהתחלתי לשחק, אבל לא ציפיתי שהמשחק יהיה כל כך כיפי.
נראה איך הוא ממשיך, אבל בנתיים אני ממליץ עליו בחום.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 27 יולי 2015, 10:48

לדעתי יש לו עלילה ממש מעולה, ו"עריכה" עוד יותר. הקטע ברכבת מעולה ונשאר בזכרון הרבה זמן, גם הקטע בבית החולים בהתחלה פשוט מעולה... המוזיקה גם כן.
נכון, הגיימפליי מאוד בסיסי, אבל האווירה והכל מסביב מחפים על זה, ואני מאוד מאוד מאוד נהנתי ממנו, ולא ציפיתי. ההרחבה שלו לא נראית מעניינת במיוחד.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 27 יולי 2015, 13:14

Laskin כתב:לדעתי יש לו עלילה ממש מעולה, ו"עריכה" עוד יותר. הקטע ברכבת מעולה ונשאר בזכרון הרבה זמן, גם הקטע בבית החולים בהתחלה פשוט מעולה... המוזיקה גם כן.
נכון, הגיימפליי מאוד בסיסי, אבל האווירה והכל מסביב מחפים על זה, ואני מאוד מאוד מאוד נהנתי ממנו, ולא ציפיתי. ההרחבה שלו לא נראית מעניינת במיוחד.

ככה גם אני מרגיש כרגע.
במיוחד מעצבן הקטע שצריך ללכת וללחוץ E בכל מקום, כדי להרים תחמושת ושיריון. מי חשב שזה רעיון טוב?
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 27 יולי 2015, 13:16

כן, זה ממש לא מתאים ליריות גוף ראשון. האמת, זה אפילו בקושי מתאים לRPG מגף שלישי ^_^

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 27 יולי 2015, 13:34

Laskin כתב:כן, זה ממש לא מתאים ליריות גוף ראשון. האמת, זה אפילו בקושי מתאים לRPG מגף שלישי ^_^

כשזה RPG מגוף שלישי וזה לחפש בתיבות, או בגופות של אויבים (ואז יש לרוב גם כפתור "קח הכל"), אז זה עוד סבבה.
להסתובב ולחפש נשקים וקסדות וחתיכות של רובוטים זה זוועה. זה גם כל כך ספציפי. צריך לעבור על כל אזור איזה פעמיים ומלא פעמים אני מפספס דברים וצריך לעמוד בדיוק במקום הנכון כדי לאסוף אותם.
זה נורא מעצבן... מישהו הוציא לזה איזה מוד תיקון, או משהו כזה?
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 27 יולי 2015, 14:03

לא שידוע לי :(

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 29 יולי 2015, 03:06

סיימתי את וולפנסטיין. היה ממש תענוג. ממש הופתעתי לטובה.
כתיבה מצוינת. משחק מצוין. עריכה מצוינת. סגנון נהדר. למרות לא מעט בעיות, נהניתי לכל עורכו. פייסינג מהודק ומהנה כמעט לכל אורכו. דמויות מעניינות שבסוף הסיפור היה לי אכפת מהן. ממש כיף :D

יש לו כל מיני בעיות. טכנית, היא פועל נורא (הFPS תזזיתי בטירוף. יש גמגומים בסרטוני מעבר, יש אפקט DOF שאי אפשר לכבות לגמרי וממש הפריע במקרים מסוימים), הקטע של לאסוף משאבים נעשה בצורה ממש מחורבנת, הקטע של dual wield הרגיש כמו דרך לבזבז תחמושת ולא מעבר, שני קרבות הבוס הגדולים של המשחק היו פשוט לא טובים (החלק האחרון של האחרון היה פשוט זוועה).
אלו עיקר הבעיות שלו, אבל הן לא הפריעו לו להיות מוצלח במיוחד. הפייסינג באמת נהדר, עם קטעי ירי, קטעי שיחות, קטעי סקירה של הסביבה וחוזר חלילה בשילובים כאלה ואחרים. גם פלפלו את קטעי הפעולה עם מנגנון התגנבות-לייט ממש נחמד.

ממש מפתיע שמדובר במשחק הראשון של Machine Games. יש להם המון פוטנציאל, לדעתי. מרגישים שהאנשים שם עבדו עם רידיק. סגנון דומה, עם עיצוב שלבים מעניין, אירועים מתוסרטים מגניבים, נשקים שמרגישים נהדר והתגנבות כיפית.
אני מאוד מצפה לראות מה יהיה הפרויקט הבא שלהם, אחרי שהם יסיימו עם חבילת התוספות של וולפנסטיין. רכישה ממש חכמה של זנימקס.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 יולי 2015, 11:22

Nucleus_Dawn כתב:
Laskin כתב:לדעתי יש לו עלילה ממש מעולה, ו"עריכה" עוד יותר. הקטע ברכבת מעולה ונשאר בזכרון הרבה זמן, גם הקטע בבית החולים בהתחלה פשוט מעולה... המוזיקה גם כן.

ככה גם אני מרגיש כרגע.
במיוחד מעצבן הקטע שצריך ללכת וללחוץ E בכל מקום, כדי להרים תחמושת ושיריון. מי חשב שזה רעיון טוב?

אפיק עם גירס :)

סיימת אותו ממש מהר לא? מה האורך שלו? או שהאוויצ'ר מעוות לי את תפיסת הזמן?
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 29 יולי 2015, 13:13

DrKeo כתב:
Nucleus_Dawn כתב:

ככה גם אני מרגיש כרגע.

שם זה 5 אויבים בחדר הכי עמוס אויבים במשחק ו2 ארגזי תחמושת. זה לא עשרות חלקי שיריון שמפוזרים בחדר אחרי שהתפוצץ רובוט ענק. זה גם הרבה יותר קל שם. לא זכור לי שפעם אחת הייתי צריך לרוץ במסדרון קדימה ואחורה ולהזיז את העכבר מצד לצד, כדי לוודא שאספתי כל מה שאני צריך.

הוא סביב ה10-11 שעות. גם שיחקתי ברמה הרגילה ולא ברמה הקשה, כי לא התחשק לי שזה יהיה ארוך.
הוא בהחלט הרגיש לי קל מדי והאויבים הרגילים לא חכמים במיוחד, אז לא היה אתגר ברוב המשחק. בקרבות הבוס המעצבנים, שמחתי שזו רמת הקושי, כי הם היו כל כך מעצבנים (באחד כי מתתי מלא פעמים, מסיבה מאוד מטומטמת שחזרה על עצמה ובשני לא מתתי אפילו פעם אחת, אבל הוא היה בוס "תירה בי במקומות הזוהרים" קצת בנאלי).
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 29 יולי 2015, 14:00

DrKeo כתב:
Nucleus_Dawn כתב:

ככה גם אני מרגיש כרגע.

הוא בערך 14 שעות, ברמה נורמאלית (כאילו קשה יותר, נורמאלית של מה מומלץ לשחק) והגיימפליי והעלילה מצוינים. ההתגנבות שם עובדת נפלא. בפס4 הוא רץ נפלא על 60 נעול.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 29 יולי 2015, 14:05

Death_119 כתב:
DrKeo כתב:
Nucleus_Dawn כתב:

ככה גם אני מרגיש כרגע.

הוא בערך 14 שעות, ברמה נורמאלית (כאילו קשה יותר, נורמאלית של מה מומלץ לשחק) והגיימפליי והעלילה מצוינים. ההתגנבות שם עובדת נפלא. בפס4 הוא רץ נפלא על 60 נעול.

לפי בנצ'מארקים הוא גם אמור לעבוד מושלם אצלי. אין לי מושג למה הוא לא, אבל זה לא הפריע לי מספיק, כדי לנבור ולבדוק. אולי המעבד. אולי איזו הגדרה לא טובה. גם ראיתי איזה סרטון בנצ'מארק שהיו לו בתפריט הגדרות שלי בכלל אין, אז זה משונה.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 29 יולי 2015, 14:17

לי לקח די הרבה זמן לסיים אותו, אבל די חקרתי לעומק, במיוחד בקטעים שאתה ב"בסיס" שלך

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 29 יולי 2015, 14:21

Laskin כתב:לי לקח די הרבה זמן לסיים אותו, אבל די חקרתי לעומק, במיוחד בקטעים שאתה ב"בסיס" שלך

גם אני. ביליתי שם המון. קראתי את כל הכתבות שמצאתי. הקשבתי גם לכל קטעי האודיו ששלחו לי במשימות. חיפשתי כל חור ובדקתי כל אזור כמה פעמים, כדי לחפש שדרוגים לבריאות, או סתם דברים מגניבים.
אני חושב שלקח לי קצת (בכל זאת, 10 שעות לFPS לשחקן יחד - זה לא הכי קצת בעולם) רק בגלל רמת הקושי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 29 יולי 2015, 21:02

Nucleus_Dawn כתב:
Death_119 כתב:
DrKeo כתב:
Nucleus_Dawn כתב:

ככה גם אני מרגיש כרגע.

לפי בנצ'מארקים הוא גם אמור לעבוד מושלם אצלי. אין לי מושג למה הוא לא, אבל זה לא הפריע לי מספיק, כדי לנבור ולבדוק. אולי המעבד. אולי איזו הגדרה לא טובה. גם ראיתי איזה סרטון בנצ'מארק שהיו לו בתפריט הגדרות שלי בכלל אין, אז זה משונה.

כן, זה הזוי, המשחק הזה רץ נפלא על הפס4, אז לבטח כמו שציינת בלי להתאמץ בכלל על הפיסי שלך. מוזר שזה מה שקרה.

הקטע של להרים תחמושת זכה ללא מעט איזכורים לא טובים בביקורות כשיצא, אני דווקא לא סבלתי וזה היה ממש טבעי עם שלט קונסולה. במקלדת זה לבטח הרבה יותר מעצבן.

אני דווקא מאוד לא אהבתי את הקטעים בבסיס, ביוחד לאור העובדה שלא פעם לא הצלחתי למצוא את החדר הספציפי שאתה מתבקש למצוא כדי להביא איזה מברג ושאר שטויות. ביזבזתי שם דקות ארוכות מהסיבות הלא נכונות. אבל המשחק מרגיש מאוד HL בזכות העצירות הללו והPacing הנפלא שלו, אם לא הייתי יודע אחרת הייתי בטוח שזה איזה מוצר של Raven או Valve.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 29 יולי 2015, 21:26

Death_119 כתב:כן, זה הזוי, המשחק הזה רץ נפלא על הפס4, אז לבטח כמו שציינת בלי להתאמץ בכלל על הפיסי שלך. מוזר שזה מה שקרה.

הקטע של להרים תחמושת זכה ללא מעט איזכורים לא טובים בביקורות כשיצא, אני דווקא לא סבלתי וזה היה ממש טבעי עם שלט קונסולה. במקלדת זה לבטח הרבה יותר מעצבן.

אני דווקא מאוד לא אהבתי את הקטעים בבסיס, ביוחד לאור העובדה שלא פעם לא הצלחתי למצוא את החדר הספציפי שאתה מתבקש למצוא כדי להביא איזה מברג ושאר שטויות. ביזבזתי שם דקות ארוכות מהסיבות הלא נכונות. אבל המשחק מרגיש מאוד HL בזכות העצירות הללו והPacing הנפלא שלו, אם לא הייתי יודע אחרת הייתי בטוח שזה איזה מוצר של Raven או Valve.

לא נורא. נהניתי למרות הבעיות הטכניות. נהניתי מאוד.

ההשוואה לHL במקום. הוא לא באותה רמה, אבל אין ספק שהם כיוונו לסגנון דומה.
לא הפריע לי לחפש אחר דברים רנדומליים, במקומות שלא ברור לי איפה הם. זה הרגיש לי טבעי כזה ומתאים לסיטואציה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 01 אוגוסט 2015, 03:07

בדיוק סיימתי את הילו 4. אני חייב להגיד שלדעתי בתור המשחק הראשון של 343I הם גרמו להתעניין יותר בהילו מאשר באנגי עשו..
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 01 אוגוסט 2015, 19:50

matangt8 כתב:בדיוק סיימתי את הילו 4. אני חייב להגיד שלדעתי בתור המשחק הראשון של 343I הם גרמו להתעניין יותר בהילו מאשר באנגי עשו..

הוא מאוד שונה לטוב ולרע. הוא משחק נפלא, אבל לי זה הרגיש הרבה פחות היילו ויותר משהו אחר.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 02 אוגוסט 2015, 22:36

סיימתי את The order 1886, משחק חמוד שבגלל הרעש באינטרנט הוא נקטל. הוא יותר ארוך מ4 שעות וכן יש פרקים שהם נטו סירטונים אבל לסוני יש פה חתיכת IP עם פוטנצייל. הם יכולים להפוך אותו לגירס של הפלייסטישן כי הגיימפלי ממש טוב לדעתי. רק למה המשחק נגמר בצורה כי מבאסת בעולם?!
תמונה

אולדסקול
Padawan

הודעהעל ידי אולדסקול » 04 אוגוסט 2015, 15:23

לאחרונה חילקו את Race the Sun בחינם בסטים. ניסיתי קצת ואני יכול להמליץ עליו בכיף. משחק מלא אדרנלין, מאתגר ועם הרבה רגעי "וואו זה היה קרוב!"
אם אתם חובבי משחקים ארקדיים ומהירים, נסו אותו.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 אוגוסט 2015, 10:10

נשברתי וקניתי את ROCKET LEAGUE
המשחק ממכר ומהנה בטירוף.... לוקח חצי שעה עד שעה כדי להבין את הבסיס כמו שצריך, ואז פשוט כיף אדיר!
נראה לי שמאז מריו קארט לא היה כזה כאוס אצל חברים בסלון :) משחק מושלם לשחק בתורות, חמש דקות למשחק ממוצע, מעבירים את השלט, צועקים המון.
אני אישית ממש לא אוהב כדורגל, אבל כן אוהב מכוניות, והשילוב של שניהם מעולה...
ממליץ לכולם פה לקנות אותו, הבנתי שהוא גם תומך בCROSS PLAY בין הפלייסטיישן למחשב.
נדמה לי שהוא עולה 20 דולר כרגע.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 05 אוגוסט 2015, 10:52

^מסכים, המשחק ממש כיפי וממכר, היו ימים שזמן המשחק שלי בבאטמן נפגע בגללו.
הקטע הוא שהתחברתי לסטרים כדי לראות משחק ברמה גבוהה וקצת קיבלתי דיכאון מזה מרוב שאני רחוק מזה, במקום שזה יתן לי מוטיבציה להשתפר זה הביא לי קטע של אין לי כח להשקיע את הזמן בזה :)

אבל אני בטוח עוד אחזור, פשוט אני רוצה לשחק אשכרה במשחקים שקניתי במחיר מלא ושמחכים לי במקום לשחק כל היום במשחק שקיבלתי בחינם מהפלוס, אני יודע שיש סכנה שהדבר הזה יקח לי יותר מדי מזמן המשחק שלי.
הוא גם להיט ענק מבחינת המפתחת, יש לו כבר מעל ל 5 מליון משתמשים (למרות שיותר מ 90% מהם אלו משתמשי פלוס אבל לא כל משחק זוכה להצלחה כזו גם כשמחולק בחינם)

ד"א אני די בטוח שיש אפשרות לשחק נגד חברים על מסך מפוצל, למה אתם עושים תורות?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 אוגוסט 2015, 11:22

אני לא יודע אם זה 90% שחקני PS4... המשחק מקום שני כרגע במכירות בסטים, הוא ממש צובר מעריצים ונהיה ויראלי.
אני שיחקתי יחסית מעט, אולי 40 דקות נטו, והשפתרתי משמעותית בכל משחק ומשחק (חוץ ממתי שהייתה לי קבוצה של AI מול אנשים שמדברים אחד עם השני... יש ממש קבוצות מתואמות שעושות דברים פסיכיים).
בכל אופן המשחק בדרך להצלחה אדירה, בקרוב יוצא DLC... מקווה שלא "יסחטו" אותו יותר מדי ולא יהיו "גרידיים", שיחלקו קצת תוספות בחינם :)

אני אפילו לא בדקתי אם יש מצב מפוצל... אני כל כך שונא מסך מפוצל!
וזה גם היה אצל חבר עם טלויזיה חדשה ומעולה, 4K והכל... רציתי להנות ממנה
חוץ מזה, יש במשחק הזה קטע של מצלמה שקשה לי לדמיין איך זה עם רק חצי מהמסך :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 05 אוגוסט 2015, 11:28

לפי מספרי STEAM SPY זה קצת יותר מ 90%, זה גם הגיוני לאסקין, לא רק שזה משחק מאוד קונסולאי במהות שלו (כדורגל מכוניות, אני בטוח שהמון שחקני FIFA קפצו על זה), הוא גם חולק בחינם בפלוס, לא בדיוק מפתיע שהיחס עומד על 90-10.

ואם אתה שונא מסך מפוצל כנראה לא שיחקת מספיק במשחקי קונסולות עם חברים בילדותך (עוד מטוויסטד מטאל 2 על ה PS1), מתרגלים לזה מהר ואין בעיה להבין מה הולך וזה נהיה כיף ענקי, מניסיון :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 אוגוסט 2015, 11:31

ברור ששיחקתי ככה הרבה בילדותי.
ואתה יודע מה חשבתי כל הזמן הזה?
"וואי, הלוואי והייתה דרך כלשהי שנוכל לשחק כל אחד מהבית שלו, ולא על חצי מסך מעצבן!"
במיוחד בגולדן איי, שהיינו צריכים למצוא דרך לשים פרגוד כלשהו שחוצה את המסך כדי שלא יהיה אפשר להציץ בשני שחקנים... בארבעה כבר ויתרנו ^_^
למרות שאני הכי נהנתי מזה, כי הייתה לי את הקורדינציה הכי טובה מהחברים שלי, ואני הייתי "מציץ" יותר מכולם... אבל רק בגלל שגם הם היו עושים את זה, ואני לא אשם שאני יותר מולטיטאסקר מהם :P
אגב, לא טוויסטד מטאל, יותר בכיוון של מריו קארט ומשחקי נינטנדו אחרים :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 אוגוסט 2015, 12:11

באותה תקופה הייתה לך הדרך הזאת אפילו לפני הN64 על הPC :)

אבל מה אתה מדבר? החלק הכי כיף בגולדן איי היה להציץ במסכים של אחרים ולנסות להבין איפה הוא. זאת הייתה כמעט מכניקה, ביחוד כשמשחקים ב4 שחקנים על טלביזיה 14" כמו שעשיתי פחות או יותר במשך שנתיים רצף :)
We're just normal men. We're just innocent men

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 47 אורחים