Laskin כתב:לדעתי יש לו עלילה ממש מעולה, ו"עריכה" עוד יותר. הקטע ברכבת מעולה ונשאר בזכרון הרבה זמן, גם הקטע בבית החולים בהתחלה פשוט מעולה... המוזיקה גם כן.
נכון, הגיימפליי מאוד בסיסי, אבל האווירה והכל מסביב מחפים על זה, ואני מאוד מאוד מאוד נהנתי ממנו, ולא ציפיתי. ההרחבה שלו לא נראית מעניינת במיוחד.
Laskin כתב:כן, זה ממש לא מתאים ליריות גוף ראשון. האמת, זה אפילו בקושי מתאים לRPG מגף שלישי ^_^
Nucleus_Dawn כתב:Laskin כתב:לדעתי יש לו עלילה ממש מעולה, ו"עריכה" עוד יותר. הקטע ברכבת מעולה ונשאר בזכרון הרבה זמן, גם הקטע בבית החולים בהתחלה פשוט מעולה... המוזיקה גם כן.
נכון, הגיימפליי מאוד בסיסי, אבל האווירה והכל מסביב מחפים על זה, ואני מאוד מאוד מאוד נהנתי ממנו, ולא ציפיתי. ההרחבה שלו לא נראית מעניינת במיוחד.
ככה גם אני מרגיש כרגע.
במיוחד מעצבן הקטע שצריך ללכת וללחוץ E בכל מקום, כדי להרים תחמושת ושיריון. מי חשב שזה רעיון טוב?
DrKeo כתב:Nucleus_Dawn כתב:Laskin כתב:לדעתי יש לו עלילה ממש מעולה, ו"עריכה" עוד יותר. הקטע ברכבת מעולה ונשאר בזכרון הרבה זמן, גם הקטע בבית החולים בהתחלה פשוט מעולה... המוזיקה גם כן.
ככה גם אני מרגיש כרגע.
במיוחד מעצבן הקטע שצריך ללכת וללחוץ E בכל מקום, כדי להרים תחמושת ושיריון. מי חשב שזה רעיון טוב?
אפיק עם גירס
סיימת אותו ממש מהר לא? מה האורך שלו? או שהאוויצ'ר מעוות לי את תפיסת הזמן?
DrKeo כתב:Nucleus_Dawn כתב:Laskin כתב:לדעתי יש לו עלילה ממש מעולה, ו"עריכה" עוד יותר. הקטע ברכבת מעולה ונשאר בזכרון הרבה זמן, גם הקטע בבית החולים בהתחלה פשוט מעולה... המוזיקה גם כן.
ככה גם אני מרגיש כרגע.
אפיק עם גירס
Death_119 כתב:DrKeo כתב:Nucleus_Dawn כתב:Laskin כתב:לדעתי יש לו עלילה ממש מעולה, ו"עריכה" עוד יותר. הקטע ברכבת מעולה ונשאר בזכרון הרבה זמן, גם הקטע בבית החולים בהתחלה פשוט מעולה... המוזיקה גם כן.
ככה גם אני מרגיש כרגע.
אפיק עם גירס
הוא בערך 14 שעות, ברמה נורמאלית (כאילו קשה יותר, נורמאלית של מה מומלץ לשחק) והגיימפליי והעלילה מצוינים. ההתגנבות שם עובדת נפלא. בפס4 הוא רץ נפלא על 60 נעול.
Laskin כתב:לי לקח די הרבה זמן לסיים אותו, אבל די חקרתי לעומק, במיוחד בקטעים שאתה ב"בסיס" שלך
Nucleus_Dawn כתב:Death_119 כתב:DrKeo כתב:Nucleus_Dawn כתב:Laskin כתב:לדעתי יש לו עלילה ממש מעולה, ו"עריכה" עוד יותר. הקטע ברכבת מעולה ונשאר בזכרון הרבה זמן, גם הקטע בבית החולים בהתחלה פשוט מעולה... המוזיקה גם כן.
ככה גם אני מרגיש כרגע.
אפיק עם גירס
הוא בערך 14 שעות, ברמה נורמאלית (כאילו קשה יותר, נורמאלית של מה מומלץ לשחק) והגיימפליי והעלילה מצוינים. ההתגנבות שם עובדת נפלא. בפס4 הוא רץ נפלא על 60 נעול.
לפי בנצ'מארקים הוא גם אמור לעבוד מושלם אצלי. אין לי מושג למה הוא לא, אבל זה לא הפריע לי מספיק, כדי לנבור ולבדוק. אולי המעבד. אולי איזו הגדרה לא טובה. גם ראיתי איזה סרטון בנצ'מארק שהיו לו בתפריט הגדרות שלי בכלל אין, אז זה משונה.
Death_119 כתב:כן, זה הזוי, המשחק הזה רץ נפלא על הפס4, אז לבטח כמו שציינת בלי להתאמץ בכלל על הפיסי שלך. מוזר שזה מה שקרה.
הקטע של להרים תחמושת זכה ללא מעט איזכורים לא טובים בביקורות כשיצא, אני דווקא לא סבלתי וזה היה ממש טבעי עם שלט קונסולה. במקלדת זה לבטח הרבה יותר מעצבן.
אני דווקא מאוד לא אהבתי את הקטעים בבסיס, ביוחד לאור העובדה שלא פעם לא הצלחתי למצוא את החדר הספציפי שאתה מתבקש למצוא כדי להביא איזה מברג ושאר שטויות. ביזבזתי שם דקות ארוכות מהסיבות הלא נכונות. אבל המשחק מרגיש מאוד HL בזכות העצירות הללו והPacing הנפלא שלו, אם לא הייתי יודע אחרת הייתי בטוח שזה איזה מוצר של Raven או Valve.
matangt8 כתב:בדיוק סיימתי את הילו 4. אני חייב להגיד שלדעתי בתור המשחק הראשון של 343I הם גרמו להתעניין יותר בהילו מאשר באנגי עשו..
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 47 אורחים