נושא הסרטים והסדרות הרשמי

מוסיקה, סרטים, סדרות, ספרים וכל נושא שיחה רנדומאלי אחר שתרצו

המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: נושא הסרטים והסדרות הרשמי

הודעהעל ידי bling » 17 יולי 2015, 00:33

Nucleus_Dawn כתב:
bling כתב:מה זה האקס מן הזה, לא שמעתי עליו, ריבוט?

ג'ניפר לורנס שם ואני לא זוכר אותה בקודמים.

היא שיחקה את מיסטיק בשני האחרונים.

אופס שחכתי, אולי בגלל כל הכחול :oops:

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 יולי 2015, 01:29

זה אפוקליפס, היה לזה טיזר אחרי הכתוביות בFIRST CLASS.

אגב, הטריילר של WARCRAFT דלף והורידו אותו די מהר, אולי זה אומר שישחררו את הטריילר כמו שקרה עם יחידת המתאבדים. הם הכריזו שהתאריך הרשמי הוא נובמבר (לטריילר, לא לסרט) אבל אולי הלחץ יגרום לו לצאת.
We're just normal men. We're just innocent men

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 17 יולי 2015, 09:36

הג'וקר דפק לה את השכל לאט לאט מעצם מה שהוא לפי סיפור המקור. לפי הטריילר נראה שזה תוצאה של אירוע אחד.

רק לי התמונות של אקס מן מזכירות את ד"ר הו משום מה ?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 יולי 2015, 21:39

ובבטמן מתחיל הרגו את ההורים של ברוס אחרי האופרה העטלף ולא אחרי הקרנה של הסרט זורו, סתם פרטים :)

בנושא אקסמן, אני לא חושב שזה הוגן לשפוט לוק מתמונות. רק תראה את יחידת המתאבדים, כשיצאו תמונות אנשים פה אמרו שזה נראה כמו החץ או משהו כזה ועכשיו כולם עפים על הסרט.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 יולי 2015, 01:01

קונספט חדש מALIEN 5, או יותר נכון ALIEN 3 :)
תמונה

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 21 יולי 2015, 12:42

^ גרועים או לא, לדעתי זה מבזה גם את היוצרים של Alien שלוש וארבע וגם את הצופים שמעלימים את הסרטים האלה מההיסטוריה כאילו זה 1984 והם מעולם לא התקיימו.
להגיד "נה נה נה נה זה לא קרה זה לא קרה" אולי עובד שרוצים לשכוח ספוילר (לא), אבל זה אידיוטי שזה קורה בלי הסבר ומבטל חצי מהקאנון.

ראיתי את אנטמן אתמול ונהניתי מאוד, אחד הסרטים הטובים ביותר של מרוואל, אולי אפילו הטוב ביותר לדעתי. טוב לראות שהם סוף סוף סוטים מאזור הנוחות של הפורמולה הקבועה והמאוסה שלהם של "החיים יפים, מוצאים מקגאפין, מגלים שיש נבל, נלחמים נגדו ומפסידים, משבר אישי\קבוצתי, מתגברים על המשבר, נלחמים שוב בנבל עם חיזוק אפסי או בכלל לא, מנצחים והכל טוב". זה לא סרט גיבורי על טיפוסי. זה סרט שוד עם הרבה הומור וקטעים קומיים אמיתיים ולא תערובת של קאמפ וחלל צבעוני שיוצרת אשליה של קומדיה כמו בשומרי הגלקסיה. ניצלו היטב את הפוטנציאל לעשות דברים שלא נראו אף פעם בקולנוע בזכות אלמנט ההתכווצות ואכן יש כמה קטעים מרהיבים.

בנוסף, בשניים-שלושה משפטים שהתייחסו בהם לנוקמים 2 יש הרבה יותר התייחסות להמשכיות ולהשלכות של אירועים קודמים מאשר הנוקמים 2 התייחס לכל שאר סרטי Phase 2. והשיא של הקרב הסופי פותח דלת מעניינת לסרטים עתידיים. מה שכן כמיטב המסורת של מרוואל, והפעם הם התעלו על עצמם, נבל מחורבן. בין הגרועים שלהם, נלחם עם מלאקית' ו-וויפלאש על המקום הראשון.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 22 יולי 2015, 10:14

מה, יש שני סרטי פיקסאר השנה?! היה פעם דבר כזה?

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 22 יולי 2015, 22:58

למקרה שמישהו תהה למה סקיינט יצרו מחסל אוסטרי:

סצינה שהורדה בעריכה מטרמינייטור 3.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 22 יולי 2015, 23:37

Laskin כתב:מה, יש שני סרטי פיקסאר השנה?! היה פעם דבר כזה?

מצד אחד מקומם, נראה כמו תעמולה נוצרית של בריאתנים (בני אדם שחיים עם דינוזאורים), מצד שני פיקסאר וגם מזכיר לי נורא סרט שמאוד אהבתי כילד:
תמונה
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 יולי 2015, 10:51

נראה סרט נחמד מאוד, די לחפש כל הזמן דברים שליליים... מה קשור עכשיו תעמולה בריאתנית?! :P
וכן, זה היה סרט אדיר... ועצוב, אם אני זוכר נכון :)

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 23 יולי 2015, 12:06

גם אני זוכר אותו כסרט עצוב.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 יולי 2015, 22:10

תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 24 יולי 2015, 23:07

סנסה כאחת המטוטנטיות הכי חזקות איי פעם, נפלא :D.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 27 יולי 2015, 12:01

כן!^

וגם:
התחיל אתמול ריק ומורטי, עונה שנייה. תענוג! אחת הסדרות המטורפות

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 יולי 2015, 20:54

Laskin כתב:מה, יש שני סרטי פיקסאר השנה?! היה פעם דבר כזה?

לא היה אבל זאת הייתה תאונה. הדינוזאור הטוב היה אמור להיות הסרט 2014 שלהם (שמת לב שלא יצא להם סרט ב2014?) אבל מסתבר שהוא היה פח והתסריט לא עבד אז זרקו אותו לפח וכתבו סיפור חדש לגמרי והיו צריכים לבנות אותו מחדש. בקיצור, דחיה סטייל משחקי וידאו ובסוף יוצא בסוף 2015 במקום קיץ 2014 :)

וקצת טריילרים חדשים:

ועוד תמונה מBVS:
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 28 יולי 2015, 11:10

לא הייתי מודע לבלאגן של הדינוזאור... ידעתי שנדחה, אבל לא על שאר הדברים.
האמת שצפיתי בטריילר שוב, ומלבד זה שהוא בטח יהיה ממש יפה - אני לא בטוח שאוהב אותו כל כך. העיצוב של הדינוזאורים די מעפן, ובמיוחד של הירוק הזה.
ממש מקווה שאני טועה, ויהיה מעולה... מת על פיקסאר. ועדיין לא ראיתי את INSIDE OUT :(

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 יולי 2015, 11:55

INSIDE OUT סרט מדהים, אחד הטובים שלהם. אבל יש סיכוי טוב שזה אחד הסרטים המקוריים הבאמת טובים האחרונים שלהם. אין שם כבר כוחות יצירתיים גדולים כמו פעם, אנשים כמו בראד בירד או פיט דוקטר כבר לא נמצאים שם (INSIDE OUT הוא האחרון של פיט דוקטר איתם) והם אולי יחזרו לעבודות קבלן פה ושם להמשכים אבל הם כבר לא כוח יצירתי שם. באמת חבל, יש סוג של הרגשה של סיום תקופה עם INSIDE OUT.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 28 יולי 2015, 12:01

יש להם מספיק כסף כדי להביא אליהם עוד אנשים מוכשרים, דור חדש וזה... אבל עד שיגלו אותם בטח נקבל כמה סרטים ברמה של CARS/PLANES :(
אין ספק שהם ירדו מאוד ברמה מאז UP. למרות שTOY STORY 3 היה מצויין, אבל שום דבר מקורי, אז לא מחשיב אותו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 יולי 2015, 12:15

כן, ברור שהכל יכול לקרות. אבל זאת חברה שכל הכישרון שלה עזב אותה ומתרכזת בעיקר בהמשכים היום. מכוניות 2 למשל היה נטו "שנאנו את מה שיצא אבל וואללה זה היה הסרט הכי מכניס שלנו אי פעם אז נעשה המשך", אפס תשוקה בפרוייקט הזה. הדינוזאור הטוב הוא הסרט הראשון שהמוכשרים באמת של פיקסאר לא עושים אותו אז מעניין מה יצא ממנו. כבר קרתה איתו קטסטרופה אחת שגרמה לכתיבה מחדש ודחיה של שנה וחצי, נראה מה יהיה ממנו בסוף.

אין לי ספק שצעצוע של סיפור 4 ומשפחת סופר על 2 יהיו מצויינים, הם שכרו את בראד בירד ואת ג'ון לסטר לביים אותם שהם היוצרים המקוריים. הבעיה שלהם הולכת להיות בסרטים החדשים המקוריים, לא בהמשכים שהם הולכים לשכור בשבילם את הבמאים המקוריים כקבלני חוץ. גם ככה נראות השנים הבאות שלהם, רק המשכים. 2016 זה למצא את דורי (המשך ללמצא את נימו) שמביים היוצר המקורי שכבר לא נמצא אצלם וחוזר כקבלן חוץ (עשה את וואלי ולמצא את נימו), 2017 זה צעצוע של סיפור 4 שמביים ג'ון לסטר שחוזר כקבלן חוץ (אותו אני פחות אוהב, הוא עשה את צעצוע של סיפור 1-2 אבל גם את מכוניות 1-2 ואת bugs life שאני לא כל כך אוהב) ו-2018 זה משפחת סופר על 2 שמביים בראד בירד שחוזר כקבלן חוץ (משפחת סופר על ורטטואי). בקיצור, נראה שהעתיד הקרוב שלהם מבוסס רק על המשכים עם הבמאים המקוריים כדי לשמור על הרמה אבל מה שמפחיד אותי הוא הסרטים המקוריים שלהם, ביחוד הדינוזאור הטוב.

אגב, מטוסים שחק לגמרי על הקונספט של מכוניות ונסה להראות כמו סרט פיקסר אבל פיקסר לא עשתה אותו, הוא סרט של דיסני בלבד. המטרה שלו הייתה לבלבל אנשים שהוא סרט פיקסר כדי לעשות יותר כסף וכנראה שזה עבד :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 28 יולי 2015, 12:27

כן, התכניות לעתיד פחות מעניינות, למרות ש"משפחת סופר-על" זה הסרט היחיד שלהם שממש מתאים לעשות לו המשך.
גם הדינוזאור בטוח יקבל המשך... רק שלא יעשו לBRAVE וUP. את BRAVE כי הוא משעמם, ואת UP כי הוא יצירת מופת :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 יולי 2015, 12:47

Laskin כתב:כן, התכניות לעתיד פחות מעניינות, למרות ש"משפחת סופר-על" זה הסרט היחיד שלהם שממש מתאים לעשות לו המשך.
גם הדינוזאור בטוח יקבל המשך... רק שלא יעשו לBRAVE וUP. את BRAVE כי הוא משעמם, ואת UP כי הוא יצירת מופת :)

היוצר של UP גם עזב עכשיו אחרי שהוא סיים את הסרט האחרון שלו איתם INSIDE OUT :)
מי שעשה את צעצוע של סיפור, UP, משפחת סופר על, מפלצות בע"מ, רטטואי, וואלי, INSIDE OUT, bugs life ולמצא את נימו (טוב נו גם מכוניות אבל הוא לא נחשב :)) כבר לא נמצאים שם. אמיצה היה נסיון ראשון של במאי חדש שם, לא באמת הלך לדעתי ונשמע שגם לדעתך. הדינוזאור הטוב, הוא גם נסיון ראשון של במאי חדש שלהם. בעצם הבמאים הפנימים שעושים סרטים מקוריים בפיקסר היום הם הבמאי של אמיצה והבמאי של הדינוזאור הטוב. אין מקוריים מתוכננים ידועים לפחות עד 2019 וגם ב2019 אולי זה יהיה המשך ולא סרט מקורי.

אגב את הבמאים המקוריים היום הם שולפים מחבר'ה שהם נותנים להם לעשות את הסרטונים הקצרים שיש לפני הסרטים שלהם בקולנוע. הבמאי של אמיצה עשה קודם סרט קצר ממש ממש טוב שהיה לפני משפחת סופר על אם אני זוכר נכון על התזמורת של איש אחד:

הבמאי של הדינוזאור הטוב עשה את הסרטון על העננים שלא ממש אהבתי. אם זה שעשה סרטון טוב כמו התזמורת של איש אחד עשה סרט ממוצע כמו אמיצה, אני מפחד לדעת מה יעשה במאי של סרטון לא כזה טוב:

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 28 יולי 2015, 14:11

אני מת על PARTLY CLOUDY! ברצינות, סרטון מעולה בעיניי...

שמעתי שהקצר שלהם לפני INSIDE OUT עם הרי הגעש הוא אכזבה בסוף. ממש ציפיתי לו, הרעיון נשמע מצויין. :(

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 יולי 2015, 14:29

אני דווקא ממש אהבתי את LAVA, משחקי מילים מצויינים :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 28 יולי 2015, 14:33

NO SPOILERS! :P

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 יולי 2015, 15:05

זה לא ספויילר, פשוט כל ה"סרט" הזה בנוי ממשחקי מילים וזה יצא ממש חמוד, זה הכל :)

בקיצור, לך תראה את INSIDE OUT כי זאת חווית הפיקסר הכי טובה שתקבל בשנים הקרובות וזה היוצר של UP ולדעתי אפילו יותר טוב מUP :)

חזור אל “פורום OT”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 5 אורחים