Klayman כתב:
עונות 1,2 ו4 היו מצויינות. סוף עונה 6 סימן את הסוף של הסדרה, ואני מקווה שיהיה לה סוף הולם. סה''כ נהנתי מעונה 7, למרות שהיא הייתה קצת מרוחה.
אני מאוד מסכים איתך על הביקורת עונות. 1 ו-2 היו מצויינות, 3 הייתה נוראית. 4 הייתה טובה לסירוגן אבל הפרק סיום היה כל כך טוב שהיא קבלה את כל הקרדיט שמגיע לה. 5, 6 ו-7 היו סבבה אבל ממש לא ברמה של ה1-2 ו-4 וטיפה נמרחו ואפילו היו משעממות לעיתים. אני לא מצפה ליותר מדי מעונה 8 האמת, אם שלוש עונות ברצף הם לא הצליחו להוציא סיפור באמת איכותי מסיטואציה כל כך קיצונית (רוצח פסיכופת שעובד במשטרה, אני חושב שיש שם אלף סיפורים מרתקים לא?) ועם הזמן דקסטר הפך לדמות יותר ויותר מפגרת וחסרת הגיון (זוכר שבעונה הראשונה הוא עוד היה נזהר? בעונות האחרונות הוא ישחט משהו באמצע הרחוב וכלום לא קרה, הכל בסדר. נוגע בדברים ביד חשופה, דם נשפך לו על הרצפה של הסירה ולא ממש אכפת לו וכדומה. הסדרה נעשת יותר ויותר מנותקת מהמציאות עם הזמן). אני די רוצה שהיא פשוט תגמר ומקווה שתהיה עונה לא רעה, אני כבר לא מצפה למשהו באמת טוב ואיכותי. דקסטר זה לא BREAKING BAD או משחקי הכס או HOUSE OF CARDS, היא דרגה מתחת לצערי למרות שאם היא הייתה שומרת על הרמה של עונות 1-2 היא אולי כן הייתה כזאת.
לשיחה על ד"ר הו אני אצטרף בקרוב, אני מפגר מאחור (אני רק באמצע הפרק עם הבית הרדוף על ידי המכשפה מהבאר).
We're just normal men. We're just innocent men